iyi diyelim iyi olalım nilgünüm seni özledik valla nasılsın gökkuşum nasıl?
selam kıssssssslar :)
nabersiniz?
naz hasta, mina hasta, öykü atlattı atlatacak,
pelin yorgun ve bitkin, meral hasta, bigenin bademciği batıyor, müzeyyenin beli ağrıyor
toptan gitsin gelmesin artık ya
ben hiç uyumadım, işim çok ne mail duruyor ne telefon manyak oldum iyice
yasmin portakal hanım nasıl? daktanım nasıl? keyifler nasıl?
genel olarak herkes nasıl bakıym
kızlar akşam eve gidince çok canım sıkıldı. bizim kuduruk neden uzunkulağı istemiyormuş çünkü gözünü koparmış annem ağzında uzun kulağın gözünü geverlerken yakalamış almış elinden oyuncağı diğer gözünü de annem koparmış. öyle eline vermiş o da fırlatıp atmış o yüzden söyleniyormuş. annem telefonda ben panik olmayım diye anlatmamış. bu oyuncakların gözleri vidalı olmayacak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
vay kuduruk vay vidalı gözü bile kopardı mı yani şimdi iyi annen bulmuş kızlar bana bir aklı verin bu kız pil hastası bulunca alamıyorum elinden ağzına sokuyor oynuyor etraftan yok ediyorum hiç bulamazsa ya kumandayı yere atıyor veya mosue atıyor içinden çıkıyor ya NE YAPSAM KUMANDAYI BANTLADIM AMA BULUYOR
vay kuduruk vay vidalı gözü bile kopardı mı yani şimdi iyi annen bulmuş kızlar bana bir aklı verin bu kız pil hastası bulunca alamıyorum elinden ağzına sokuyor oynuyor etraftan yok ediyorum hiç bulamazsa ya kumandayı yere atıyor veya mosue atıyor içinden çıkıyor ya NE YAPSAM KUMANDAYI BANTLADIM AMA BULUYOR
tikkat et benim dişçimin oğlu yutmuştu pil
ah kuzum yaa hem kendileri hem biz nasıl çekiyoruz şu dişlerden allah yardımcımız olsunnilay iyi şükürde
gökay canıma okuyor 4 gündür , gecenin ilk yarısı fena değil, ama iinci yarısında sanırım dişlerden 15-20 dakikada bir uyanıyor mızır mızır
senin turtan nasıl
vidalı olacaktı, bizimkiler kopmadı eve gidinc tekrar kontrol edeyim bi
aamin nilgünüm amin gerçekten allah beterinden saklasınbende öyle iyi diyelim, iyi olalım modundayım walla
gökkuş canıma okuyor 3-4 gündür walla
sürekli koşturmaca ne olsun ALLAH beterinden saklasın deyip yola tam gaz devam
ben de öyle hatırlıyorum. hatta bige bu konu üzerinde örgü olması konusunda ısrarcı olmuştu ve şirin de kesinlikle kopmayacağını dikme değil vidalı olduğunu belirtmişti diye hatırlıyorumamin gitsin gelmesin hastalıklar terslikler yaaa(((
biz iyiyiz şükürler olsun
geceleri uyumuyo hiç haktan ne derdi var bilemiyorum
ağlamıyo öyle ama uyanıyo kalkmak istiyo
uykuya dalma saatimiz gece1:30u buluyo uyudumuda sürekli uyanıyo
belkide diştir yine diyorum:96:
hazırlanıyorum samsuna gitcem bugün
yarın haktanımın genel kontrolü var
seni özledik be bacım bitse şu yoğunluğun
vidalı olcaktı evet kopmuyo demişti şirin
vay hınzır vay kaşla göz arası ne etmiş öyle
allahtan farketmiş annen yutmamış
ay bide söyleniyo kerata diğeride koparılınca
niye kopardı tabi haklı paşam kendi koparcaktı o gözüde
İyi günler canlar.
nilgün nerlerdesin yoksun uzun zamandır çok yorma kendini ya
ay müzeyyen çok üzüldüm okuyunca ya nasıdla becermiş sıpaya bakl sen arkadaşlar bu gözler vidalı değil dikilen gözlerden diğer oyuncaklar vidalı şirin söylemiştiya o zaman yanlış anlaşılma oldu galiba yine biz resim seçtik ya bu resimdekinin aynısı olsun böle şapkalı flan dedik o resimdekinden yapıyor şirinde https://lh6.googleusercontent.com/-...rI/AAAAAAAAAY0/hOEg1LJN-iM/s1600/CIMG0621.JPG
ama bu resimdekiler vidalı yanlız bunlarda sağla dikiliyo berkay güzel dişlemiş sanırım yoksa düğme gibi zor kopuyor
http://2.bp.blogspot.com/-J6P4rtc09aU/TZG0wlPA-JI/AAAAAAAABkI/U0Q8lWyLnB8/s1600/Resim+1011.jpg
amigurumi bjk li uzun kulak | 10marifet.org
buda seçilen resim bilgede oliver için üzerinde durmuştu umut kuduruk oğlanım koparır demişti hatta şirin kötü duruur demişti olsun varsın sağlam olsun demişti bilge bn böle hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorumki off kızlar üzüldüm valla ya allah korumuş berkayı
snaırsam yanlış anlaşıldı ve konular karıştı kızlar
amigurumi bjk li uzun kulak | 10marifet.org
buda seçilen resim bilgede oliver için üzerinde durmuştu umut kuduruk oğlanım koparır demişti hatta şirin kötü duruur demişti olsun varsın sağlam olsun demişti bilge bn böle hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorumki off kızlar üzüldüm valla ya allah korumuş berkayı
snaırsam yanlış anlaşıldı ve konular karıştı kızlar
birde az önce ne oldu çok güldüm ben mjutfaktaydım çay koyuyordum tv açık vs ses var arada koridor var telin sesi pek dıuyulmuyor çay makineside hoşurduyo tabi gürültü var
bi baktııım benm kızım elinde benim telefon kpşa koşa geliyo geldi yere attı teli parmağı dikm iş bakl diobaktım annem arıyo telefonun çalmaya başlayınca bana gegtirmiş aç diyo aklınca kızım ya ay çok hoşuma gitti maşallah kuzuma büyüyorlar ya
seni çok iyi anlıyorum, gökay 1 tane meyve yese kendim kuzu yemiş gibi oluyorum ama doktor genel bir sorun yok diyorsa çok takma kafana, bazı çocuk böyle oluyor işte, üstüne gittikçe inatlaşır hiç yemez bu sefer
kızlar akşam eve gidince çok canım sıkıldı. bizim kuduruk neden uzunkulağı istemiyormuş çünkü gözünü koparmış annem ağzında uzun kulağın gözünü geverlerken yakalamış almış elinden oyuncağı diğer gözünü de annem koparmış. öyle eline vermiş o da fırlatıp atmış o yüzden söyleniyormuş. annem telefonda ben panik olmayım diye anlatmamış. bu oyuncakların gözleri vidalı olmayacak mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?