ah sorunda orda ya canan zaten benimle durmuyo nedemek diyorum oturur haber açar izlersen durmaz tabi otur yere al oyuncaklarını oynasana diyorum hiçbirini yapamıyosan bi çizgi film aç bari yok. canı istemiyo o da bahanesi işte..
ay melike aynı bunlar vallaha.. bende yemek yaparken çok tedirgin oluyorum e bıçık kaynar su vs. nazda sarılıyo bacaklarıma kucağıma alana kadar mız mız mız içeriye bağrıyorum engin nazı alır mısın diye aynen naaaz gel kızım sonra susuyo.. e engin alsana gelmiyo napim??? diyorum ozaman gel sen yap yemeği beni çerde oyalarım tamam der gelir mutfağa iki karıştırır bakarım oturmuş belgesel izliyo.. ee nooldu yemek.. yeter bi çorba.. (onuda az önce ben pişirmişimdir)
müzeyyen ayrıca senin eşini tebrik ediyorumfelaket pratik zeka kırkyıl düşünsem aklıma gelmez he şu çorapları bağliim diye..
engine bırakıp duşa giriyorum mesela ben çıkana kadar ağlıyo hiç ilgilenmiyo ya.. söyleyincede kızıyo.. ben çok şımartıyomuşum şımarıklığından ağlıyomuşyada napim susmuyo napim durmuyo.. hey yarabbim sonra ben diyorumki bidaha çocuğum olursa ben baba olmak istiyorum diyorum nankörsün diyo akşamları uyutuyomuş ya!!! pes diyorum başkada bişi demiyorum..
herkese selamlar
foruma gıremıuyorum gunlerdır,geçmışıde okuyamadım umarım herkes ıyıdır
azra sultanım hasta,grıp olmuş yıne...bugun ateşlendı bırden doktora gıttık,kan temız cıktı ıdrarını alamadık yarın yıne denıcez...bı gorsenız nasıl halsız sabah uyandığında oyun oynamaya calıştı fakat halı yoktu kuzumun burnu nasıl akıyo ve gozlerı,oturdu olduğu yere ağlamaya başladı ısyan eder gıbı,,o halını hatırladıkça uzulıyorum cook3 gun once aşı ıçın hastaneye gıttığımızde hastanenın merdıvenlerını elıyle cıktı hemde kaç kat almya çalıştıığımızda yırttı ortalığı ben ne kadar al yerden desemde eşım cok aglıyor ama dedı ben bılıyordum mıkrop kapacağını nası ızın verdım hala aklım kesmıyor hatırladıkça kızıyorum kendıme...neyse ilaç kullanıyoruz umarım cabuk atlatırız,,azra sureklı uyuyor,,hıçbırşeye halı yok (umarım yarın daha ıyı olur toparlar bıraz,,sızlerde dua edın inş tyezelerı....
herkesı opuyorum ve kzuularıda
geçmiş olsun fatmaherkese selamlar
azra sultanım hasta,grıp olmuş yıne...bugun ateşlendı bırden doktora gıttık,kan temız cıktı ıdrarını alamadık yarın yıne denıcez...bı gorsenız nasıl halsız sabah uyandığında oyun oynamaya calıştı fakat halı yoktu kuzumun burnu nasıl akıyo ve gozlerı,oturdu olduğu yere ağlamaya başladı ısyan eder gıbı,,o halını hatırladıkça uzulıyorum cook3 gun once aşı ıçın hastaneye gıttığımızde hastanenın merdıvenlerını elıyle cıktı hemde kaç kat almya çalıştıığımızda yırttı ortalığı ben ne kadar al yerden desemde eşım cok aglıyor ama dedı ben bılıyordum mıkrop kapacağını nası ızın verdım hala aklım kesmıyor hatırladıkça kızıyorum kendıme...neyse ilaç kullanıyoruz umarım cabuk atlatırız,,azra sureklı uyuyor,,hıçbırşeye halı yok (umarım yarın daha ıyı olur toparlar bıraz,,sızlerde dua edın inş tyezelerı....
