kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum hepimizi gözümüzün nuru canımız kanımız herşeyimiz olan bebeklerimiz 15 aylık birer çocuk oldular ben çalışıyorum ve oğluma annem bakıyo bize gelip bizde bakıyo öyle konu komşu yok görüşebilceğimiz dolasıyla oğlum sıkılıyo evde yaşıtı kimse yok yani oyun oynamıyo değişik insan görmüyo eve kapanmış durumda biraz araştırdım bi aoyun evine mi gitsek diye düşünmekteyim ankarada oturanlar bilirler çayyolunda bi kreş var orda 12-18 ay bebekler için anneli oyun grubu varmış haftada 2 gün 10-12 saatleri arasında anneyle birlikte katılım oluyo öğretmen eşliğinde yaşıtlarıyla oyun oynama imkanı buluyo aslında bi nevi pahçede arkadaşlarıyla oyun oynamak gibi bişey sadece biraz daha profosyonel bizim bahçede oynama gibi bi imkanımız olmadığı için böyle bişey düşündüm sizce gerekli midir gereksiz midir ? Cevaplar için teşşekür ederim
yok canım yapmıyorum zaten kendime 1 gece çantası bir iş çantyası 2 kese yaptım1 makara teli 20 tl
Senin şu çanta fikride çok güzel
çantacıda monte ediyosa ne güzel
dünyanın parası abiye çantalar bide bu el işçiliği göz nuru yani
ah cananım ne güzel olurdu valla yakın olsak
tek başıma heveste gelmiyo elişi yapsam
yanımda biri olsa gaza gelip yapcam bi sürü şey ama işte elişi bile arkadaşla yapınca zevkli oluyo
çok uzun oturma başında cananım madem gözlerin rahatsız
ilerletme rahatsızlığını
ara ara kısa süreli otursan başına yeter geç bitsin nolcak
kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum hepimizi gözümüzün nuru canımız kanımız herşeyimiz olan bebeklerimiz 15 aylık birer çocuk oldular ben çalışıyorum ve oğluma annem bakıyo bize gelip bizde bakıyo öyle konu komşu yok görüşebilceğimiz dolasıyla oğlum sıkılıyo evde yaşıtı kimse yok yani oyun oynamıyo değişik insan görmüyo eve kapanmış durumda biraz araştırdım bi aoyun evine mi gitsek diye düşünmekteyim ankarada oturanlar bilirler çayyolunda bi kreş var orda 12-18 ay bebekler için anneli oyun grubu varmış haftada 2 gün 10-12 saatleri arasında anneyle birlikte katılım oluyo öğretmen eşliğinde yaşıtlarıyla oyun oynama imkanı buluyo aslında bi nevi pahçede arkadaşlarıyla oyun oynamak gibi bişey sadece biraz daha profosyonel bizim bahçede oynama gibi bi imkanımız olmadığı için böyle bişey düşündüm sizce gerekli midir gereksiz midir ? cevaplar için teşşekür ederim
evet evet inbsan bazen bir kakaya bile sevinebi,liyor gülermisin ağlar mısın işte annelik başkja bişy
sen daha iyi bilirsin tabi ama bn fikrimiş söyliyeyim yavaş yavaş alıştırırdım bnde olsam çünkü vücut alışkın değil umutta hiç yemediği için tadlarada alışkın değil en mantıklısını yapıyosun az az yazın coşarsınız artık sıcaklarda ohh buz gibi ayranlar dondurmalar yoğıurtlu makarnalar kekler pastalar ahh umut aklın ersede bilsen yazın neler beklio seniben saçımı yıkıcam kızlar bebek ziyaretine gidicez yağmur uyurken halledeyim
ben de araştırıyordum en son doktorumuza sordum 2 yaşından önce önermediğini söyledi ama tahminim profesyonel mekanda sürekli gidilen grupları kastetti, enfeksiyona davetiye çıkarmak olarak gördüğünü söyledi ben de seneye bahara kadar oyun grubu sevdamdan vazgeçtim ama mümkün olduğunca çağdaş bebeği olan arkadaşlar edinip onlarla parkta bahçede oynatmayı planlıyorum
evet yaz gelsin oğluşumla birer külah dondurma yiyelim :)))
pelinle konuştum mina kucağında uyuyormuş ateşi 38lerdeymiş doktor mikrobik demiş boğaz beter ağız yara dolayısıyla yiyemiyor içemiyor ememiyor kuzu(( yarından itibaren iğneler fayda sağlar düzelmeye başlar demişler
dua edin dedi pelin
yok canım yapmıyorum zaten kendime 1 gece çantası bir iş çantyası 2 kese yaptım
annemede bir iş çantası yapcam başkada yapmam
