2009 Aralık Anneleri

selam kızlar
işten başımı kaldırıp geldim şükür
müzeyyenim geçmiş olsun paşama, kıyamam ve tahmin ederim nasıl ağıtlar yaktığını
tülay, melike, sibel,selver sizlerede merhaba

sağol canım. ben zaten sıpa uyanıksa asla çıkarmıyorum ütü masasını. berkay uyuyunca yapıyorum ütüleri. bir keresinde ütü masasında ütü koyulan yerin altından elini yaktı çok fena. o günden sonra yanında ütü yapmıyoruz. ne masaya ne ütüye ne kıyafetlere rahat vermiyor.

hadi hayırlı haberler alırsın inşallah.

Zeynebin yeni bir dişi çıkmış babası güldürürken gördüm ön üstler daha çıkmadan ( sadece ön 2 tane var ön altta 3 adet ) ikinci azı dişini çıkardı ne ters bebek bu kız
canım hayırlı olsun yeni inciniz. azılar da çıkıyor yavaş yavaş güzel güzel mamalar yesin annesini üzmesin inşallah turtacık.
selam kızlar
müzeyyenim geçmiş olsun paşama, kıyamam ve tahmin ederim nasıl ağıtlar yaktığını

sağol meralimm denk gelemiyorduk ne zamandır sağol canım. naber öycüm kara kuzum nasıl?

işte benim gönlümdeki de seninki gibi şeyler söyleyen (ama laf olsun diye değil tabii) bir tip allah inşallah denk getirir sağolasın

alla alla canberkin eller neden ısınmıyor acaba? ateşliyken elden ayaktan kan çekilir buz keser eyvallah ama sonra normale döner :44:

inşallah canım sağolasın

ah kuzu yaaaaaaa geçmiş olsun benimki de öyle acısı biraz hafifleyince hemen sopalıyor çarptığı yeri

merabayın cüyneten

bigee naber canım? ne yaptın son durum nedir bakıcı olayında? müsait olunca yaz da merkata bırakma bizi

aynı anda yazıyormuşuz
sağol canım. akıl küpü bal küpü bunlar yaa

ebru canberk de enfeksiyon nedeniyle ishal vardı değil mi?
berkay da ishal karın ağrısı gaz sancısı gibi durumlarda eli ayağı buz keser belki onla ilgisi olabilir sizin de:26:

Zeynebin yeni bir dişi çıkmış babası güldürürken gördüm ön üstler daha çıkmadan ( sadece ön 2 tane var ön altta 3 adet ) ikinci azı dişini çıkardı ne ters bebek bu kız

oy kuzucuk hadi hayırlı olsun ötekiler de sancısız ağrısız çıksın inşallah..

selam kızlar

meraba canım öykücük napıyo

ay canım benim ne ütü yapması mümkünmü öyle bişey ben o uyanıkken wc ye gidemiyorum ütü masasının durduğu yerden gidip çekiyo..

bigeee nooldu bakıcı olayı??

mama sandalyesinde durmuyomuki bende bi iş yapıcaksam odadan çıkınca koyuyorum saldalyesine oturup tv izliyor yoksa zarar üstüne zarar yapar yerler kayıyo düşerde

bigeee nooldu bakıcı olayı??

dün gittiğimde çıkmıştı evine varmasını bekledim bir telefon ederek kestim biletini 11 günlük parasını bıraktım, giysileri vardı gel istediğin zaman al dedim sabahtan gelmiş almış hepsini

biz umutla yalnızken bütün odaların kapısını kilitleyip anahtarını alıyorum bir tek mutfak ve salon açık oluyor banyoya giden koridorun kapısını da kapalı tutuyorum sadece ben tuvalete gideceksem mutfağı kapatıp banyo kapısı açık işimi hallediyorum o arada da ya baby tv ya reklam açıyorum genelde gelmiyor bile, tv ilgisini çekmezse banyoda takılıyor işte :86:

