2009 Aralık Anneleri

hayırlısı olsun tatlım
evet evde olmak hem çok keyifli hemde çok yorucu oluyor biliyorum ama naz la olmak onlunla birçok şeyi paylaşmayıda hiçbirşeye değişmezsin bunuda biliyorum.

gözü için karar sizin kararınız tabi.
rabbim kuzumada şifa versin.
inş bir çırpıda olur biter herşey

canım sen beslenme saatleride okula gider emzirirsin artık zaten bu gidişle
kıyamm kuzuya kız emsin bırak..

bidaha kimse biyere gitmesin valla buralar böyle ısız kalırsa kırarım parmaklarınızı

ben evlenene kadar dedim sonrasını damat düşünsün ya ben zırt pırt gideceğim meme saati diye yahut beyefendi alıştıracak kızımı ek gıdaya valla ne yapayım ikimizde helak oluyoruz meme yok yemek yiyeceksin deyince amannn ne kadar daha emecek ki emsin işte

evet o gidenler varya buraya günaydın demeden nereye gidiyorlarsa ben de yardım ederim sibel ciğim

günaydıııııııııııııınnnnnnnn
kimseler yok:26:

ben geldim canım günaydın herkese

hoşgeldin melike

Günaydın herkeseee
Haktan bilgisayara oturtmuyo beni ağlıyo oturunca yazamıyorum
bi sakinleştireyim şunu gelirim öptüm sizi

Günaydın herkeseee

günaydın tatlım ilgi istiyor o ondan kızıyordur başka şeyle ilgilenmene bazen zeynep yapıyor mutfakta işim varsa bırakıyoruz işi kucak kucağa oturuyoruz ara ara dönüp bakıyor yüzüme sanki hala duruyormuyum diye şaşkın zaten kucağımdasın diyorum kıkırdıyor

günaydın herkeze. offf işler bitmek bimiyor ya geliyorum tam yazacam pat biri geliyor. herkez iyimi. biz de bi yaramazlık yok şükür. iyiyiz hepimiz

günaydınlar biz anca kalktık oğluşla kahvaltı yapıcaz o normal kahvaltı yapıcak
bende yicem şeyleri blendırdan geçiririm artık dişten çiğneyemiyorum çünkü:)

canım yaaa çok mu kötü benim de gitmem lazım sallıyorum en güzeli hiç çekmeden gidip halletmek yapacak bir çare yok çünkü gene gideceksin gene gideceksin şimdi çektiklerin ekstra olacak

çok geçmiş olsunn bend çok korkarım dişçiden .. maşallah paşama tek tek mi yiyiyoo kahvaltısını bizimkine karar olmuyoo canı isterse tek tek. canı istemezse miluba kahv. karıştıryoruz peynirii , yumurtasını, pekmezini ..

canım yaaa çok mu kötü benim de gitmem lazım sallıyorum en güzeli hiç çekmeden gidip halletmek yapacak bir çare yok çünkü gene gideceksin gene gideceksin şimdi çektiklerin ekstra olacak
haklısın canımda korku olmasa o dişçi sandalyesine oturmak bana ölüm geliyor
20lik gömük dişim yarısı etin altında o çekilicekde normal bi çekim değilmiş herhalde
korku sardı beni

sağol canım korkulmucak gibi değilki:)
evet canım tek tek yiyo mama gibi sevmiyo lokma lokma yediriyorum minicik büyük verirsem boğuluyor
benimkide böyle bi cins su içerken boğulup duruyor:)

haklısın canımda korku olmasa o dişçi sandalyesine oturmak bana ölüm geliyor
20lik gömük dişim yarısı etin altında o çekilicekde normal bi çekim değilmiş herhalde
korku sardı beni

sağol canım korkulmucak gibi değilki:)
evet canım tek tek yiyo mama gibi sevmiyo lokma lokma yediriyorum minicik büyük verirsem boğuluyor
benimkide böyle bi cins su içerken boğulup duruyor:)

hakketten zormuş canım allah yardımcın olsun. inşllah bir çıpıda biter anlamazsın acısını fila .
maşallah paşamaolsun annesi küçük küçük yesin bizimkide arada su içerken boğulu öksür öksür zor geliyo kendine . bi görsen halini gözler kıpkırmızı filan ödüm kopuyoo her defasında ..
minicik bunların boğazı yaa ..

