Selam Arkadaslar
Gecmise baktim hastalar var minama oykume gecmis olsun uzuldum hemen duzelirler ins
Bige sevindim ins atlatmissinizdir sut alerjisini
Benim oglum da bi ara cok pisik oluyodu dr portakal mandalina cok tuketiyor mu demisti gunde bir mandalina yiyordu Kestim pisikler gitti soyleyim dedim belki sizinde oyle bir durum vardir size de gecmis olsun
Ebru hap kullanirken de kist oluyorsa nasil onleyecez yok edecez onlarigecmis olsun sanada
Banada dr martta memeden kes hapa basla demisti kist sorunum olduu icin AMA Ben kiyamadim 1,5 yazinca olsun diye dusunuyorm hayirlisi
Gece kotu ruya gordum oglusu kaybetmisim allah korusun cok korkunctu aglayarak uyandim allah ayirmasin kimseyi ruyasi bile mahvetti...
Optum herkesi kuzulari
günaydın herkeze . hastalara geçmiş olsun. bizde iyiyiz şükür. cuma günü izne ayrılıyorum. 1 hafta kadar umarım iyi gelir. çok yorgunum artık. öznur ve burcuyu gören varmı kızlar. hesap numarası verecektim. gün parası için. izne çıkmadan halledeyim diyorum:44:
günaydın herkeze . hastalara geçmiş olsun. bizde iyiyiz şükür. cuma günü izne ayrılıyorum. 1 hafta kadar umarım iyi gelir. çok yorgunum artık. öznur ve burcuyu gören varmı kızlar. hesap numarası verecektim. gün parası için. izne çıkmadan halledeyim diyorum:44:
herkese günaydınnn
şöle bi bakayım dedim ..
yaa hastalar varmışş. minacık ve öykücük hastaymış kıyamam ikisine de inşll hemencecik düzelirler ..
bigecimm umut paşamızda atlatmıştır inşll artık rahat rahat peyniri, sütünü yer içer . yazın dondurmasını yer inşll yakışıklı paşam ..
sibelcim sizede çok geçmiş olsun .. şimdi nasılsınız .. naz nasıl
geçmişe şöle bi baktım başka bişey var mıydı .. :44: :44:
canım günaydın sağolasın
öykü şükür iyi de minanın halen ateşi sürüyor ağzı yara falan şu sıralarda iğneye gidiyorlar doktor tekrar görecekti iyi haberlerini alırız inşallah
burak paşası napıyor nasıl?
Selam Arkadaslar
Gecmise baktim hastalar var minama oykume gecmis olsun uzuldum hemen duzelirler ins
Benim oglum da bi ara cok pisik oluyodu dr portakal mandalina cok tuketiyor mu demisti gunde bir mandalina yiyordu Kestim pisikler gitti soyleyim dedim belki sizinde oyle bir durum vardir size de gecmis olsun
Ebru hap kullanirken de kist oluyorsa nasil onleyecez yok edecez onlarigecmis olsun sanada
Banada dr martta memeden kes hapa basla demisti kist sorunum olduu icin AMA Ben kiyamadim 1,5 yazinca olsun diye dusunuyorm hayirlisi
Gece kotu ruya gordum oglusu kaybetmisim allah korusun cok korkunctu aglayarak uyandim allah ayirmasin kimseyi ruyasi bile mahvetti...
Optum herkesi kuzulari
aman iyi çok şükür öykücük iyiymiş .. minaya ne oldu öyle hay allah yaa ağzı neden yara olmuş kıyamam kuzuyaa off iğne etkisine hemen gösterirde ateşi düşer inşll.. çook geçmiş olsun
burak napsın kudurup duruyoo çok şükür iyi azı dişlerinin 2 sini batlatmış.. toplamda 10 dişli bi canavar oldu
selam kızlar
geçmiş olsun sibel ciğim ve inşallah şu iş işi istediğin gibi sonuçlanır hayırlısı tatlım o kadar emeğin var orada versinler tazminatını benim bile sadece 4 sene içerde kalırsa valla fena dokunur
ben de hasta oldum(((( önce eşim oldu 2 gün de atlattı şimdi ben inşallah zeynebe geçmez burnum başım felaket hiç halim yok
şirin ben de istiyom uzun kulağımı yaaaaaaaaaaaaa
melike hanım sizin hello kity ve uzun kulak da tamam,bugün çıkabilirsem bugün yollarım inş,resmini de eklicem birazdan.....
bigecim senin oliver a d a başladım canım.......
selam herkese...
