2009 Aralık Anneleri

sağol canım snein uzunkulak dün çktı yola

günaydın günaydın gözlere odaklanın evet evet tam oraya

evet sağolsun şirine hanım msj yazdı hatta eksik adres bilgisi yüzünden aradı bile
gözler derken bige bebeğinin gözlerini kastetmedi yanlız
gözünün rahatsızlığını kastetti
yorma kız gözlerini o kadar
aha bööööle olursun allah korusun

kıyamam kuzuma yaaa((
nazara geliyo annesi nazar boncuğumuz
oku sen onu bol bol
ıhlamur öksürük için en iyisi sibel
bebeler küçük başka bişey veremeyiz
tatlandırmak için çok az bal koyabilirsin oda göğsü yumuşatır ama günde ennnn fazla 1 çay kaığı oda

kara turp bal karışımı 2 yaş itibarı ile veriliyo canımcım
geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim bu arada ..
yasemincim demir ve çinko ya bakıldı .. bizim eksikliğim vardı. demir iyi gözüküyoo çinko sonuçları 5 nisan inşll oda iyi çıkar

hadi inşallah çinkosuda iyi çıkar burak paşamızın
sağol şirincim takip no aldım kontrol ediyorum
henüz yola çıkmamış teslim alındı ve torbaya eklendi bilgisi var
elime ulaşır ulaşmaz haber veririm sizede

yok yok yasminim akılandım artık mola vererek örüyporum zaten akşamdan akşama gündüz elim ermiyoki işten güçten bak şimdi pembe panter örücem 3 gündür başlayamadım acelesi yok bana eğlence oluyo oda canım sıkılmıyo stres atıom valla :)
berkaya güldüm ya nie korkmuş ki yaramaz herşeye atlıolar aslında hayret nasıl korktu ne sandı acaba 2 güne alışır altını üstüne getirir ama :)yerim onu ben

Ay yerim ben o sıpayı uzun kulak ondan korksun değişik mi geldi acaba bak sen korkacak şeyden korkmazlar tutar abuk subuk şeyden korkar yazık sakla annesi korkmasın oğluşum
kız yasmin güldürdün beni allah korusun böle mi olur gözleri
Canan kız sen ne hamarat çıktın maşallah sana
nilkün neden susuyon be bacım
bige sağol mail için valla 2 yabancı var biri 1. Katta galiba babalarıydı diğeri 4. Katta galiba o da kiracının babası

oyuncakçı dükkanı açarsın bu hızla sen
aman canan daha çoooook işimiz var kızların çeyizini hazırlıycaz
çok yorup tüketme gözünün nurunu:96:
kar yağıyo kızlar hemde baya iri yağıyor
kar mı
burası çok sıcak. biraz önce çıktık karşı salıncaklarda sallandık haktanla geldik bu hava kaçmaz dedikte

e yalan mı dedim dünürüm yani
haksız mıyım

herkese slmlar umarım herkes ii gecmişe bekemıyorum sıpam durmuyo

aman iyi olsunda durmasın bal sıpan
çüküsünden rahatsızlıklarından az çekmedi yavrum
şimdi herşey serbest ona

durmaması sağlıktansa ne güzel diycem kızcan sevgi
:13:
rica ederim şekerim kontrol etmek lazım :89:
ne mailiymiş bu bakim heeee
ne karıştırıyonuz siz hmmmm
meraklı hamile var burda

bige öykü ve mina rahatsız demek gecmiş olsun kuzulara ya allahım sifa versin

buarada biz halatelevizyonla ve püre halinde yiyoz napcam bilmiom canım sıkkın alışmıo ya kusuyo hemen

şirin alışır herhalde birkaç güne tekrar teşekkürler eline emeğine sağlık.

bige aşkolsun durdurana berkayı.

almış annemin elinden söylene söylene atmış odasına yere elletmiyormuş da gelip geçerken bakıp söyleniyor durmadan diyor annem kırılmış gülmekten. neye benzettiyse anlamadım.:))

bu arada ayberk ben10 i beğenemiycek çünkü istemedi. gösterdim ben böyle değil gerçek oyuncağını istiyorum dedi. öyle aldık artık. diğer modellerin hepsini gösterdim belki beğendiği istediği olur diye bir ara süngere bob dedi sonra ondan da vazgeçti. bebekler oynar bunlarla dedi çıktı işin içinden

nevra ve fatma geçmiş olsun kuzulara aşı vurulmuşsunuz. tahlil sonuçları da iyi çıkar inşallah.

sibel naza da geçmiş olsun canım. benimkiler de ikisi bir aynı durumda. önce soğuk algınlığı ilacı kullandık 2 gündür öksürüğe döndü. şimdi balgam sökücü verdi doktor ikisine de. bir de ıhlamur, papatya, ballı süt (ama süt oda sıcaklığında olacak) veriyorum. berkay bugün biraz daha iyi.

canan ellerine sağlık valla maaşallah çok hamaratsın. hem bebiş hem bu işler nasıl zaman buluyorsun süper valla.

yasemiiin naber kuzum daktanım portakalım iyiler mi?

minaya da çok üzülüyorum nerden almış kuzum mikrobu ne kadar kötü oldu yaa. allahım acil şifalar ver iyileşsin yavrucuk. neyseki ateşi normale döndü çok şükür.

kızlar atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın. hortlak gibi geziyorum. işler çok yoğun. çocuklar hasta. berkayın diş derdi hala devam. annem ev taşıyacak cumartesi onun telaşı. belim yine tutuldu haftasonundan beri iki büklüm ayakta durmaya çalışıyorum.

ay ne güldüm müzeyyeeeennn
almıyomuş odasına atmış elletmiyomuş gördükçede söyleniyomuş he
ay yavrum ne sandı neye benzetti acaba
alem bunlar vallahi alem hepsi

düzelmedi demek çocuklar ya
tez şifa versin allahım hepsinede
sanada çok geçmiş olsun canım benim
annenede allah yardımcı olsun
belin bu haldeyken nasıl yardımcı olcan ki annene :26:

biz iyiyiz çok şükür
haktanımın perşembe günü kontrolü var
3 aylık raporlu ilaçları bitti şükürler olsun
hırıltısı filan kalmadı
gidip görüncez doktorumuza
yarın yine samsun yollarındayız anlayacağın :96:

portakalımda iyi teyzesi kocamaaaaan oldu.
çokta güçü ve hareketli, hiç durmuyo karnım şekilden şekile giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…