[sıze="2"]herkeze günaydıııııınnnnnnnnn
8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsuuuuuuuuuuunnnnnnn
Iyi ki varız iyi ki kadınız[/sıze]
cananım teşekkürler bilgi için
Kuzun nasıl sen nasılsın
eskişehirde hava çok soğudu ve heryer bembeyaz
kimbilir sisin oralar nasıldır.
Kar yerden kalkmadan tekrarmı yağdı yoksa:82:
Süpeeeeeeeeeeeer
çok sevindim
ellerine emeğine sağlık cnm
4 gözle değil 14 gözle bekliyorum
bakalım kara biberim beğenecekmi
Selam kıymetcim
enerji full time bebelerde cnm
sende bizi özle emi
Edaaa selam
Geçmiş olsun
çok mu üzüldün melike
Ebrucum sık işini 3-5 gün daha
güzel günler seni bekliyor cnm
Hay allah ya
rabbim şifasını versin naz kızımıza
inş ameliyata gerek kalmadan atlatırsınız sibelcim
zombi sibeeeeeeeellll
Günaydın yasemincim
Haktan paşamıda portakalınada öpücükler
Cananım günaydın
hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın
günaydıııııııııınnnnnnn nevracım
seninde kadınlar günün kutlu olsun
çok şükür iyi yasemincim kudurukluk devam hergün yeni bi vukuat var evde .. Dün tuzluğumu kırmış mutfak tezganından uzanım almış atmış yere .. Geçen haftada bi başkasını kırmıştışükür ona bişey olmamış giden eşya olsun diyoruz . Ona bişey olmasında
ahhh melekler koruyor valla benim sıpa pazar günü kiler dolabının örtüyü çek üzerinde 5 kiloluk kavanozlar var toz şeker kavanozunu düşür kır milim kaysa kavanoz bacağına düşecek yerde oturuyordu elini ağzına kapadı aaaaaaa diyor haspam şaşırmış babası bakkaldan dönene kadar odadad kucak kucağa oturduk bırakınca hemen kırıklara gidiyordu
gunaydınnnn herkesee
resım yorumlarınız ıcın cok teşekkurler teyzeleri
5 dakka once burayı okurken azra kanepeden duştu,ustelık babası yanındaykenhakkaten Allah koruyor bu bbebelerı,,ayakta oyle karı ızlıyolardı eşim perdeyı duzelteyım derken azra hopppp aşağı,,sanıyeler ıcınde yanı...neysekı bışeyı yok:18:
gunaydınnnn herkesee
5 dakka once burayı okurken azra kanepeden duştu,ustelık babası yanındaykenhakkaten Allah koruyor bu bbebelerı,,ayakta oyle karı ızlıyolardı eşim perdeyı duzelteyım derken azra hopppp aşağı,,sanıyeler ıcınde yanı...neysekı bışeyı yok:18:
gunaydınnnn herkesee
ahhhhhhhhhhh meral sorma nasıl üzgünüm nasıl üzgünüm biliyorum kötüyüm ama şimdi çok üzüldüm desem yalan olacak
hay allahım yaaaa!!!!!!!!!
allaha emanetler kuzular
haktan da karı izliyo pencereden şu anda:)))
bir güzel ki dışarısı
14 gün dü ay sonu gittiğimizde 1 ay falan kalcaz orda internet var ama girerim hem havada güzelmiş orda yağmuruda gezdiririm yine ordanda erzurumza geçiş yapcaz belki ağrıuyada gidebilirz eşimin yeğeni orda gdelim gidelim gezelim sıkıldım artık yahuHAYIRLISI OLSUN CANANIM
ne kadar kalcaktınız orda?
