2009 Aralık Anneleri

uff nasıl üzüldüm bilemezsiniz.....valla içime koca bi sıkıntı çökdü.....benim yüzümdense nolur hakkınızı helal edin....

nasılda biliyorlar yere atılınca kırılacağını dağılacağını işlerinbe gelince herşeyi biliolar zaten
o halıda zararlı sibel aslında tüyleri yutuyorsa

sen,inle de alakası yok şirin yanlış anlaşılma olmuş istersen bundan sonrakileri vidalı kullan
bnde başladım 2 bacak kaldı sadece bu gece biter inşallah:)

ben zaten elinde hırpalansın eskisin istemiyordum ya uyku arkadaşı yapacaktım ya da saklarım hatıra kalsın diyordum. siyah iple birer göz yapıcam artık

amin bigecim aamiinnn
aklını seveyim ben onun maaşallah çok tatlı oldular yaa
hepsinde ayrı bir haşarılık haylazlık 2009 aralık modellerine mi özgü acaba bu durum
iki orta bi sade hadi bana müsaadeeee
çoktan gitmişsin ama yine de güle güleee
berkay annemin koltuklarında aksesuar olarak dikili olan düğmeleri bile ısırıyor aklımız çıkıyor valla
çok yeni de değildi zaten koltuklar en sonunda koltuk değiştiriyor kadıncağız
ayy noldu hanımlar hepsini okuyamadım ama,bi okuyayım geçmişi..

uff nasıl üzüldüm bilemezsiniz.....valla içime koca bi sıkıntı çökdü.....benim yüzümdense nolur hakkınızı helal edin....

canım lütfen üzme kendini durum anlaşıldı ki tamamiyle yanlış anlaşılma ve karışıklık olmuş. çok şükür ki önemli bir durum yok. bizimki zaten ağbisinin oyuncaklarından alışkın küçük parçalara o yüzden yutmadı. bak tekrar söylüyorum lütfen üzülme allah hepimizin çocuklarını korusun ne kadar dikkat etsek de oluyor böyle ufak kazalar. sabah da odasında ki çekmecenin kulpunu sökmüş çevire çevire onun vidası ağzındaydı ben de şaşırdım artık neye nasıl önlem alacağımı evlere şenlik benim oğlan.
ama bence de sen bundan sonrakileri vidalı yap bak burunlar vidalı galiba gayet sağlam duruyor gerçi bu haşarılara belli olmaz

sen,inle de alakası yok şirin yanlış anlaşılma olmuş istersen bundan sonrakileri vidalı kullan
bnde başladım 2 bacak kaldı sadece bu gece biter inşallah:)

evet kesinlikle yanlış anlaşılma ben zaten oyuncak kararı verilirken çok girememiştim o günlerde yoğundum sonradan geçmişi öylesine okumuştum. aklımda gözler vidalı diye kalmış. aslında annem de eline vermeden bakardı ama ben heyecanla aa geldi mi aç ver bakalım falan deyince o da bakmadan vermiş.
sana da maaşallah canan yağmur çok şanslı

şirin rica ediyorum lütfen üzülme üzülesin diye yazmadım ama hepimizde var aynı oyuncak en azından dikkat ederiz.

evet şirin ya üzülme sonuçta bilerek yapılan birşey değil şanssızlık olmuş çok şükürki kötü bir durum yaşanmadı seninde 2 tane evladın var ve seni az çok tanıyorum kalbini iyi niyetini biliyorum hem çoçukların şuan en meraklı zamanları bnm yağmuru görüyosun sana gelince nerde ne var buluyo
biraz büyüyün oynarlar zaten çoğunluk saklamayaı düşünüypor hatıra olsun diye

evet müzeyyen ya bncede çok şanslı daha çok küçük ve ben öğreniyorum kızım büyüdükçe ne isterse örerim o kadar güzel bi duyguki böyle örüyorum şekil çıkmaya başlayıonca paçamdan ayrılmıyor ver diye :) bak uzun kulak yarım o uyudukça yada oyuna dalında alıyorum elime ördürmüyo ver dio inşallah severde oynar bnm çok hoşuma gitti ay bvirde size geldikçe daha heveslendim bakalım bnm sıpa ne yapacak

bence çok sever ve oynar büyüdükçe daha da çok sever. kız çocukları böyle oyuncaklara daha çok ilgi duyuyorlar. bak nilay hello kity yi çok sevmiş. ama ayberk istemedi. yağmur da büyüdükçe çeşit çeşit ördürür sana artık:97:

ya dediğim gibi benim de çocuklarım var,anlamazmıyım sizi,benimde aklım çıkardı peşlerinde dolanır dururudum...ben çocuklarım için mesleğimi yapmadım,ben öğretmenim aslen...ama çocuklarımı kimselere vermeye kıyamadım,güvenemedim....

