2009 Aralık Anneleri

Arkadaslar selam gerci suan burda Kimse yok:)
Oglus bikac seferdir yikanirken coklkkk agliyor napacagimi sasiriyorum elim ayagim dolabiyor napabilirim bi fikri olan varmi cok uzuluyorum Hic aglamazdi Ne olduysa((

canım benimkide öyle oldu bi ara küveti doldurup oynuyoduk her seferinde kafasını yıkamıyodum.. alışınca tekrar başladık.. ki biz genelde banyoya beraber giriyoruz çok eğlenceli oluyo :))

canım benim arkadaşlar söylemiş gerekeni gerçi ama sabiha paktuna da öyle diyor.. gelecek olan daha iyimi olcak hayır elbette başka kusurları sorunları olacak.. eğer öyküye iyi bakıyosa konuşarak halletmeye çalışmak en güzeli..

benimde canım sıkkın.. bugün kayınvalideyle kayınpeder gelmiş.. diceksinizki belki ee noolmuş?? hep gündüzleri ben işteyken geliyolar.. bana haber vermekte yok.. hep tesadüf öğreniyorum geldiklerini ve artık bu durum canımı sıkmaya başladı.. bu hafta burda görümcemde kalcaklarmış artık her gün gelirler.. ben istemiyorum kardeşim evime davetsiz misafir.. sabah kimi zaman sütyenimi fırlatıpta çıkıyorum misal bulaşık yıkamıyorum falan filan bu ne böyle.. bide niye ben yokken geliniyo akşam gelin madem.. yok artık ben yokken rahat rahat naza istedikleri gibi davranıyolar ya ondan.. uyuz oldum ya akşam akşam..

kızzlar hepinizi çok özledimm..uzuun zamandır okuyamıyorumda hiç..herkes iyidir umarım..ebruyu merak ediyorum bide naaptı iş güç durumlarını...vakit buldukça gelirim inşallah gün içinde öpüyorum hepinizi..

valla sibelcim bence bilakis sevinmelisin
naz'a istedikleri gibi davranıyorlar diyosun da istedikleri gibi davranmaktan kasıt ne? sonuçta çocuğa şiddet uygulamıyorlar kötü bir şey yapmıyorlardır. üstelik belki görümcenin geçirdiği krizler nedeniyle çocuğa zarar gelmesin diye yalnız bırakmamaya çalışıyor bile olabilirler bilmem aklına geldi mi? eşin de rica etmiş olabilir ki bence son derece yerinde (ha seninle konuşulmuş olsa daha doğru olurdu ama haticeye değil neticeye bakmak gerek)
allah biliyor ya ben kayınvalide-kayınpeder tayfasının ben evde yokken gelip ben gelmeden gitmesini tercih ediyorum en azından karşı karşıya gelmiyoruz, günün yorgunluğunun üstüne kimseyi ağırlamak zorunda kalmıyorum ama benimkiler de inadına haftasonu gelmeye kalkıyor, ulan çalışmıyorsun etmiyorsun, bu çocuk gündüz evde sıkılıyor hem ona da değişiklik olur hafta içi vakitli gel vakitli git ki benim haftasonu çocuğumla olan vaktimden de çalma. seni bilmiyorum ama ben haftasonu kendi yaptığım planlar dışında umut'la kimsenin ilgilenmesini istemiyorum vaktimizden çalınıyor gibi geliyor. üstüne üstlük evimi dağınık tutacaksam da yemek yapmayacaksam da toplayıp bir şeyler pişirmem gerekiyor haftasonu geldiklerinde, hepsi umut'la zamanımdan çalınması bana göre

ben de seni düşünüyordum nerelerdesin inşallah her şey yolundadır öznur?

hakikaten ebrudan da ses soluk çıkmadı hayır haberlerini alalım inşallah

bu arada 1-5 arası güncüler yasemin eşi ankarada olduğu için bu hafta giremeyeceğini söylemişti bu hengamede farkedilmez diye yasemin geldiğinde mi yatırsak parayı acaba?

