sanada günaydın dünürcüm nasılsınız bakim
aqy bilemiyorum ya 2 gecedir zeynoşun yanında koltukta yatıyorum gece çok uyanıyor
ebrucum gözünaydın hadi çok sevindim. şu 1-2 günü de atlat rahatlıkla dön işinin başına inşallah.Arkadaşlarrrrrrr cehennemden kurtuluyorum sonunda yazım gelmiş ama müdür imzalamamış bugün çok şükür ki imzalamama gibi bir yetkisi yokmuş ancak birkaç gün geciktirebilirmiş olsun ne yapalım bu kadar dayandım azıcık daha dayanırım.
Dua eden, iyi dileklerde bulunan, düşünüp aklından geçiren herkese çok ama çok teşekkürler yeniden hayata döndüm resmen ömrümde geçirdiğim en kötü günlerdi Allah bir daha yaşatmasın beterinden saklasın kimseyi dara zora düşürmesin.
aa neden öyle oldu sibel ameliyatın başarısız geçme olasılığı var mıydı?ah canım seni çok iyi anlıyorum nazda 14 şubatta ameliyat oldu bende çok kötü oldum.. soyup ameliyat önlüğünü giyince bide sedasyon verdiler kolu kanadı düştü doktor aldı kucağına götürdü öyle kötü oldumkiallah bidaha yaşatmasın kimseye böyle bişi dicem ama sanırım bize 2. ameliyat görünüyo hiç geçmedi nazın gözü..
ay yerim ben onları.. zaman ne çabuk geciyo gerçekten kocaman oldular.. maşallah hepsine..
geçmiş olsun pelincim atlatamadınız mı canım yaa. valla öksürük için ben de bal+limon+zencefil+öğütülmüş çörek otu karışımı kullanıyorum. ayberk daha kolay içiyor ama berkay da biraz zorlanıyorum azıcık da geçse boğazından işe yarıyor. karaturpu duydum ama çocuklarda hiç uygulamadım gaz falan yapar mı acaba:44: acil şifalar canım inşallah çabucak iyileşirsiniz.Biz hastayiz 1 haftadirda gecmedi cok kotu oksuruyor minabugun baska bir dr bulmaliyim Drumuz rahatsizlandi suresiz belli olmayan izine cikti ne kadarda cok guveniyordum o dr a hepsi biryana minayi telefondan anliyordu artik gripmi alerjikmi ne diye nobetci dra gittik gecen ilaclar 1 haftadir ise yaramadi bu arada gunaydin & iihaftasonlari banka bilgisi bende bekliyorum haber atarsaniz odemeyi gerceklestireyim hemen
funda bir an önce çıkarsın da dişini inşallah iştahı normale döner canım üzülmeSelam pelin meliste öksürüyodu biliyosun ben de ilaç önermedi doktor öksürük için doğal yollardan tedavi etmeye çalıştım karaturpu oyup içine bal koydum geceden sabaha kadar beklettim şurup gibi oluyor bunu içirdim 1-2 hafta öksürüğü azalmıştı ama hala öksürüyodu pekmez yedirdim tabi bunları hep zorla yedirdim çoğu kez kustu heryer battı çok zor ya en son zencefil serptim balın üstüne çok çok az ama şu an öksürük yok gibi maşallah diyimde ara da sırada öksürüyo işte o da iyice geçer inşallah zamanla 1 ay sürdü valla Allah yardımcızım olsun şimdide diş çıkarıyo iştah gitti((((( ne doluymuş yavv geçmiş olsun tekrar canım inşallah bir an evvel atlatır mina tatlısı
yasmiiiin hoşgeldiinherkese günaydııııııın
ben geldim evimeeee
hayırdır kimsecikler yok :26:
pelin
çok geçmiş olsun canım
sibelim inşallah gerekmez 2.bi ameliyat yaaa(((
sevgicim sizede çok geçmiş olsun hem sünnet hem dişler zor valla((((
ebru canım çok ama çoooook sevindim işinin yolunda gitmesine
tez kurtulursun şu bölümdende istediğin bölüme tez geçersin inşallah
aamin inşallah fatmacım az kaldı soğuklar bitiyor gün sayıyorum valla hasta olmadan atlatasak şu son soğukları diye.herkese gunaydınnn
pelınnn cokkk geçmiş olsun,,sızınkıde son hastalık haberı olur ınş...bebeler hasta olmaktan bı hal oldular
sıbel nıye oyle dedın hıç bı duzelme yok mu gozunde naz kuuzumun,,duzelecektır zamanla yaa bı daha amelıyat olmasın kuzu inş
ebruuu senın ıcınde cok sevındımm cok şukur herşey yoluna gırıyo gıbı de mı,,bı ımza mı kaldı şimdi?hadı hayırlısı olsun
Arkadaşlarrrrrrr cehennemden kurtuluyorum sonunda yazım gelmiş ama müdür imzalamamış bugün çok şükür ki imzalamama gibi bir yetkisi yokmuş ancak birkaç gün geciktirebilirmiş olsun ne yapalım bu kadar dayandım azıcık daha dayanırım.