günaydın melike ün gecede yağmur yağdı biraz jhayret ettim aylarıdr ilk defa yağmur yağıyordu heh dedim bahar geliob galiba 10 dakika sonra lapa lapa kar başladıgeçmiş olsun kuzuma inşallah hemen atlatır yavrum
sisli puslu bir istanbuldan günaydın kızlar
günaydın cümleten
fatmacım dualarımız sizinle azra sultan tez zamanda atlatır inşallah
allahım beterinden esirge ve lütfen artık tüm kuzularımıza şifa ver
hay allah melike bu adamlar böyle dimi kasım kasım kasılırlar haklı gibi inşallah uzun sürmez inada binmez canım yagünaydın canan aman dikkatli ol ben sabah müdüre kandım neyse o söylemeden ben uyanır gibi oldum ama neticede bayağı inandım
benim meşe yapmaz öyle şeyler zaten hala küsüz kendileriyle evde sus pus oturuyoruz neyse arada annesi geliyor konuşma oluyor onun dışında kızımızla konuşuyoruz
biz deliksiz uyuduk dün 12 gibi yattık bugün 9-30da uyandık gece yağmur nisam hiiiç uyanmadı 3 gecedir uykusuzduk nasıl iyi geldi dinlenmişim
amin amin allah hepimize böle rahat uykular göwstersin kendime geldim vallaoh maşallah canancım allah tekrarını göstersin
bu arada blogun hayırlı olsun ama benim sistemim açmıyor
canan çok hoş olmuş site güle güle yaz kız sen amma faal çıktın
yok bacım ne faali can sıkıntısı benimkisi eğlence arıyom kendime
amin amin allah hepimize böle rahat uykular göwstersin kendime geldim valla
sağol bilge blog açtım eğlence işte aslında bu 3cü blogum sıkılığp kapatıom sonra
bebelerin uyku düzeni 3 yaşında düzene girmeye başlarmış deliksiz uykuları yani çoğu gitti azı kaldı diömi
evet blogspotlar kapatılmıştı hala kapalı aslında bazen açılıyor bazenaçılmoıyorcanım bir ara bloglar kapatılıyor filan diye haberler vardı öyle birşey olmasın da bence çok cici çok zevkli olmuş
aaaaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok kuşum daha çoğu var çünkü daha 1,5 yaşımıza gelmedik bizler
moralimiz bozma
çoğu gitti azı kaldı işte
ilk 3 ay saat başı kalkardık
sonra 2 saate düşltü
şimdide 2 yada 3 kez kalkıyorıuz inşallah seneye hç kalkmıcaz
hııııııııııııı
zoru gitti kolayı kaldı diyelim senin güzel hatrın için
okudum okudum yazdığı yorumu bizim babada olsak yapamayacağımız şeyi yapıyormuş susuyormuş ukala enişte ne olacak inanın 1 haftayı geçti banyo yapamadım sadece saçlarımı yıkıyorum o da zeyneple beraber ben başımı eğiyorum o yerde oynuyor yoksa banyoya girersem ağlıyor zaten artık ben gidersem çok ağlıyor bugün emmeye iş yerine geldi sonra arabaya bindiler nasıl ellerini uzatıp cama ağlıyordu offf yaaaaa bittim :2:
benimkinin de meşhur lafı otur dinlen veya sıkma canını sonra yaparsın yani gene ben yapacağım
herkese selamlar
kabus dolu bir akşam ve gece geçirdim... Kızımın dudağının içi yara olmuş, dudağı uçuklamış, diş çıkartıyo, gribi tam geçmedi!! Bide çişini yaparken felaket ağladı dün her defasında aç aç diye bezini çekiştirdi durdu.. Biz nezaman iyileşip normal bi hayata dönücez acaba??
herkese selamlar
ah sorma melike bende aynı nası duş aldığımı bilemiyorum.. kıyamam zeynep kuzusuna ben de dayanamadım işten çıktım tam deliyim
çok geçmiş olsun fatmacım..
kabus dolu bir akşam ve gece geçirdim... kızımın dudağının içi yara olmuş, dudağı uçuklamış, diş çıkartıyo, gribi tam geçmedi!! bide çişini yaparken felaket ağladı dün her defasında aç aç diye bezini çekiştirdi durdu.. biz nezaman iyileşip normal bi hayata dönücez acaba??
aman be tatlım gelince hepsi birden gelir çok geçmiş olsun kuzuma
ne zaman döneceğiz normal hayata konusuna 2 yorum geldi
canana göre çoğu gitti azı kaldı
bigeye göre azı gitti çoğu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?