amiiiin tabi iyi olsunlar da kudursunlar
24.haftamızdayız kaldı 16 haftamız işte portokal hanıma kavuşmak için
e artık bundan sonra asıl büyürüm iyice
yerim o yakışıklıları ben
ayyy ne güzel olur kendi adresime gelse
kimseye laf anlatmak zorunda kalmasam
getirirler mi ki acep:26:
eşimin işyeri oturduğumuz lojmanın içinde zaten
ha eve gelmiş ha iş yerine :97:
vay be çoğu gitti azı kaldı he :97: Daha dün gibi cinsiyetine bahse tutuşmamız (ki bildiğimi tekrar edeyim bu vesileyle) :97:
Ptt olunca getirirler gibi geliyor bana sonuçta o kurumun yazışmaları gönderileri nasıl yapılıyor di mi ama?
gormeyenlere ıkıledımm zaten canımcım
teşekkurler resım yorumları ıcın arkadaşlar
havalar yıne bozuk ben yınme bozuk halıyle
ustune bıde 2 kılo almışım,,ayy ne kadann mukemmel bı ınsanımmmm
hameleıkte bıle zor kılo alan ben şimid 59 kıloyum,,basenler kafam kadar olmuş,cokta yemıyorum ama hareketsızlıkten şiştimm,,,off ıcımde şiştii valla
vay be çoğu gitti azı kaldı he :97: daha dün gibi cinsiyetine bahse tutuşmamız (ki bildiğimi tekrar edeyim bu vesileyle) :97:
ptt olunca getirirler gibi geliyor bana sonuçta o kurumun yazışmaları gönderileri nasıl yapılıyor di mi ama?
heeee orası öyle ama benim şeker kavgam hala aklımda
ne şekeri ne kavgası kııı :26:
ben doğum gününde gelenlere vermek için bebek şekeri ısmarlamıştım ama gelmedi tam 1 gün önce aradım nerede diye çatalca da bekliyormuş araba yokmuş
eee ne zaman gelir
bilmiyoruz
o şekerler bana bu gece gelmezse ben ne yapayım onları
o zaman biz yeriz
dediiiiiiiiiiiii ve ben de kayış koptu açtım ağzımı yumdum gözümü yarım saat sonra şwekerler teslim edildi.
heeee orası öyle ama benim şeker kavgam hala aklımda
he valla yaaa çoğu gitti azı kaldı, korku var bu sefer haktanda başıma gelecekleri bilmiyodum şimdi biliyorum :18:
cep faturası geldiğine göre buda gelir doğru bak hiç düşünmemiştim bunu
e ozaman ben ev adresimi vereyim olurmu?
ben doğum gününde gelenlere vermek için bebek şekeri ısmarlamıştım ama gelmedi tam 1 gün önce aradım nerede diye çatalca da bekliyormuş araba yokmuş
eee ne zaman gelir
bilmiyoruz
o şekerler bana bu gece gelmezse ben ne yapayım onları
o zaman biz yeriz
dediiiiiiiiiiiii ve ben de kayış koptu açtım ağzımı yumdum gözümü yarım saat sonra şwekerler teslim edildi.
:44: ben portakal hanımın cinsiyet tahminini diyodum melikecim
zira ben buraya katıldığımda zaten oğlum olacağını biliyordum (gerçi hamile olduğumu anladığım andan itibaren biliyordum da) 12. haftanın başında kesinleşmişti benim
korkutma kendini kız çocuk daha sakin olur (inşallah!!!)
ver şekerim bence gelir
anam ben bunu hatırlamıyorum
daktanım da 10 haftalıkken belli olmuştu erkek olduğu
bende kk ya kayıt olurken biliyordum oğluşum olcağını(yasil_haktanemin ismimden anlaşıldığı gibi
)
kız yanlış anladın bakması tabi tedirgin ediyo doğru ama benim korkum doğumdan :18:
aman be kuzum en kolayı o... sen hiç vakti gelip de içerde kalan çocuk duydun mu? en kötü ihtimal sana bi ilaç verir sezaryene alırlar nolcak hiiiiiiç takma kafana
ay ne bileyim bige yaaa
haktanın doğumu kabus gibiydi
şimdi aynı şeyleri yaşayacak olduğumu düşünmek
aklıma geldikçe uzaklaştırıyorum beynimden bu düşünceleri düşünmemeye çalışıyorum
o an gelecek geçecek deyip avutuyorum işte kendimi
kuzucum bilmiyorum doğum hikayeni (ben doğuma 2 ay kala gidip 7 ay bitince geldim ya malum) ama bir kere artık vücudun doğuma daha uygun hale geldi... Ayrıca sen tecrübelendin dolayısıyla doktora gerekli müdahaleleri/uyarıları yapabilirsin, ayrıca yüce rabbim bir zor verip bir kolay verip deniyorsa (ki ben çok inanırım buna) bu kez kolay sırası senin
selam herkese
hiç bakmadım ne var ne yok ama
oyuncaklarım geldi dün alabildim habe edeyim dedim
hello kity ve uzunkulak
nilay hello kity'ye bayıldı bayıldı
şirin ellerine sağlık, emeğine sağlık ben çok beğendim
tekrar çıkıyorum yarın görüşürüz hepinizi öptüm
Nasıl güzel kar yağıyor ama bana dua edin ne olur rahat rahat gideyim kaymadan yol kapanmadan
eeeeeee yani bige benim ilk doğum kolay olmuştu bana göre ben hastaneyi yıktım sanıyordum dr aferin sana ne güzel doğum oldu demişti şimdi zor sırası mı
olur mu senin bedenin rahat doğuruyor demek ki
başka çare mi bıraktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?