2009 Aralık Anneleri

oturduğum lojmanda gidip geldiğim kimse yok
haktanım tek başına bir evin içinde büyüyo benle
allahtan hafta sonları kendi evimize geçiyoruz
orada görümcemler ablamlar ve biiiiirçok çocukla birlikte haktan ve orada o kadar farklı ki yavrum
paylaşmadan tut kendini korumaya kadar bir çok şeyi öğreniyo çocukların arasında
tek büyüyen çocuk sonradan birçok zorluk çekiyo
böyle bir imkanın yoksa dediğin gibi başka birçok çocukla vakit geçirebileceği bir oyun evine götürmen en iyi yol olsa gerek canım

yok canım yapmıyorum zaten kendime 1 gece çantası bir iş çantyası 2 kese yaptım
annemede bir iş çantası yapcam başkada yapmam
ucuza gelmiyor buda yasemin bir kutu tel 3,75 1 çantaya 1 tel bitmiyor 2 çanta hatta 3 çanta çıkar 1 telden bartına yolluyoruz 25tlye yapıyorlar + gidiş geliş kargo parasıda var

ben de araştırıyordum en son doktorumuza sordum 2 yaşından önce önermediğini söyledi ama tahminim profesyonel mekanda sürekli gidilen grupları kastetti, enfeksiyona davetiye çıkarmak olarak gördüğünü söyledi ben de seneye bahara kadar oyun grubu sevdamdan vazgeçtim ama mümkün olduğunca çağdaş bebeği olan arkadaşlar edinip onlarla parkta bahçede oynatmayı planlıyorum

evet yaz gelsin oğluşumla birer külah dondurma yiyelim :)))

pelinle konuştum mina kucağında uyuyormuş ateşi 38lerdeymiş doktor mikrobik demiş boğaz beter ağız yara dolayısıyla yiyemiyor içemiyor ememiyor kuzu (( yarından itibaren iğneler fayda sağlar düzelmeye başlar demişler
dua edin dedi pelin

canım benm ya ağzının yara olması çok kötü ememezde iştah gtmiştir zaten inş yarası gecer hemen allah yardımcıları olsun

aslında beni en çok düşündüren o oldu acaba daha mı sık hastalanır biizmkinin zaten iştahı yok bi hastalandığı zaman daha beter oluyo acaba dahamı sıkıntı çekerim çocuk sosyalleşsin derken hasta mı ederim bilemedim yani neyse ben biraz daha düşüniyim:44:

evet buda çok ucuza gelmiyo
ama olsun ben yaptım demeninde ayrı bi havası var :82:

hey yarabbim noldu bu çocuğa yaaa(((
sakınan göze çöp batar lafına bir kez daha katılıyorum
kıyamam kuzuma inşallah hemencik düzelir yavrum yaaa
pelinde mahvolmuştur kuzuyla

sorma ama pelini biliyorsun kendinden geçmiş durumda yeter ki minada düzelme görsün ((

canancım yetişdircem diye gece 4 e kadar oturdum ördüm hello kityi canım,bugün gidedek kargo vardı yetişsin diye....

ahhh canım yaaa yorma o kadar kendini ama üzülürüm ne zaman yetişirse yetişsin

melike hanımcım,kargonuzu gönderdim bugün....pzt yada salı elinizde olur inş....
sağol tatlım ellerin dert görmesin teşekkürler

ahhh canlarım ya inşallah hemen düzelir kıyamam mina ablacığa

benim kızımda çok seviniyor çocuklara ama zaten burada yok öyle bir ortam ve ben de hastalanmasından korkarım daha çok minik ve bir sürü çocuk olacak hastası sağlamı bilmem ama ben olsam biraz daha beklerim
şimdi favorisi anneannenin bahçede ki tavuklar ve kediler deli oluyor onlara havalar ısınsın içeri alamayacağız babam yazın hamakta sarar uyuturuz ohh misler gibi diyor anlıyormuş gibi el çırpıyor

evet haklısınız galiba biraz daha beklemek en mantıklısı hasta olup uğraşmaktansa çünkü biizm ilaç içmeme gibi problemimizde var hepimiz perişan oluyoruz artık ben annemelere götüriyim kaanı onların site en azından bahçesi var önümüz yaz orda belki arkadaş bulurlar bu seneyide böyle geçirelim yaz tatilindede beraber çıkarız dışarı tatile falan gideriz seneye kısmet

