bizde bugünlerde öyle zor ayrılıyoruz annem gelince sabah benim bacaklarıma yapışıyo ama hergün mutlaka beni yolcu ederler ağlasada zile falan basıyorum dikkatini dağıtıyorum susuyo el sallayıp çıkıyorum çok zor çoookkkkk
evet haklısınız galiba biraz daha beklemek en mantıklısı hasta olup uğraşmaktansa çünkü biizm ilaç içmeme gibi problemimizde var hepimiz perişan oluyoruz artık ben annemelere götüriyim kaanı onların site en azından bahçesi var önümüz yaz orda belki arkadaş bulurlar bu seneyide böyle geçirelim yaz tatilindede beraber çıkarız dışarı tatile falan gideriz seneye kısmet
Ben Eylülü oyun grubuna goturuyorum cokta memnunum acikcasi.Enfeksiyon gibi sorunlar genelde kreslerde olan oyun gruplarinda daha cok oluyor . Biz evlerde toplaniyoruz . Bizim evin burda ayrica cocuk kulubu olan bir cafe var arada oraya da gidiyoruz. Gitmek gibi mecburiyetimiz olmadigi icin hasta olan cocuklari anneleri getirmiyor dogal olarak. Goz gore gore hasta olmasi adina gripli cocugun yanina tabiki sokmam ama hasta olmasin diye de aman diger cocuklarla oynmasin da demiyorum ben acikcasi. . Alisveris merkezleri vs cok daha fazla mikrop dolu geliyor bana . Oraya getiren annelerde cocuklarina baska cocuklardan grip gibi hastalik gecmesini istemedigi icin onlarda getirmiyor kisaca :) Biz anaokul ogretmeni bir de oyun ablasi bulduk . Dedigim gibi cevrende olusturabilirsen bence faydali hem onun icin hemde senin icin :)
hava süper herkese iyi haftasonları..
turtam geldi işyerine emmeye ( annem de patrona ne yapalım siz annemizi yollamazsanız biz geliriz dedi) şimdi gitti arabanın arkasından bakakaldım
Mina mikrop kapmis ve sonucunda agzi bogazi dili aft olmus ilk 2 gun tukuruk bile yutamyrdu elinle cikaryrdu sali sabah 5 ten beri beri dusmeyen atesi 38,5-39,5 arasi bugun dustu cok sukur hala birsey yiyemiyor emiyor o da artik cook acikinca aciya bir sekil dayanmaya caliyor bugun 2 kasik muhallebi verdim cok agladi zorlamadim daha fazla arayan mesaj atan herkese tesekkur ederim rahatlamasi 3-5 gun sonra artarmis tamamen gecmesi 10-15 gun dualariniza ihtiyacimiz var cunku hala cok acisi var belli
Mina mikrop kapmis ve sonucunda agzi bogazi dili aft olmus ilk 2 gun tukuruk bile yutamyrdu elinle cikaryrdu sali sabah 5 ten beri beri dusmeyen atesi 38,5-39,5 arasi bugun dustu cok sukur hala birsey yiyemiyor emiyor o da artik cook acikinca aciya bir sekil dayanmaya caliyor bugun 2 kasik muhallebi verdim cok agladi zorlamadim daha fazla arayan mesaj atan herkese tesekkur ederim rahatlamasi 3-5 gun sonra artarmis tamamen gecmesi 10-15 gun dualariniza ihtiyacimiz var cunku hala cok acisi var belli
ah pelincim dua etmez olurmuyuz.. allahım acil şifalar versin.. azcık daha rahatlasa gerisi çabuk gelir..
ay çok sinirim bozuk benim de bu akşam.. bugün carrefoura gittik oyuncak reyonundaydık nazla.. yere çömelmiş raftaki oyuncakalra bakıyoduk.. naz yanımda dibdibeyiz ve elim nazın belinde.. arkamdan koşarak bir çocuk gelip nazın suratını tırmıklamasın mı tabi bu arada parmakları da nazın gözüne girmesinmi!!! ayy beynime kramp girdi resmen.. geldi babası özür dileriz dedi aldı kızı gidiyo.. iyice heyheylerim tepeme geldi.. anası hiç oralı bile değil.. naz nasıl ağlıyo tabi o esnada.. sonra bende ağzıma geleni saydım.. hala sinirim geçmedi..
cnm benim çok geçmiş olsunnn.ne oldu minaya nazar mı deydi.kuzucuğa.dualarımız sizinle ..toprak ta üşütmüş öksürüyor bit haftadır geçmedi öksürüğü.
cnm benim çok geçmiş olsunnn.ne oldu minaya nazar mı deydi.kuzucuğa.dualarımız sizinle ..toprak ta üşütmüş öksürüyor bit haftadır geçmedi öksürüğü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?