burda senin durumunda olan kişilerde var hepimiz anneyiz evlat sahibiyiz üzülme herkes birbirini anlıyor sende müzeyyende dediği gibi bundan sonrakileri vidalıo yaparsın :92:

aaa lütfen üzülme canım ya kim bilerek böyle bişey yapar sadece bi yanlış anlaşma olmuşçocuk bu onu bulmasa başka şey bulur malum.. seninle ilgili bi olay değil yani senin üzülmene de ben üzüldüm şimdi.. sen içini ferah tut lütfen..

ah canan benimki duvar kağıtlarını yiyo kapıları kemiriyo ne bulsa yiyo zaten.. en kısa zamanda halılarımı değiştiricem yapcak bişi yok.. ama onu değiştirsem nolurki herşeyi yiyo benimki.. herşey ağzında.. test yaptırıcam işte şu griplerden kurtulabilirsek belki çinko yada demir eksikliği vardır. saç filan bulmaya görsün doğru ağzına böğğğkk..

Mina %75 duzeldi arkadaslar allah razi olsun dualriniz icin kiymet aradiginibgrdum cnm ama tlfndaydim uzun surdu disarda oldugum icinde sarj edemedim sarji bitti tlfnun kusura bakma geri donemedim aramaya o yuzden sibel naz nasil oldu muzeyyen ayberk nasil yasemin portakalin ultrason fotosunu eklesene sevelim kucuk hanimi bizim uzunkulak geldi mina pek iplemedi ablamin kizi cok sevdi ona mavi yaptirmistim ben zaten hatira olacak maksadiyla yaptrmistim o yuzden problem yok yasemin hnmin eline saglik melike tesekkur ederim mina adina guzel duygularina nevra burak kan vermis tahlil sonucu iyi olur insallah baska atladigim varsa kusura bakmayin 1 haftadir sadece emdi mina ve hep kucaktaydi mizirdanma kucak ve meme deligi hastaliktan sonra da kaldi cok aci cekti kuzu o yuzden bitti ya cok sukur onlara raziyim ama coook yorgunum cuma dr kontrolumuz var insallah hepsi gecmis der iyigeceler herkese

sorun değil canım bende arayamdım sonra araya bi sürü şey girdi pc açık kaldı sabaha kadar hanımı uyutıyım derken burda değildim aslında sen yazarken:)

gözünüz aydın maş. minaya.iştahı da yerine gelir sende dinlenip toparlarsan herşey daha ii olucak inş.

herkeslere günaydın ben uyumaya devam:)

şirincim her şeyden önce kendini üzme hiç kimse kötü olsun diye bir şey yapmaz hele ki senin kadar hassas bir annenin öyle bir kastı olması düşünülemez bile, az zaman oldu ama anladık biz seni
valla oynar gözlerin dikişli olduğu ayrımını bilmiyordum ben her tür gözün vidalı olabildiğini sanıyordum
aksi takdirde oliver konusunda o kadar zor ikna olan benim herkese dikişli göz deme olasılığım yok haliyle
neyse allaha bin şükür kazasız belasız atlatıldı allah tekrarından esirgesin, biz artık tedbirimizi alıcaz yapacak bir şey yok

cümleten günaydınnnnn

herkese günaydınnn

neler olmuş öylee müzeyyencim çok geçmiş olsun .. ahh hepsi aynı bunların nerde haşarılık , haylazlık bunlar orda.. neyse bişey olmamış çok sevindim benimkide gelince bend kontrol ederim ..