Sibel çıkışını niye vermiyorlar ki acaba başka düşünüdükleri bir şey mi var?
Bir ara tayin istiyordun belki öyle bir durum olabilir mi bir teklifle gelebilirler mi acaba?

yok canım ya kurumsal şirketin formaliteleri iş akdim fesh görünüyomuş yönetim kurulundan karar çıkması bekleniyo.. sanki devlet kuruyolar anlamadımki alt tarafı bi elemanı işten çıkarcaklar..

kesinlikle nazla beraber olmanın onun herşeyiyle ilgilenmenin tadı bambaşka.. benim tek şikayetçi olduğum konu nazın yemek yememesi birde uyanıkken bana yedirmemesi :)) daha doğrusu uyanıkken bana hiçbir iş yaptırmaması.. okadar yoksa halimden memnunum yani..

ayy melike evet bende bazen sinirleniyroum bıraktırim diyorum sonrada sanki garantisimi var yani memeyi kesince kesintisiz uyuyacak ne versem yicekmi?? sonra işte boşveer diyorum eninde sonunda zaten meme olayı bitecek..

Günaydın herkeseee

ay yerim ben daktan paşayı annesinide paylaşmazmış bizimle..

ay çok fena valla ben diş olayından korkarım o yüzden 6 ayoda bi dişçideyimdir çok şükür şimdiye kadar en ufak bi sorun yaşamadım dişlerle ilgili..

selam kızlaar.
selver ve melike aman ihmal etmeyin kızlar dişleri. bir an önce gidin. geciktirdikçe daha kötü olacak biliyorsunuz. cesaretlendirmek için söylemiyorum ama hiç korkacak birşey yok artık anesteziler çok iyi. ben geçen yaz 8 tane dolgu 2 tane kanal tedavisi yaptırdım rahat ettim.

bigecim seninki iyiden şaşırmış ve sabrını taşırmış. ne yaptın akşam yol verdin mi? sıkma canını diycem ama yeni birini alıp düzene girene kadar zor tabi. tanıdığım kadarıyla sen emeğe saygı duyan hassas bir insansın inşallah içine sinecek kadir kıymet bilecek işini layıkıyla yapacak birini bulursun.

sibel senin işyeri niye bu kadar uzattı çıkış ve tazminat işini acaba?? haklısın evde olmak çok zor ama zoru kadar tadı da büyük bence. her anında kuzunun yanında olabilmek hiçbirşeye değişilmez.

benim haşarı oğlum akşam vitrinin kapağına çarpıp morarttı. nasıl ağladı kuzum parmağıyla göstere göstere içim eridi. allah beterinden saklasın. ama yine akıllanmıyor gidip gidip kapakla oynuyor vuruyor kızıyor sanki hesap sorar gibi. alem valla bu çocuklar.

müzeyyen canım nasılsın .. göreşemiyoruz ne zamandır ..
paşalarım nasıl

canım dün açtım ama doğru düzgün bakamadan kapattım. iyiyim yoğun bir şekilde çalışmaya devam. paşalar da tam gaz kudurmaya devam. sen nasılsın gribi atlattın sanırım. emre burak nasıl?

geçmiş olsun canım kıyamam.. bunlar böyle benimkide gelip gidip ütü masasını çekiyo bikere üstüne düştü hala çekiyo.. ahh ahh yaramaz bıdıklar..

valla işyerini arıcam yine öğleden sonra bakalım ne dicekler..

Zeynebin yeni bir dişi çıkmış babası güldürürken gördüm ön üstler daha çıkmadan ( sadece ön 2 tane var ön altta 3 adet ) ikinci azı dişini çıkardı ne ters bebek bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…