2009 Aralık Anneleri

Yok o an oldu bitti ama daha 1 sene dolmadığı için sorun yok valla artık uğraşamayacağım

öyle düşünme kuzum yaa inşallah portakal hanım hanım hanımcık sakin bi bebiş olur sen de daktanımla da kardeşiyle de rahat rahat ilgilenirsin. allah dağına göre kar verirmiş hiç sıkma canını. benim ilki akıllıydı 2. kuduruk oldu ama allah razı olsun annem hiç o zorluğu hissettirmedi özellikle bebeklik döneminde. hem belki portakal hanım 1 yaşına gelene kadar zorlanacaksınız ama sonra ağbi kardeş beraber düşüp kalkacaklar birbirlerine destek olacaklar ne güzel
Yok o an oldu bitti ama daha 1 sene dolmadığı için sorun yok valla artık uğraşamayacağım
:44:

:26: rüzgar gibi geçti misali geldi geçti yani
anam anam anam :96: tabii doğru 5. yeğen demiştin 5. torun değil ki

yaaa şekerim aynen öyle

inşallah öyle olur canım yaaa
tek başıma çok zor olur yoksa

ben geldim herkes nasıl

hoş geldin nevracım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım

hoşçakalınnnnnnnnn
güle güle bigem öpüldünüz koçunla

fatma sobe
azra sultan nasıl
havalar şansına iyi gidiyor, keyifler nasıl????

hoşçakalınnnnnnnnn

güle güle canım görüşemiyoruzz

iyidir çalışıyoruz işte
sende ne var ne yok?

ne olsun nilgüncüm yoğum bi şekilde çalışıyorum . bi soluklanayım bakayım napıyosunuz dedim ..

hoş geldin nevracım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım :29

hoşbulduk canımcım görüşemiyoruz.. yoğunum yaaa hemd çookkk şu işler biraz durulsa ne güzel olur ..

pembe olana bayıldım bayıldım bak bnlarda öreceksen eğer bel kısmını geniş tut bunlar sık iğne olduğu için genişlemiyor o pembeliyide yapacaksan bez takılı olacakya bebişte orayıda geniş tut
ay hamileli,ğim geldi aklıma ya harıl harıl örerdim durmadan

canaaaaaannnnn
bak elbiseler bunlar
bunaltırlar mı ki?
Geride kaldı görmezsin diye alıntı yaptım kendimden

görmüşün
ipini merserizemi alayım ki?
bide altını kilot gibi değilde paçalı yapsam dahamı hoş olur

pratybaby ismin ferda' ydı dimi
kızında bihterdi herhalde
nasılsınız canım?
uğramıyosun yazmıyosun hiç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…