2009 Aralık Anneleri

herkese günaydııııınnnn
CANAN ellerine sağlık yine ne güzel şeyler yapmışsın
pörtlek çok güzel cidden

NEVRACIM çok geçmiş olsun burak paşamıza aşı olmuş kan vermiş
ne çıktı tahlil sonuçları?

ah minamızda biran evvel iyileşsede yaramazlıklarını dinlesek annesinden

gecen gün senin tel numaranı istemişti vermişti listede senin numaran yabnlışmış galiba bugün görücem onu sorarım yine şirinlerin internet kablosu koptu o byüzden giremiyor nete dün de yasemin senin uzunkulağı yolladı
geçmiş olsun kıuzuyada iğne yaptırmak tam bir eziyet ama napalım sağlıkları için geçerli ne zaman alıcaksınız tahlil sonuçlarını
bizde bu ara sabaha kadar uyumuyoruz valla daha yeni kalktım kafam kalkmıyo inan ben yatarken bütün çekmeceleri boşalttı :S
şirine rakip olacam
siz aldınızmı oyuncakalrını melike
sağol canım snein uzunkulak dün çktı yola
ellerine sağlık aştın kendini
ama gözlere dikkat reca ederim

canım günaydın
aminnnnnnn

herkese günaydın

günaydın günaydın gözlere odaklanın evet evet tam oraya

kızlar herkese günaydın çok acil fikirlerinize ihtiyacım var naz yine hastada!!!

ya deliricem ben resmen sakınan göze çöp batar muhabbetine döndü bu olay sabaha kadar hiç uyumadım en sonunda altıbuçukta engini uyandırdım bi saat uyudum hepsi o.. ölüyorum baş ağrısından sürekli memedeydi..

neyse mevzuya girim gribimiz geçmiştiki öksürüğümüz başladı işte ama belli böyle dolu göğsü.. sürekli öksürüyo o yüzdende sürekli öğürüyo.. bişeyde yemiyo.. uyuyamıyoda.. ne yapmak lazımki temizlensin göğüsü..?? varmı fikriniz..

doktorunu aradım bi şurup verdi o daha fazla öksürtürmüş balgamı atması için veriyorum ama bi faydasını göremedim henüz..

canım çok geçmiş olsun hakikaten sakınılan göze çöp batması oluyor bu artık

içirebiliyorsan içinde yaklaşık 2 su bardağı suya mutlaka papatya (4-5 çiçek/göğsü yumuşatır), ayva yaprağı (tek yaprak/öksürüğü alır), çörekotu (15-20 tane/bünyeyi kuvvetlendirir) olan ıhlamur tarzı bir şeyler içir ılık ılık
öksürük için bir de karaturptan bal süzdürmenin çok işe yaradığı söylenir ama hiç denemedim bilmiyorum, bir de ben daha umut'a bal vermiyorum zaten

Son düzenleme:

tel numaralarını ben girdim o girdiğim numaradan nevraya ulaşabiliyorum ama

bakiyoruuummmmmm

foto ekledim

sibel çok ey duydum koca karı ilacı tarzı şeyler bilgenin söylediği turpta dahil ama çoçuklar çok küçük denenmeli,mi bilemem doktorun verdiği ilaç balgam söktürmek içindir o tarz ilaçlar daha çok öksürtüyor evet 1 haftaya anca açılır etkisini gösterir
bnce ıhlamur vs içir yavaş yavaş terletmemeye çalış bol sıvı verki ılık sıvı boğazı yumuşasın başka bişeyler verme bnce ii yapayım derken kötü de olabilir

vall bigem bilmişyorumki belkiş postaya yanlıoş yazılmıştır yada listede karışmıştır şu doğum günü listesinde varmış nevranın teli ordan alıp verdim ben şirine
bakalım bugün konuşur size daha ayrıntılı bilgi veririm

tamam canım bekliyorum

sibelci çok geçmiş olsun valla yaa sen sakındıkca üst üste geliyoo herşey ..
bence ıhlamur iyi gelir ..

