henüz emekliliğin tadını çıkaramıyorum canım çıkışım henüz verilmedi çünkü bekliyorum. ama evde olmak çok zor bunu biliyodum zaten.. kendim kaşındım yani :)) nazın gözü için başka doktora da gittik ameliyat olması gerekiyor. ama biz şuan yaptırmayı düşünmüyoruz biraz beklicez.. çünkü bu sefer genel anestezi olacak gözüne tüp takılacak bukadar küçükken böyle bişey yapılmasını istemiyorum.. ilki bile kabustu..
canım sen beslenme saatleride okula gider emzirirsin artık zaten bu gidişle
kıyamm kuzuya kız emsin bırak..
bidaha kimse biyere gitmesin valla buralar böyle ısız kalırsa kırarım parmaklarınızı
günaydıııııııııııııınnnnnnnn
kimseler yok:26:
ben evlenene kadar dedim sonrasını damat düşünsün ya ben zırt pırt gideceğim meme saati diye yahut beyefendi alıştıracak kızımı ek gıdaya valla ne yapayım ikimizde helak oluyoruz meme yok yemek yiyeceksin deyince amannn ne kadar daha emecek ki emsin işte
evet o gidenler varya buraya günaydın demeden nereye gidiyorlarsa ben de yardım ederim sibel ciğim
ben geldim canım günaydın herkese
hoşgeldin melike
Günaydın herkeseee
Haktan bilgisayara oturtmuyo beni ağlıyo oturunca yazamıyorum
bi sakinleştireyim şunu gelirim öptüm sizi
günaydınlar biz anca kalktık oğluşla kahvaltı yapıcaz o normal kahvaltı yapıcaktünaydınnn ben geldimm
günaydınlar biz anca kalktık oğluşla kahvaltı yapıcaz o normal kahvaltı yapıcak
bende yicem şeyleri blendırdan geçiririm artık dişten çiğneyemiyorum çünkü:)
haklısın canımda korku olmasa o dişçi sandalyesine oturmak bana ölüm geliyorcanım yaaa çok mu kötü benim de gitmem lazım sallıyorum en güzeli hiç çekmeden gidip halletmek yapacak bir çare yok çünkü gene gideceksin gene gideceksin şimdi çektiklerin ekstra olacak
sağol canım korkulmucak gibi değilki:)çok geçmiş olsunn bend çok korkarım dişçiden .. maşallah paşama tek tek mi yiyiyoo kahvaltısını bizimkine karar olmuyoo canı isterse tek tek. canı istemezse miluba kahv. karıştıryoruz peynirii , yumurtasını, pekmezini ..
haklısın canımda korku olmasa o dişçi sandalyesine oturmak bana ölüm geliyor
20lik gömük dişim yarısı etin altında o çekilicekde normal bi çekim değilmiş herhalde
korku sardı beni
sağol canım korkulmucak gibi değilki:)
evet canım tek tek yiyo mama gibi sevmiyo lokma lokma yediriyorum minicik büyük verirsem boğuluyor
benimkide böyle bi cins su içerken boğulup duruyor:)
Sibel çıkışını niye vermiyorlar ki acaba başka düşünüdükleri bir şey mi var?
Bir ara tayin istiyordun belki öyle bir durum olabilir mi bir teklifle gelebilirler mi acaba?
hayırlısı olsun tatlım
evet evde olmak hem çok keyifli hemde çok yorucu oluyor biliyorum ama naz la olmak onlunla birçok şeyi paylaşmayıda hiçbirşeye değişmezsin bunuda biliyorum.
gözü için karar sizin kararınız tabi.
rabbim kuzumada şifa versin.
inş bir çırpıda olur biter herşey
ben evlenene kadar dedim sonrasını damat düşünsün ya ben zırt pırt gideceğim meme saati diye yahut beyefendi alıştıracak kızımı ek gıdaya valla ne yapayım ikimizde helak oluyoruz meme yok yemek yiyeceksin deyince amannn ne kadar daha emecek ki emsin işte
evet o gidenler varya buraya günaydın demeden nereye gidiyorlarsa ben de yardım ederim sibel ciğim
ben geldim canım günaydın herkese
Günaydın herkeseee
Haktan bilgisayara oturtmuyo beni ağlıyo oturunca yazamıyorum
bi sakinleştireyim şunu gelirim öptüm sizi
müzeyyencanım nasılsın .. göreşemiyoruz ne zamandır ..
paşalarım nasıl
selam kızlaar.
selver ve melike aman ihmal etmeyin kızlar dişleri. bir an önce gidin. geciktirdikçe daha kötü olacak biliyorsunuz. cesaretlendirmek için söylemiyorum ama hiç korkacak birşey yok artık anesteziler çok iyi. ben geçen yaz 8 tane dolgu 2 tane kanal tedavisi yaptırdım rahat ettim.
bigecim seninki iyiden şaşırmış ve sabrını taşırmış. ne yaptın akşam yol verdin mi? sıkma canını diycem ama yeni birini alıp düzene girene kadar zor tabi. tanıdığım kadarıyla sen emeğe saygı duyan hassas bir insansın inşallah içine sinecek kadir kıymet bilecek işini layıkıyla yapacak birini bulursun.
sibel senin işyeri niye bu kadar uzattı çıkış ve tazminat işini acaba?? haklısın evde olmak çok zor ama zoru kadar tadı da büyük bence. her anında kuzunun yanında olabilmek hiçbirşeye değişilmez.
benim haşarı oğlum akşam vitrinin kapağına çarpıp morarttı. nasıl ağladı kuzum parmağıyla göstere göstere içim eridi. allah beterinden saklasın. ama yine akıllanmıyor gidip gidip kapakla oynuyor vuruyor kızıyor sanki hesap sorar gibi. alem valla bu çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?