Günaydınnn
Günaydınnnnn
herkese selam
meral arkıdışler herşeyı soylemışler zate umarım bı once duzelır durumlar...
nılkuunnnn nılay da anımsatıyor fakat gokay kuuzusu aynı sennn yaa maşallahhhh,,bende cok ıstemıştım bana benzesın ama benım kız kımseye benzemıyor o da ışın ılgınç tarafı yanı
bigee sen cocuga verme oyle guzel yemeklerı zamanında sonra puturlu yemıyor deee,,bak kuzum buyumuş erkek adam olmuşta sofralardan yemış,maşallahhhh..catallada ezmeye gerek yok artıkım sen dırekt koy onune paşanın
herkese selam
bigee sen cocuga verme oyle guzel yemeklerı zamanında sonra puturlu yemıyor deee,,bak kuzum buyumuş erkek adam olmuşta sofralardan yemış,maşallahhhh..catallada ezmeye gerek yok artıkım sen dırekt koy onune paşanın
birde robotum bozuldu
Hepsiburada.com : Braun 6550/570 Mfpc-K Çift Rendeleme ve Hamur Ataçmanlı Blender Seti | Beyaz Eşya ve Mutfak
şuna bi bakın çok mu pahalı ya
aleyküm selam
puhahahah allah iyiliğini versin fatma ezmeden önüne koyayım tabii sen gelir yıkarsan :))))) burnundan kabak kulağından havuç gözünden patates çıkarsın di mi
robotlar o civarda ama nilkünüm ya
ben magic bullet'ın robotunu istiyom ama tvshop'ta 300küsur (az da değil küsuratı), yakaladınyakaladın.com'da 189 lira ama ona ayırcak param yok anneminkiyle idare ediyoruz şimdilik
bizde anneminkiyle idare ediyoruz ama almam lazım
bunu ne zmandır gözüme kestirmiştim, ucuzlasın diye bekliyordum
ama pahalanmış yaw !!!!!
selamlaarr herkese. bigecim yaa merak ettimde arkadaşın blog sitesinde gördüm hello kity i ne kadara yapıyormuş acabaaa??
selam, hoşgeldin...
ben yaptırdım 17 ye yaptı bana
ya çok beğendim ama herkesin oyuncağı bir örnek olucak yaa o kararımdanda vazgeçmek istemiyorum. şu an ikisinede para veremicem. neyse bunuda bir dahaki sefere yaptırırım inşallah.. teşekkür ederim canım cevabın için..
rica ederim, hiç önemi yokta
iki kere kargo vereceksin ama öbür türlüde yani ayrı ayrı sipariş verirsen
7 tl de diğer vereceğin kargo ücretini düşersen 10 tl ye gelmiş olacak sana
ona göre düşünüp karar ver bence
tabi yinede bütçe meselesi :26:
gelmedi değil mi daha oyuncaklar
selam fatma naber? ne var ne yok?
aleyküm selam
puhahahah allah iyiliğini versin fatma ezmeden önüne koyayım tabii sen gelir yıkarsan :))))) burnundan kabak kulağından havuç gözünden patates çıkarsın di mi
sen dunürunu ara o konuda bıge,,mutlaka gelır yıkar kı eylulu gunde 5 posta yıkıyor sanırım...face de konuşmuştuk gunde 2 ogun onune koyuyormuş yıyeceklerını ,fotoları bı gorsen eylulun kendı batmış etraf batmış,burcu tınnn yanı, sonra temızlıyorum ışte napıyım cok hoşuna gıdıyor eylulun dıyor eee artık ılerde uylul dağııtr umut toplar sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?