bnde bayıldım bnde raks ediyorharika canan avatar:) bayıldım
forumda birinden aşırdım çaktırma :26:çok hoş nerden buldun bunu
oyy noldu melike ne bu sinir bi papatya çayı iç senKaçasım gidesim var her yerden herkesten özellikle işten offf allahım offf
bilgiler için sağol canım aşı bizde ateş yapmadısabah aşıya gittik
doktora o kadar çok sorum birikmiş ki suçiçeği aşısı ateş yapar mı diye sormayı unuttum :S
flor sordum çiğnenebilir tablet veya damla şeklinde vardırağızda uzun süre kalması gerekir
bu yaş çocuklarında mümkün olamayacağı için bir anlamı olmaz vermenizin dedi 3 yaş civarında diş doktoruna yönlendireceğim sizi dedi, diş fırçalaması için siz fırçalarken izlesin isterse eline fırça verebilirsiniz dedi (tabii diş macunsuz)
omega 3 için, haftada 2 kez balık yedirin yeterli dışardan takviye gerekmez dedi
uyku düzeni için gecede 2-3 kalkması iyi, çok falan değil ancak 3 yaşında tümüyle düzene girer dedi.
"2-3 kalkma iyi mi? bana sorun bir de" dedim, "hekim olarak gayet iyi diyorum, baba olarak ne işin var bu saatte yat uyu diyorum" dedi :)))))
kelime sayısını falan önemsemeyin dedi, söylediklerinizi anlıyor, komutları yerine getiriyorsa, ismine tepki veriyorsa, tek tük kelimesi de varsa tamamdır dedi erkek çocuklarda beynin bilmemnesi geç geliştiğinden nispeten geç konuşur dedi
sol mu sağ mı kullanacağı 15-16. aylarda iyiden belirginleşirmiş, umut paşa sola kayıyor gibi (inşallahhhhhhhh!!!) :)))
oyun grubu en erken 2 yaş, kreş en erken 3 yaş dedi, zaten ne kadar erken gönderirseniz gönderin çocuğun kapasitesi neyse en fazla oraya çıkacaktır, ha ne olur 2,5 yaşta yapacağını 2 yaşında yapmaya başlar ama sınır neresiyse elbet orada duracak onun için hiç kasmayın çocuğu dedi. (oyun grubuna göndermekteki amacınız zekası gelişsin ise)
veeeeeee doktorumuzun kontrolünde UMUT AYRAN İÇTİsaat 10.30 gibi bir tatlı kaşığı yoğurta denk gelecek şekilde içirdik, allaha bin şükür şu ana kadar tepki görünmüyor, allahın izniyle bitirdik alerjiyi... dua edin de tepki vermesin kızlar dua edin bitmiş olsun artık
amaan o carolini bnde sevmiom pis kadın ama hürremi seviyorum yaValla hürreme gıcıklığım yok ama o carolin nasıl yolunur aman nasl yolunur
hele o dudaklarını büzüyor ya ayyyyyyyyyyyy zaten asabiyetim üzerimde
bilgiler için sağol canım aşı bizde ateş yapmadı
alerjinizde inşallah gheçmiştir inşallah artık rahat rahat herşeyden yer umut
amaan o carolini bnde sevmiom pis kadın ama hürremi seviyorum ya
hadi biri sultan sülümana varıyo da öbürü dandik insan namzeti ali kaptanla ayol hasetliğe yine lüzum yok
o caroline ne güzel yolunur di mi yaaaaaa
teşekkür ederim canım benim... hamilenin duası kabul olur demişler bi yer rica edelim dualarında
al bendende o kadarValla hürreme gıcıklığım yok ama o carolin nasıl yolunur aman nasl yolunur
bu konuda aynende öyle yolarız gibi geliyo banayalnız gören de hepimiz mütemadiyen cennet mahallesi kıvamında yoluyoruz sanacak
bnde bayıldım bnde raks ediyor
forumda birinden aşırdım çaktırma :26:
oyy noldu melike ne bu sinir bi papatya çayı iç sen
bilgiler için sağol canım aşı bizde ateş yapmadı
alerjinizde inşallah gheçmiştir inşallah artık rahat rahat herşeyden yer umut
amaan o carolini bnde sevmiom pis kadın ama hürremi seviyorum ya
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar
bigecim sizde inşallah alerji olayını bitirmişsinizdir..
sabahtan beri doktorlardayım valla.. işten çıkma olayım olduğundan komple tüm doktorlara gidiyorum kontrol amaçlı :)) aman kız uyandı sonra girerim öpüldünüz..
şok şok şok flash flash flash patron dedü kü akp üye formalrı bırakmış iş yerine üye olacakmışız akp ye
hadi hepinizi ve yavrularınızı öperim yarın görüşürüz inşallah
şok şok şok flash flash flash patron dedü kü akp üye formalrı bırakmış iş yerine üye olacakmışız akp ye
carolin morardııı ohh be sacını yolmalık tam ya.Bugün zeynoya mum boya ve resim defteri aldım eve geldim hevesle oturduk cizmeye boyayı yemeye kalktı zor aldım elinden cadı bu ya .Bigecigim umut pasaya masallah insallah tamamen bitmiştir alerji yaza dondurma yer artık pasa .Melike senin patronada yuhhh diyorum .Bu arada meral 2 gündür yok öykümü rahatsız acep bilen varmı nilgün pelin kimseler gelmiyor artıkkkk:26:
günaydın herkeseeee
çok uykum var benim yaaaaaa((
uyuyamıyorum artık hiç
uyusamda garip garip rüyalarım başladı yine haktandaki gibi uyanıyorum hemen
ascık alın haktanı 1 saat daha uyuyayım heeee :86:
sağolasın iyi dileklerin için edacım... aaa hakikaten benim oğlum da yazın dondurma yiyebilecek kısmet olursa :81: 1 tatlı kaşığı yoğurdun bir insanı bu kadar mutlu edebileceğini hiç tahmin etmezdim
meralim gelmiş anlatmış zaten
mina'nın da ateşi var maalesef, onun öykücükten daha yüksek seyrediyor, bugün öğlen tekrar doktora gidecekler (nöbetçi drdan sonuç çıkmadığı için) inşallah iyi haberlerle gelirlerse haber alınca yazarız buraya da
nilgünün işleri yoğun, toplantılar vs uğraşıyor
canım günaydın
daktaaan gel paşam bizim okulun çocuk parkında oynatayım ben seni ascık
cümleten günaydın arkadaşlarım
benim dünya güzellerim günaydıııııııııınnnnnnnn
öyküm 2 gündür keyisfizdi
dün gecemiz şükür daha iyi geçti
inşallah formda herkez iyidir
geçmişe bakmaya çalışacağım
günaydın herkeseeee
çok uykum var benim yaaaaaa((
uyuyamıyorum artık hiç
uyusamda garip garip rüyalarım başladı yine haktandaki gibi uyanıyorum hemen
ascık alın haktanı 1 saat daha uyuyayım heeee :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?