nasıl olmş kızlar
herkese günaydııııınnnn
ah minamızda biran evvel iyileşsede yaramazlıklarını dinlesek annesinden
gecen gün senin tel numaranı istemişti vermişti listede senin numaran yabnlışmış galiba bugün görücem onu sorarım yine şirinlerin internet kablosu koptu o byüzden giremiyor nete dün de yasemin senin uzunkulağı yolladıherkese günaydınnn herkes nasıl . iyisinizdir inşll. yoğunluktan giremiyorum artıkın .. geçmişte çok birikmiştir cesaret edemiyorum .. işlerim hafiflerse bi ara bakarım ..
minacık daha iyileşmediği hay allahım yaaa sen acil şifalar ver .. tez zamanda iyileşir inşll.
canan maşallah sana çok güzel olmuş ellerine sağlık .. kocagözlü çok şirin hakketten .. hellokityi bend çok severim bi kızım olursa kesin yaptırım yine size..
bu arada bizim uzun kulak hala gelemedi ... canan sana zahmet olmazsa yasemin hanım vermişti kargoya bi ilgilenebilir misin .. ben sık giremiyorum buraya yazarsan buraya akşam filan bi ara bakarım olmadı ..
c.tesi oğluşu dr götürdük. su çiçeği aşımızı olduk . arkasında kan tahlili için kan aldırdık .. tam bi eziyetti .. hem aşı olurken hemde kan aldırırken yıktı resmen hastaneyi .. hastaneden çıkancaya kadar susmadı . hastaneden çıkıp caruselle girdik. asansörde bi bayan ay sen ne güzelsin niye ağladın dedi. ben aşı olduk diyince bizimki yine başladı .. çok içlenmiş yavrum lafını bile ettirmiyoo ..
onun dışında biz iyiyiz çok şükür .. ay çok yazdım hadi öptüm hepinizi görüşürüzzzz..
bizde bu ara sabaha kadar uyumuyoruz valla daha yeni kalktım kafam kalkmıyo inan ben yatarken bütün çekmeceleri boşalttı :Sgünaydın cicilerrrrrrr sabah 4 ten beri uyanığım bakalım gün sonu ne olacağım 4 te zeynebi emzirdim 5 te bitti sonra uyuyamadım kalktım yatakta dön o yana dön bu yana çok yoruyor insanı şimdilik iyiyim bakalım gün nasıl geçecek
canan bayıldım koca gözlüye çok çok şirin sen bu gidişle şirin hanımın işini elinden alıcaksın siparişleri artık sana vereceğiz
emre ciğe çok geçmiş olsun bizde çok ağlıyoruz doktorda hele kan aldırdığımızda kız helak olmuştu
sağol canım snein uzunkulak dün çktı yolaherkese günaydııııınnnn
CANAN ellerine sağlık yine ne güzel şeyler yapmışsın
pörtlek çok güzel cidden
NEVRACIM çok geçmiş olsun burak paşamıza aşı olmuş kan vermiş
ne çıktı tahlil sonuçları?
ah minamızda biran evvel iyileşsede yaramazlıklarını dinlesek annesinden
ellerine sağlık aştın kendini
ama gözlere dikkat reca ederim
canım günaydın
aminnnnnnn
herkese günaydın
kızlar herkese günaydın çok acil fikirlerinize ihtiyacım var naz yine hastada!!!
ya deliricem ben resmen sakınan göze çöp batar muhabbetine döndü bu olay sabaha kadar hiç uyumadım en sonunda altıbuçukta engini uyandırdım bi saat uyudum hepsi o.. ölüyorum baş ağrısından sürekli memedeydi..
neyse mevzuya girim gribimiz geçmiştiki öksürüğümüz başladı işte ama belli böyle dolu göğsü.. sürekli öksürüyo o yüzdende sürekli öğürüyo.. bişeyde yemiyo.. uyuyamıyoda.. ne yapmak lazımki temizlensin göğüsü..?? varmı fikriniz..
doktorunu aradım bi şurup verdi o daha fazla öksürtürmüş balgamı atması için veriyorum ama bi faydasını göremedim henüz..
