2009 Aralık Anneleri

selam tatlişkolar nasılsınız..uzuuuuun bı aradan onra geldımm

ben çıkaramadım zaten kuş kadar hafızam var ama anlaşılan bizdensin hoşgeldin tatlım bak gidersen diğerlerini bilmem ama ben unuturum ona göre

ya o wc ye beraber gitme ve kucağına al yalvarışı bizde de var daha hiç yanlız girmedim tuvalete

bu arada dizi seyrediyorum allah bu aliyi bildiği gibi yapsın deli adam beyaz gelincikde ne kadar severdim halbuki yatayım iyi geceler

misafirim vardı şimdi gittiler öyle bi bakim dedim ama bi tek melike var

Günaydın yine biz varız melike:)
nekadar çok uykum var sucu geldi oğluşla beni uyandırdı..
gece 2:30 a kadar master chef i izlersem şimdi uykusuzluktan bayılırım tabi

evet bizim hatunlar başka yere kaçtılar yavaştan yavaştan ben ama hala buradayım buranın tadı başka

aaa yine kimseler gelmemiş herkese günaydın yazmiim artık bari melike günaydın :)) bende azcık şekerleme yapim bari yapabilirsem..

herkese slm pek giren yok sanırım eskisi gibi...bizde aynı canım sıkılıo hala pütürlü yemio yiğİt püreye devam allahımbi çocuk çikolatayı bile sokmazmı ağzına kattiyen tatmıo çocuk doktoruda ben bişey yapamam annesi olarak anca siz etkili olursunuz dedi bakalım allahım yardımcımız olsun rabbim sağlık versinde gerisi boş
kilosu çok iyi boyuda öle hatta doktor kilosu çok dedi..15.5 kilo 89 cm boyu oğluşumun iri yarı bi çocuk maşallah

ha buarada yiğit yine kulak enfeksiyonu gecirio sebebide çiğnememesi neyazıkki doktor çiğnemediği sürece kapar bunu dedi çiğnemeyince kulakta bi bölüm varmış o devre dışı kalıomuş çok moralim bozuk yanii

maşallah canım kilosu çok iyi benimki 13 kilo boyunu bilmiyorumda
yavaş yavaş pütürlüye geçsen belki yer,benimki yemek seçiyor beğenmediğini asla yemez
ama eline ver 1 çikolata hepsini yer bitirir bizimkinin yanında öyle hazır şeyler yemiyoruz
ne yesek istiyo çünkü olur olmaz şeylerde vermek istemiyorum çocuğa.

merhaba kızlar uzun süredir uğrayamadım benim merak ettiğim bir şey var oğlum bazan çağırınca duymuyormuş gibi yapıyor sizin bebeklerde yapıyormu duymuyor desem doğduğunda işitme testi yapıldı duyuyor ama bazan sallamıyor çok üzülüyorum

bence tadilat için erken müzeyyencim daha kırıp dökecek berkay belli ki
ben ilk günden beri umut'a mama sandalyesi dışında hiçbir şey vermiyorum (gerçi son günlerde annem meyve yedirebilmenin yolunu eline vermekte bulmuş ama onu saymamayı tercih ediyorum) o yüzden de yemek bitene kadar oturuyor, oturmuyorsa önce bin şaklabanlık, 10bin değişik oyuncak vs yine de oturmuyorsa yemek yok

selam tatlişkolar nasılsınız..uzuuuuun bı aradan onra geldımm

hoşgeldin

hohoooo becerebiliyor musun o kucağındayken

maşallah sevgi de pütürlü yemiyor ama öbür türlü yiyor demek ki
elbet bir gün yiyecek boş veeeer blendera geçer sözüm diyorum

cümleten selamlar

ilahi arkadaşım ya
daha bunlar iyi günlerimiz büyüdüğünde esas duymazdan gelmeler başlayacak o zaman ne yapacaksın kahrından ölecek misin?
kendini üzmeye yer arama benimki de yapıyor özellikle de tv izliyorsa :13:

televizyon on gündür sadece yemek yerken açıyorum yani günde yarım saat falan izliyor yoksa yemek yemiyor illaki reklam istiyor dediğin gibi tv izlerken ve elindeki oyuncağa çok yoğunlaşmışsa duymuyor gibi yapıyor kafama takılıyor buda

takacak yer aramaaa bilakis bak memnun ol, demek ki konsantre olabiliyor çocuğun
valla yemek+tv ikilisi benim tüylerimi diken diken ediyor o yüzden bir şey demeyeyim herkes çektiğini biliyor sonuçta

ya of ya bu kız hiçbişey yemiyo!!! deliricem... pilav verdim yok tavuk verdim yok sütlü kereviz çorbası yaptım yok.. sinirlendim verdim annem parka götürdü.. yedirme merasimini bi görseniz heryer pilav tv açık bin tane şaklabanlık yediği 2 tatlı kaşığı pilav 1 tatlı kaşığı çorba!!! nasıl yemek yediricem ben bu kıza ya artık bildiğim bi yöntem kalmadı...

takacak yer aramaaa bilakis bak memnun ol, demek ki konsantre olabiliyor çocuğun
valla yemek+tv ikilisi benim tüylerimi diken diken ediyor o yüzden bir şey demeyeyim herkes çektiğini biliyor sonuçta

aslında çok taktığımın farkındayım birde diğer bebekler ne yapıyor diye merak ediyorum işte annelik ne yapim

sibel sakinnnnn
o yemedikçe yeni seçenek sunarsan dişinin kestiğini sunana kadar bekler o arada da ölmeyecek kadar (pilav ve çorba örneği) yiyerek idare eder nasılsa üstüne anne emzirecek de hiç sakıncası yok yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…