2009 Aralık Anneleri

annelik bambaşka varya, daha bir titriyoruz evlatlarımızın üzerine
öksürük tekrarlıyosagötür sibel kontrole
içinde rahatlar hem götürsemmi götürmesemmi diye düşüneceğine

işten çıkarılmayı bu kadar çok isteyen bir seni gördüm heee:))))
hadi inşallah verirler tazminatını da çıkarırlar seni işten:)))))
ay sankim beddua ediyom gibi tövbe tövbeeeee
napim sen öyle istiyon

Dünür selam nabıyon ( diziden ağzıma yapıştı habire nabıyon nabıyon diyorum evde de )
bige selam tatlım susuyorsun bugün iyisin dimi
sibel sana da

Dünür selam nabıyon ( diziden ağzıma yapıştı habire nabıyon nabıyon diyorum evde de )
bige selam tatlım susuyorsun bugün iyisin dimi
sibel sana da

selam sanada dünürüm
napim oğlşumu uyuttum yemeğimi yaptım uyandı şimdi onla oynuyoruz sen nabıyon
hangi dizi bu bakim

yok yok inşallah amin.. :)) aldı borçlar başını gitti şimdiden ama evde olmak kızımla olmak okadaaarr güzelki..

ya herkesler nerde herkes iyi dimi bişi yok??

haydi ben gidiyorum yarın uğramaya çalışırım
sibel bana verdiğin gmailine bak

Allahım Mina kızımıza acil şifalar ver. Çabucak geçiversin acıları. Amin. Pelincim arıyamıyorum rahatsız etmek istemiyorum. Uyuyordur açık oluverir telefonun filan akla gelmeyen rahatsızlıkları düşünerek. İyi detaylı haberlerini bekliyoruz. Nazar boncukunu her kıyafetine dik annesi güzel kızımıza. Tam bunu yazarken Dünya düştü. An bırakamıyorum. Kafayı taşa çarptı. Her düşüşte atak geçiriyorum. Allahım yardım et yavrularımıza.

haydi ben gidiyorum yarın uğramaya çalışırım
sibel bana verdiğin gmailine bak

baktım canım başarabildimmi bilmiyorum ama :)

canım size de geçmiş olsun.. çocuk işte böyle düşe kalka büyüyecekler bizim de ömrümüzden ömür gidcek.. allah beterinden saklasın..

canancım bayıldım şu koca gözlüye.. ellerine sağlık..

minadan haberi olan var mı??

mina daha iyi ateşi 38e düşmüş ilaçsız dili ve boğazı yara içinde ymiş o yüzden bişy yiyip içemiyor sadece emiyormuş onada şükür pelin muhallbe yapmş 2 kaşık yedi çok ağladı diyor acıyordur ya kolaymı inşallah 1 haftaya kurtulur şu aftlardan
bende çok sevdim o pörtleği sibel ya çok sevimli :)

profilin çok sevimli bayılldımm:):)):

sağol kıymet çok severek ördüm hello kıty hep istediğimdi, şu koca gözlüyede göçrür gömrmez aşık oldum tam maskot baktıkça gülüyorum

cook geçmiş olsunnn pelın,,rabbım acıl şifalar versin...canım benım nasıl dayanıyor açlığa kıyamam yaa,,topığımızın gulu ablasıı canım benım rabbım nazarlardan korusun senı bı an once ıyıleş ınş,dualarımız sızınle...
offf sıbelll okuyunca sınırlendım ya sen yıneıyı sabretmışsın ben kavga cıkarabılırdım yanı,,ne ınsanlar var yaaa...gozu nasıl pekı bı hasar yok dımı guzel gozlumde...guzellıkte başa bela yaa rabbım korusun nazı valla.

herkese günaydınnn herkes nasıl . iyisinizdir inşll. yoğunluktan giremiyorum artıkın .. geçmişte çok birikmiştir cesaret edemiyorum .. işlerim hafiflerse bi ara bakarım ..

minacık daha iyileşmediği hay allahım yaaa sen acil şifalar ver .. tez zamanda iyileşir inşll.
canan maşallah sana çok güzel olmuş ellerine sağlık .. kocagözlü çok şirin hakketten .. hellokityi bend çok severim bi kızım olursa kesin yaptırım yine size..

bu arada bizim uzun kulak hala gelemedi ... canan sana zahmet olmazsa yasemin hanım vermişti kargoya bi ilgilenebilir misin .. ben sık giremiyorum buraya yazarsan buraya akşam filan bi ara bakarım olmadı ..

c.tesi oğluşu dr götürdük. su çiçeği aşımızı olduk . arkasında kan tahlili için kan aldırdık .. tam bi eziyetti .. hem aşı olurken hemde kan aldırırken yıktı resmen hastaneyi .. hastaneden çıkancaya kadar susmadı . hastaneden çıkıp caruselle girdik. asansörde bi bayan ay sen ne güzelsin niye ağladın dedi. ben aşı olduk diyince bizimki yine başladı .. çok içlenmiş yavrum lafını bile ettirmiyoo ..
onun dışında biz iyiyiz çok şükür .. ay çok yazdım hadi öptüm hepinizi görüşürüzzzz..

günaydın cicilerrrrrrr sabah 4 ten beri uyanığım bakalım gün sonu ne olacağım 4 te zeynebi emzirdim 5 te bitti sonra uyuyamadım kalktım yatakta dön o yana dön bu yana çok yoruyor insanı şimdilik iyiyim bakalım gün nasıl geçecek
canan bayıldım koca gözlüye çok çok şirin sen bu gidişle şirin hanımın işini elinden alıcaksın siparişleri artık sana vereceğiz
emre ciğe çok geçmiş olsun bizde çok ağlıyoruz doktorda hele kan aldırdığımızda kız helak olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…