ucuza gelmiyor buda yasemin bir kutu tel 3,75 1 çantaya 1 tel bitmiyor 2 çanta hatta 3 çanta çıkar 1 telden bartına yolluyoruz 25tlye yapıyorlar + gidiş geliş kargo parasıda var
hey yarabbim noldu bu çocuğa yaaaben de araştırıyordum en son doktorumuza sordum 2 yaşından önce önermediğini söyledi ama tahminim profesyonel mekanda sürekli gidilen grupları kastetti, enfeksiyona davetiye çıkarmak olarak gördüğünü söyledi ben de seneye bahara kadar oyun grubu sevdamdan vazgeçtim ama mümkün olduğunca çağdaş bebeği olan arkadaşlar edinip onlarla parkta bahçede oynatmayı planlıyorum
evet yaz gelsin oğluşumla birer külah dondurma yiyelim :)))
pelinle konuştum mina kucağında uyuyormuş ateşi 38lerdeymiş doktor mikrobik demiş boğaz beter ağız yara dolayısıyla yiyemiyor içemiyor ememiyor kuzu(( yarından itibaren iğneler fayda sağlar düzelmeye başlar demişler
dua edin dedi pelin
evet buda çok ucuza gelmiyo
ama olsun ben yaptım demeninde ayrı bi havası var:82:
hey yarabbim noldu bu çocuğa yaaa(((
sakınan göze çöp batar lafına bir kez daha katılıyorum
kıyamam kuzuma inşallah hemencik düzelir yavrum yaaa
pelinde mahvolmuştur kuzuyla
canancım yetişdircem diye gece 4 e kadar oturdum ördüm hello kityi canım,bugün gidedek kargo vardı yetişsin diye....
sağol tatlım ellerin dert görmesin teşekkürlermelike hanımcım,kargonuzu gönderdim bugün....pzt yada salı elinizde olur inş....
dua edin dedi pelin
aslında beni en çok düşündüren o oldu acaba daha mı sık hastalanır biizmkinin zaten iştahı yok bi hastalandığı zaman daha beter oluyo acaba dahamı sıkıntı çekerim çocuk sosyalleşsin derken hasta mı ederim bilemedim yani neyse ben biraz daha düşüniyim:44:
sorma ama pelini biliyorsun kendinden geçmiş durumda yeter ki minada düzelme görsün((
ahhh canım yaaa yorma o kadar kendini ama üzülürüm ne zaman yetişirse yetişsin
sağol tatlım ellerin dert görmesin teşekkürler
ahhh canlarım ya inşallah hemen düzelir kıyamam mina ablacığa
benim kızımda çok seviniyor çocuklara ama zaten burada yok öyle bir ortam ve ben de hastalanmasından korkarım daha çok minik ve bir sürü çocuk olacak hastası sağlamı bilmem ama ben olsam biraz daha beklerim
şimdi favorisi anneannenin bahçede ki tavuklar ve kediler deli oluyor onlara havalar ısınsın içeri alamayacağız babam yazın hamakta sarar uyuturuz ohh misler gibi diyor anlıyormuş gibi el çırpıyor
evet haklısınız galiba biraz daha beklemek en mantıklısı hasta olup uğraşmaktansa çünkü biizm ilaç içmeme gibi problemimizde var hepimiz perişan oluyoruz artık ben annemelere götüriyim kaanı onların site en azından bahçesi var önümüz yaz orda belki arkadaş bulurlar bu seneyide böyle geçirelim yaz tatilindede beraber çıkarız dışarı tatile falan gideriz seneye kısmet
herkese günaydınnn
şöle bi bakayım dedim ..
yaa hastalar varmışş. minacık ve öykücük hastaymış kıyamam ikisine de inşll hemencecik düzelirler ..
bigecimm umut paşamızda atlatmıştır inşll artık rahat rahat peyniri, sütünü yer içer . yazın dondurmasını yer inşll yakışıklı paşam ..
sibelcim sizede çok geçmiş olsun .. şimdi nasılsınız .. naz nasıl
geçmişe şöle bi baktım başka bişey var mıydı .. :44: :44:
Cok cok sagolun Arkadaslarim kutlamalariniz icin
Aksam esimle yemege gittik gelince kapidan girerken Efe geldi beni gordu nerdesiin gibi bisey dedi gulerek ay nasil hosumuza gittitabi denk gelmistir AMA cok hos oldu ya birtanem benimmm
Günaydın kızlar nasılsınız biz bugün zor ayrıldık kızla uykusu gelmişti eee iş saati geldi araba eşimde babam beni bekliyor annem en son çikolata alalım diye salona soktu kaçtık yoksa çığlık atıyordu gidicem diye ilk kez yaptı ayyy çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?