2009 Aralık Anneleri

müzeyyeeeen canıııım nasılsın?
iyiyim yaseminiiim sen ve kuzular nasılsınız?

benim ayberke ilk aldığım boya mum boyaydı canım çok da memnun kalmıştık hem elleri boyanmıyordu hem de pastel gibi kullanışlıydı hatta bitirdi bir posta daha aldık sonra pastel istedi illa onlar kaldı berkaya vereyim diyorum ama yemeye kalkıyor sıpa

sihri ptt aradı
uzun kulağımız gelmiş cnm
akşam üstü elime ulaşıt:)
tekrar teşekkürler ellerine emeğine sağlık

Kızlar sağolun inşallah düzelir cumartesinden bu yana böyle saat başı kalkıyor o yüzden odasında çekyatta yatıyoprum hemen daha kucağıma aldığım gibi uyumaya devam ediyor ama meme ağzında dalınca mwememi çıkarıp yatırıyorum bu sefer sabah saat 10-10.5 a kadar uyuyor eee ben uyuyamıyorum
Ben de zeynep e adım adımdan gelen boyayı veriyorum dolap kapı ne bulursa boyuyor hatta el taslarını bile ama ıslak mendille hemen çıkıyor arada bir yemeğe kalkıyor kızınca bırakıyor

çok saolun kızlar paşam nazara geldi misafir vardı onlara cilve yapa yapa kudurdu sıpam
hem kaşı yarıldı hemde üşütmüş sanırım öksürüyo hapşuruyo burnuda tıkalı kıyamam daha sünnet yeri bile tam iyileşmemişti yavrumun ama bunada şükür:26:

Herkese günaydın
bige ben 1 uzunkulak 1 kermit demiştim ya
onu 2 uzunkulak 1 kermit yapabilirmiyiz. bizim kiracımızın da 5 aylık bir kızı var ona da 1 tanesini hediye edeyim

ayla hanım sizin kermit hazır,uzun kulakları da örüp pzt yada salı kargoya veririm inş...
resmini de ekliyorum...

kızlaaaar paşalarımın resimlerini eklediiim

maşallah paşalarına müzeyyeeeen
ikiside çok yakışıklı valla

haktan çığlık ata ata güle güle el sallayıp durdu resimlere
aldım kucağıma ciciiii ciciiii deyip ekranı okşadı kerata
çok seviyo kendi gibi küçükleri

ah canım üst üste geldi yaa allah şifa versin
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]boyu 55 cm civarında oldu...kocaman yani..
harika olmuş ellerine sağlık

sağol yasemincim allah kuzularımızın hepsini nazarlardan korusun

yaa yerim ben onun sevinç çığlıklarını cici diyen dillerini bizimki de bazen televizyona bağlıyorum teli ya da fotoğraf makinesini kendi resimlerine bile çıldırıyor bebii diyor

maşallah paşalarına müzeyyeeeen
ikiside çok yakışıklı valla

canım dünür sen yorum yapmışsın fotoya kayın ben de yanınıza yatacağım diye kız sen koca göbüşünle nasıl sığacaksın oraya

şirin ellerine sağlık bayıldım kermite çok hoş olmuş

maşallah paşalara ikisi de birbirinden tatlı

bende onun bebii diyen ağsını yiyeyimmm
çok tatlı bunlar yaaaa

olsuuuun bizde geniş yatağa geçeriiiiiz

sağol teyzesi

bende onun bebii diyen ağsını yiyeyimmm
çok tatlı bunlar yaaaa

olsuuuun bizde geniş yatağa geçeriiiiiz

zaten açılıyor kocaman yatak oluyor o koltuk canım sen iste yeter ki yer açarız biz sana

Selamm herkeslere
Bugün itibarıyla dağıtımda ilk yerimde, eski yuvamda başlamış bulunmaktayım çok çok şükür.
Yalnız oranın mesai saati 07:00- 16:00 imiş ben 7:20 de gidicem ama ev Allahtan çok yakın 5 dk arabayla tabii taşınacak ama inşallah taşınamazlar bir süre daha şimdilik sorun yok yani akşam da dörtte çıkıyorum oh ne güzel oldu öbür salak taraftaki gibi para say hesap yap döküm al ve bilimum saçma salak işle uğraşma derdi de yok.
Böyle işte sizlere ne yapıyorsunuz bakıyorum ama geceleri ancak bakabiliyorum herkesler iyi anladığım kadarıyla çok şükür.
Geçmişe bakarım bir ara.

oooooooooooooh çok şükür canım yaaaa!!!!
e artık bi muz likörüyle kutlarız bunu

çok iyi oldu kurtuldun o yerden o stresten ebru
valla banada o kadar büyük dert olmuştu ki o bunalımın anlatamam
bitti ama bak çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…