2009 Aralık Anneleri

bir tek gün dişini sıkamaz mısın yeme konusunda kendi haline bırakamaz mısın? bir tek günle kilo kaybetmez...bırak yemesin öner ama ısrar etme o gün yemezse ertesi gün mutlaka yer (genelleme elbette) kaan istisnaysa ve ertesi gün de yememekte ısrarcı olursa kendi düzeninize geri dönersin olmaz mı?
yemeği kavgaya dönüştürdükçe sen stressli yaklaşıyorsun (bilerek veya bilmeyerek) ve çocuk o gerilimi alıyor o da geriliyor sonrası malum zaten

canım günaydın
öykü ilaçlarını alıyor ve daha iyi şükür ama meral hastalandı bu kez... sesi yok kuzunun bugün 2 gün istirahat aldı eve gitti
nilgün yoğun
bige parçalı bulutlu

topik bi hastalık sırasıdır gidiyo(((
geçer gider hemencik başka kimseyi üzmeden, meralimte tez iyi olur inşallah

nilgünüm ne zamandır yoğun
özledik valla((((((

sen niye parçalı bulutlusun bakim canım arkadaşım

bacemciğim batıyooooo :2:

bacemciğim batıyooooo :2:

haydaaa ayağını sıkı bas hasta filan olma 1 fincan ama fazlası süte zararlı adaçayı bana çok iyi geliyor içemiyorsan gargara

hey yarabbim
nazara mı geldik ne
ya hastayız ya hastamız var ((
eski şen halide yok topiğin
kimin kurşun döken annesimi anneannesimi ne vardı

valla ya bu nedir biz sayfalarca yazar geçmiş okumaya üşenirdik şimdi günde 1 sayfa dolmuyor

modeme döktürsek belki online olanlara gider diyim sonra bir posta çarpılayım tövbe tövbe

aslında denedim onuda çok aç kalıyo sonra önüne yemek getirince kısmet daha kolay yiyo ama 5 kaşıktan sonra azcık doyduğu zaman yine aynısını yapıyo tabi yediği 5 kaşık ona yetmiyo ve yeteri kiloyu alamıyo okadar zor bi durumki gerçekten çok yıpratıcı şaka gibi her yemekte aynı sorunu yaşıyoruz kilosu ii olsa belki bu kadar stres yapmıycam ama kilosuda düşük 8.5 kilo 2640 doğmuştu ve şu anda 8.5 kilo boy ortalamada ama kilo düşük

pelincim çok sevindim mina yavaş yavaş iyileşiyo demek..

bigecim aman geçmiş olsun dikkat et kendine..

ve herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum..

naz bildiğiniz girip oldu yine hem de ne grip...! hey yarabbim daha iyileşeli 2 gün olmuştu halbukisi kışın olmadık olmadık şimdi toptan oluyoruz biz..

canım burak ' ta aynı şekilde yemek konusu bizde de sıkıntı .. kilomuz daha bu ay 9150 oldu.. sağlığı yerindeyse çok önemli değil diyo dr. netice de bende eşimizde minyon yapılıyız ikimizde çok zayıf büyümüşüz.. sizden birisine çekmiştir zayıflıyı ..

çok geçmiş olsun sibelcim atlatamadınız bir türlü .. havalarda bi ısınamadı ondan hep bu hastalıklar

Son düzenleme:

açıkcası bizim dr da aynı şeyi söylüyo bi sorunu olmadığı sürece problem değil zorlamadan yedirin diyo genetik eğer sizde bebekliğinizde böyleyseniz size çekmiştir diyoki benimde çocukluğum hep zayıftı aynen kaan gibi yemek yemez ağzımda tutardım demekki bana çekmiş ama yinede anne yüreği herşeyden yesin istiyo biraz kilosu normale gelse takmıycam

pelin şükürler olsun minam iyiye gidiyormuş. çok sevindim. tez zaman da tamamiyle iyileşsin de kuzu da sen de rahatlayın artık.

meralle öyküye noldu yaa hay allah benim haberim yok nasıl atlamışım

bige sen de hemen önlemini al kuzum aman deyim bitsin artık hastalıklar kimse hasta olmasın.

kıymetçim sağol geçmiş olsun dileklerin ve duaların için canım.

smmm06 arkadaşım adını bilmiyorum ama bigenin de dediği gibi sen zorlayıp gerildikçe o daha çok inada bindiriyor ve yemeği bir işkence gibi görüyor. hep söylüyorum aynı hataları büyük oğlumda yaptım 5 yaşında hala ceremesini çekiyorum. o yüzden berkayı hiç zorlamıyorum. bence sabırlı bir şekilde kendi haline bırak acıktığında yedir. 2-3 gün 3 kaşık 5 kaşık derken git gide artacaktır yediği miktar. yemeğin tadına vardıkça ve keyf aldıkça daha çok yiyecek emin ol.

selam kıssssssslar :)

nabersiniz?
naz hasta, mina hasta, öykü atlattı atlatacak,
pelin yorgun ve bitkin, meral hasta, bigenin bademciği batıyor, müzeyyenin beli ağrıyor
toptan gitsin gelmesin artık ya

ben hiç uyumadım, işim çok ne mail duruyor ne telefon manyak oldum iyice

yasmin portakal hanım nasıl? daktanım nasıl? keyifler nasıl?

genel olarak herkes nasıl bakıym

seni çok iyi anlıyorum, gökay 1 tane meyve yese kendim kuzu yemiş gibi oluyorum ama doktor genel bir sorun yok diyorsa çok takma kafana, bazı çocuk böyle oluyor işte, üstüne gittikçe inatlaşır hiç yemez bu sefer

canım naber nasılsın kuzu koç nasıl

kızlar akşam eve gidince çok canım sıkıldı. bizim kuduruk neden uzunkulağı istemiyormuş çünkü gözünü koparmış annem ağzında uzun kulağın gözünü geverlerken yakalamış almış elinden oyuncağı diğer gözünü de annem koparmış. öyle eline vermiş o da fırlatıp atmış o yüzden söyleniyormuş. annem telefonda ben panik olmayım diye anlatmamış. bu oyuncakların gözleri vidalı olmayacak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum :44:

iyi diyelim iyi olalım nilgünüm seni özledik valla nasılsın gökkuşum nasıl?

canım naber nasılsın kuzu koç nasıl

nilay iyi şükürde
gökay canıma okuyor 4 gündür , gecenin ilk yarısı fena değil, ama iinci yarısında sanırım dişlerden 15-20 dakikada bir uyanıyor mızır mızır
senin turtan nasıl

vidalı olacaktı, bizimkiler kopmadı eve gidinc tekrar kontrol edeyim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…