Mina %75 duzeldi arkadaslar allah razi olsun dualriniz icin kiymet aradiginibgrdum cnm ama tlfndaydim uzun surdu disarda oldugum icinde sarj edemedim sarji bitti tlfnun kusura bakma geri donemedim aramaya o yuzden sibel naz nasil oldu muzeyyen ayberk nasil yasemin portakalin ultrason fotosunu eklesene sevelim kucuk hanimi bizim uzunkulak geldi mina pek iplemedi ablamin kizi cok sevdi ona mavi yaptirmistim ben zaten hatira olacak maksadiyla yaptrmistim o yuzden problem yok yasemin hnmin eline saglik melike tesekkur ederim mina adina guzel duygularina nevra burak kan vermis tahlil sonucu iyi olur insallah baska atladigim varsa kusura bakmayin 1 haftadir sadece emdi mina ve hep kucaktaydi mizirdanma kucak ve meme deligi hastaliktan sonra da kaldi cok aci cekti kuzu o yuzden bitti ya cok sukur onlara raziyim ama coook yorgunum cuma dr kontrolumuz var insallah hepsi gecmis der iyigeceler herkese
canım günaydın hikayemizi yazayım sen bil bakalım nasılım :111:
anne 23.30 gibi yatar
babanın "biraz yana kaysana" sözüyle uyanır, bakar ki yatakta olması gereken yerde zaten "ne? hıa?" der, baba "umut'u getircem" der, "niye ki? ağladı mı? hı? ne? saat kaç?" şeklinde sorular dizilir, "yok ağlamıyor ama yanımızda yatsın içimden geldi zaten bir iki saate sen almayacak mısın yanımıza" buyuran baba, bebeyi getirir ortaya yatırır
bebe yatar bir türlü rahat edemez yerleşemez baba "buradayız oğlum yanındayız hadi uyu" telkinleriyle bebenin uykusunu çağırdığını sanarken iyiden uyandırır bebe kalkar ağlamaya başlar
anne alır emzirir uyutur yatırır, su içer tuvalete gider saat 1dir
anne yatar bebe kalkar oturur ağlamaya başlar
anne sallar bebe memeye yeltenir anne meme verir bebe uyur yatırır
anne yatar bebe kalkar oturur ağlamaya başlar ve bu kez parmağıyla kapıyı gösterir
anne bebeyi alır kucağında salona götürür bebe oynamak ister anne izin vermez baba gelir kanepede uyuklamaya başlar anne ninni eşliğinde dolaştırır bebe uyumaya ikna olur tekrar odaya dönülür bebe emzirilir ayakta sallanır bebe uyur baba gelir yatakta uyuklamaya başlar anne saate bakar 2yi görür
anne yatar bebe kalkar oturur ağlamaya başlar
anne kucaklamaya çalışır bebe ittirir zorla ayağa kaldırır kendisi de yataktan inmeye yeltenir
baba yatakta horlamaktadır anne bebeyi alır salona gider ninni eşliğinde dolaştırır su içirir tekrar emzirir tekrar kalkar dolaştırır tekrar memeye yeltenen bebeyi emzirir tekrar uyumaya ikna olan bebeyi odaya götürür tekrar emzirir tekrar sallar bebe uyur anne su içerken saate bakar 4.30dur
anne yatar ve UYUR!!! alarm çalar saat 6.30dur anne kalkar hazırlanır bebe ve baba yatakta horlayarak uyumaktadır
bige ne desem bilemedim eşine saygılarımı sunuyorum umut paşaya ne desem bilemiyorum biz 2 gündür küsüz hem de beyefendi bana neden küstü kız yemek yemiyor diye canım sıkkındı moralim çok bozuk dedim ne anladıysa artık off valla sinir sistemimi alt üst etti şahsı muhteşem aman işte hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı
oh şükür pelin hadi geçmiş olsun inşallah allah bidaha göstermesin.. biz bugün daha iyiyiz ama tam iyileşmiş sayılmayız. bide iki dişimiz birden patladı ki arkalarda şişmiş huysuzluk hat safhada yani..
ay bige elimde değil çok güldümtabi insan yaşarken sinir bozucuda hey yarabbim ee içinden gelmiş madem verseydin paşayı babaya içinden geldiği gibi uyutsaydı sende içerde içinden geldiği gibi uyusaydın
herkeslere günaydın hanımlaarrr..
