2009 Aralık Anneleri

yok canım el sallıyor öpücük veriyordu hatta üzülüyordum ilk zamanlar bana bağlı değil mi diye al sana bağlı çocuk

Ben Eylülü oyun grubuna goturuyorum cokta memnunum acikcasi.Enfeksiyon gibi sorunlar genelde kreslerde olan oyun gruplarinda daha cok oluyor . Biz evlerde toplaniyoruz . Bizim evin burda ayrica cocuk kulubu olan bir cafe var arada oraya da gidiyoruz. Gitmek gibi mecburiyetimiz olmadigi icin hasta olan cocuklari anneleri getirmiyor dogal olarak. Goz gore gore hasta olmasi adina gripli cocugun yanina tabiki sokmam ama hasta olmasin diye de aman diger cocuklarla oynmasin da demiyorum ben acikcasi. . Alisveris merkezleri vs cok daha fazla mikrop dolu geliyor bana . Oraya getiren annelerde cocuklarina baska cocuklardan grip gibi hastalik gecmesini istemedigi icin onlarda getirmiyor kisaca :) Biz anaokul ogretmeni bir de oyun ablasi bulduk . Dedigim gibi cevrende olusturabilirsen bence faydali hem onun icin hemde senin icin :)

yani aslında dediğin gibi olursa bencede güzel olur benim baktıklarım kreşlerdeki oyun gruplarıyladı o yüzden tereddüt ettim keşke vakit bulabilsem öyle bi oyun grubu kurmayı isterim ama bi araştırcam belki vardır öyle gruplar bizde katılırız

Slm kızlar bugün kimsecikler yok tabi ki ben işteyim sabah geldim offf sıkıldım

turtam geldi işyerine emmeye ( annem de patrona ne yapalım siz annemizi yollamazsanız biz geliriz dedi) şimdi gitti arabanın arkasından bakakaldım

turtam geldi işyerine emmeye ( annem de patrona ne yapalım siz annemizi yollamazsanız biz geliriz dedi) şimdi gitti arabanın arkasından bakakaldım

selam melike kolay gelsin canım sana

herkese ii hafta sonları..

herkese iyi haftasonları biz gezdik geldik havada güzeldi sapancaya gittik zeyno nasıl mutlu oldu bebem temiz hava istiyormus meger .Arkadasın 1 ay büyük oglu var ona bir sırnasıyor o da yüz vermeyince cocugu dövdü cadı bu kız babası yandı büyüyünce capkın olacak

slm kızlar tabii gene kimecikler yok ben bugün temizlik yaptım halıları yolladım yıkamaya ama şimdi zeynep uyudu mecburi mola verdim süpürge açamaıyorum ben de takılıyım dedim babası olacak sinirle de kavga ettim şimdi yılışıyor off valla yoruldum

Mina mikrop kapmis ve sonucunda agzi bogazi dili aft olmus ilk 2 gun tukuruk bile yutamyrdu elinle cikaryrdu sali sabah 5 ten beri beri dusmeyen atesi 38,5-39,5 arasi bugun dustu cok sukur hala birsey yiyemiyor emiyor o da artik cook acikinca aciya bir sekil dayanmaya caliyor bugun 2 kasik muhallebi verdim cok agladi zorlamadim daha fazla arayan mesaj atan herkese tesekkur ederim rahatlamasi 3-5 gun sonra artarmis tamamen gecmesi 10-15 gun dualariniza ihtiyacimiz var cunku hala cok acisi var belli

ah pelincim dua etmez olurmuyuz.. allahım acil şifalar versin.. azcık daha rahatlasa gerisi çabuk gelir..

ay çok sinirim bozuk benim de bu akşam.. bugün carrefoura gittik oyuncak reyonundaydık nazla.. yere çömelmiş raftaki oyuncakalra bakıyoduk.. naz yanımda dibdibeyiz ve elim nazın belinde.. arkamdan koşarak bir çocuk gelip nazın suratını tırmıklamasın mı tabi bu arada parmakları da nazın gözüne girmesinmi!!! ayy beynime kramp girdi resmen.. geldi babası özür dileriz dedi aldı kızı gidiyo.. iyice heyheylerim tepeme geldi.. anası hiç oralı bile değil.. naz nasıl ağlıyo tabi o esnada.. sonra bende ağzıma geleni saydım.. hala sinirim geçmedi..

cnm benim çok geçmiş olsunnn.ne oldu minaya nazar mı deydi.kuzucuğa.dualarımız sizinle ..toprak ta üşütmüş öksürüyor bit haftadır geçmedi öksürüğü.

günaydın arkadaşlar uzun zaman oldu.nasılsınız neler yapıyorsunuz.hepinizi çok özledim.tüm hasta bebişlere acil şifalar diliyorum.şu hastalıklar olmasaydı.çok üzülüyorum benim kuzucukta hasta

hep ediyoruz duamızı canım benim
sende oku bol bol miniğimi annesi
kıyamam kuzuma ya((
geçse biran evvelde rahatlasa yavrum(((((

hey yarabbim biz gözümüzden sakınıyoz yavrularımızın saçının teline kıyamıyoruz olana bak
zaten az çekmiyo gözünden yavrum
allah korumuş ya daha beter bişey olsa!!!!
ne vurdum duymazlık kadındaki de yaaaa
cnm benim çok geçmiş olsunnn.ne oldu minaya nazar mı deydi.kuzucuğa.dualarımız sizinle ..toprak ta üşütmüş öksürüyor bit haftadır geçmedi öksürüğü.

çok geçmiş olsun fatma inşallah hemencik düzelir toprak paşa

HERKESE GÜNAYDIN BU ARADA

günaydın kızlar
***pelin ciğim dualarımız hep sizinle hiç kıyamam kuzuma çok canı yanıyordur hemen düzelir inşallah
***sibel size de geçmiş olsun ben de sinir oluyorum ben kızımı ağlatmıyorum kıyamıyorum bile ama başkası birşey yapınca hele zorla öpünce ki sizin ki daha kötü deli oluyorum anasına iyice saysaydın eminim saydın
***fatma size de geçmiş olsun inşallah hemen atlatır toprak

geçmiş olsun fatmacım sizede..

ya naz da gribi geçti diyorum ama ara ara hapşırıyo öksürüyo ama öyle gıcık öksürmesi gibi değil.. kontrolemi götürsem.. enginde saçmalama bi öksürdü diye doktoramı gitcez dedi çıktı gitti.. hey yarabbim..

herkese günaydın bu arada.. ben yine evdeyim bana gelme izinlisin diyolar.. çıkarmıyolarda.. öyle takılıyom.. o değil kredi kart borcu vs aldı başını gitti yani şu tazminatı bi verseler...

ve geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler ah melike saydım saydım da kadın oralı bile olmadı pess...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…