2009 Aralık Anneleri

oh şükür pelin hadi geçmiş olsun inşallah allah bidaha göstermesin.. biz bugün daha iyiyiz ama tam iyileşmiş sayılmayız. bide iki dişimiz birden patladı ki arkalarda şişmiş huysuzluk hat safhada yani..

ay bige elimde değil çok güldüm tabi insan yaşarken sinir bozucuda hey yarabbim ee içinden gelmiş madem verseydin paşayı babaya içinden geldiği gibi uyutsaydı sende içerde içinden geldiği gibi uyusaydın

herkeslere günaydın hanımlaarrr..

vallahi melike ya hepsi ayrı şekil...seninki kimbilir ne anladı da küstü :86: sormadın mı yahu? ben çatlardım valla meraktan :86:

şöyle ufak bir sorun var sibelcim umut paşa anneyle babayı ayırdetmeye başladığından bu yana babayla uyumuyor (öbürü de bunu aşmak için nedense [!!!] çaba sarfetmedi zaten) düzenin iyice kaymasını göze alsam al oğlunu oynayın salonda yorulunca kaldırırsınız beni diyebilirdim ama bir kez geceyle gündüzü karıştırırsak sonu gelmez o yüzden onu da yapamadım :95:
biliyorum kime anlattıysam çok güldü zaten sen de gül bacım :97:
bu arada hadi artık tüm bebelere komple bi geçmiş olsun yahuuuuuuuuuu :84:

şirin hanım benim örgüye başlamadıysanız son durumu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
ay ben bayıldım bunlara kız sevmezse çokta tın derim kaldırırm zaten hello kitty yi ilerde oynar bakalım ne yapacak şirin eline sağlık

sormadım bige uğraşamayacağım onunla daha fazla yoruldum neyin var canım dedi yok birşeyim canım sıkkın moralim bozuk dedim önce baktı baktı suratıma sonra of dedi döndü arkasına uyudu
belki anlatmadım diye kızdı ama sonuçta zeynebe üzüldüğümü biliyor hem ben çok anlatan biri değilim ona bile kızınca neden kızdın dediğinde yok birşey derim o anlamaya çalışır

Kusuruma bakmassanız geç değilse bizim örgüyü iptal etmek istiyorum.

şirin hanım benim örgüye başlamadıysanız son durumu öğrenmek istiyorum.

kusura bakmayın isimlerinizi bilmiyorum,nicklerden de tanıyamıyorum,şu ana kadar 15 tane uzun kulak gönderdik.elimde bige hanımın siparişi var,onun uzun kualk bitti,oliverı örüyorum....uzun kulakları ördükçe yolluyorum zaten,aciliyeti olanlarınkini önce yolladım,kura çekip yolluyorum haksızlık olmasın diye....ama sizinde bi aciliyeti varsa bigeninkilerden sonra sizinkini örüp yollarım..sizin adres telf varmıydı?

Günaydın herkeslere ben işe gitmedim bugün evde kızımlayım kahvaltıya omlet yaptım kopardı kopardı attı cadı ancak domates zeytin yiyo bu yaa .Pelin mina düzelmiş hadi gözün aydın cok sükür.Naz da hastaymıs onada gecmiş olsun.Melike üzülme yalnız degilsin bizde küsüz adam dün aksam 7 de uyudu halen yatıyo neymiş hastaymıs hiç bakmadım bende kanepede uyuyor zeynonun odada izinliymiş .Bige aynı sey zeynodada var önceden babası uyuturdu ne zaman ayırt etti artık istemiyor uyumak benim odununda işine geliyo hiç aa uyutayım diye ugrasmıyor bende uyumuyor deyip cıkıyor

sen haksızsın melike bu kez
adam anlamak için çaba sarfetmiş (ki anlatmayan birinin karısı olarak o anlamaya çalışma, kerpetenle laf alma eziyetinin ne olduğunu iyi bilirim) sen uzaklaştırmışsın, her seferinde anlamaya çalışmak öyle zordur ki... benim en kızdığım huylardandır "neden kızdın?" "yok bir şey"
nasıl yok bir şey, ben seninle evliyim huyunu biliyorum suyunu biliyorum sorduğuma ve hayal görmediğime göre "bir şey var" niye "yok bir şey" deyip bana salak muamelesi yapıyorsun ki yani

Övünç var mıyız listede?Kusurumuza bakmayın takip edemiyorum şuan kucağımda kızım, durmuyor, gözü şişti .İptal etmek istiyorum. Sevgiler.

tamamdır övünç hanım....