şirin hanım benim örgüye başlamadıysanız son durumu öğrenmek istiyorum.
Kusuruma bakmassanız geç değilse bizim örgüyü iptal etmek istiyorum.
sormadım bige uğraşamayacağım onunla daha fazla yoruldum neyin var canım dedi yok birşeyim canım sıkkın moralim bozuk dedim önce baktı baktı suratıma sonra of dedi döndü arkasına uyudu
belki anlatmadım diye kızdı ama sonuçta zeynebe üzüldüğümü biliyor hem ben çok anlatan biri değilim ona bile kızınca neden kızdın dediğinde yok birşey derim o anlamaya çalışır
kusura bakmayın isimlerinizi bilmiyorum,nicklerden de tanıyamıyorum,şu ana kadar 15 tane uzun kulak gönderdik.elimde bige hanımın siparişi var,onun uzun kualk bitti,oliverı örüyorum....uzun kulakları ördükçe yolluyorum zaten,aciliyeti olanlarınkini önce yolladım,kura çekip yolluyorum haksızlık olmasın diye....ama sizinde bi aciliyeti varsa bigeninkilerden sonra sizinkini örüp yollarım..sizin adres telf varmıydı?
tamamdır övünç hanım....
melike üzülme yalnız degilsin bizde küsüz adam dün aksam 7 de uyudu halen yatıyo neymiş hastaymıs hiç bakmadım bende kanepede uyuyor zeynonun odada izinliymiş .
sen haksızsın melike bu kez
adam anlamak için çaba sarfetmiş (ki anlatmayan birinin karısı olarak o anlamaya çalışma, kerpetenle laf alma eziyetinin ne olduğunu iyi bilirim) sen uzaklaştırmışsın, her seferinde anlamaya çalışmak öyle zordur ki... Benim en kızdığım huylardandır "neden kızdın?" "yok bir şey"
nasıl yok bir şey, ben seninle evliyim huyunu biliyorum suyunu biliyorum sorduğuma ve hayal görmediğime göre "bir şey var" niye "yok bir şey" deyip bana salak muamelesi yapıyorsun ki yani
hepsi aynı bunların valla.. enginde öyle kız benle durmuyo diyo ohh kafasına göre takılıyo.. sabahları kahvaltı edicem iki dakka tut kızı diyorum rahat bırakmıyo beni bende durmuyo diyo kendi ediyo kahvaltısını gidiyo. akşam gelince bisiklete binmeye gidiyo.. e iki dakka kıza baksaydın ben dinlenseydim diyorum benle durmuyo diyo.. sonra geliyo açıyo haberleri oturuyo koltuğa ben mutfakta nazla boğuşarak yemek hazırlıyorum sonra geçiyo yiyo neyseki akşamları nazı o sallıyo hamakta!!(ki hep söyleniyo niye her akşam o uyutuyomuş diye) sonra spora gidiyo.. sabaha kadar ben nazla uğraşıyorum.. işte böyle..ne güzel he benle durmuyo de olsun bitsin..
ama o da mutlu olmam için 3 sebep saysın yok ne 3 ne 2 işe gel çalış eve git çalış adam sadece uyusun benimle ilgilenmiyor ki derdimi sorunumu anlatayım uyudu uyudu ben yatınca ne sorunun var
oda iyiymiş be bnde durmuyo de kaç oynat bak nasıl duruyo
bizimki allahtan bakıyo ya sadece tvye yada pcye dalıyo arada ondan güvenemiyorum doğrusu erkek işte anne gibi olamıyolarki
ama hafta sonları o bakar valla bn yatarım onlar oturur gece yatırır yağmuru sabahta gider hiç ses yapmaz uyanmayalım diye
yağmurda babada durmuyo ona bakarsan sibel hep bnm paçamda bnm yanımda olmak istiyo ama oyalıyo babası bi şekilde hop top tut falan filan dalıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?