gecen gün senin tel numaranı istemişti vermişti listede senin numaran yabnlışmış galiba bugün görücem onu sorarım yine şirinlerin internet kablosu koptu o byüzden giremiyor nete dün de yasemin senin uzunkulağı yolladı
günaydın günaydın gözlere odaklanın evet evet tam oraya
gecen gün senin tel numaranı istemişti vermişti listede senin numaran yabnlışmış galiba bugün görücem onu sorarım yine şirinlerin internet kablosu koptu o byüzden giremiyor nete dün de yasemin senin uzunkulağı yolladı
geçmiş olsun kıuzuyada iğne yaptırmak tam bir eziyet ama napalım sağlıkları için geçerli ne zaman alıcaksınız tahlil sonuçlarını
kızlar herkese günaydın çok acil fikirlerinize ihtiyacım var naz yine hastada!!!
ya deliricem ben resmen sakınan göze çöp batar muhabbetine döndü bu olay sabaha kadar hiç uyumadım en sonunda altıbuçukta engini uyandırdım bi saat uyudum hepsi o.. ölüyorum baş ağrısından sürekli memedeydi..
neyse mevzuya girim gribimiz geçmiştiki öksürüğümüz başladı işte ama belli böyle dolu göğsü.. sürekli öksürüyo o yüzdende sürekli öğürüyo.. bişeyde yemiyo.. uyuyamıyoda.. ne yapmak lazımki temizlensin göğüsü..?? varmı fikriniz..
doktorunu aradım bi şurup verdi o daha fazla öksürtürmüş balgamı atması için veriyorum ama bi faydasını göremedim henüz..
tel numaralarını ben girdim o girdiğim numaradan nevraya ulaşabiliyorum ama
bakiyoruuummmmmm
foto ekledim
gelmedi daha oyuncaklarım ben biliyorum başıma geleceği ptt ile kavga etmeden gelmiyor ki o memur kovulmadan rahat yok bana
melikecim buradan belirteyim istedim bizim arap bol bulmadı o bir tane eti bitter stickle başardığı
sütlüsünü vermeyi düşünmüyorum bitter çikolata daha sağlıklı
bir de cümleten teşekkürler yorumlara :98:
melikeanım muhtemelen bugün gelir sizin oyuncaklar,ben gene takip edeyim takip numarasından,size verdiysem sizde takip edebilirsiziniz.
yasemin hanım sizin uzun kulağıda kargoya verdi,m dün,sizede takip nosunu verdim netten ptt sayfasından bakabilirsiniz nerde olduğuna....
nevra hanım sizinde cuma mı yollamışdı yasemin kargoyu,oda bugün yada yarın geçer elinize...
hanımlar benim netim arada gidip uzun süre gelmiyo,ben genelde takip numaralarını size veriyorum,bende bakıyorum ama net olmadığı zamanlar bakamıyorum malesef.takip numaralarından kargonuzun nerde olduğunu görebilirsiniz....
tamam canım bekliyorum
sibelci çok geçmiş olsun valla yaa sen sakındıkca üst üste geliyoo herşey ..
bence ıhlamur iyi gelir ..
numara doğrudur yasemin hanım beni aramıştı zaten konuştuk onunla.cuma dı sanırım hatırlayamadım şimdik. kargoya verdiğini sölemişti bana hala gelmeyince bi sorayım dedim ..
geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim bu arada ..
yasemincim demir ve çinko ya bakıldı .. bizim eksikliğim vardı. demir iyi gözüküyoo çinko sonuçları 5 nisan inşll oda iyi çıkar
gelmedi daha oyuncaklarım ben biliyorum başıma geleceği ptt ile kavga etmeden gelmiyor ki o memur kovulmadan rahat yok bana
şirincim bizim uzunkulak dün gelmiş anem bana söylemeyi unutmuş paketi de saklamış hatta ayberk evde mızmızlanır diye şimdi aradı da açmışlar. çok güzel dedi ellerine emeğine sağlık canım.
benimki bucak bucak kaçıyormuş uzunkulaktan:)) hayır diye bağıra bağıra kaçıyormuş neye hikmetse:))
şirincim bizim uzunkulak dün gelmiş anem bana söylemeyi unutmuş paketi de saklamış hatta ayberk evde mızmızlanır diye şimdi aradı da açmışlar. çok güzel dedi ellerine emeğine sağlık canım.
benimki bucak bucak kaçıyormuş uzunkulaktan:)) hayır diye bağıra bağıra kaçıyormuş neye hikmetse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?