ha buarada yiğit yine kulak enfeksiyonu gecirio sebebide çiğnememesi neyazıkki doktor çiğnemediği sürece kapar bunu dedi çiğnemeyince kulakta bi bölüm varmış o devre dışı kalıomuş çok moralim bozuk yanii
evet canım bende ıslak mendil kullanıyorum kışın özellikle daha çok ama ıslak mendilleri sıcak suda mutlaka yıkıyorum hep iyi marka kullandım alt temizliğinde de hep yıkıyorum ciltleri çok hassasyaaa kızlar hepinize bişey sorcam beeklerin alt temizliğinde ve günlük elini yüzünü silmede ıslak mendil kullanıyomusunuz ben şahsen huggisinkini kullanıyorum yazın altını yıkıyorum ama kışın kullandım ama şöyle bi araştırıyım dedim çok zararlıymış yani bizim ii diye aldığımız marka bile çok zararlıymış çok üzüldüm bizde kanın burnun kenarı pul pul oldu acaba ıslak mendildenmidir c.tesi .dra götürcem ama eğer ıslak mendilsende çok çok üzülcem
sibel sakinnnnn
o yemedikçe yeni seçenek sunarsan dişinin kestiğini sunana kadar bekler o arada da ölmeyecek kadar (pilav ve çorba örneği) yiyerek idare eder nasılsa üstüne anne emzirecek de hiç sakıncası yok yani
yaaa kızlar hepinize bişey sorcam beeklerin alt temizliğinde ve günlük elini yüzünü silmede ıslak mendil kullanıyomusunuz ben şahsen huggisinkini kullanıyorum yazın altını yıkıyorum ama kışın kullandım ama şöyle bi araştırıyım dedim çok zararlıymış yani bizim ii diye aldığımız marka bile çok zararlıymış çok üzüldüm bizde kanın burnun kenarı pul pul oldu acaba ıslak mendildenmidir c.tesi .dra götürcem ama eğer ıslak mendilsende çok çok üzülcem
ah bige yapamıyorum sakin olamıyorum okadar okuyorum yemeği savaşa dönüştürmeyin endişelendiğinizi hisedersekoz olarak kullanır vs. vs. ama elimde değil. daha ilk kaşıkta hayır diyo napim kaldırimi kaldırsam meme diyo o emdiği azcık şeyle durulurmu sonra bütün gün memeden ayrılmıyo tabi.. off offf..
selam herkeslere pek yazasım yok hayat aynen devam ediyor kısmen ii gelişmeler arifesindeyim inş. olursa paylaşırım ii bakın bebelere ve kendinize ...
yaaa kızlar hepinize bişey sorcam beeklerin alt temizliğinde ve günlük elini yüzünü silmede ıslak mendil kullanıyomusunuz ben şahsen huggisinkini kullanıyorum yazın altını yıkıyorum ama kışın kullandım ama şöyle bi araştırıyım dedim çok zararlıymış yani bizim ii diye aldığımız marka bile çok zararlıymış çok üzüldüm bizde kanın burnun kenarı pul pul oldu acaba ıslak mendildenmidir c.tesi .dra götürcem ama eğer ıslak mendilsende çok çok üzülcem
ah bige yapamıyorum sakin olamıyorum okadar okuyorum yemeği savaşa dönüştürmeyin endişelendiğinizi hisedersekoz olarak kullanır vs. vs. ama elimde değil. daha ilk kaşıkta hayır diyo napim kaldırimi kaldırsam meme diyo o emdiği azcık şeyle durulurmu sonra bütün gün memeden ayrılmıyo tabi.. off offf..
hanımlar yarın 5 tane daha uzun kulağı yollayacağım,burcu t,seray,esra t,neşe,öznur
bu 5 kişininkini de yoluyorum yarın....
bigecim sadece senin oliver kaldı.oliver da bitince seninkinide yollucam inş 1 hafta içinde..seninkini de yollayınca bana verilen adreslerin hepsine yollamış olacağım .
burcu 24.5 ve hande nin adrsleri yok bende...onlarda yolladıkları zaman onlarada örüp yollarım inş...
başka isteyen olursa bildirsin....
selam herkeslere pek yazasım yok hayat aynen devam ediyor kısmen ii gelişmeler arifesindeyim inş. olursa paylaşırım ii bakın bebelere ve kendinize ...
canım ben yüzüne hiç kullanmadım artık altınada kullanmıyorum yaşlı bir eczacı teyze ıslak mendille temizlersen daha çok gelip benden pişik kremi alırsın dedi yıkayamıyorum diye bir tasa su koyuyorum pamukla temizliyorum kuruluyorum artık pişik sorunu kalmadı hele yüzüne sürme tatlım ama o burun kenarları bizde de pul pul oluyor heralde kalorifer kurutuyor havayı diye düşündüm
ya kızım barı bir kaşık tadına bak yok yok yok ama dün biraz rahatladım komşunun ana sınıfına giden oğlu var aynıydı dedi dedim 1 kaşık bile yemiyor sadece portakal ve suyu o kadar dedim oğlum onu bile istemiyordu 2 yaşına kadar emdi sonra 1 günde bıraktı çocuk şimdi ne bulsa yiyor bilmiyorum ama sanki içime su serpildi
biraz kendinizden biçmeye çalışın
iştahsız ana babanın homini gırtlak çocuğu olmaz ki arkidişler
evet ama be mübarek 9 ay dua ettim babaya çekse olmaz mıydı
2.5 yaşında erkek bebeğe ne alınır ki hediye olarak hiç tanımıyorum ayrıca
kopya alman mümkün değil mi kimseden?
Joker'in sitesinde hediye bulucu gibi bir fonksiyon vardı orayı dene
dur bakayım yap boz kitaplar buldum gelen mailde kitap sevdiği yazılmış bu diğer tarafta ki hediye olayı
benim tanıdığım biri mi acaba :44:
Adınız: Evren
Soyadınız:Aydoğan
Nurturia Nick:evren
Çocuk adı: Tan Çocuk yaşı:2.5 yaş
Çocuğun ilgi alanı:ses çıkarmayan oyuncaklar, kitap, ne bilim öyle şeyler
bizde kolaydı zeynep nelere ilgi duyuyor veya bedeni ne hallediyorduk bunu ne tanırım ne ederşim 2.5 yaşında erkek bebek
yanlış bilmiyorsam ankarada yaşıyorlar (%85 diyeyim) ve atatürkçü bir aile şekerim
bu arala toy story çok moda çocuklar arasında ama onlarınkini de ilgilendirmiş midir bilemem, nurti'de de patates kafa modası var...sözün özü patates kafa alabilirsin
yanlış bilmiyorsam ankarada yaşıyorlar (%85 diyeyim) ve atatürkçü bir aile şekerim
bu arala toy story çok moda çocuklar arasında ama onlarınkini de ilgilendirmiş midir bilemem, nurti'de de patates kafa modası var...sözün özü patates kafa alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?