2009 Aralık Anneleri

günaydııınn kızlaar. nasılsınız herkes iyi mi bebişler nasıl? bir yaramazlık yoktur inşallah.

biz iyiyiz şükür paşalar bomba gibi maaşallah. ben de dün hastane işlerimi bitirdim. bel fıtığım yokmuş ama önlem almazsam olabilirmişim. omurilikte bel bölgesinde hamilelikten kalma dejenerasyon ve ödem varmış. o yüzden yorulunca ve ağır kaldırınca ağrı yapıyormuş. spor ve egzersiz verdi. bakalım inşallah fırsat bulup yapabilirsem.:44: bir den de aletlendim sonunda. darısı olmayanların başına

ayrıca burdan ve telden geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. iyi ki sizleri tanımışım iyi ki varsınız

hoşgeldin ve günaydın

alıntım getmiş günaydın nilkün

müzeyyenim hoş geldin
sefalar getirdin

çok geçmiş olsun gözün aydın
aman bel fıtığı zordur
şükürler olsunki değilşmişsin ama dikkat et be güzelim

paşalarında bomba gibi olmalarına sevindim

özledim seni

günaydın canımcım hoşgeldin .. maşallah paşalarıma nazar değmesin çok geçmiş olsun dikkat etmememiz gerek kendimize ama nerde işgüç evdede çocuklar olunca kendimizden geçer olduk.. ama yap mutlaka egzersizlerini ihmal etme başka promlemler çıkmasın . hayırlı olsun canımcım . artık için rahatlamıştır.

nilgüncüm sanada günaydın .. alıntım nerede yaaa :44:

ayrıca burdan ve telden geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. iyi ki sizleri tanımışım iyi ki varsınız

ben seni arayamadım canım kusuruma bakma inan işlerim çok yoğun bahane değil biliyorum ama bizim burada durumlar çok karışık bildiğiniz gibi değil yani ..

evet çok şükür 4gün zorladı 5.gün artık gecmişti.
Korkudan elini hiç götürmüyodu şimdi eskisi gibi pipisiyle oynyayıp duruyo:))
sen nasılsın tuttan nasıl

turta iyi ama son günlerde sinir sistemimi test ediyor bana göre aç yaşıyor sadece memeyle büyümeye çalışıyor

sevgiii hoşgeldin

ohhhh çok şükür atlattınız , darısı başımıza inşallah

tülaycım sakin olup kafanı toplayıp bir daha denesen benimde şirkette çalışırken yoğunluktan yorgunluktan atladığım şeyler olurdu. bırakırdım hesabı biraz başka şeylerle ilgilenip dinlenip tekrar hesaplardım bulurdum mutlaka. bulamazsan da allah beterinden saklasın ne yapıcan sıkma canını.
hoşgeldin ve günaydın

alıntım getmiş günaydın nilkün
hoşbulduk şekerimm
canım benim ben de sizi özledim valla. gelince bilgisayarı açar açmaz ilk buraya yazdım sonra işlere başladım öycüm nasıl diş mi çıkarıyor fotolarda yazmışsın?
aynen nevra hep aman çocuklar iyi olsun bize ne olursa olsun modundayız ama onların da iyi sağlıklı annelere ihtiyacı olduğunu göz ardı ediyoruz.
sağol canımbakalım zamanla rahatlıycak içim inşallah
ben seni arayamadım canım kusuruma bakma inan işlerim çok yoğun bahane değil biliyorum ama bizim burada durumlar çok karışık bildiğiniz gibi değil yani ..
canım benim ne kusuru hiç olur mu senin düşünmüş olman aklından geçirmen yeter. fırsatın olsa arayacağına eminim ben
Müzeyyenden gelin bekleyenler daha çooook beklersiiz
he heee:89::89:
evet çok şükür 4gün zorladı 5.gün artık gecmişti.
korkudan elini hiç götürmüyodu şimdi eskisi gibi pipisiyle oynyayıp duruyo:))
sen nasılsın tuttan nasıl

sevgi çok geçmiş olsun paşaya hadi atlattınız bunu da. maaşallah düzelmiş çabucak. darısı bizim paşarın başına inşallah

ebruya mesaj attım
daha belli olmamış, dua edin benim için dedi bide selam söyledi

bigecim istedikleri gibiden kasıt şu mesela kola içirmeye çalışmaları, baklaa yedirmeye çalışmaları gibi yeme içme olayları, yasak olmasına rağmen özellikle kayınpederimin sakallı bıyıklı şapır şupur sürekli öpmesi, başına başörtü bağlayıp dolaştırmaları!!! vs. aptal aptal hareketleri yani.. ben varken hiçbirini yapamıyolar tabi normal insan gibi davranmak zorunda kalıyolar. bugün dayanamadım rapor aldım pat diye eve geldim kıza bağlamışlar tülbent oturmuş oynuyolar!!! kayınpederde demezmi 6 yaşına gelince kapanır diye.. namaz kılarken yanlarına alıyolar öğrensin diye allah, töbe amin bilmen ne onları öğretmeye çalışıyolar.. yanlış anlaşılmasın bende işe başlamaan önce 5 vakit namaz kılıyodum ki kızıma dini eğtiimi tabiki vericem ama onlarla bakış açımız çok farklı bilmem anlatabiliyomuyum..

he bide gelip gideceklerinden haberim olmadığı gibi sonradanda kimse söylemiyo.. ona sinirleniyorum.. ben bu evde neyim? gelenden gidenden haberim yok..

eşinin bu konulara yaklaşımı ne sibel? onlar gibi düşünüyorsa siz çok sorun yaşarsınız be canım
kimbilir kaç kere anlatmışsındır kolanın zararlarını, baklanın risklerini... hani yemeni bağlamış amin dedirtmeye çalışmış nispeten "önemli değil" diyebiliriz, kola da hadi içirecek zaten en fazla 1 bardak diyelim ama baklanın allah korusun dönüşü olmayabilir!!!

senin sebzeden de ümidim yok ki söyle o mukayet olsun diyeyim be sibelcim
hey allahım allah sabır versinden gayrı bir şey diyemedim şimdi ama yine de görümcenle yanlız kalmasından iyidir diyorum ısrarla

müzeyyencim hoşgeldin çok sevindim fıtık çıkmadığına lütfen egzersizleri ihmal etme de şu genç yaşta fıtığa dönmesin kuzucum

tatlım uzunkulaklar için açık adres-atkı/bere renk seçimi-ödeme tercihini bana mail ya da özel mesajla gönderir misin bir an önce?

ayla (likapa) senden de aynı bilgileri rica edicem tabii ayrıyeten ad soyad da rica ediyorum senden

sağol canım
mail attım bigecim sana

sağlıkçılar geldi tam baskın oldu neyse atlattık aman sevimsiz insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…