günaydııınn kızlaar. Nasılsınız herkes iyi mi bebişler nasıl? Bir yaramazlık yoktur inşallah.
Biz iyiyiz şükür paşalar bomba gibi maaşallah.Ben de dün hastane işlerimi bitirdim. Bel fıtığım yokmuş ama önlem almazsam olabilirmişim. Omurilikte bel bölgesinde hamilelikten kalma dejenerasyon ve ödem varmış. O yüzden yorulunca ve ağır kaldırınca ağrı yapıyormuş. Spor ve egzersiz verdi. Bakalım inşallah fırsat bulup yapabilirsem.:44: Bir den de aletlendim sonunda. Darısı olmayanların başına
günaydııınn kızlaar. Nasılsınız herkes iyi mi bebişler nasıl? Bir yaramazlık yoktur inşallah.
Biz iyiyiz şükür paşalar bomba gibi maaşallah.Ben de dün hastane işlerimi bitirdim. Bel fıtığım yokmuş ama önlem almazsam olabilirmişim. Omurilikte bel bölgesinde hamilelikten kalma dejenerasyon ve ödem varmış. O yüzden yorulunca ve ağır kaldırınca ağrı yapıyormuş. Spor ve egzersiz verdi. Bakalım inşallah fırsat bulup yapabilirsem.:44: Bir den de aletlendim sonunda. Darısı olmayanların başına
günaydııınn kızlaar. nasılsınız herkes iyi mi bebişler nasıl? bir yaramazlık yoktur inşallah.
biz iyiyiz şükür paşalar bomba gibi maaşallah.ben de dün hastane işlerimi bitirdim. bel fıtığım yokmuş ama önlem almazsam olabilirmişim. omurilikte bel bölgesinde hamilelikten kalma dejenerasyon ve ödem varmış. o yüzden yorulunca ve ağır kaldırınca ağrı yapıyormuş. spor ve egzersiz verdi. bakalım inşallah fırsat bulup yapabilirsem.:44: bir den de aletlendim sonunda. darısı olmayanların başına
ayrıca burdan ve telden geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. iyi ki sizleri tanımışım iyi ki varsınız
slm herkese umarım herkes iyidir baydır giremedim yahu özledim he:))
iyiyiz canım sağol siz nasılsınız paşam düzeldi mi
evet çok şükür 4gün zorladı 5.gün artık gecmişti.
Korkudan elini hiç götürmüyodu şimdi eskisi gibi pipisiyle oynyayıp duruyo:))
sen nasılsın tuttan nasıl
slm herkese umarım herkes iyidir baydır giremedim yahu özledim he:))
tülaycım sakin olup kafanı toplayıp bir daha denesen benimde şirkette çalışırken yoğunluktan yorgunluktan atladığım şeyler olurdu. bırakırdım hesabı biraz başka şeylerle ilgilenip dinlenip tekrar hesaplardım bulurdum mutlaka. bulamazsan da allah beterinden saklasın ne yapıcan sıkma canını.GÜNAYDIN HERKEZE. birkaç gündür canım acayip sıkkın. kasam 100 lira açıkverdi ve ben bulamıyorum. delirmek üzeryim. ödeyeceğim paşa paşa ama bu kadar titiz davranırken bunların başıma gelmesi beni kahredio
bu arada pelincim gün parası gelmiş canım erken yollamışsın ama teşekkür ederim.
hoşbulduk şekerimmhoşgeldin ve günaydın
alıntım getmiş günaydın nilkün
canım benim ben de sizi özledim valla. gelince bilgisayarı açar açmaz ilk buraya yazdım sonra işlere başladımmüzeyyenim hoş geldin
sefalar getirdin
çok geçmiş olsun gözün aydın
aman bel fıtığı zordur
şükürler olsunki değilşmişsin ama dikkat et be güzelim
paşalarında bomba gibi olmalarına sevindim
özledim seni
aynen nevra hep aman çocuklar iyi olsun bize ne olursa olsun modundayız ama onların da iyi sağlıklı annelere ihtiyacı olduğunu göz ardı ediyoruz.günaydın canımcım hoşgeldin ..maşallah paşalarıma nazar değmesin çok geçmiş olsun dikkat etmememiz gerek kendimize ama nerde işgüç evdede çocuklar olunca kendimizden geçer olduk.. ama yap mutlaka egzersizlerini ihmal etme başka promlemler çıkmasın . hayırlı olsun canımcım . artık için rahatlamıştır.
nilgüncüm sanada günaydın ..alıntım nerede yaaa :44:
canım benim ne kusuru hiç olur muben seni arayamadım canım kusuruma bakmainan işlerim çok yoğun bahane değil biliyorum ama bizim burada durumlar çok karışık bildiğiniz gibi değil yani ..
he heee:89::89:Müzeyyenden gelin bekleyenler daha çooook beklersiiz
evet çok şükür 4gün zorladı 5.gün artık gecmişti.
korkudan elini hiç götürmüyodu şimdi eskisi gibi pipisiyle oynyayıp duruyo:))
sen nasılsın tuttan nasıl
bigecim istedikleri gibiden kasıt şu mesela kola içirmeye çalışmaları, baklaa yedirmeye çalışmaları gibi yeme içme olayları, yasak olmasına rağmen özellikle kayınpederimin sakallı bıyıklı şapır şupur sürekli öpmesi, başına başörtü bağlayıp dolaştırmaları!!! vs. aptal aptal hareketleri yani.. ben varken hiçbirini yapamıyolar tabi normal insan gibi davranmak zorunda kalıyolar. bugün dayanamadım rapor aldım pat diye eve geldim kıza bağlamışlar tülbent oturmuş oynuyolar!!! kayınpederde demezmi 6 yaşına gelince kapanır diye.. namaz kılarken yanlarına alıyolar öğrensin diye allah, töbe amin bilmen ne onları öğretmeye çalışıyolar.. yanlış anlaşılmasın bende işe başlamaan önce 5 vakit namaz kılıyodum ki kızıma dini eğtiimi tabiki vericem ama onlarla bakış açımız çok farklı bilmem anlatabiliyomuyum..
he bide gelip gideceklerinden haberim olmadığı gibi sonradanda kimse söylemiyo.. ona sinirleniyorum.. ben bu evde neyim? gelenden gidenden haberim yok..
müzeyyencim hoşgeldin çok sevindim fıtık çıkmadığına lütfen egzersizleri ihmal etme de şu genç yaşta fıtığa dönmesin kuzucum
tatlım uzunkulaklar için açık adres-atkı/bere renk seçimi-ödeme tercihini bana mail ya da özel mesajla gönderir misin bir an önce?
ayla (likapa) senden de aynı bilgileri rica edicem tabii ayrıyeten ad soyad da rica ediyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?