AYYYYYYYYYYYYYYYY ÇOK ÇOK ÇOK GÜZEL ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR DAHA ŞİMDİDEN BAYILDIM HEMEN GELSİN HEMEN
AMAN YA ŞU KUZULAR HASTA OLMASIN
MAŞALLAH CANBERK EHEM GELİŞİMİNE HEM UYKUSUNA BİZ DE DÜN AKŞAM BANYO YAPTIK 9.5 DA UYUDU İNŞALLAH ŞU SAAAT 9.5 DA SABİTLENİR 12-1 ÇOK YORUCU OLUYOR SONRA SABAH 10-11 DE UYANIYORSDU 9.5 DA YATTI SABAH 5.5-6 GİBİ UYANDI TAM 2.5 SAAT EMEREK UYUDU AMA GECE ÇOK GEÇ YATMASINDANSA SABAH ERKEN KALKMASINA RAZIYIM
fazla okuyaömadım minayı çok merakn edioypdum aramakta istemedim uyuyolardır die dün konştuk pelinle ama ateşi hala düşmemiş canımya umuttamın hasta öyküde hasta galiba ay geçmiş olsun baharıda hastalıklarla karşıladı bizim .çoçuklar galiba
bizim uyku düzeni, hepten gitti bütün gece uynaıp oturuyo dişleri kabarmış iyişce ondan heralde
meralim öyküme noldu nasıl inan anlamadımn fazla okuyamadım yağmuru sallıyom
bu arada bugün nazanın doğum günü
şirin hangi ara ördün yaptın kityi bnm elbisesi duruyo haşla bnm hello kıty cıbıl kaldı melikeseninkinin elbisesini aşorayımmı trel kırmaya başladım bu sabah onu bitirmem lazım
fazla okuyaömadım minayı çok merakn edioypdum aramakta istemedim uyuyolardır die dün konştuk pelinle ama ateşi hala düşmemiş canımya umuttamın hasta öyküde hasta galiba ay geçmiş olsun baharıda hastalıklarla karşıladı bizim .çoçuklar galiba
bizim uyku düzeni, hepten gitti bütün gece uynaıp oturuyo dişleri kabarmış iyişce ondan heralde
şirin hangi ara ördün yaptın kityi bnm elbisesi duruyo haşla bnm hello kıty cıbıl kaldı melikeseninkinin elbisesini aşorayımmı trel kırmaya başladım bu sabah onu bitirmem lazım
yapmaya çalışıyorum işte çok güzel oluyoda çok yprucu yasemin ya anneme çanta yapıcam hediyevallahi bende bayıldım süper olmuş gülegüle oynasın kuzum
inşallah düzene girer uykusu dün akşamla birlikte
haktanda 12-1den önce uyumuyo
bi ara onbuçuğa düşürdüm zoraki ama yine aynı saatlere getirdi uykusunu kerata
gecede çok sık uyanıyo ağlıyo biberom arıyo
allahtan sabah 9a kadar uyuyo ama
maşallah kız hamarat arkadaşım sana
tel kırmada mı yapıyon sen
yapmaya çalışıyorum işte çok güzel oluyoda çok yprucu yasemin ya anneme çanta yapıcam hediye
hadi inşallah bige umutta yesin artık herşeyden okumuştum alerji durumunu yazdım sanıyordum ama yazıpda yollamamışta olabilirim bu sıra fazla bakamıyorum ne zaman belli olacak tam olarak gözlemlerinde nir sorun çıkmadı değilmi bir belirti durumu
ohh yazda geliyo parkta dodurmalar sizi bekler :))
bi ara bi arkadaş gösterecekti bana yapımını ama nasip olmadı
bende yatak örtüsü yada masa örtüsü istiyodum tel kırmadan
çantayı nasıl yapıyosun?
kumaşın üzerinemi dikeceksin tülü?
