selam tatlişkolar nasılsınız..uzuuuuun bı aradan onra geldımm
misafirim vardı şimdi gittiler öyle bi bakim dedim ama bi tek melike varben çıkaramadım zaten kuş kadar hafızam var ama anlaşılan bizdensin hoşgeldin tatlım bak gidersen diğerlerini bilmem ama ben unuturum ona göre
ya o wc ye beraber gitme ve kucağına al yalvarışı bizde de var daha hiç yanlız girmedim tuvalete
bu arada dizi seyrediyorum allah bu aliyi bildiği gibi yapsın deli adam beyaz gelincikde ne kadar severdim halbuki yatayım iyi geceler
Günaydın yine biz varız melike:)günaydın tatlı anneler şirin mi şirin bebeler
Günaydın yine biz varız melike:)
nekadar çok uykum var sucu geldi oğluşla beni uyandırdı..
gece 2:30 a kadar master chef i izlersem şimdi uykusuzluktan bayılırım tabi
ben herzaman gelmediğim için bu saatlerde böylemi bilmiyorumevet bizim hatunlar başka yere kaçtılar yavaştan yavaştan ben ama hala buradayım buranın tadı başka
aaa yine kimseler gelmemiş herkese günaydın yazmiim artık bari melike günaydın :)) bende azcık şekerleme yapim bari yapabilirsem..
herkese slm pek giren yok sanırım eskisi gibi...bizde aynı canım sıkılıo hala pütürlü yemio yiğİt püreye devam allahımbi çocuk çikolatayı bile sokmazmı ağzına kattiyen tatmıo çocuk doktoruda ben bişey yapamam annesi olarak anca siz etkili olursunuz dedi bakalım allahım yardımcımız olsun rabbim sağlık versinde gerisi boş
kilosu çok iyi boyuda öle hatta doktor kilosu çok dedi..15.5 kilo 89 cm boyu oğluşumun iri yarı bi çocuk maşallah
biz tam aksine gözümüzün önündeyse koyabiliyoruz o da en uzun 5 dk. duruyor
bir tuvalet ihtiyacı için çektiğin eziyete bak yaa. iyi alıştırmışsın ama bizimkinin kapalı kapıya tahammülü yok eline ne bulursa kapıya vurmaya başlıyor. aynı zamanda o sinirle kendine de çarpabiliyor elindeki materyal. ağlıyor bağırıyor apartmanı ayağa kaldırıyor vallahi.
diyorum ya zaten haşatı çıktı evin bu ay sonu tadilata başlıycaz ama doğru mu yapıyoruz diye düşünüyorum acaba şu sıpa biraz daha mı büyüseydi
ben de asla bırakamam devirir vallahi
bravo sana duruyorsa veya durdurabiliyorsan ben başaramıyorum valla
biz de ilk 5 dk. mama sandalyesinde başlıyoruz. ama yemeği nerde bitirdiğimiz hiç belli olmuyor. bazen mutfak masasının tepesinde bazen bangonun üzerinde bazen odasında bazen koltuk tepesinde neresi denk gelirse
selam tatlişkolar nasılsınız..uzuuuuun bı aradan onra geldımm
mama sandalyesine asla oturmuyo hele kemerini bağlamazsam zaten ayağa kalkıyo arkasını dönüyo inmeye kalkıyo vs. e bağlarsamda kıyamet kopuyo.. biz yemeğimizi bile orda yiyemiyoruz
hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim.. bizim sadece nazın odasının tuvaletin ve yatak odasının kapıları var salonda mutfakta ayakkabılık vs. hepsibir açık.. o yüzden gözmü üstünden ayırmamam gerekiyo..
tv ile asla ilgilenmiyo ben odada yoksam zaten.. tuvaletede aynen kapıyı açık bırakıyrum o da geliyo işin kötüsü illa kucağına al diye ağlıyo oha daha neler yani.. :))
herkese slm pek giren yok sanırım eskisi gibi...bizde aynı canım sıkılıo hala pütürlü yemio yiğİt püreye devam allahımbi çocuk çikolatayı bile sokmazmı ağzına kattiyen tatmıo çocuk doktoruda ben bişey yapamam annesi olarak anca siz etkili olursunuz dedi bakalım allahım yardımcımız olsun rabbim sağlık versinde gerisi boş
kilosu çok iyi boyuda öle hatta doktor kilosu çok dedi..15.5 kilo 89 cm boyu oğluşumun iri yarı bi çocuk maşallah
merhaba kızlar uzun süredir uğrayamadım benim merak ettiğim bir şey var oğlum bazan çağırınca duymuyormuş gibi yapıyor sizin bebeklerde yapıyormu duymuyor desem doğduğunda işitme testi yapıldı duyuyor ama bazan sallamıyor çok üzülüyorum
ilahi arkadaşım ya
daha bunlar iyi günlerimiz büyüdüğünde esas duymazdan gelmeler başlayacak o zaman ne yapacaksın kahrından ölecek misin?
kendini üzmeye yer arama benimki de yapıyor özellikle de tv izliyorsa :13:
televizyon on gündür sadece yemek yerken açıyorum yani günde yarım saat falan izliyor yoksa yemek yemiyor illaki reklam istiyor dediğin gibi tv izlerken ve elindeki oyuncağa çok yoğunlaşmışsa duymuyor gibi yapıyor kafama takılıyor buda
takacak yer aramaaa bilakis bak memnun ol, demek ki konsantre olabiliyor çocuğun
valla yemek+tv ikilisi benim tüylerimi diken diken ediyor o yüzden bir şey demeyeyim herkes çektiğini biliyor sonuçta
ya of ya bu kız hiçbişey yemiyo!!! deliricem... pilav verdim yok tavuk verdim yok sütlü kereviz çorbası yaptım yok.. sinirlendim verdim annem parka götürdü.. yedirme merasimini bi görseniz heryer pilav tv açık bin tane şaklabanlık yediği 2 tatlı kaşığı pilav 1 tatlı kaşığı çorba!!! nasıl yemek yediricem ben bu kıza ya artık bildiğim bi yöntem kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?