öyle meral geç olsn güç olmasın herşeyde var bi hayır canım burdan kar hiç kalkmıyporki süreklide yağıyor işte :)) karı çok seven biri olarak bayılıyorum izlemesi çok güzelherkeze Günaydıııııınnnnnnnnn
8 Mart Dünya kadınlar Gününüz Kutlu Olsuuuuuuuuuuunnnnnnn
iyi ki varız iyi ki kadınız
cananım teşekkürler bilgi için
kuzun nasıl sen nasılsın
eskişehirde hava çok soğudu ve heryer bembeyaz
kimbilir sisin oralar nasıldır.
kar yerden kalkmadan tekrarmı yağdı yoksa:82:
cananım günaydın
hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın
16:
olsun canım ay sonu gidersiniz inşallah biz üzüldük sensiz kalacağız diye ondan olmadıher işte vardır bir hayır
allah korumuş çok dikkat istiyorlar artık bn ocakta yemek b,ile bırakmıyorum merak ediyor hemen asıulıyor ne varsa allah korusunahhh melekler koruyor valla benim sıpa pazar günü kiler dolabının örtüyü çek üzerinde 5 kiloluk kavanozlar var toz şeker kavanozunu düşür kır milim kaysa kavanoz bacağına düşecek yerde oturuyordu elini ağzına kapadı aaaaaaa diyor haspam şaşırmış babası bakkaldan dönene kadar odadad kucak kucağa oturduk bırakınca hemen kırıklara gidiyordu
sağol melıke sızede cok geçmış olsun,,sıpa bunlar sıpa yureğimizi hoplatıp duruyolarhay Allahım ya çok geçmiş olsun canım melekleri var onların valla koruyor gün içinde kaç kez yüreğim ağzıma geliyor
saol yasmınnnhay allahım yaaaa!!!!!!!!!
allaha emanetler kuzular
haktan da karı izliyo pencereden şu anda:)))
bir güzel ki dışarısı
çok geçmiş olsun fatmaa .. rabbim korusun hepsini..
kötüsün sen kötüüü
bak sen daha şimdiden KARI izliyoo demekki
çok geçmiş olsun fatmaa .. rabbim korusun hepsini..
kötüsün sen kötüüü
bak sen daha şimdiden KARI izliyoo demekki
inşallah bi terslik olmaz gidersiniz canan14 gün dü ay sonu gittiğimizde 1 ay falan kalcaz orda internet var ama girerim hem havada güzelmiş orda yağmuruda gezdiririm yine ordanda erzurumza geçiş yapcaz belki ağrıuyada gidebilirz eşimin yeğeni orda gdelim gidelim gezelim sıkıldım artık yahu
öyle meral geç olsn güç olmasın herşeyde var bi hayır canım burdan kar hiç kalkmıyporki süreklide yağıyor işte :)) karı çok seven biri olarak bayılıyorum izlemesi çok güzel
allah korumuş çok dikkat istiyorlar artık bn ocakta yemek b,ile bırakmıyorum merak ediyor hemen asıulıyor ne varsa allah korusun
sağol melıke sızede cok geçmış olsun,,sıpa bunlar sıpa yureğimizi hoplatıp duruyolar
saol yasmınnn
ayy yerımben onu sıkıca gıydır de kara ındır annesı bende ındırıcem azrayıı bakalım napcak
sağol canım,,,,ayyy cok guldum yaa delüüüüü
cocugun gunahını alıyo
inşallah bi terslik olmaz gidersiniz canan
insan sıkılır tabi aynı yere çakılıp kalınca
yağmurada sanada iyi gelir gezmeler
üşeniyorum fatma valla giydir çıkar getir değiş
bugün tembelliğim üzerimde
sorma valla oğlumla gelinimin arasını bozcek delü
ayy yok yaa şaka yaptım bozulmasın araları nazar değmesin ikisine de
zeynep sen okuma bunları şaka yaptım teyzem şaka :86:
inşallah bi terslik olmaz gidersiniz canan
insan sıkılır tabi aynı yere çakılıp kalınca
yağmurada sanada iyi gelir gezmeler
üşeniyorum fatma valla giydir çıkar getir değiş
bugün tembelliğim üzerimde
sorma valla oğlumla gelinimin arasını bozcek delü
ya fatma hangısıı bı bılgılendırsenız,,bn mı fsm arkadaş mı???çatlıcam meraktan
hadı sen hamılesınde uşenıyosun,,ya ben?kolumu kaldırmaya mecalım yok,,hıç bışı apasım yok...azra kuzum da olmasa dırek toprağa verın benı dıcem yanı o kadar olu gıbıyım
bak sen daha şimdiden karı izliyoo demekki
Yok kız bozulmaz onların araları
bilir zeynep kızım haktanın ondan başkasına bakmayacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?