2009 Aralık Anneleri

iyi diyelim iyi olalım nilgünüm seni özledik valla nasılsın gökkuşum nasıl?

bende öyle iyi diyelim, iyi olalım modundayım walla
gökkuş canıma okuyor 3-4 gündür walla
sürekli koşturmaca ne olsun ALLAH beterinden saklasın deyip yola tam gaz devam

amin gitsin gelmesin hastalıklar terslikler yaaa(((
biz iyiyiz şükürler olsun
geceleri uyumuyo hiç haktan ne derdi var bilemiyorum
ağlamıyo öyle ama uyanıyo kalkmak istiyo
uykuya dalma saatimiz gece1:30u buluyo uyudumuda sürekli uyanıyo
belkide diştir yine diyorum:96:
hazırlanıyorum samsuna gitcem bugün
yarın haktanımın genel kontrolü var
seni özledik be bacım bitse şu yoğunluğun

vidalı olcaktı evet kopmuyo demişti şirin
vay hınzır vay kaşla göz arası ne etmiş öyle
allahtan farketmiş annen yutmamış
ay bide söyleniyo kerata diğeride koparılınca
niye kopardı tabi haklı paşam kendi koparcaktı o gözüde

vay kuduruk vay vidalı gözü bile kopardı mı yani şimdi iyi annen bulmuş kızlar bana bir aklı verin bu kız pil hastası bulunca alamıyorum elinden ağzına sokuyor oynuyor etraftan yok ediyorum hiç bulamazsa ya kumandayı yere atıyor veya mosue atıyor içinden çıkıyor ya NE YAPSAM KUMANDAYI BANTLADIM AMA BULUYOR

tikkat et benim dişçimin oğlu yutmuştu pil

kumandayı mausu alamayacağı yerlere kaldır melike
pil son derece tehlikeli

tikkat et benim dişçimin oğlu yutmuştu pil

nilgün nerlerdesin yoksun uzun zamandır çok yorma kendini ya

ay müzeyyen çok üzüldüm okuyunca ya nasıdla becermiş sıpaya bakl sen arkadaşlar bu gözler vidalı değil dikilen gözlerden diğer oyuncaklar vidalı şirin söylemiştiya o zaman yanlış anlaşılma oldu galiba yine biz resim seçtik ya bu resimdekinin aynısı olsun böle şapkalı flan dedik o resimdekinden yapıyor şirinde https://lh6.googleusercontent.com/-...rI/AAAAAAAAAY0/hOEg1LJN-iM/s1600/CIMG0621.JPG

ama bu resimdekiler vidalı yanlız bunlarda sağla dikiliyo berkay güzel dişlemiş sanırım yoksa düğme gibi zor kopuyor
http://2.bp.blogspot.com/-J6P4rtc09aU/TZG0wlPA-JI/AAAAAAAABkI/U0Q8lWyLnB8/s1600/Resim+1011.jpg

ah kuzum yaa hem kendileri hem biz nasıl çekiyoruz şu dişlerden allah yardımcımız olsun

bizimki vidalı değildi iple dikilmişti:44:
bende öyle iyi diyelim, iyi olalım modundayım walla
gökkuş canıma okuyor 3-4 gündür walla
sürekli koşturmaca ne olsun ALLAH beterinden saklasın deyip yola tam gaz devam
aamin nilgünüm amin gerçekten allah beterinden saklasın

bugün bir arkadaşımın 3 yaşındaki oğlu ameliyat oluyor. gerçekten beterin beteri var. inşallah başarılı geçer ameliyatı allah şifa versin

ben de öyle hatırlıyorum. hatta bige bu konu üzerinde örgü olması konusunda ısrarcı olmuştu ve şirin de kesinlikle kopmayacağını dikme değil vidalı olduğunu belirtmişti diye hatırlıyorum

yok kuzum kuduruk kısmı doğru vidalı kısmı yanlış
aman melike dikkat et benimki de deli oluyor pillere. artık saklıyoruz kumandaları mouse klavye ne varsa pilli. oyuncaklarınki zaten açılmıyor. çok tehlikeli ve zehirli piller.
İyi günler canlar.