Kusurumuza bakmayın ne olur tekrar tekrar yazıyorum. Sizinle hiçbir alakası yoktur iptalimin. Kendimce nedenler. En iyi, en sevgi dolu, en gülücüklerle dolu günler sizlerin olsun.

melike üzülme yalnız degilsin bizde küsüz adam dün aksam 7 de uyudu halen yatıyo neymiş hastaymıs hiç bakmadım bende kanepede uyuyor zeynonun odada izinliymiş .

aman ne üzüleceğim şekerim ne hali varsa görsün uğraşamam artık sıkıldım

ama o da mutlu olmam için 3 sebep saysın yok ne 3 ne 2 işe gel çalış eve git çalış adam sadece uyusun benimle ilgilenmiyor ki derdimi sorunumu anlatayım uyudu uyudu ben yatınca ne sorunun var

tepki verme bakalım melike bu seferde ne kadar küs kalacakki en fazla 1 hafta dayanır

hepsi aynı bunların valla.. enginde öyle kız benle durmuyo diyo ohh kafasına göre takılıyo.. sabahları kahvaltı edicem iki dakka tut kızı diyorum rahat bırakmıyo beni bende durmuyo diyo kendi ediyo kahvaltısını gidiyo. akşam gelince bisiklete binmeye gidiyo.. e iki dakka kıza baksaydın ben dinlenseydim diyorum benle durmuyo diyo.. sonra geliyo açıyo haberleri oturuyo koltuğa ben mutfakta nazla boğuşarak yemek hazırlıyorum sonra geçiyo yiyo neyseki akşamları nazı o sallıyo hamakta!!(ki hep söyleniyo niye her akşam o uyutuyomuş diye) sonra spora gidiyo.. sabaha kadar ben nazla uğraşıyorum.. işte böyle..ne güzel he benle durmuyo de olsun bitsin..

oda iyiymiş be bnde durmuyo de kaç oynat bak nasıl duruyo
bizimki allahtan bakıyo ya sadece tvye yada pcye dalıyo arada ondan güvenemiyorum doğrusu erkek işte anne gibi olamıyolarki
ama hafta sonları o bakar valla bn yatarım onlar oturur gece yatırır yağmuru sabahta gider hiç ses yapmaz uyanmayalım diye
yağmurda babada durmuyo ona bakarsan sibel hep bnm paçamda bnm yanımda olmak istiyo ama oyalıyo babası bi şekilde hop top tut falan filan dalıyo yani

ama o da mutlu olmam için 3 sebep saysın yok ne 3 ne 2 işe gel çalış eve git çalış adam sadece uyusun benimle ilgilenmiyor ki derdimi sorunumu anlatayım uyudu uyudu ben yatınca ne sorunun var

mutluluğu kimse senin önüne koymayacak melikecim onu unut bir kere
ha suratın düştüğünde niye diye sormak başlı başına asla yeterli değil kesinlikle katılıyorum
bunu sorana kadar "gel kızımızı alalım hiçbir şey yapamasak bir tur atar döneriz bir havan değişir" teklifiyle gelse çok şey değişir bunu da biliyorum
ama karşımızdakiler erkek ve korkarım biz fazla bekliyoruz

eve gel çalış işe git çalış çalışan tüm kadınların sorunu, evli bekar, anne veya değil hep böyle ve maalesef kökeni yine biz kadınlara dayanıyor...sen oğlunu paşa yapar hünkar yapar yayılıp oturmaya alıştırırsan elin kızı (ki şu an biz oluyoruz onlar) bu eziyeti çeker

benimki de nispeten oyalayabiliyor biraz da bizden kaynaklı güvenemediğimiz için gerçek anlamda yalnız kalmalarına müsaade etmiyoruz bence
benim 1,5 ay öncesine kadar çarşamba akşamları 9-10 arası bir dizim vardı ve umut'un uykusu olmadığı müddetçe o bir saat tümüyle bana aitti, umut'un sorumluluğu da babasına...gaaaayet de güzel bakıyordu valla... dizi bitti benim saat gitti bizimki bakamaz oldu...dün akşam düşündüm haftada bir saatimi kitap okuma saati yapıcam dizi yerine onlar da başlarının çaresine baksınlar vallahi bahaneyle bekleyen kitaplarımı okumuş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…