2009 Aralık Anneleri

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

serinus yasil_haktanemin+ nisabeyza+ biyologeda+

oooo maşallah bu saatte bu yoğunluk

Hayırdır inşallah Yasemin tövbe tövbe insan neler görüyor rüyasında böyle muz likörü ha var mıymış öyle bir şey acaba?

bernaya ulaşamıyorum ben 1 aydır falan nete girmiyo inşallah iyidirler onun oyuncağı beklemeye alalım bari bilge not al istersen bn şirinede söylerim gerçi alıcam kesin demişti ama telide yokki numarası olan varmı bi arasanız

harika bi tarif hemen denicem eminim uygulamanın aynısı olacaktır:))

kızlar çocukların gelişimi için oyuncaklar alıyor ve oyunlar oynuyosunuz paylaşaır mısınız nerde olduğumu bilmek eksiğim varsa tamamlamak istiyorum

Canan aradim bernayi acmadi donerse bana var numaram onda soylerim ben minayi uyutmaya gdyrm esra facebooka msj atmistim bak bir istersen

esra nasılsın canım asya nasıl koysana yeni resimlerinden büyümüştür iyce sen çok mu yoğunsun ya uğrayamıyorsun hiç

esra nasılsın canım asya nasıl koysana yeni resimlerinden büyümüştür iyce sen çok mu yoğunsun ya uğrayamıyorsun hiç

sorma ya sabah 5 buçukta kalkıyorum akşam 7 buçuk 8 mesaim bitiyo ondan sonrada hiç halim kalmıyor bi koptum arada bakıyodum ama yazmak için araya giremiyodum konulardan kopmuştum bizim ki iyi sizi merak ediyorum çok sizinkiler napıyo ne durumdasınız gerçi herkes aynıdır yoğundur da işte kopunca işte faceboka koyuyorum arada bizimkinin fotolarını

senle biz arkadaş değilmişiz o zaman ben bi teklif yollıyım:) kendinize ii bakın öptüm ikinize de

Canan aradim bernayi acmadi donerse bana var numaram onda soylerim ben minayi uyutmaya gdyrm esra facebooka msj atmistim bak bir istersen

tamam pelin haberleşiriz faceden baktım en son 17 şubat diyor diğer profilide 31 ocak izne falanmı çıktılar acaba inşallah iiyidirler ya hergün gelirdi face merak ettim

oleyyy sticker ımı değiştirebildim sonundaaa
Niye bugün pek kimse yazmamışşş
Pelincim sevndim Minamın iyileşmesinee
Sibelcim ınş 2.ameliyata gerek kalmaz güzel gelinim benim
Arkadaşlarımmm özlüyorum sizleri yazmasamda genelde akşamları bakıyorum ne var ne yok diye çünkü telden yazmak çoook zorrr
Oğluşun uzun kulak oyuncağı yolda bekliyoruz
birde ilk kez markafoniden alışveriş yaptım andy wawa indirimdeymiş bir gömlek bir polar aldım oğluma o da gelecek inş. iyi olur merakla bekliyorum ikisini de.
ayy abimin düğüne az kaldı ne spor yaptım ne bişeyyy mart sonu gibi ankaraya gidip kıyafet alacamm
kış bitiyor diye beklerken karr geldi çok soguk havaa
daldan dala atladım buraya yazmanın heyecanına verin
öptüm sizleri kuzularıı

günaydın kızlar
yaa hava çok soğuk kızım uyuyor gece 40 kere kalkıyor yaa neden böyle oldu eskiden en çok uyandığında 3 kere ki oda nadir ya 1 ya 2 kere kalkardı doymuyor heralde diyordum ama dün koca 1 kase ekmekli çorba içti maşallah

kızlar foto. mak. almak istiyorum 10 mp canon mu daha iyidir 14 mp olympus bir de 12.2 mp samsung var hepsi 5x zoom anlayan varsa yardım eder misiniz kızın resimlerini telle çekince hepsi hayalet resim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…