iyiyim yaseminiiim sen ve kuzular nasılsınız?müzeyyeeeen canıııım nasılsın?
Minaya boya alacagm mum boya ve keceli boya secenegi var hangisini alsam bilemedim ikiside gidaboyasinla renklendirilmis silinebilir muzeyyrn sen bilirsin belki ayberkten dolayi yada bir fikri olan varmi melike insallah eski duzenine doner zeynep minanin enaz kalkmasi 5 kere zaten arizaya baglarsa abartisiz yarim saatde bir uyanyr gece
Herkese günaydın
bige ben 1 uzunkulak 1 kermit demiştim ya
onu 2 uzunkulak 1 kermit yapabilirmiyiz. bizim kiracımızın da 5 aylık bir kızı var ona da 1 tanesini hediye edeyim
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]boyu 55 cm civarında oldu...kocaman yani..
kızlaaaar paşalarımın resimlerini eklediiim
ah canım üst üste geldi yaa allah şifa versinçok saolun kızlar paşam nazara geldi misafir vardı onlara cilve yapa yapa kudurdu sıpam
hem kaşı yarıldı hemde üşütmüş sanırım öksürüyo hapşuruyo burnuda tıkalı kıyamam daha sünnet yeri bile tam iyileşmemişti yavrumun ama bunada şükür:26:
harika olmuş ellerine sağlık[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]boyu 55 cm civarında oldu...kocaman yani..
maşallah paşalarına müzeyyeeeen
ikiside çok yakışıklı valla
haktan çığlık ata ata güle güle el sallayıp durdu resimlere
aldım kucağıma ciciiii ciciiii deyip ekranı okşadı kerata
çok seviyo kendi gibi küçükleri
maşallah paşalarına müzeyyeeeen
ikiside çok yakışıklı valla
ah canım üst üste geldi yaa allah şifa versin
harika olmuş ellerine sağlık
sağol yasemincim allah kuzularımızın hepsini nazarlardan korusun
yaa yerim ben onun sevinç çığlıklarını cici diyen dillerinibizimki de bazen televizyona bağlıyorum teli ya da fotoğraf makinesini kendi resimlerine bile çıldırıyor bebii diyor
canım dünür sen yorum yapmışsın fotoya kayın ben de yanınıza yatacağım diye kız sen koca göbüşünle nasıl sığacaksın oraya
şirin ellerine sağlık bayıldım kermite çok hoş olmuş
maşallah paşalara ikisi de birbirinden tatlı
sağol teyzesicanım dünür sen yorum yapmışsın fotoya kayın ben de yanınıza yatacağım diye kız sen koca göbüşünle nasıl sığacaksın oraya
şirin ellerine sağlık bayıldım kermite çok hoş olmuş
maşallah paşalara ikisi de birbirinden tatlı
bende onun bebii diyen ağsını yiyeyimmm
çok tatlı bunlar yaaaa
olsuuuun bizde geniş yatağa geçeriiiiiz
sağol teyzesi
zaten açılıyor kocaman yatak oluyor o koltuk canım sen iste yeter ki yer açarız biz sana
nasıl olmuş arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum....biraz uğraşdırdı ama değmişmi?
Selamm herkeslere
Bugün itibarıyla dağıtımda ilk yerimde, eski yuvamda başlamış bulunmaktayım çok çok şükür.
Yalnız oranın mesai saati 07:00- 16:00 imiş ben 7:20 de gidicem ama ev Allahtan çok yakın 5 dk arabayla tabii taşınacak ama inşallah taşınamazlar bir süre daha şimdilik sorun yok yani akşam da dörtte çıkıyorum oh ne güzel oldu öbür salak taraftaki gibi para say hesap yap döküm al ve bilimum saçma salak işle uğraşma derdi de yok.
Böyle işte sizlere ne yapıyorsunuz bakıyorum ama geceleri ancak bakabiliyorum herkesler iyi anladığım kadarıyla çok şükür.
Geçmişe bakarım bir ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?