tel numaralarını ben girdim o girdiğim numaradan nevraya ulaşabiliyorum ama

bakiyoruuummmmmm

foto ekledim

numara doğrudur yasemin hanım beni aramıştı zaten konuştuk onunla.cuma dı sanırım hatırlayamadım şimdik. kargoya verdiğini sölemişti bana hala gelmeyince bi sorayım dedim ..

geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim bu arada ..
yasemincim demir ve çinko ya bakıldı .. bizim eksikliğim vardı. demir iyi gözüküyoo çinko sonuçları 5 nisan inşll oda iyi çıkar

Son düzenleme:
gelmedi daha oyuncaklarım ben biliyorum başıma geleceği ptt ile kavga etmeden gelmiyor ki o memur kovulmadan rahat yok bana

sibel geçmiş olsun canım diyordun öksürüğü geçmedi diye en mantıklısı ıhlamur ve şurup inşallah hemen düzelir

gelmedi daha oyuncaklarım ben biliyorum başıma geleceği ptt ile kavga etmeden gelmiyor ki o memur kovulmadan rahat yok bana

melikecim buradan belirteyim istedim bizim arap bol bulmadı o bir tane eti bitter stickle başardığı
sütlüsünü vermeyi düşünmüyorum bitter çikolata daha sağlıklı

bir de cümleten teşekkürler yorumlara :98:

sevgi naber? yiğit nasıl? tümüyle bitti di mi artık pipi sorunu?

melikeanım muhtemelen bugün gelir sizin oyuncaklar,ben gene takip edeyim takip numarasından,size verdiysem sizde takip edebilirsiziniz.
yasemin hanım sizin uzun kulağıda kargoya verdi,m dün,sizede takip nosunu verdim netten ptt sayfasından bakabilirsiniz nerde olduğuna....

nevra hanım sizinde cuma mı yollamışdı yasemin kargoyu,oda bugün yada yarın geçer elinize...

hanımlar benim netim arada gidip uzun süre gelmiyo,ben genelde takip numaralarını size veriyorum,bende bakıyorum ama net olmadığı zamanlar bakamıyorum malesef.takip numaralarından kargonuzun nerde olduğunu görebilirsiniz....

hay becerikli kuduruk paşam benim maşallah

sağol şirinciğim ama bende takip no yok

canım senin krgoyu eşim yollamışdı bulamadım kağıdı ama bakıcam,bulursam bakarım nerde olduğuna....

müzeyyen hanım sizin kargoda teslim edildi gözüküyo,aldınızmı acaba?

nevra cuma verildiyse anca gelir hafta sonu giriyorya araya yarın elinde olur büyük işhtişmal
melike senin oyuncağıda şirin yolladı yani ardahandan geliyo 1 hafta sürüyor gelmesi malum mesafe uzak bi sürü yerrden geçiyo geliş gidiş kaydı yapıyolar falan annemler bana kargo ne zaman yollasalar 5 gün rahat bekliypruz eğer araya hafta sonu girerse 7-8 günü bile buluyor bazen
geçen hepsiburadadan alışveriş yaptık mesela 15 gün sonra geldi kargpo aras kargo yani ptt de değil arıcaktım artık nerde kaldı die
normal yani gecikme süreleri

şirincim bizim uzunkulak dün gelmiş anem bana söylemeyi unutmuş paketi de saklamış hatta ayberk evde mızmızlanır diye şimdi aradı da açmışlar. çok güzel dedi ellerine emeğine sağlık canım.

benimki bucak bucak kaçıyormuş uzunkulaktan:)) hayır diye bağıra bağıra kaçıyormuş neye hikmetse:))

ayy niye kaçdıki((

ahahahahahaha süper ya!!! iyi bak durdurmak isteyince uzun kulağı çıkarabilirsin sonra psikopat olur o ayrı :86:

ayberkim ben10i beğenecek mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…