2009 Aralık Anneleri

kızlar foto. mak. almak istiyorum 10 mp canon mu daha iyidir 14 mp olympus bir de 12.2 mp samsung var hepsi 5x zoom anlayan varsa yardım eder misiniz kızın resimlerini telle çekince hepsi hayalet resim oluyor

melikecim foto.mak. öncelikle mercek kalitesine bakmalısın .. mp ' den daha önemli.. mercek kalitesinde de en iyi marka nikon tavsiye ederim

bu siteye bi bak yardımcı olacaktır sana .. forumlarda araştır derim alacağın modeli .. kolay gelsin canım

DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ ALIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR !!!

günaydın herkeseeee
hayırlı huzurlu olsun günümüz

Hayırdır inşallah Yasemin tövbe tövbe insan neler görüyor rüyasında böyle muz likörü ha var mıymış öyle bir şey acaba?

bilmem var mı öyle bişey
rüya işte :86: hayır olsun iiiinşallah dedim gitti

maşallah de gelinime annesi
olur arada öyle
diş çıkarcaktır rüya görmüştür gazı vardır falan filan
biz bi dünya kalkıyoz her gece
hemde emmediği halde
veeeee fotoğraf makinelerindende hiiiiç anlamam

bizde samsung var çekimi güzel 8mp
ama mercekli al bnce çok daha ii oluyor çekimleri

slm kızlar canm çok sıkkın daha doğrusu çok korktum dün akşam
misafir vardı çay içioduk yiğitte ortalarda tabi dedik salıncağına koyalım biraz durdu sıkıldı beyzade tam babası indirdi koştu servis sehpasına alt kısmı kaşının ortasına geldi yarıldı koştuk acile sonuç 4 dikişlik bi yarık hastanede o saatte plastik cerrahta yok evinden çağrttık adamı valla yoksa sağlık memuru dikcekmiş izin vermedik tabi doktorumuz 4 dikişlik ama 2 dikişle hallederiz iz kalmasın çok dedi ama çok ağladı kuzum uyuşturmak için iğne vurmuşlar kaşına(beni içeri almadılar kötü olurum diye)onda bastı çığlığı yavrum dikiş esnasındada çok ağladı yavrum ya moralim çok bozuk ben misafirin çayıyla ilgileniodum babasının gözü önünde oldu kaza işte allahım beterinden saklasın:26:

buarada bizdede samsung var 12.2 mp özelliği çok çocuk animasyonu var mesela merceğin yanında çocuk ona bakarken çekion bide hareketliyi güzel cekio aynı zamanda mercegin yanında bi ekran daha çıkıo oraya bakarak kendini çekebilion

geçmiş olsun sevgi
bn kucağımda taşıyom valla yağmuru çay falan koyarken çok hareketli yağmur hiç babaya falan güvenemem zaten elimden geldiği kdrda misafir kabul etmiyorum çoçukla çok zor oluyor

geçmiş olsun sevgi nekadar dikkat edersek edelim ille oluyor
akşam benimkide benden kaçarken düştü koltuğa çarptı alnını şimdi mosmor geziyoruz

Sağolun kızlar bakalım artık alacağım bir tane zaten profesyonel çekim yapmayacağım ki
sevgi canım çok geçmiş olsun tatlım ne yaparsak yapalım buluyorlar bir çaresini

güle güle giysin kuzucuk yeni cicilerini nazan
şu spor işini hep erteliyoruz ama hiç iyi etmiyoruz yaa
kızlar foto. mak. almak istiyorum 10 mp canon mu daha iyidir 14 mp olympus bir de 12.2 mp samsung var hepsi 5x zoom anlayan varsa yardım eder misiniz kızın resimlerini telle çekince hepsi hayalet resim oluyor
biz de olympus var melike 5 sene önce almıştık kaç mp bilmiyorum ama güzel çekiyor denizde havuzda şu içinde falan da çekiyor. özellikle yazın su kaçtı derdi falan olmuyor raftinge gitmiştik orada bile kullandık
günaydın herkeseeee
hayırlı huzurlu olsun günümüz
selam yasemiin
off geçmiş olsun sevgi çok kötü olmuş yaa allah beterinden saklasın çabucak iyileşir umarım
geçmiş olsun sevgi
bn kucağımda taşıyom valla yağmuru çay falan koyarken çok hareketli yağmur hiç babaya falan güvenemem zaten elimden geldiği kdrda misafir kabul etmiyorum çoçukla çok zor oluyor
valla ben de canan çok samimi olduğumuz kişiler dışında pek girmiyorum misafir olaylarına. misafir kabul etsem de sehpa falan koymuyorum ortaya koltuk köşelerindeki sehpalarla falan idare ediyorlar. çok korkuyorum bir yerini çarpar ya da çay dökülür yanar v.s. allah korusun

Son düzenleme:
bigeyle konuştuk bugün de evdeymiş müdürleri okul tatil diye izin vermiş ama yarın çalışacakmış tatil olsa da.

peluse canım kusura bakmayın,niclerinizi bilmiyorum ebru değilmi edın,altta ebru yazıyo ,tamam senle 5 kişi oldu o zaman ama adresini göremedim ben.adresini de yollarmısın tekrar canım.adres,tel....

peluse,canım benim telf mesaj atan sen miydin,bi mesaj geldi parayı yollandı diye ama isim falan yokdu,arkadaşlar kimler parayı yatırdı hesaba havale yazarsanız iyi olur,çünkü ben mesaj kutusu doldu diye silmişim

sevgi çok geçmiş olsun nazara gelmiş yiğit paşam biran önce iyileşir inşll.

şirin hanım özel mesaj gönderdim

Minaya boya alacagm mum boya ve keceli boya secenegi var hangisini alsam bilemedim ikiside gidaboyasinla renklendirilmis silinebilir muzeyyrn sen bilirsin belki ayberkten dolayi yada bir fikri olan varmi melike insallah eski duzenine doner zeynep minanin enaz kalkmasi 5 kere zaten arizaya baglarsa abartisiz yarim saatde bir uyanyr gece

selam millet

sevgi geçmiş olsun kuzuya ne kadar dikkat edersekte olacağı varsa önüne geçilmiyor Allah beterinden saklasın.

melike umarım bi gecelik bişeydir ya biz sürekli kalkar vaziyetteyiz az kalkması için yanımıza almamız gerekiyo ben nasıl ayırıcam onu düşünüyorum kara kara çok alıştı beraber yatmaya.

pelin bende merak ediyodum o konuyu netleştirirsen buraya yazda haberim olsun biz şimdilik adım adımın yolladığı bi boya kalemi ve kurşun kalemlerle idare ediyoruz . bunları ağzına sokmuyo pek ama renkli olursa kesin tadına bakmak isteyecek:)

kendinize ve bebelere ii bakın ben kaçtım akşama kv ler yemeğe gelicek temizliğimi bitirdim zaten rutine döndü artık her gün aynı şey çorbamı da yaptım bi kaç şey daha yapayım bizimki kalkar birazdan öpüldünüz:)

Sevgi çok geçmiş olsun
rabbim beterinden saklasın
verilmiş sadakanız varmış.
Allah korusun gözüne birşey olsaydı. Düşüncesi bile çok kötü
inş çabucak kapanır annesi
benim ve öykü için öp paşamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…