2009 Aralık Anneleri

aaa mina mı hasta hiç haberim yoktu benim cadı uyansın da bi arim bakim.. hay allah diştenmi acabaki başka bişimi var. ben de diyorum nerelerde bu kız..

yagerçekten artık kimse girmez yazmaz oldu herkese nooldu ya

aaa mina mı hasta hiç haberim yoktu benim cadı uyansın da bi arim bakim.. hay allah diştenmi acabaki başka bişimi var. ben de diyorum nerelerde bu kız..

yagerçekten artık kimse girmez yazmaz oldu herkese nooldu ya

39larda ateşi sibelcim yani doktorlara göre diş olamaz (umut dişten 41i bile gördü!!!) dün akşam üzeri götürmüşler nöbetçi doktora denk gelmiş hafif bir boğaz kızarıklığı var demiş ve antibiyotik yazmaya kalkmış!!! pelin de isyan etmiş haliyle şimdi 13.30 gibi doktora gidecekler, en son mina uyuyordu pelin de umarım biraz uyumuştur çünkü gece hemen hemen hiç uyumamış yazık

Hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorum arkadaşlarım. En iyi günler sizlerin olsun. Mesajlarım geliyor mu acaba? Lütfen okuyan bir arkadaşım mesajımın geldiğine dair cevap yazabilir mi?

Son düzenleme:
Selam kızlar
ya kıyamam minama öyküme yavrular hemen düzelsin inşallah
aynen sibel yerleri zeyno temizliyor hatta kardeşim ayy her yer kırıntı oldu diyen anneme aman boşver nasılsa zeyno hepsini temizler
turtamın poposu gene yara oldu deli oldum yaa evde açtım temizledim bişey yok giydirdim anneme geldi,k ağlıyor açtım çiş yapmış kıpkırmızı olmuş yaa ne yapayım krem sürüyorum sık sık açıyorum

selam cümleten

ne var ne yok?
ben biraz ypğundum gelemedim

çocuklar iyi, hafta sonu gökayın hem kontrolü hem aşısı vardı
aşı biraz sarstı ama genel durumu iyi şükür

11 kilo 84 cm olmuşuz maşallah diyeyim
anne sütünü kes demiştim ama gelişiminde sorun yok devm edebilirsin ama 1,5 yaşından sonra uygun görmüyoruz dedi

dünya sağlık örgütü 2 yaşına kadar emzirin der, doktor böyle der, bende şaşırdım hayır adamada güveniyorum, her söylediğine ok diyorum ama bu süt işinde benim aklımı karıştırıyor bu adam ya

selam kızlar. midemi üşütmüşüm berbat durumdayım. sabahtan beri içim dışıma çıktı işe gidemedim evdeyim. annemin de migreni tuttu. ikimizi toplasan bir kişi etmez berkay 10 kişiye bedel başetmeye çalışıyoruz.

minacığa da öycüme de geçmiş olsun. allah şifa versin kuzulara.

hıh biti bitmeden diğeri
Rabbim şifa versin ne diyeyim
ay fenalık geldi hastalıktan, çocuklar hasta büyükler hasta
ne zaman düzelcez bi topluca

Selam erken geldim bugün Canberkin aşısı var benim de kadın doğumcuya görünmem lazım birazdan çıkacağız ama oğluş uyanmadı hala.
Ben erkenden menepoza mı girdim nedir adet görmüyorum iki buçuk ay oldu öncesinde de doğum kontrol hapıyla görmüştüm iki kere emzirmedendir diyordum ama onu da kestim bir ayı geçti hamilee falan da değilim ee ne oluyor bir bakılsın bakalım.
Bu arada nezleden de ölüyorum nedir bu yahu iki ayda bir sürünüyorum resmen.

Öykü ve Mina ya çok geçmiş olsun çabucuk iyileşirler inşallah. Benim oğlana da benden geçmezse iyiyidir ama imkansız gibi geçmemesi.

Bigeee Umutun süt alerjisi inşallah geçmiş bitmiştir hayırlısıyla hem sen hem de oğluşun artık rahat rahat tüketirsiniz süt ürünlerini.