şirin lütfen send üzülme, yanlış anlaşılma olmuş .. çok şükür bişey olmamış .. bizimkilerd haşarı illa herşeyi ağızlarına atacaklar ..
bu arada verdiğiniz takip numarasında baktım bizim u.kulak ist. gelmiş ama sonra ne olduysa denizli' ye geri gitmiş gibi gözüküyoo anlamadım. :26: bi bakarsanız sevinirim ..

pelin ohh çok şükür atlatmışsınız. çook çook geçmiş olsun.
burak iyi çok şükür tahlil sonuçlarımız 5 nisan çıkacak bekliyorum inşll iyi çıkard bişeyler kullanmak zorunda kalmayız .. burak bu aralar biraz keyifsiz. diş çıkartıyoo yeni azılarımız geliyoo sanırım hiç baktırmıyoo.. ama eli sürekli ağzında ve arada bi yanak-kulak arasını kaşır gidi yapıyoo .. kimbilir nasıl kaşınıyosa artıkın kıyamam kuzuma .. benimd boğazım fena..hasta olmam inşll.

öykücükle , meral nasıl oldu yoğunluktan hiç bakamıyorum artıkın
ayy ne çok yazdım .. hadi görüşürüz.. ben işlerime geri döneyim

bigeee günaydın .. nasılsın umut paşam nasıl

canım günaydın hikayemizi yazayım sen bil bakalım nasılım :111:
anne 23.30 gibi yatar
babanın "biraz yana kaysana" sözüyle uyanır, bakar ki yatakta olması gereken yerde zaten "ne? hıa?" der, baba "umut'u getircem" der, "niye ki? ağladı mı? hı? ne? saat kaç?" şeklinde sorular dizilir, "yok ağlamıyor ama yanımızda yatsın içimden geldi zaten bir iki saate sen almayacak mısın yanımıza" buyuran baba, bebeyi getirir ortaya yatırır
bebe yatar bir türlü rahat edemez yerleşemez baba "buradayız oğlum yanındayız hadi uyu" telkinleriyle bebenin uykusunu çağırdığını sanarken iyiden uyandırır bebe kalkar ağlamaya başlar
anne alır emzirir uyutur yatırır, su içer tuvalete gider saat 1dir
anne yatar bebe kalkar oturur ağlamaya başlar
anne sallar bebe memeye yeltenir anne meme verir bebe uyur yatırır
anne yatar bebe kalkar oturur ağlamaya başlar ve bu kez parmağıyla kapıyı gösterir
anne bebeyi alır kucağında salona götürür bebe oynamak ister anne izin vermez baba gelir kanepede uyuklamaya başlar anne ninni eşliğinde dolaştırır bebe uyumaya ikna olur tekrar odaya dönülür bebe emzirilir ayakta sallanır bebe uyur baba gelir yatakta uyuklamaya başlar anne saate bakar 2yi görür
anne yatar bebe kalkar oturur ağlamaya başlar
anne kucaklamaya çalışır bebe ittirir zorla ayağa kaldırır kendisi de yataktan inmeye yeltenir
baba yatakta horlamaktadır anne bebeyi alır salona gider ninni eşliğinde dolaştırır su içirir tekrar emzirir tekrar kalkar dolaştırır tekrar memeye yeltenen bebeyi emzirir tekrar uyumaya ikna olan bebeyi odaya götürür tekrar emzirir tekrar sallar bebe uyur anne su içerken saate bakar 4.30dur
anne yatar ve UYUR!!! alarm çalar saat 6.30dur anne kalkar hazırlanır bebe ve baba yatakta horlayarak uyumaktadır

babaya saygılarımı iletiyorum ..

bige ne desem bilemedim eşine saygılarımı sunuyorum umut paşaya ne desem bilemiyorum biz 2 gündür küsüz hem de beyefendi bana neden küstü kız yemek yemiyor diye canım sıkkındı moralim çok bozuk dedim ne anladıysa artık off valla sinir sistemimi alt üst etti şahsı muhteşem aman işte hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı
şirin üzme kendini bunlar gözü çıkarmasa başka bir yerini bulur hep peşlerindeyiz neler yapıyorlar senden kaynaklanan bir durum yok yani neyse benim ki oyuncakları yemiyor aksine gözlerini çok seviyor parmakla hep gözünü gösteriyor
pelinçok şükür çoğunu atlattınız aman o iyi olsunda ne yapalım biraz daha kucak meme nazını çekeceksin inşallah daha da iyi haberlerini alalım
dünürüm atom karıncambence de koy bakalım portakal hanımın fotosunu görelim analar ne kızlar doğuracak

kargom geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii patron var daha açamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…