2009 Aralık Anneleri

selam fatma naber? ne var ne yok?

aleyküm selam
puhahahah allah iyiliğini versin fatma ezmeden önüne koyayım tabii sen gelir yıkarsan :))))) burnundan kabak kulağından havuç gözünden patates çıkarsın di mi

robotlar o civarda ama nilkünüm ya
ben magic bullet'ın robotunu istiyom ama tvshop'ta 300küsur (az da değil küsuratı), yakaladınyakaladın.com'da 189 lira ama ona ayırcak param yok anneminkiyle idare ediyoruz şimdilik

bizde anneminkiyle idare ediyoruz ama almam lazım
bunu ne zmandır gözüme kestirmiştim, ucuzlasın diye bekliyordum
ama pahalanmış yaw !!!!!

Son düzenleme:
selamlaarr herkese. bigecim yaa merak ettimde arkadaşın blog sitesinde gördüm hello kity i ne kadara yapıyormuş acabaaa??

selam, hoşgeldin...

ben yaptırdım 17 ye yaptı bana

ya çok beğendim ama herkesin oyuncağı bir örnek olucak yaa o kararımdanda vazgeçmek istemiyorum. şu an ikisinede para veremicem. neyse bunuda bir dahaki sefere yaptırırım inşallah.. teşekkür ederim canım cevabın için..

rica ederim, hiç önemi yokta
iki kere kargo vereceksin ama öbür türlüde yani ayrı ayrı sipariş verirsen
7 tl de diğer vereceğin kargo ücretini düşersen 10 tl ye gelmiş olacak sana
ona göre düşünüp karar ver bence
tabi yinede bütçe meselesi :26:

Son düzenleme:

gelmedi değil mi daha oyuncaklar

Müzeyyen le konuştum selamı var heralde eve gidince yatarım giremem dedi
dr görüşmüş fıtık değilmiş neyse ki

selam fatma naber? ne var ne yok?

selam nılgun,,ne olsun ya aynı tas aynı hamam...alışamadım ankaraya cok sıkılıyorum,,gezecek bı yer yok,eskı arkadaşlarım yokk.pehhhh
alışverış merkezı gormek ıstemıyorum artık yaa ne zamn cıksak oralardayız...ayhhhhh ole ıste bır dokun bın ahh ışıt gıbı oldu ama kusura bakma:89:
sen nabarsınnnn hastalıklıkarı felan atlattınız aılecek ıyısınız ınş dı mı

aleyküm selam
puhahahah allah iyiliğini versin fatma ezmeden önüne koyayım tabii sen gelir yıkarsan :))))) burnundan kabak kulağından havuç gözünden patates çıkarsın di mi

sen dunürunu ara o konuda bıge,,mutlaka gelır yıkar kı eylulu gunde 5 posta yıkıyor sanırım...face de konuşmuştuk gunde 2 ogun onune koyuyormuş yıyeceklerını ,fotoları bı gorsen eylulun kendı batmış etraf batmış,burcu tınnn yanı, sonra temızlıyorum ışte napıyım cok hoşuna gıdıyor eylulun dıyoreee artık ılerde uylul dağııtr umut toplar sanırsam

en doğrusunu yapıyor valla evde olsam ben de aynını yapardım öyle öyle öğrenecek kuzular... çocuk öğrenemedikten, mutlu olmadıktan sonra ortalık bal dök yala olsa ne? bak bi daha taktir ettim dünürümü
valla ne kızım ne de oğlum temizlik yapmaya ortalık toplamaya gelmedi dünyaya kuzum biz çoktan yaptık onun hazırlığını kadın paralarını burcuyla ben ödiycez onlar kendilerine harcama yapıp dünyanın tadını çıkarsınlar başka şey lazım değil bize

Güle güle git bige ben de çıkacam 5 dak sonra herkes gidince öpsün bebikleri benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…