iyi günler övünç

melike saklıcan canım yok başka çaresi o cadıda keşfetöiş yere patlatımca dağıldığını bizim kızda babasının cep telini öyle yapıyor yere atıyor bataryasını çıkartıyor az kaldı bakalım ne zaman bozacak
bide ben kumanadayı poşetliyodum artık yapamıom söküo daha pilleri keşfetmedi çok şükür ama yakındır

amigurumi bjk li uzun kulak | 10marifet.org

buda seçilen resim bilgede oliver için üzerinde durmuştu umut kuduruk oğlanım koparır demişti hatta şirin kötü duruur demişti olsun varsın sağlam olsun demişti bilge bn böle hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorumki off kızlar üzüldüm valla ya allah korumuş berkayı
snaırsam yanlış anlaşıldı ve konular karıştı kızlar

cananım üzülme lütfen herhalde yanlış anlaşılma oldu. konular değil oyuncaklar karıştı. sanrıım bazı oyuncaklarda vidalı göz kullanılacak denilmiş biz de uzunkulakların da öyle olacağını düşünmüşüz. benim kuduruk zaten bulduğunu kemiriyor bir de şu an dişlerden en sıkıntılı zamanı öyle bir ısırıyor ki herşeyi kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor. neyseki yutma huyu yok. ben sadece vidalı olacak diye aklımda kaldığı için sıkılmıştım biraz bunda da yanlış anlama varsa diyecek birşey yok. lütfen sen de üzülme canım.

tatlım üzülecek bir şey yok ama öyle konuşuldu ve akabinde şirin de zaten bu gözler vidalı hatta ben yanlış taktım çıkaramadım yani bebekler de çıkaramaz demişti (yanlış hatırlamıyorsam özel mesajdı) yani gözlerin vidalı olacağı söylenmişti

berkayı allah korumuş, buradan çıkan sonuç diş krizimiz bitene kadar bu oyuncakları vermemek olacak herhalde çünkü umut da koparır berkay gibi

bu arada müzeyyencim allah şifa versin arkadaşının kuzusuna ve şifa bekleyen tüm kuzulara

sağlık olsun diyelim neyse saklarız kızlar biraz büyüdüklerinde veririz yada sakalrız ve hatıra kalır bn kendi oyuncağımı kendim örüyorum dün başladım kafa gövde kulaklar bitti örseydim sabahtan beri biterdi ama hiiç canım istemiyo bütün gün civciivimle oynadık gezmeye gtcektik oda iptal oldu tembeli,z bugün :)

birde az önce ne oldu çok güldüm ben mjutfaktaydım çay koyuyordum tv açık vs ses var arada koridor var telin sesi pek dıuyulmuyor çay makineside hoşurduyo tabi gürültü var
bi baktııım benm kızım elinde benim telefon kpşa koşa geliyo geldi yere attı teli parmağı dikm iş bakl dio baktım annem arıyo telefonun çalmaya başlayınca bana gegtirmiş aç diyo aklınca kızım ya ay çok hoşuma gitti maşallah kuzuma büyüyorlar ya

maşallahhhhhhh

Maşallah kuzuya anlamış çaldığını benim zilli de kumandayı alıyor kanalları geziyor abone olmadığımız kanala gelince veya acayip bir yer açılınca veriyor elime düzeltince geri alıyor
ya kumandanın durumu kötü zaten ilk bantladığım gün yerden yere vurdu atıyor bakıyor açılmamış piller alıp yerden tekrar atıyor ama her atışta sanki kazara olmuş gibi elini ağzına kapatıp aaaaaaaa diyo şebek

sen nerelerdesin hatun hiç görmüyorum ben seni..

al işte bizimki de yakın eline alır almaz başlıyo gözünü ağzına sokup çekiştirmeye.. valla seçim yapılırken ne konuşuldu tam hatırlamıyorum ben ama ilk söylediğim (naz herşeyi yediği için) bunun gözleri çıkar olmuştu.. sonra yok kesin çıkmaz denilmişti.. neyse dikkat etmekte fayda var.. neyseki sizde ucuz atlatmışsınız canım..

aman melike valla piller çok zararlıymış benimki hayret henüz onları keşfetmedi ama halının tüylerine kadar yediği için ona sıra gelmemiştir henüz..

hanımlar yanlış anlaşılma olmuş galiba,ayy çok üzüldüm şimdi şükür yutmamış,çokda iyi dikmişdim aslında....
ben canan la konuşmuşdum siz oynar göz istiyosunuz bu gözler dikmeli oynar göz demişdim,hatta bige de bana oynar göz daha güzel duruyo demişdi oynar göz olsun demişdi,ben de öyle istendi diye oynar göz kullandım,vidalı gözler normal oynamayan gözlerden,bigenin olivera takalım demişdik hatta....
isterseniz bundan sonrakileri vidalı göz takayım ama dediğim gibi oynar göz istendi diye ve konuşuldu diye ben öyle yapdım....
ama çocuk bu alsında ben keşke vidalılardan olsun diye ısrar etseydim,hakkınız helal edin benim bi kusurum olduysa...benimde çocuklarım var,allah korusun yavrularımızı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…