geçmiş olsun fatmacım sizede..
ya naz da gribi geçti diyorum ama ara ara hapşırıyo öksürüyo ama öyle gıcık öksürmesi gibi değil.. kontrolemi götürsem.. enginde saçmalama bi öksürdü diye doktoramı gitcez dedi çıktı gitti.. hey yarabbim..
herkese günaydın bu arada.. ben yine evdeyimbana gelme izinlisin diyolar.. çıkarmıyolarda.. öyle takılıyom.. o değil kredi kart borcu vs aldı başını gitti yani şu tazminatı bi verseler...
ve geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler ah melike saydım saydım da kadın oralı bile olmadı pess...
Dünür selam nabıyon ( diziden ağzıma yapıştı habire nabıyon nabıyon diyorum evde de )
bige selam tatlım susuyorsun bugün iyisin dimi
sibel sana da
Dünür selam nabıyon ( diziden ağzıma yapıştı habire nabıyon nabıyon diyorum evde de )
bige selam tatlım susuyorsun bugün iyisin dimi
sibel sana da
annelik bambaşka varya, daha bir titriyoruz evlatlarımızın üzerine
öksürük tekrarlıyosagötür sibel kontrole
içinde rahatlar hem götürsemmi götürmesemmi diye düşüneceğine
işten çıkarılmayı bu kadar çok isteyen bir seni gördüm heee:))))
hadi inşallah verirler tazminatını da çıkarırlar seni işten:)))))
ay sankim beddua ediyom gibi tövbe tövbeeeee
napim sen öyle istiyon
haydi ben gidiyorum yarın uğramaya çalışırım
sibel bana verdiğin gmailine bak
Allahım Mina kızımıza acil şifalar ver. Çabucak geçiversin acıları. Amin. Pelincim arıyamıyorum rahatsız etmek istemiyorum. Uyuyordur açık oluverir telefonun filan akla gelmeyen rahatsızlıkları düşünerek. İyi detaylı haberlerini bekliyoruz. Nazar boncukunu her kıyafetine dik annesi güzel kızımıza. Tam bunu yazarken Dünya düştü. An bırakamıyorum. Kafayı taşa çarptı. Her düşüşte atak geçiriyorum. Allahım yardım et yavrularımıza.
mina daha iyi ateşi 38e düşmüş ilaçsız dili ve boğazı yara içinde ymiş o yüzden bişy yiyip içemiyor sadece emiyormuş onada şükür pelin muhallbe yapmş 2 kaşık yedi çok ağladı diyor acıyordur ya kolaymı inşallah 1 haftaya kurtulur şu aftlardan
bende çok sevdim o pörtleği sibel ya çok sevimli :)
cook geçmiş olsunnn pelın,,rabbım acıl şifalar versin...canım benım nasıl dayanıyor açlığa kıyamam yaa,,topığımızın gulu ablasıı canım benım rabbım nazarlardan korusun senı bı an once ıyıleş ınş,dualarımız sızınle...Mina mikrop kapmis ve sonucunda agzi bogazi dili aft olmus ilk 2 gun tukuruk bile yutamyrdu elinle cikaryrdu sali sabah 5 ten beri beri dusmeyen atesi 38,5-39,5 arasi bugun dustu cok sukur hala birsey yiyemiyor emiyor o da artik cook acikinca aciya bir sekil dayanmaya caliyor bugun 2 kasik muhallebi verdim cok agladi zorlamadim daha fazla arayan mesaj atan herkese tesekkur ederim rahatlamasi 3-5 gun sonra artarmis tamamen gecmesi 10-15 gun dualariniza ihtiyacimiz var cunku hala cok acisi var belli
offf sıbelll okuyunca sınırlendım ya sen yıneıyı sabretmışsın ben kavga cıkarabılırdım yanı,,ne ınsanlar var yaaa...gozu nasıl pekı bı hasar yok dımı guzel gozlumde...guzellıkte başa bela yaa rabbım korusun nazı valla.ah pelincim dua etmez olurmuyuz.. allahım acil şifalar versin.. azcık daha rahatlasa gerisi çabuk gelir..
ay çok sinirim bozuk benim de bu akşam.. bugün carrefoura gittik oyuncak reyonundaydık nazla.. yere çömelmiş raftaki oyuncakalra bakıyoduk.. naz yanımda dibdibeyiz ve elim nazın belinde.. arkamdan koşarak bir çocuk gelip nazın suratını tırmıklamasın mı tabi bu arada parmakları da nazın gözüne girmesinmi!!! ayy beynime kramp girdi resmen.. geldi babası özür dileriz dedi aldı kızı gidiyo.. iyice heyheylerim tepeme geldi.. anası hiç oralı bile değil.. naz nasıl ağlıyo tabi o esnada.. sonra bende ağzıma geleni saydım.. hala sinirim geçmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?