kızlar foto. mak. almak istiyorum 10 mp canon mu daha iyidir 14 mp olympus bir de 12.2 mp samsung var hepsi 5x zoom anlayan varsa yardım eder misiniz kızın resimlerini telle çekince hepsi hayalet resim oluyor
Hayırdır inşallah Yasemin tövbe tövbe insan neler görüyor rüyasında böyle muz likörü ha var mıymış öyle bir şey acaba?
günaydın kızlar
yaa hava çok soğuk kızım uyuyor gece 40 kere kalkıyor yaa neden böyle oldu eskiden en çok uyandığında 3 kere ki oda nadir ya 1 ya 2 kere kalkardı doymuyor heralde diyordum ama dün koca 1 kase ekmekli çorba içti maşallah
güle güle giysin kuzucuk yeni cicilerini nazanoleyyy sticker ımı değiştirebildim sonundaaa
Niye bugün pek kimse yazmamışşş
Pelincim sevndim Minamın iyileşmesinee
Sibelcim ınş 2.ameliyata gerek kalmaz güzel gelinim benim
Arkadaşlarımmm özlüyorum sizleri yazmasamda genelde akşamları bakıyorum ne var ne yok diye çünkü telden yazmak çoook zorrr
Oğluşun uzun kulak oyuncağı yolda bekliyoruz
birde ilk kez markafoniden alışveriş yaptım andy wawa indirimdeymiş bir gömlek bir polar aldım oğluma o da gelecek inş. iyi olur merakla bekliyorum ikisini de.
ayy abimin düğüne az kaldı ne spor yaptım ne bişeyyy mart sonu gibi ankaraya gidip kıyafet alacamm
kış bitiyor diye beklerken karr geldi çok soguk havaa
daldan dala atladım buraya yazmanın heyecanına verin
öptüm sizleri kuzularıı
biz de olympus var melike 5 sene önce almıştık kaç mp bilmiyorum ama güzel çekiyor denizde havuzda şu içinde falan da çekiyor. özellikle yazın su kaçtı derdi falan olmuyor raftinge gitmiştik orada bile kullandıkkızlar foto. mak. almak istiyorum 10 mp canon mu daha iyidir 14 mp olympus bir de 12.2 mp samsung var hepsi 5x zoom anlayan varsa yardım eder misiniz kızın resimlerini telle çekince hepsi hayalet resim oluyor
selam yasemiingünaydın herkeseeee
hayırlı huzurlu olsun günümüz
off geçmiş olsun sevgi çok kötü olmuş yaa allah beterinden saklasın çabucak iyileşir umarımslm kızlar canm çok sıkkın daha doğrusu çok korktum dün akşam
misafir vardı çay içioduk yiğitte ortalarda tabi dedik salıncağına koyalım biraz durdu sıkıldı beyzade tam babası indirdi koştu servis sehpasına alt kısmı kaşının ortasına geldi yarıldı koştuk acile sonuç 4 dikişlik bi yarık hastanede o saatte plastik cerrahta yok evinden çağrttık adamı valla yoksa sağlık memuru dikcekmiş izin vermedik tabi doktorumuz 4 dikişlik ama 2 dikişle hallederiz iz kalmasın çok dedi ama çok ağladı kuzum uyuşturmak için iğne vurmuşlar kaşına(beni içeri almadılar kötü olurum diye)onda bastı çığlığı yavrum dikiş esnasındada çok ağladı yavrum ya moralim çok bozuk ben misafirin çayıyla ilgileniodum babasının gözü önünde oldu kaza işte allahım beterinden saklasın:26:
valla ben de canan çok samimi olduğumuz kişiler dışında pek girmiyorum misafir olaylarına. misafir kabul etsem de sehpa falan koymuyorum ortaya koltuk köşelerindeki sehpalarla falan idare ediyorlar. çok korkuyorum bir yerini çarpar ya da çay dökülür yanar v.s. allah korusungeçmiş olsun sevgi
bn kucağımda taşıyom valla yağmuru çay falan koyarken çok hareketli yağmur hiç babaya falan güvenemem zaten elimden geldiği kdrda misafir kabul etmiyorum çoçukla çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?