çoçuklu arkadaşın yokmu hiç onlarla toplanın ara sırada olsa mesela haftada bir zaten havalar ısınıyor parka falanda çıkartırsınız artık tek büyüyen çoçuklar pasif oluyor biraz sanki içe kapanık korkar güvensiz bu bnm fikrim bnd ehavalar ısınsın dışarınçıkarıcam bol bol

çok sağol canım ailece girip olduk ailece iyileştik :)

öyücük iyileşmiş hadi geçmiş olsun bakalım..

ya minaya çok üzüldüm ki hemde nasıl anlatamam.. pelinide arayamıyorum rahatsız etmek istemiyorum hay allahım ya niye öyle olduki kıyamam kuzuya ağzı yara olmasaydı bari emer rahatlardı canım benim ya..

annem geldiği için hiç uğrayamıyorum foruma,geçmışe bıraz baktım
öykü ve mına hastaymış,,cok uzuldum ,Allah aciiil şifalar versin,bu bebeklerın hasta olmasına hıç dayanamıyorum yaa küçücük canları zaten.annelerede güç kuvvet versin rabbim inş
bugunde kapı çaldı bı açtık kı karşımda babam,izin almış bı gunluğune torununu gormeye gelmış azra nasıl sevındı...kalabalıkla farklı ınsanlarla cok mutlu oluyor azra,daha bı uysal ve cana yakın oluyor...
bende bu sıtede bı kaç kışıyle daha tanışıp oyun grubu kurmayı planlıyorum ve hangı aktıviteler yapılabılır falan dıye araştırma içindeyım..yaz daha hareketlı gececek umarım..
ankarada neşe erberkın boyle anne bebek merkezı varmış bı arkadaşım göruştu sayınız 5 kışıye ulaşısa grup oluştururz demıştı 5 bulduk fakat bugun demış kı cumartesı gunlerı 11 den 12 buçuğa kadar eğitmenler eşliğinde falan fakat haftalık yanı bu bır gun ıçın 65 lıra demış...koca bı yuhhhhhh cektım,,aylık olsa tamam dıcem yınede 1bucuk saat için 65???ben daha alasını hazırlıcam ınş,,hemde beleş:))

Cok cok sagolun Arkadaslarim kutlamalariniz icin
Aksam esimle yemege gittik gelince kapidan girerken Efe geldi beni gordu nerdesiin gibi bisey dedi gulerek ay nasil hosumuza gitti tabi denk gelmistir AMA cok hos oldu ya birtanem benimmm

Cok cok sagolun Arkadaslarim kutlamalariniz icin
Aksam esimle yemege gittik gelince kapidan girerken Efe geldi beni gordu nerdesiin gibi bisey dedi gulerek ay nasil hosumuza gitti tabi denk gelmistir AMA cok hos oldu ya birtanem benimmm

vay erkek vay hesap da sorarmış!!!!

iyi öğlenler herkese

hu huuu yine kimsecikler yok.. bende temizlik yapıyorum klasik kız uyuyo bi bakim dedim.. minadan haber varmı arasammı acaba ya?? ya uyuyolarsa ya rahatsız edersem diye arayamıyorum.. mesajmı çeksem.. ay kendi kendine konuşuyorum. hadi görüşürüz tekrar girmeye çalışırım..

Günaydın kızlar nasılsınız biz bugün zor ayrıldık kızla uykusu gelmişti eee iş saati geldi araba eşimde babam beni bekliyor annem en son çikolata alalım diye salona soktu kaçtık yoksa çığlık atıyordu gidicem diye ilk kez yaptı ayyy çok fena

bizde bugünlerde öyle zor ayrılıyoruz annem gelince sabah benim bacaklarıma yapışıyo ama hergün mutlaka beni yolcu ederler ağlasada zile falan basıyorum dikkatini dağıtıyorum susuyo el sallayıp çıkıyorum çok zor çoookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…