şişko değilde eskısı gıbı zayıf değilim yasmın yaa ben bıde takıntılıyımdır,,bu kadar alınca gercekten sınırlerım oynadı...yazın daha hareketlı olursam verırıım ınş dedığın gıbıiyiki ikiledin baktım azra sultana maşallah büyümüş
bende çok kilo almıştım ama hamile kalınca verdim çok şükür hala hamile kaldığım kiloya çıkamadım
ayyy o kilonun üstüne kilo alsaydım nolurdum düşünmek bile istemiyorum:26:
bol bol su iç fatma çok faydası oluyo
yaz geliyo fazlalıklar daha kolay gider yazın
ayrıca resimlerdede hiç şişman görünmüyosun
arkadaşlar bugün 5 tane uzun kulak yolladım.resimlerini de koycam birazdan.kıymet,meral,fatma,burcu,eda.....
inş cumay en geç elinizde olur arkadaşlar.ben takip edereim nerde olduklarını burdan bilgilendiririm sizi....havale yapacaklarda verdiğim hasaba jhavale yaparlarsa onlarında uzun kulakları hazır sayılır,bu hafta havalelere de 5 tane uzun kulak yollanacak...
amaaaa fatma hangı fatmaaaaa,,,,benmııııı ben mııııı yoksa dığer arkadaşımız mıııı????
bu arada nilgün hanım beğenmenize çok sevindim bebeiş güle güle oynasın...
İnşallah canım inşallah.ebru canım çok ama çoooook sevindim işinin yolunda gitmesine
tez kurtulursun şu bölümdende istediğin bölüme tez geçersin inşallah
Ah o mesajı atabilmek bu hafta da nasip olmayacak sanırım müdür bey bir hafta daha sık dişini diye buyurdu o da eleman ayarlamaya çalışıyormuş yerime kabus gibi yav kurtulamıyorum salak yerdenaminnnnn
hadi hayırlısıyla dağıtıma başladım huzur içinde mesajını da görelim ebrucum
güzelim uzunkulak için ad-soyad-adres-telefon alayım sana zahmet
Kıymetciğim sağolasın canımselam herkeslere... giremedim ne zamandır
pelin geçmiş olsun kuzuya atlaaatın inş. bir an önce
sibel inş. gerek kalmz 2. ameliyta ya kıyamam nazar değiyo güzel gözlerine kızımın
ebrucum gözün aydın:) inş. istedğin yere verirlerde sen de rahat edersin.
İnsafa gelip imzalamasını bekliyorum Edacığım dört gözleherkese selamlar ay benim uzunkulak yoldaymıscok yorgunum söyle deliksiz uyuyabilsem okudum ama herseyleri unuttum tek yaseminin portakalı aklımda kaldı insallah bir avazda geliverir mina hastaymış gecmiş olsun ,ebru senin işinin olmasınada cok sevindim insallah bir an önce imzalanırda kurtulursun
eşim k.validemi hastaneye götürmüştü üşüttü diye zatürre başlangıcıymış astım bronşit olduğundan yatacakmış
eşim k.validemi hastaneye götürmüştü üşüttü diye zatürre başlangıcıymış astım bronşit olduğundan yatacakmış
kızlar tek tek alıntı yapamadım toptan önce teşekkür edim. valla nazın gözü hala akıyo.. doktoru aradım spreyi 5 gün daha kullan dedi ki bugün 5. gündü bi değişiklik yok maalesefyarın yine arıcam.. eğer geçmezse 2. kez ameliyat olması gerekiyor. hatta 2. de de geçmeme olasılığı var ozaman 3. de tüp gibi bişi takılıyomuş...
yasemin ben bugün eft yapmayı başarana kadar eft saati geçti yarın için talimat verdim. yarın geçer hesaba.. kusura bakma gecikti azcık..
heryerim ağrıyo dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi.. dün gce 11 de uyandı naz sabah 4 buçuğa kadar uyutamadım.. memede meme!! öyle bi sıkıntısı da yoktu gayet keyifliydi niye öyle oldu anlamadım.. sabahta işe gidince tabi ölü gibiyim.. hemen yatcam öptüm hepinizi..
Ah o mesajı atabilmek bu hafta da nasip olmayacak sanırım müdür bey bir hafta daha sık dişini diye buyurdu o da eleman ayarlamaya çalışıyormuş yerime kabus gibi yav kurtulamıyorum salak yerden
Bigeciğim sen de toplanıyormuş galiba adres ve tel nolar, ben bir ara forumu takip edememiştim ya kaçırmış olabilirim korkusuyla şirin hanıma mesaj attım bilgilerini aldım yarın gönderiyoruz parayı kendisine.
