2009 Aralık Anneleri

vay be çoğu gitti azı kaldı he :97: daha dün gibi cinsiyetine bahse tutuşmamız (ki bildiğimi tekrar edeyim bu vesileyle ) :97:
ptt olunca getirirler gibi geliyor bana sonuçta o kurumun yazışmaları gönderileri nasıl yapılıyor di mi ama?

heeee orası öyle ama benim şeker kavgam hala aklımda

iyiki ikiledin baktım azra sultana maşallah büyümüş

bende çok kilo almıştım ama hamile kalınca verdim çok şükür hala hamile kaldığım kiloya çıkamadım
ayyy o kilonun üstüne kilo alsaydım nolurdum düşünmek bile istemiyorum:26:

bol bol su iç fatma çok faydası oluyo
yaz geliyo fazlalıklar daha kolay gider yazın
ayrıca resimlerdede hiç şişman görünmüyosun

he valla yaaa çoğu gitti azı kaldı, korku var bu sefer haktanda başıma gelecekleri bilmiyodum şimdi biliyorum :18:
cep faturası geldiğine göre buda gelir doğru bak hiç düşünmemiştim bunu
e ozaman ben ev adresimi vereyim olurmu?

ne şekeri ne kavgası kııı :26:

ben doğum gününde gelenlere vermek için bebek şekeri ısmarlamıştım ama gelmedi tam 1 gün önce aradım nerede diye çatalca da bekliyormuş araba yokmuş
eee ne zaman gelir
bilmiyoruz
o şekerler bana bu gece gelmezse ben ne yapayım onları
o zaman biz yeriz
dediiiiiiiiiiiii ve ben de kayış koptu açtım ağzımı yumdum gözümü yarım saat sonra şwekerler teslim edildi.

kayışı koparmayana kargo yok demekki

heeee orası öyle ama benim şeker kavgam hala aklımda

:44: ben portakal hanımın cinsiyet tahminini diyodum melikecim
zira ben buraya katıldığımda zaten oğlum olacağını biliyordum (gerçi hamile olduğumu anladığım andan itibaren biliyordum da) 12. haftanın başında kesinleşmişti benim

korkutma kendini kız çocuk daha sakin olur (inşallah!!!)
ver şekerim bence gelir

anam ben bunu hatırlamıyorum

daktanım da 10 haftalıkken belli olmuştu erkek olduğu
bende kk ya kayıt olurken biliyordum oğluşum olcağını(yasil_haktanemin ismimden anlaşıldığı gibi
)
kız yanlış anladın bakması tabi tedirgin ediyo doğru ama benim korkum doğumdan :18:

aman be kuzum en kolayı o... sen hiç vakti gelip de içerde kalan çocuk duydun mu? en kötü ihtimal sana bi ilaç verir sezaryene alırlar nolcak hiiiiiiç takma kafana

aman be kuzum en kolayı o... sen hiç vakti gelip de içerde kalan çocuk duydun mu? en kötü ihtimal sana bi ilaç verir sezaryene alırlar nolcak hiiiiiiç takma kafana

ay ne bileyim bige yaaa
haktanın doğumu kabus gibiydi
şimdi aynı şeyleri yaşayacak olduğumu düşünmek

aklıma geldikçe uzaklaştırıyorum beynimden bu düşünceleri düşünmemeye çalışıyorum
o an gelecek geçecek deyip avutuyorum işte kendimi

kuzucum bilmiyorum doğum hikayeni (ben doğuma 2 ay kala gidip 7 ay bitince geldim ya malum) ama bir kere artık vücudun doğuma daha uygun hale geldi... ayrıca sen tecrübelendin dolayısıyla doktora gerekli müdahaleleri/uyarıları yapabilirsin, ayrıca yüce rabbim bir zor verip bir kolay verip deniyorsa (ki ben çok inanırım buna) bu kez kolay sırası senin

ay iiiiinşallah bigem iiiiinnşallaaaahhhh kolaydır sıradaki!
Ama bak tecrübe konusunda haklısın
nasıl davranmam gerektiğini biliyorum en azından

selam herkese
hiç bakmadım ne var ne yok ama
oyuncaklarım geldi dün alabildim habe edeyim dedim
hello kity ve uzunkulak
nilay hello kity'ye bayıldı bayıldı

Şirin ellerine sağlık, emeğine sağlık ben çok beğendim

tekrar çıkıyorum yarın görüşürüz hepinizi öptüm

nilgünüm özledim seni nerdesin kıııı
öptüm gökayımıda nilayımıda

Nasıl güzel kar yağıyor ama bana dua edin ne olur rahat rahat gideyim kaymadan yol kapanmadan
eeeeeee yani bige benim ilk doğum kolay olmuştu bana göre ben hastaneyi yıktım sanıyordum dr aferin sana ne güzel doğum oldu demişti şimdi zor sırası mı

olur mu senin bedenin rahat doğuruyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…