geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın inşallahkarlı vede fırtınalı bir bandırmadan günaydın . ayrıca 3 kerede deprem olduı kötü birgün. rabbim beterinden korusun çok korktuk.
izmir de akşam ince ince atıştırdı şimdi de kuru bir soğuk ve rüzgar varsana geliyomuş fatma bak :)
günaydın kızlar misafirim gelcek bugün gelemem batıya kar yağmış duyduğuma göre ::)
günaydın nilgünüm akşam haberlerde izledim çok berbat olmuş ankara ya biz de burada soğuktan şikayet ediyoruz şükür halimize. ayberki okula göndermedim ben de aklım çıkıyor hasta olacak diye sonra berkaya da bulaşır allah korusun. şu soğukları da atlatsak hasta olmadan başka birşey istemiyorumgünaydın,
kimse işine gidemedi bugün
Bigede gidememiş
çok kötü burda yollar
tülay geççmiş olsun bir daha olmaz inşallah
Gunaydin ama kimsecikler yok gecmis olsun dileklerinize tskederiz daha iyiyiz cok sukur
aaa benım benımmmmm:)resımlerını gordum cok guzel gozukuyor ellerıne sağlıkkkfatma ankaradan fatma arkadaşım uzun kulak giden.soyismini yazmıyorum belki yazılmasını istemez diye....
karlı vede fırtınalı bir bandırmadan günaydın . ayrıca 3 kerede deprem olduı kötü birgün. rabbim beterinden korusun çok korktuk.
anne ve kaynana gözüyle
yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda ka...rşılaşmışlar hal hatır sormuşlar sıra çocuklarına gelmiş senin oğlan nasıl, evlendi mi? diye sormuş biri, evlendi demiş öteki, evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!..
Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor, yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor. Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok
vah vah demiş arkadaşı, peki kızın nasıl, o da evlendi mi? o da evlendi demiş arkadaşı, ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. Inanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok
cok konuşan kadın yoktur,hiçbışey anlamadığı ıcın acıklama yapmak zorunda kaldığı erkekler vardır
süpermiş yaaANNE VE KAYNANA GÖZÜYLE
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda ka...rşılaşmışlar… Hal hatır sormuşlar… Sıra çocuklarına gelmiş… “Senin oğlan nasıl, evlendi mi?” diye sormuş biri, “Evlendi” demiş öteki, “evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!..
Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor, yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor. Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…”
kesinlikle çok doğruCok konuşan kadın yoktur,Hiçbışey anlamadığı ıcın acıklama yapmak zorunda kaldığı erkekler vardır
iyi yapmışsın valla çok korkarım ben de buzlanmadan allah korusun.beni de dün akşam annemler eve yollamadı kardan dolayı eşimde istersen gelme sen bilirsin deedi annemlerde kaldım o yüzden rahatlıkla işe gelebildim eve gitseydim bugün gelmezdim her yer bembeyaz bütün gece yağdı yolda bir kaç bölüm var orası çok dik ve kuzey açık hemen donuyor oradan korkuma gitmedim bakalım bu akşam nasıl olacak
ay ne güzel evde sıcacık oturup o karlı dağları izlemek keyifli olsa gerek.bura çok soğuk ama dün 2-3 saat kar yağdı sonra kesildi
etraf dağlar tabi bemmmmbeyaz o ayrı
karda kışta yola çıkanlara allah yardımcı olsun
süper süper beni anlattı sanki:90:Bir Anneden Pasta Tarifi :)
Fırını yakın.
Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çı...karın.
Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın.
Mutfak tezgahının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın.
Iki fincan unu ölçün.
Ali'nin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin. Un,şeker ve kakaoyu eleyin.
Süpürge ve faraşı alıp Ali'nin kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın.
Kapının ziline yanıt verin.
Mutfağa dönün.
Ali'nin ellerini kabın içinden çıkarın.
Ali'yi yıkayın.
Yumurtaları alın.
Telefona yanıt verin.
Geri dönün.
Yağlanmış kalıbı alın.
Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin.
Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Ali'yi arayın.
Mutfağa geri dönün ve Ali'yi yine tezgahın başında bulun.
Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin.
Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun.
Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını fark ettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgahtan yere düşüren Ali'nin peşine düşün. Yerleri temizleyin.
Tezgahı temizleyin.
Duvarları temizleyin.
Kabı kacağı yıkayın.
Pastacıya telefon edip, bir adet pasta sipariş edin.
Fırını kapatın ve bekleyin...
AFİYET OLSUN!!:)
herkese tanıdık gelmiştir bu hikayeBir Anneden Pasta Tarifi :)
Fırını yakın.
Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çı...karın.
Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın.
Mutfak tezgahının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın.
Iki fincan unu ölçün.
Ali'nin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin. Un,şeker ve kakaoyu eleyin.
Süpürge ve faraşı alıp Ali'nin kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın.
Kapının ziline yanıt verin.
Mutfağa dönün.
Ali'nin ellerini kabın içinden çıkarın.
Ali'yi yıkayın.
Yumurtaları alın.
Telefona yanıt verin.
Geri dönün.
Yağlanmış kalıbı alın.
Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin.
Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Ali'yi arayın.
Mutfağa geri dönün ve Ali'yi yine tezgahın başında bulun.
Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin.
Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun.
Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını fark ettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgahtan yere düşüren Ali'nin peşine düşün. Yerleri temizleyin.
Tezgahı temizleyin.
Duvarları temizleyin.
Kabı kacağı yıkayın.
Pastacıya telefon edip, bir adet pasta sipariş edin.
Fırını kapatın ve bekleyin...
AFİYET OLSUN!!:)
yasemin evvelsi akşam seni rüyamda gördüm gündüz niyetine olsun inş. doğurmuşsun senin evindeyiz sanırsam portakal kapkara bi kız saçları bayaaa uzun doğmuş toka takılıcak kıvamda yanii:) alıyorum kucağıma kokluyorum Allahım mis gibi diyorum. bak hala burnumda kokusu ya 2 gündür aklımda yazıcaktım seni görünce aklıma geldi :) Rabbim inş. sağlıklı hayırlı bi evlat verin arkadaşım sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?