iyi yapmışsın canım hem çocuğa yalnız bakmıyor hem çalışma saatide çok az dünyanın parasını istiyor

mama sandalyesinde durmuyomuki bende bi iş yapıcaksam odadan çıkınca koyuyorum saldalyesine oturup tv izliyor yoksa zarar üstüne zarar yapar yerler kayıyo düşerde

maşallah selver ben umutu mama sandalyesinde yalnız bırakıcam ha :96: velev ki kemer bağlı ve ayağa kalkamadı oturduğu yerde zıplayarak o sandalyeyi devirir benim kudurcuk :97:

maşallah selver ben umutu mama sandalyesinde yalnız bırakıcam ha :96: velev ki kemer bağlı ve ayağa kalkamadı oturduğu yerde zıplayarak o sandalyeyi devirir benim kudurcuk :97:
ben kemer bağlamıyorum sıkılıyor yalnız benimkide bu aralar arkaya doğru dönmeye başladı öndeki masayı karnına kadar yaklıştırıyorum ozaman dönemiyor pek.
başka çarem yok valla mecbur durucak:) ev sobalı dışarı çıkınca alamıyorum onu yanıma
alıştı artık

müzeyyenim denk gelemiyoruz vallahi
inan bende yoğunum
öycü yaramaz veeee çok geveze teyzesi

paşalarda iyidir inş

benimki kullanmıyor kızlar
kaldırdım
hep ayağa kalkıyor
hatta oturarak değil gezerek yemeğini yiyor malesef

zaten benimkide tv koltuğu olarak kullanıyor bi tek kahvaltısını sandalyede yapıyor
çorba sıvı şeyler içerken yerde yatırarak yediriyorum :87:

biz tam aksine gözümüzün önündeyse koyabiliyoruz o da en uzun 5 dk. duruyor
bir tuvalet ihtiyacı için çektiğin eziyete bak yaa. iyi alıştırmışsın ama bizimkinin kapalı kapıya tahammülü yok eline ne bulursa kapıya vurmaya başlıyor. aynı zamanda o sinirle kendine de çarpabiliyor elindeki materyal. ağlıyor bağırıyor apartmanı ayağa kaldırıyor vallahi.
diyorum ya zaten haşatı çıktı evin bu ay sonu tadilata başlıycaz ama doğru mu yapıyoruz diye düşünüyorum acaba şu sıpa biraz daha mı büyüseydi
ben de asla bırakamam devirir vallahi
bravo sana duruyorsa veya durdurabiliyorsan ben başaramıyorum valla

biz de ilk 5 dk. mama sandalyesinde başlıyoruz. ama yemeği nerde bitirdiğimiz hiç belli olmuyor. bazen mutfak masasının tepesinde bazen bangonun üzerinde bazen odasında bazen koltuk tepesinde neresi denk gelirse

selam tatlişkolar nasılsınız..uzuuuuun bı aradan onra geldımm

mama sandalyesine asla oturmuyo hele kemerini bağlamazsam zaten ayağa kalkıyo arkasını dönüyo inmeye kalkıyo vs. e bağlarsamda kıyamet kopuyo.. biz yemeğimizi bile orda yiyemiyoruz

hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim.. bizim sadece nazın odasının tuvaletin ve yatak odasının kapıları var salonda mutfakta ayakkabılık vs. hepsibir açık.. o yüzden gözmü üstünden ayırmamam gerekiyo..

tv ile asla ilgilenmiyo ben odada yoksam zaten.. tuvaletede aynen kapıyı açık bırakıyrum o da geliyo işin kötüsü illa kucağına al diye ağlıyo oha daha neler yani.. :))

Ateşi çıkarken buz kesmişti zaten evet eller buzz gibi alnı ateş gibiydi de şimdi ne oluyor onu anlamadım.

Evet Müzeyyen bağırsak enfeksiyonu nedeniyle ishal oldu ama o da bir gün sürdü gerçi hemen normale dönmüyor sanırım vücut sarsıldı bir kere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…