öyküye ve minaya geçmiş olsun. öykü iyileşmiş maşallah. mina kuzumda tez zamanda toparlar inş.
bige gözünüz aydın sizinde umut paşa yesin artık tüm süt ve süt mamüllerini özellikle yazın dondurmaaaa:)
havalar düzelmeye başladı bahar geldi sankim benim allerji tavan yaptı. sürekli hapşırıyorum sanırım zeynepte aynı durumda bir o bi ben geçiyo günler
bide mastit oldum sanırım sol mememde bi şişlik hasıl ve acıyo dünden beri ama ateş yok kolumu falan kullanıyorum doktora da gitmek istemiyorum antibiyotik vercek diye biraz daha bekliyim duruma göre bakcam artık . annem ve eşim canımın bişey çektiği yönünde hemfkir bu konuda ne yapsam bilemedim
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz oğluşla arkadaşlar.
Benim nur topu gibi dört cm lik kistim olmuş ondan görmüyormuşum ama bir haftaya kadar çözülür dedi sonra doğum kontrol hapına devam birkaç ay bu şekilde kullanacakmışım.
Doğumdan önce hiççç böyle dertlerim yoktu çok düzenliydi adet döngüm falan ne oldu böyle bilemiyorum gerçi Bige dediğin gibi son dönemde yaşadığım stresde etkili oldu sanırım.
Süt üretimi de bitti galiba diye düşünüyorum çünkü kestikten sonra ilk hafta bayağı bir rahatsız oluyordum hatta sağdım bir iki kere ama o stres dönemi başlayınca tamamen kurudu süt sonra da bir daha gelmedi zaten. Niyetliydim kesmeye ama olmasaydım çok üzülürdüm bu yüzden kesilmiş olmasına sütümün.
Uykuları düzeldi gibi Canberkin ilk bir hafta çok kötüydü hatta buraya da yazmıştım kalkıp oturuyordu gece yarısı ya da ağlama krizlerine giriyordu ama şu aralar maaşallahh diyeyim de yüzbinlerce kere gece yatıp sabah kalktığı bile oluyor veya bir iki kere mızıldanıyor sonra uyuyor geri.
Ben de iki yaşına kadar emzirmeyi çok isterdim ama Canberk sapıttı resmen gece gündüz ayrılmıyordu memeden acaip huzursuz olmuştu, bu dönemde ben de o kadar yıldım ki özleyemiyorum bile o günleri ama ilk bebeklik döneminindeki emmelerini özlüyorum çok
Bizim oğlan doktoru bir gördü başladı ciyaklamaya ama doktor sendromu değilde adamın saçları uzun biraz ondan korktu saçlı sakallı birilerini görünce ödü kopuyor sıpanın baştan sona ağladı suçiçeği aşısını da olduk geldik işte maaşallah kilo 12.5 boy 85 cm.
Dil gelişimini ben de konuştum aynı şeyleri söyledi dediklerinizi anlıyorsa, duymasında problem yoksa kafaya takmayın dedi benim yiğenim de iki buçuk yaşında daha yeni başladı tek tük kelimeleri söylemeye dedi. Oluyor böyle işte bireysel farklılıklar kıyaslamayın dedi.
İşte böyle ay ne yazdım ne yazdım yatayım ben hemen yarın iş var malum öpüyorum hepinizi ve tüm bebişleri.
ilacını kullanman gerekiyosa ihmal etme be nazanSelam Arkadaslar
Optum herkesi kuzulari
boğaz falan da berbat nevracım ya...dün oldu ilk iğnesini ona rağmen hala çok ateşli kuzum((
hadi maşallah burak paşanın dişlerine
selam herkese...
öyküye ve minaya geçmiş olsun. öykü iyileşmiş maşallah. mina kuzumda tez zamanda toparlar inş.
bige gözünüz aydın sizinde umut paşa yesin artık tüm süt ve süt mamüllerini özellikle yazın dondurmaaaa:)
nevracım hayırlı olsun azılarınız:)
tülaycım çok güzel geçer inş. izniniz fıstığınla süper zaman geçirirsiniz iyice dinlenirsin:)
ebrucum sanada geçmiş olsun umarım kısa zamanda kurtulursun kistten herşey yoluna girer.
başka unuttum varsa bişey kusura bakmayın.
havalar düzelmeye başladı bahar geldi sankim benim allerji tavan yaptı. sürekli hapşırıyorum sanırım zeynepte aynı durumda bir o bi ben geçiyo günler
bide mastit oldum sanırım sol mememde bi şişlik hasıl ve acıyo dünden beri ama ateş yok kolumu falan kullanıyorum doktora da gitmek istemiyorum antibiyotik vercek diye biraz daha bekliyim duruma göre bakcam artık . annem ve eşim canımın bişey çektiği yönünde hemfkir bu konuda ne yapsam bilemedim
selam herkese...
nevracım hayırlı olsun azılarınız:)
melike hanım sizin hello kity ve uzun kulak da tamam,bugün çıkabilirsem bugün yollarım inş,resmini de eklicem birazdan.....
bigecim senin oliver a d a başladım canım.......
[/URL][/IMG]melike hanım,sizin hello kırmızılı hello kity....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?