valla kuzum salı günü bir tatlı kaşığı yoğurta denk gelecek şekilde ayran içti, dün 4 tavla zarı büyüklüğünde peynir yedi vücudunda 2-3 sivilce benzeri döküntü dışında bir şey gözlemlemedik çok şükür. bundan böyle yavaş yavaş artırarak her şeyi yedirebilirsiniz dedi doktorumuz yani aslında belli ama ben hala biraz tırsıyorum hani vücutta birikip de tepki verir mi diye ama neyse ki bu saatten sonra sadece döküntü olur başka sorun olmaz dedi tohtur civanım
evet ya benim oğlum da dondurma yiyebilecekinsan nelere seviniyor di mi? ah bu çocuklar ah :97:
yatak örtüsümü masa örtüsümü
kız nasıl yapıcan çok emek istiyor ya
gece çantası yaptım kendime bartına yollıcaz orda çantaya monte edip yolluyorlar
ben şuan yaptığım ayakkabı çantası olacak iş çantası yani kadive süvet kumaşa geçirilecek sapı falan olacak dikince eklerim resmini
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=19979
bak yeni ördüğüm oyuncaklarım hello kıtyde ördüm ama elbisesi b tmedi daha onuda eklerimm tam bitince
eklerim canım tel kırmamda varda örnek aldı arkdş gelince çeker onlarıda eklerim çok şık duruyo yasemin yapıp satanlarda çok pahalı satıuyorlar 1 makara teli 20 ye boşaltıyorlarmış düşün yani bn fazla yapamıyorum gözlerim kanlanıyo başım dönüyo rahatsızım ya gözlerimden ama arada kaçamak yapıyom işte eşimdenj gizli acayip kızıyo tel kırma yapmama haklıda ama canım durmuyo işteÖĞRENECEĞİM ARKADAŞTA YATAK ÖRTÜSÜ GÖRMÜŞTÜM HARİKA BİŞEYDİ AMA VARYA
SİYAH TÜLE YAPMIŞ KIRMIZI SATENE MONTE ETTİRMİŞ
DESENDE MÜKEMMELDİ HEVES ETTİYDİM YAPMAYA AMA ARTIK YAPAMAM HERHALDE
ÖĞRENEMEDİM NİHAYETİNDE ÇÜNKÜ ARKADAŞ GİTTİ
MAŞALLAH CANAN NE GÜZEL ŞEYLER YAPMIŞSIN
EKLE YAPTIKLARINI BİTİRDİKÇE BAKALIM BİZDE
maşallah diyorum sanacanancım yetişdircem diye gece 4 e kadar oturdum ördüm hello kityi canım,bugün gidedek kargo vardı yetişsin diye....
kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum hepimizi gözümüzün nuru canımız kanımız herşeyimiz olan bebeklerimiz 15 aylık birer çocuk oldular ben çalışıyorum ve oğluma annem bakıyo bize gelip bizde bakıyo öyle konu komşu yok görüşebilceğimiz dolasıyla oğlum sıkılıyo evde yaşıtı kimse yok yani oyun oynamıyo değişik insan görmüyo eve kapanmış durumda biraz araştırdım bi aoyun evine mi gitsek diye düşünmekteyim ankarada oturanlar bilirler çayyolunda bi kreş var orda 12-18 ay bebekler için anneli oyun grubu varmış haftada 2 gün 10-12 saatleri arasında anneyle birlikte katılım oluyo öğretmen eşliğinde yaşıtlarıyla oyun oynama imkanı buluyo aslında bi nevi pahçede arkadaşlarıyla oyun oynamak gibi bişey sadece biraz daha profosyonel bizim bahçede oynama gibi bi imkanımız olmadığı için böyle bişey düşündüm sizce gerekli midir gereksiz midir ? cevaplar için teşşekür ederim
eklerim canım tel kırmamda varda örnek aldı arkdş gelince çeker onlarıda eklerim çok şık duruyo yasemin yapıp satanlarda çok pahalı satıuyorlar 1 makara teli 20 ye boşaltıyorlarmış düşün yani bn fazla yapamıyorum gözlerim kanlanıyo başım dönüyo rahatsızım ya gözlerimden ama arada kaçamak yapıyom işte eşimdenj gizli acayip kızıyo tel kırma yapmama haklıda ama canım durmuyo işte
çok kolay aslında tek bir düğümü var keşke yakın olsak öğretirdim
maşallah diyorum sana
Yağmuru 1e doğru zor uyuttum yattım bnde daha bu saat oldu elime almadım bişy sadece 1 yaprak yaptım tel kırma yağmurla oynuypruz sabahları anca akşamları iş alabiliyorum bn
bildiğim kadarıyla burcuk götürüyor eylülü oıyungrubuna facede resim eklemişti
bulunduğumşehirde böyle bir imkanım polsa hiç düşünmez götürürdüm ben artık sosyalleşmek istiyolar çünkü yağmuru mesela şirine gidince şirinde görüyor nasıl seviniyo onun çoçuklarını görünce
ayy kıyamam güzel kuzuma diştir annesi aşır gülüm feda olsun sana elbise ne teli kırıyon ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?