ay bir de cümleten günaydınnnnnn

Son düzenleme:
bigeeeeeeeeeee sobeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsıııııııııın cnm
günaydın

günaydınnnnnn canımm

günaydın canımm

bende dün yazdım buraya gelirse görsün diye banka şb adı yok yatıramadım :26:

günaydınn , günaydın herkeseeee

günaydınnnnnn canımm

günaydın canımm

bende dün yazdım buraya gelirse görsün diye banka şb adı yok yatıramadım :26:

günaydınn , günaydın herkeseeee

günaydın şekerim
şube adına gerek yok ki iban numarası var :44:

GÜNAYDIN HERKEZE. birkaç gündür canım acayip sıkkın. kasam 100 lira açıkverdi ve ben bulamıyorum. delirmek üzeryim. ödeyeceğim paşa paşa ama bu kadar titiz davranırken bunların başıma gelmesi beni kahredio

bu arada pelincim gün parası gelmiş canım erken yollamışsın ama teşekkür ederim.

günaydın tülaycım
evet üzücü bir durum
ödenmeyecek bir meblağ değil allahdan

Son düzenleme:
günaydın şekerim
şube adına gerek yok ki iban numarası var :44:

kabul etmiyoo illa şb adı diyo bend anlamadım :44:

günaydınnnn .. geçmiş olsun . öbeme yapıp makpuz mu almadın acaba ..:44:

günaydın tülaycım
evet üzücü bir durum
ödenmeyecek bir meblağ değil allahdan

evet canım ölede neden olsun işte. zaten paradan önce nası yaptım olayı beynimim yedi bitirdi

günaydınnnn .. geçmiş olsun . öbeme yapıp makpuz mu almadın acaba ..:44:

çok inceledim canım yok yok yok

günaydın hanımlar neler var neler yok bakayım dedim ama artık geçmiş sıkıcı olmaya başladı 1 veya 2 sayfa tüm gün boyunca nazar değdi çenelerimize
sibel anlıyorum tatlım neye kızdığını ama belki bigenin dediği gibidir hem gerçekten misafir gibi gelseler akşam düşünsene işten gelmişsin yorgunsun nazı özlemişsin işin gücün var pat cee-ee en azından çay faslına girmen lazım bir sürü iş ben de ama o eve girmelerine takığım mesela benim lap top zeynep yüzünden yatak odasında geçenlerde baktım yok nerde dedim eşime aaa abim almıştır ama dedim gelsin benden istesin girmesin yatak odasına çamaşırımız var bazen yatağı topluyorum ama örtüsünü sermiyorum bana dağınık gözüküyor şimdi gelip istiyor valla bir daha olsun ben söyleyeceğim

alla alla
o zaman zaten her halükarda dönmesini beklememiz gerekecek
ya da mail atıcaz zaten eniştenin hesap nosu ve maili var bu arada bize bilgi verirse biz ödeme yapıcaz napsak ki?

evet canım ölede neden olsun işte. zaten paradan önce nası yaptım olayı beynimim yedi bitirdi

çok inceledim canım yok yok yok

günaydın tülaycım
kızlar söylemiş yeme kendini olmuşla ölmüşe çare yok maalesef
gönül olmasını elbette istemez ama beşer şaşar demiş atalar nevranın da dediği gibi başınızın gözünüzün sadakası olsun napalım
biliyorum tam darboğaz döneminizde iyiden sıkıntılı olacak ama kendini üzmekten başka bir şey oluyor mu?

Tülay cığım çok geçmiş olsun başının gözünün sadakası olsun demek bir anlık dalgınlığına geldi geçen bizim kasa açık vermiş babam ödedi ama azdı tutar 45 kasa işi sıkıcı yaaa boşver sıkma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…