Dua eden, iyi dileklerde bulunan, düşünüp aklından geçiren herkese çok ama çok teşekkürler yeniden hayata döndüm resmen ömrümde geçirdiğim en kötü günlerdi Allah bir daha yaşatmasın beterinden saklasın kimseyi dara zora düşürmesin.
bu arada galiba havale kontenjanı doldu:) 5 kişi:)
ah canım seni çok iyi anlıyorum nazda 14 şubatta ameliyat oldu bende çok kötü oldum.. soyup ameliyat önlüğünü giyince bide sedasyon verdiler kolu kanadı düştü doktor aldı kucağına götürdü öyle kötü oldumkiallah bidaha yaşatmasın kimseye böyle bişi dicem ama sanırım bize 2. ameliyat görünüyo hiç geçmedi nazın gözü..
arkadaşlar neredeyse 7 tane uzun kulak hazır 2 koldan yapıyoruz ama adres bilgisi çoğunun yok...adres bilgilerini bana yada bige ye bildirirseniz biten uzun kulakları yollarız bizde...birde adresi tam ve eksizksiz birde telf nosu ekleyin....
herkese günaydııııııın
ben geldim evimeeee
günaydın herkezeee iyi hafta başları inş.
herkese gunaydınnn
slm herkes iyidir umarım ..
geçmişe bakamıcam işlerim çok bakalım daha ne kadar böyle devam edecek . gelirim inşll yine
hoşbuldum müzeyyenim
özlemişim evimi
allaha şükür üçümüzde iyiyiz
kuduruk oğlumda kuduruk kızımda hiç durmadan kudurukluğa devam ediyolar
bende büyüdüm iyice
siz nasılsınız yakışıklılarımla
bankaya hiç bakamadık eşimde bende
almadım o yüzden canımın içi
artık ne zaman giderse o zaman alcem
Bige sesin çıkmıyor bacım nasılsın umut nasıl
hoşbuldum müzeyyenim
özlemişim evimi
allaha şükür üçümüzde iyiyiz
kuduruk oğlumda kuduruk kızımda hiç durmadan kudurukluğa devam ediyolar
bende büyüdüm iyice
siz nasılsınız yakışıklılarımla
bankaya hiç bakamadık eşimde bende
almadım o yüzden canımın içi
artık ne zaman giderse o zaman alcem
maşallah hepiciğinize
yasemincim eşin bir kontrol etsin bir zahmet çünkü müzeyyenle ben gönderdik (yani en azından öyle sanıyoruz) diğerleri şube adı engeline takıldı
bi söyleyiver şube adını sana zahmet
allaha bin şükür melikecim umut gayet iyi ben de iyiyim... sabah çok daha iyiydim saat 11 gibi bir darlandım bir şeyler oldum şimdi de sanki tüm dünya üzerimde gibi keyifsizim niyeyse
baktım ben de az önce hesaba bir sorun olsa geri dönerdi havale dönmemiş seçilde öyle olmuştu ya.
hayırdır bir sıkıntı yoktur inşallah canım.
ya geçen ben atlamışım sanırım arda paşanın bileği incinmişti sorun var mı iyi mi şimdi??
aminnnnn
hadi hayırlısıyla dağıtıma başladım huzur içinde mesajını da görelim ebrucum
güzelim uzunkulak için ad-soyad-adres-telefon alayım sana zahmet
4 kişideyiz henüz şirin
haydaaaaaaaane zaman kesinleşecek?
ellerine sağlık canım
NEŞE telefon numarası yok güzelim
diğer arkadaşların bendeki numaralarını ekleyip yollamıştım şirin
canım hoşgeldin allah kimseyi evinden ayrı koymasın zor valla
tatlım c.tesi aramışsın duymadım kusura bakma dün de aradım açmadın hayırdır? müsaitsen arayayım?
herkese merhaba
maşallah hepiciğinize
yasemincim eşin bir kontrol etsin bir zahmet çünkü müzeyyenle ben gönderdik (yani en azından öyle sanıyoruz) diğerleri şube adı engeline takıldı
bi söyleyiver şube adını sana zahmet
allaha bin şükür melikecim umut gayet iyi ben de iyiyim... sabah çok daha iyiydim saat 11 gibi bir darlandım bir şeyler oldum şimdi de sanki tüm dünya üzerimde gibi keyifsizim niyeyse
teyzesi haktan aramış seni
babasıyla konuşuyodu tlfnda kapamış babasının yüzüne seni aramış :86:
dünde ben kalabalıktan duymadım aradığını gördüğümdeyse akşam olmuştu bidaha arayıp rahatsız etmek istemedim canımcımmmmm
hesaba bakması mümkün değil kocişimin bugün yarın
bafraya inmesi gerekiyo bakmak için çünkü
aradım çekmiyo telefonuda
şubesini akşam sorar yazarım oldumu bigecimmmm
uzunkulak için adres meselesine gelinceeeee
bizim eve kargocular gelmiyo merkezden çok uzak diye
geri gönderiyolar zor geliyo kapımıza teslim etmek
arayıp haber verseler kendimiz gidip alacağız ama onuda yapmıyolar
o yüzden ya kendi annemin ya görümcemin evinin adresini vercem onlara gidecek paket
onuda akşam konuşayım kocişlede ona göre haber vereyim sana emi
ammada problemliyim yaaaa
maaşallah canım her zaman dediğimiz gibi sağlıkları iyi olsun da kudursunlar.
sana da maaşallah portakal hanım iyice büyüdü tabi annesi artık.
yakışıklılar da iyi teyzesi aynen seninkiler gibi kudurmaya devam
sorunlu olduğunuz kadar hamilesiniz de yasemin hanımcanın sağolsun kuzum yalnız ptt kargo ile gelecek hani özellerin kaprisini yapmıyorlardır muhtemelen
eşinin işyerine de gönderilebilir uygunsa hani seçenek olarak aklında olsun diye şeettim
ah kuzum benim bak biliyo işte hangi teyzesinde iş var onu arıyoakıllı çocuk
eeeeeeeeeee ben bunları görmüştümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?