sağol canım snein uzunkulak dün çktı yola
günaydın günaydın gözlere odaklanın evet evet tam oraya
kızlar herkese günaydın çok acil fikirlerinize ihtiyacım var naz yine hastada!!!
ya deliricem ben resmen sakınan göze çöp batar muhabbetine döndü bu olay sabaha kadar hiç uyumadım en sonunda altıbuçukta engini uyandırdım bi saat uyudum hepsi o.. ölüyorum baş ağrısından sürekli memedeydi..
neyse mevzuya girim gribimiz geçmiştiki öksürüğümüz başladı işte ama belli böyle dolu göğsü.. sürekli öksürüyo o yüzdende sürekli öğürüyo.. bişeyde yemiyo.. uyuyamıyoda.. ne yapmak lazımki temizlensin göğüsü..?? varmı fikriniz..
doktorunu aradım bi şurup verdi o daha fazla öksürtürmüş balgamı atması için veriyorum ama bi faydasını göremedim henüz..
canım çok geçmiş olsun hakikaten sakınılan göze çöp batması oluyor bu artık
içirebiliyorsan içinde yaklaşık 2 su bardağı suya mutlaka papatya (4-5 çiçek/göğsü yumuşatır), ayva yaprağı (tek yaprak/öksürüğü alır), çörekotu (15-20 tane/bünyeyi kuvvetlendirir) olan ıhlamur tarzı bir şeyler içir ılık ılık
öksürük için bir de karaturptan bal süzdürmenin çok işe yaradığı söylenir ama hiç denemedim bilmiyorum, bir de ben daha umut'a bal vermiyorum zaten
geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim bu arada ..
yasemincim demir ve çinko ya bakıldı .. bizim eksikliğim vardı. demir iyi gözüküyoo çinko sonuçları 5 nisan inşll oda iyi çıkar
sağol şirincim takip no aldım kontrol ediyorummelikeanım muhtemelen bugün gelir sizin oyuncaklar,ben gene takip edeyim takip numarasından,size verdiysem sizde takip edebilirsiziniz.
yasemin hanım sizin uzun kulağıda kargoya verdi,m dün,sizede takip nosunu verdim netten ptt sayfasından bakabilirsiniz nerde olduğuna....
nevra hanım sizinde cuma mı yollamışdı yasemin kargoyu,oda bugün yada yarın geçer elinize...
hanımlar benim netim arada gidip uzun süre gelmiyo,ben genelde takip numaralarını size veriyorum,bende bakıyorum ama net olmadığı zamanlar bakamıyorum malesef.takip numaralarından kargonuzun nerde olduğunu görebilirsiniz....
bige sağol mail için valla 2 yabancı var biri 1. Katta galiba babalarıydı diğeri 4. Katta galiba o da kiracının babası
herkese slmlar umarım herkes ii gecmişe bekemıyorum sıpam durmuyo
durmaması sağlıktansa ne güzel diycem kızcan sevgi
yo cok sükür sağlıktan bigecim aman o iyi olsunda ben razıyım yorulmaya
oyuncakçı dükkanı açarsın bu hızla senyok yok yasminim akılandım artık mo
la vererek örüyporum zaten akşamdan akşama gündüz elim ermiyoki işten güçten bak şimdi pembe panter örücem 3 gündür başlayamadım acelesi yok bana eğlence oluyo oda canım sıkılmıyo stres atıom valla :)
berkaya güldüm ya nie korkmuş ki yaramaz herşeye atlıolar aslında hayret nasıl korktu ne sandı acaba2 güne alışır altını üstüne getirir ama :)yerim onu ben
kar yağıyo kızlar hemde baya iri yağıyor
e yalan mı dedim dünürüm yaniAy yerim ben o sıpayı uzun kulak ondan korksun değişik mi geldi acaba bak sen korkacak şeyden korkmazlar tutar abuk subuk şeyden korkar yazık sakla annesi korkmasın oğluşum
kız yasmin güldürdün beni allah korusun böle mi olur gözleri
Canan kız sen ne hamarat çıktın maşallah sana
nilkün neden susuyon be bacım
bige sağol mail için valla 2 yabancı var biri 1. Katta galiba babalarıydı diğeri 4. Katta galiba o da kiracının babası
herkese slmlar umarım herkes ii gecmişe bekemıyorum sıpam durmuyo
:13:durmaması sağlıktansa ne güzel diycem kızcan sevgi
rica ederim şekerim kontrol etmek lazım :89:
ne mailiymiş bu bakim heeee
ne karıştırıyonuz siz hmmmm
meraklı hamile var burda
yerim seni hamiş tatlım seçim adresi
ne mailiymiş bu bakim heeee
ne karıştırıyonuz siz hmmmm
meraklı hamile var burda
mail mi aşerersin yani :86:
bige öykü ve mina rahatsız demek gecmiş olsun kuzulara ya allahım sifa versin
buarada biz halatelevizyonla ve püre halinde yiyoz napcam bilmiom canım sıkkın alışmıo ya kusuyo hemen
şirin alışır herhalde birkaç güne tekrar teşekkürler eline emeğine sağlık.
bige aşkolsun durdurana berkayı.
almış annemin elinden söylene söylene atmış odasına yere elletmiyormuş da gelip geçerken bakıp söyleniyor durmadan diyor annem kırılmış gülmekten. neye benzettiyse anlamadım.:))
bu arada ayberk ben10 i beğenemiycek çünkü istemedi. gösterdim ben böyle değil gerçek oyuncağını istiyorum dedi. öyle aldık artık. diğer modellerin hepsini gösterdim belki beğendiği istediği olur diye bir ara süngere bob dedi sonra ondan da vazgeçti. bebekler oynar bunlarla dedi çıktı işin içinden
nevra ve fatma geçmiş olsun kuzulara aşı vurulmuşsunuz. tahlil sonuçları da iyi çıkar inşallah.
sibel naza da geçmiş olsun canım. benimkiler de ikisi bir aynı durumda. önce soğuk algınlığı ilacı kullandık 2 gündür öksürüğe döndü. şimdi balgam sökücü verdi doktor ikisine de. bir de ıhlamur, papatya, ballı süt (ama süt oda sıcaklığında olacak) veriyorum. berkay bugün biraz daha iyi.
canan ellerine sağlık valla maaşallah çok hamaratsın. hem bebiş hem bu işler nasıl zaman buluyorsun süper valla.
yasemiiin naber kuzum daktanım portakalım iyiler mi?
minaya da çok üzülüyorum nerden almış kuzum mikrobu ne kadar kötü oldu yaa. allahım acil şifalar ver iyileşsin yavrucuk. neyseki ateşi normale döndü çok şükür.
kızlar atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın. hortlak gibi geziyorum. işler çok yoğun. çocuklar hasta. berkayın diş derdi hala devam. annem ev taşıyacak cumartesi onun telaşı. belim yine tutuldu haftasonundan beri iki büklüm ayakta durmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?