Ben de olmuyorum adet 2 defa oldum bu ay gene tık yok ee bebek de olamayacağına göre ama benim oğlak hala emiyo ondandır

hay allah geçmiş olsun müzeyyencim ya

süt vermeyi kestin ama hiç süt üretmiyor musun artık? ayrıca son 1 ayda yaşadığın stress adet düzenini şaşırtmaya yeterli bana göre hadi hayır haber olsun ebrucum doktordan sonra haber ver bize

iyi dileklerine teşekkürler canım

oy benim altı yanık turtam (((
çok hassas cildi kuzumun demek ki yaa((
yavrumun geçer pişiği hemencik inşallah
allaha şükür bizde hiç olmadı pişik derdi doğdu doğalı belki bikaç kez oda çok hafif
çeşit çeşit bezler kullandım hemde
portakalımda böyle olur inşallah

maşallah gökayıma ve çokta geçmiş olsun aşınız

doktorların fikirlerinin çatıştığı konularda en doğru kararı anne verir
yani emzirip emzirmeme kararını sen verceksin canımın içi
o bunu dedi bu bunu dedi değil
içinden ne geliyo?

seni en iyi ben anlarım mide konusunda şu aralar bacım
çok geçmiş olsun vede allah yardımcı olsun 10 kişilik berkayla başetmede :96:

şimdiden çok geçmiş olsun kuzuma
inşallah ateşsiz ağrısız sorunsuz atlatır aşısını paşam
allah allah niye öyle oldun ki ebru ya :26:
görün tabi doktora
bizede haber ver emi sonuçları

haktanda olmadı sizde emzirmeyi bırakınca uykusunda düzelme oldumu canberkin?
ben hala özlüyorum kuzumu emzirmeyi eksikliğini hissediyomusun sende ebru

nezlende inşallah geçmez yavyuma ama dediğin gibide zor biraz :2:

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar.

nilgün gökay da aşı olmuş geçmiş olsun hadi ve kocamaan bir maaşallah oğluşa. valla bana da nefret geldi artık hastalık duymaktan ve hastayım demekten. biz durduk durduk kış sonu döküldük resmen.

melike turtaya da geçmiş olsun ne çok çekiyor pişikten yavrum. çok hassas cildi herhalde. tez zamanda kurtulsun bezden de rahatlayın inşallah.

ebrucum sana da geçmiş olsun bulaşmaz inşallah oğluşa. emzirmeyi bıraksan da adet hemen düzene girmeyebiliyor ama yine de doktor kontolü şart tabi. hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. canberk de aşısını kolaylıkla atlatır umarım.

yaseminim allah yardımcın olsun çabucak sağlıkla atlat şu kalan günleri de sen de rahatla canım.

bige anne yüreği yaa değil 15 ay sonra yediği bir kaşık yoğurt ben berkayın ilk kendi ısırarak çiğneyerek yediği ekmeğe bile sevinmiştim (ağbiden çok çektiğimiz için çiğneme konusunda). umut paşama da aynı şekilde biz bile bu kadar sevinmişken seni düşünemiyorum yani. çocuklar sözkonusu olunca en küçük şeyler bile en büyük sevinç kaynağımız.

canımsın sağol bugün bir ekstra duygusallık salya sümük hali var bende hayır olsun :97:

Arkadaşlarım bugün itibariyle artık benim de hatlı bir telefonum var. Daha önceleri bana telefon veren arkadaşlarım vardı, arayamayacağım için kaydetmemiştim. Tekrar bana özelden mesaj olarak gönderirseniz araşırız. Yoksa foruma gireceğim de...olmuyor işte görüşemiyoruz. Telefonlaşalım bari. Sevgiler.

Bigecime bu arada çok teşekkür ediyorum. Mesajlarım ulaşıyormuş. Acaba gitmiyor olabilirmi diye düşünmüştüm.

ah kuzum ya nazında öyle çok hassas poposu.. yani altını açmam azcık geciksin (kakalıyken değil çişliyken) hemen kıpkırmızı oluyo.. ama işte sebamedle idare ediyoruz.. bide yaz geliyo bakalım noolcak..

ya olurmu tabiki 2 yaşına kadar emzirmek en güzeli.. üstelik bilimsel bi açıklaması var ben şimdi hatırlamıyorum ama özellikle erkek bebeklerin emmesi gelişimi açısından çok daha önemliymiş.. bu arada maşallah paşaya..

ya benim kızın boyu 78 cm. yarım santim yarım santim uzuyo bıdık..

geçmiş olsun canım sanada..

canberke şimdiden geçmiş olsun.. sende sonuçları söylersin bize.. bende yaseminle aynı şeyi merak ediyorum memeyi kesince rahatladınmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…