Güle güle git bige ben de çıkacam 5 dak sonra herkes gidince öpsün bebikleri benim için
Arkadaslar selam gerci suan burda Kimse yok:)
Oglus bikac seferdir yikanirken coklkkk agliyor napacagimi sasiriyorum elim ayagim dolabiyor napabilirim bi fikri olan varmi cok uzuluyorum Hic aglamazdi Ne olduysa((
bizde akıllı yokkiiiii
bakın bende sabahın köründe gözlerimi dahi açamıyorken bu satırları yazıyorum.
yani bende delüüüyüüüm
herkeze günaydıııııııııınnnnnnnn
babamız bu sabah yola çıktı istanbula gidiyor.
bu akşam kızımla yalnız olacağız. yarında geç gelir herhalde:44:
dün muhabbetlere iştirak edemedim. hem yoğundum hemde bakıcımıza inanılmaz kızdım.
bu sabah ve yarın sabah için birazken gelmesini rica ettim.
ben 06:40'dan sonra evden çıkıyorum.
eşim 07:30 gibi
normalde 07:15 civarı bizde oluyor bu sabah fatih 07:00 gibi yola çıkacak diye erken gelmesini söyledim.
bugün için ok dedi
ama yarın 06:30 gibi atla taksiye gel parasını vericem dedim. erken diyor bana.
allahın kadını sen kırk yılın başı erken gel dedim. mecbur kalmasam zaten böyle bir talepde bulunmam
neyse sonra konuşuruz dedim kapadım tlf ama ne sinir oldum anlatamam size.
dün ay sonu hesabını dahi kesip göndermeyi düşündüm fatih engel oldu.
değilki 2 hafta önce bir tanıdıklarının cenazesi için izin istedi anneme rica ettim geldi ilgilendi kızla
tam 4 saat sonra geldi. yeminle gıkımı çıkarmadım.
geçen hafta hastaneye gidecekmiş anneme söyledim 3 saat erken gönderdim.
ben bunların hesabını yapmazken ve ona bu konularda destek olurken bana 1 saatin hesabını yapmaya kalkıyor.
yalan yok öykü ile güzel ilgileniyor elimi kolumu bağlayanda bu ama ben yinede bakıcı arayışına girdim kızlar.
oh içimi döktümde rahatladım
benimde canım sıkkın.. bugün kayınvalideyle kayınpeder gelmiş.. diceksinizki belki ee noolmuş?? hep gündüzleri ben işteyken geliyolar.. bana haber vermekte yok.. hep tesadüf öğreniyorum geldiklerini ve artık bu durum canımı sıkmaya başladı.. bu hafta burda görümcemde kalcaklarmış artık her gün gelirler.. ben istemiyorum kardeşim evime davetsiz misafir.. sabah kimi zaman sütyenimi fırlatıpta çıkıyorum misal bulaşık yıkamıyorum falan filan bu ne böyle.. bide niye ben yokken geliniyo akşam gelin madem.. yok artık ben yokken rahat rahat naza istedikleri gibi davranıyolar ya ondan.. uyuz oldum ya akşam akşam..
kızzlar hepinizi çok özledimm..uzuun zamandır okuyamıyorumda hiç..herkes iyidir umarım..ebruyu merak ediyorum bide naaptı iş güç durumlarını...vakit buldukça gelirim inşallah gün içinde öpüyorum hepinizi..
bigeeeeeeeeeee sobeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsıııııııııın cnm
günaydın
bigeeeeeeeeeee sobeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsıııııııııın cnm
günaydın
bu arada 1-5 arası güncüler yasemin eşi ankarada olduğu için bu hafta giremeyeceğini söylemişti bu hengamede farkedilmez diye yasemin geldiğinde mi yatırsak parayı acaba?
ay bir de cümleten günaydınnnnnn
günaydın şekerim allaha bin şükür sen nasılsın?
günaydınnnnnn canımm
günaydın canımm
bende dün yazdım buraya gelirse görsün diye banka şb adı yok yatıramadım :26:
günaydınn , günaydın herkeseeee
günaydınnnnnn canımm
günaydın canımm
bende dün yazdım buraya gelirse görsün diye banka şb adı yok yatıramadım :26:
günaydınn , günaydın herkeseeee
GÜNAYDIN HERKEZE. birkaç gündür canım acayip sıkkın. kasam 100 lira açıkverdi ve ben bulamıyorum. delirmek üzeryim. ödeyeceğim paşa paşa ama bu kadar titiz davranırken bunların başıma gelmesi beni kahredio
bu arada pelincim gün parası gelmiş canım erken yollamışsın ama teşekkür ederim.
günaydın şekerim
şube adına gerek yok ki iban numarası var :44:
GÜNAYDIN HERKEZE. birkaç gündür canım acayip sıkkın. kasam 100 lira açıkverdi ve ben bulamıyorum. delirmek üzeryim. ödeyeceğim paşa paşa ama bu kadar titiz davranırken bunların başıma gelmesi beni kahredio
bu arada pelincim gün parası gelmiş canım erken yollamışsın ama teşekkür ederim.
günaydın tülaycım
evet üzücü bir durum
ödenmeyecek bir meblağ değil allahdan
kabul etmiyoo illa şb adı diyo bend anlamadım :44:
günaydınnnn .. geçmiş olsun . öbeme yapıp makpuz mu almadın acaba ..:44:
evet canım ölede neden olsun işte. zaten paradan önce nası yaptım olayı beynimim yedi bitirdi
çok inceledim canım yok yok yok
evet canım ölede neden olsun işte. zaten paradan önce nası yaptım olayı beynimim yedi bitirdi
kabul etmiyoo illa şb adı diyo bend anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?