Kıymetciğim sağolasın canım
İnsafa gelip imzalamasını bekliyorum Edacığım dört gözle
kızlar tek tek alıntı yapamadım toptan önce teşekkür edim. valla nazın gözü hala akıyo.. doktoru aradım spreyi 5 gün daha kullan dedi ki bugün 5. gündü bi değişiklik yok maalesefyarın yine arıcam.. eğer geçmezse 2. kez ameliyat olması gerekiyor. hatta 2. de de geçmeme olasılığı var ozaman 3. de tüp gibi bişi takılıyomuş...
yasemin ben bugün eft yapmayı başarana kadar eft saati geçti yarın için talimat verdim. yarın geçer hesaba.. kusura bakma gecikti azcık..
heryerim ağrıyo dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi.. dün gce 11 de uyandı naz sabah 4 buçuğa kadar uyutamadım.. memede meme!! öyle bi sıkıntısı da yoktu gayet keyifliydi niye öyle oldu anlamadım.. sabahta işe gidince tabi ölü gibiyim.. hemen yatcam öptüm hepinizi..
öncelikle heeeeerkeslere günaydınnnn
HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
geçmiş olsun canımın içi k.validene
allahım acil şifalar versin
inşallah başka bir ameliyata gerek kalmadan spreylerle atlatır kuzum yaaa(((
neler çekti yavrum doğduğundan beri gözlerinden((((
canımın içi ne kusuru
olsun önemli değil ne zaman yatarsa yatsın
günaydın bizim yolculuk iptal oldu gidemedik
ama ay sonu gidecekmişiz hayırlısı olsun
sibel geçici bişy olmasın hani amleiyatv sonrası falan ay inşallah öyledir yine tekrar etmesinde
melike geçmiş olsun canım allah şifa versin
yasemin nasılsın günaydın
geçmiş olsun melike..bakacak insanı vardır inş. hastane işi zor ya Allah kimseyi düşürmesin
öncelikle heeeeerkeslere günaydınnnn
geçmiş olsun canım
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNN
günaydın bizim yolculuk iptal oldu gidemedik
sibel geçici bişy olmasın hani amleiyatv sonrası falan ay inşallah öyledir yine tekrar etmesinde
geçmiş olsun canım
ebru inşll bir an önce imzalarda send rahatta kavuşursun ..
sibelcim inşll gerek kalmaz 2. ameliyata atlatmışsınızdır kıyamam güzel gözlüme
yasemicim günaydın nasınsıl, haktan paşa, portakal hanım nasıl seninde kadınlar günün kutlu olsun ..
canım havale ni bende bu sabah yapabildim .. banka illa şb adı istedi .. müzeyyen dün akşam bildirmiş ama ben çok yoğun olduğum için görmedim. neyse yaptım inşll geçer hesabına geçikme için kusura bakma güle güle harca ...
günaydın canancım nasılsın , güzel prensesin nasıl
hayırlısı olsun vardır bi hikmeti : )
Herkese günaydınn
cananım teşekkürler bilgi içinnasılsınız kızlar gelemedim bugün
daha kesinleşmedi gtcezmi gtmicezmi haber bekliom canım sıkıldı ya
nilgün beğendinmi ay bnde bayıldım o kıty ye nasipse örerim inşallah bnde
5 kişiye daha yolladı şirin bugün burcu-kıymet-meral-eda- biri kimdi ya hatırlayamadım bak
cuma gelir sanırım 1haftada ancak ulaşıyor malum buralar dişz boyu kar
mesafe uzak
süpeeeeeeeeeeeerarkadaşlar bugün 5 tane uzun kulak yolladım.resimlerini de koycam birazdan.kıymet,meral,fatma,burcu,eda.....
inş cumay en geç elinizde olur arkadaşlar.ben takip edereim nerde olduklarını burdan bilgilendiririm sizi....havale yapacaklarda verdiğim hasaba jhavale yaparlarsa onlarında uzun kulakları hazır sayılır,bu hafta havalelere de 5 tane uzun kulak yollanacak...
bu arada nilgün hanım beğenmenize çok sevindim bebeiş güle güle oynasın...
selam kıymetcimselam herkeslere... giremedim ne zamandır
pelin geçmiş olsun kuzuya atlaaatın inş. bir an önce
sibel inş. gerek kalmz 2. ameliyta ya kıyamam nazar değiyo güzel gözlerine kızımın
ebrucum gözün aydın:) inş. istedğin yere verirlerde sen de rahat edersin.
uzunkulaklar yola dökülmüş heyecanla bekliyorum zeynep nasılsa anlamıycak ben oynarım o büyüyene kadar :)
başka bişey aklımda kalmadı . resmen ruh gibi geziyorum. zeynep cadısı gece geç yatıyor sabah erken kalkıyor gündüz 1 sefer uyuyor yemek yemiyor püskürtüyor diş falanda çıkıtığı yok ona bağlıyım ama hayırlısı artık sabırla bekliyorum o günleri nerden buluyo bu kadar enerjiyi anlamıyorum . hepinizi ve bebeleri öpüyorum . beni özleyin anacım:)
edaaa selamherkese selamlar ay benim uzunkulak yoldaymıscok yorgunum söyle deliksiz uyuyabilsem okudum ama herseyleri unuttum tek yaseminin portakalı aklımda kaldı insallah bir avazda geliverir mina hastaymış gecmiş olsun ,ebru senin işinin olmasınada cok sevindim insallah bir an önce imzalanırda kurtulursun
geçmiş olsuneşim k.validemi hastaneye götürmüştü üşüttü diye zatürre başlangıcıymış astım bronşit olduğundan yatacakmış
ebrucum sık işini 3-5 gün dahaİnşallah canım inşallah.
Ah o mesajı atabilmek bu hafta da nasip olmayacak sanırım müdür bey bir hafta daha sık dişini diye buyurdu o da eleman ayarlamaya çalışıyormuş yerime kabus gibi yav kurtulamıyorum salak yerden
Bigeciğim sen de toplanıyormuş galiba adres ve tel nolar, ben bir ara forumu takip edememiştim ya kaçırmış olabilirim korkusuyla şirin hanıma mesaj attım bilgilerini aldım yarın gönderiyoruz parayı kendisine.
Kıymetciğim sağolasın canım
İnsafa gelip imzalamasını bekliyorum Edacığım dört gözle
hay allah yakızlar tek tek alıntı yapamadım toptan önce teşekkür edim. valla nazın gözü hala akıyo.. doktoru aradım spreyi 5 gün daha kullan dedi ki bugün 5. gündü bi değişiklik yok maalesefyarın yine arıcam.. eğer geçmezse 2. kez ameliyat olması gerekiyor. hatta 2. de de geçmeme olasılığı var ozaman 3. de tüp gibi bişi takılıyomuş...
günaydın yasemincimöncelikle heeeeerkeslere günaydınnnn
inşallah başka bir ameliyata gerek kalmadan spreylerle atlatır kuzum yaaa(((
neler çekti yavrum doğduğundan beri gözlerinden((((
canımın içi ne kusuru
olsun önemli değil ne zaman yatarsa yatsın
cananım günaydıngünaydın bizim yolculuk iptal oldu gidemedik
geçmiş olsun canım
ebru inşll bir an önce imzalarda send rahatta kavuşursun ..
sibelcim inşll gerek kalmaz 2. ameliyata atlatmışsınızdır kıyamam güzel gözlüme
yasemicim günaydın nasınsıl, haktan paşa, portakal hanım nasıl seninde kadınlar günün kutlu olsun ..
canım havale ni bende bu sabah yapabildim .. banka illa şb adı istedi .. müzeyyen dün akşam bildirmiş ama ben çok yoğun olduğum için görmedim. neyse yaptım inşll geçer hesabına geçikme için kusura bakma güle güle harca ...
günaydın canancım nasılsın , güzel prensesin nasıl
hayırlısı olsun vardır bi hikmeti : )
Herkese günaydınn
sağolo senind ekutlu olsun
iyiyiz biz yağmurda enerji full sabah sabah hop zıp durmuyo işte sabah çok güğzel kar yağıyodu şimdi durdu
bzde öyle dedik herşeyd e bi hayır vardır gtsek ii olacaktı ama sıkıldım ne zamandır bi yeregidemedik inşallah ay sonu bişy çkmazda gderiz
HAYIRLISI OLSUN CANANIM
ne kadar kalcaktınız orda?
çooook şükür hepimizde çok iyiyiz nevracım sen nasılsın paşam nasıl?
önemli değil ne zaman yatarsa yatsın canım çok sağol kesenize bereket
çok şükür iyi yasemincim kudurukluk devam hergün yeni bi vukuat var evde .. dün tuzluğumu kırmış mutfak tezganından uzanım almış atmış yere .. geçen haftada bi başkasını kırmıştışükür ona bişey olmamış giden eşya olsun diyoruz . ona bişey olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?