Günaydın kızlar.
Geçen hafta çarşamba günü hepatit a aşımızı olmuştuk. Tam da meralimin dediği gibi 5. Gün ateş yaptı. (uyardığın için tekrar sağol arkadaşım) pazar günü kabus gibiydi. Yavrum nasıl ıhlıyor dert yanıyor. Pazartesi sabaha karşı rahatladı biraz. Dün akşam da hafif ateş oldu. 38 i geçmedi şükür. Keyfi iyiydi. Sizler nasılsınız kuzular nasıl?
Yaseminim daktanıma geçmiş olsun canım ucuz atlatmış valla.
cvp gelmemiş sibelcim
o kitabı mutlaka al derim zeka geliştiren oyunları yemişim çocuğun zekası zaten kuvvetli, onu nasılsa geliştirirsin (ayrıca çok çok önemli farklılıklar da yok oyunlarda belirteyim) sen önce yeme konusunu sorun olmaktan çıkar
carlos gonzales diyom çocuğum yemek yemiyor diyom
canım bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah
günaydın herkese
günaydın herkese
geçmiş olsun canım neyseki atlattınız..
alim bari :)) msj gelmemiş ama ok dir.. burdan özelden msj atabilirsin..
herkeşlere günaydın kızlar
Günaydın kızlar.
Geçen hafta çarşamba günü hepatit a aşımızı olmuştuk. Tam da meralimin dediği gibi 5. Gün ateş yaptı. (uyardığın için tekrar sağol arkadaşım) pazar günü kabus gibiydi. Yavrum nasıl ıhlıyor dert yanıyor. Pazartesi sabaha karşı rahatladı biraz. Dün akşam da hafif ateş oldu. 38 i geçmedi şükür. Keyfi iyiydi. Sizler nasılsınız kuzular nasıl?
cvp gelmemiş sibelcim
o kitabı mutlaka al derim zeka geliştiren oyunları yemişim çocuğun zekası zaten kuvvetli, onu nasılsa geliştirirsin (ayrıca çok çok önemli farklılıklar da yok oyunlarda belirteyim) sen önce yeme konusunu sorun olmaktan çıkar
carlos gonzales diyom çocuğum yemek yemiyor diyom
günaydın herkese
yılmaz özdil' in yazını okudum canım boyoz çekti . Aşmı eriyorum ne
ahanda yeğen geliyoooooooooooooooooooooo
kızlar dün ömrümün yarısı gitti k.validme gittik annem ben özgür zeynep bu oynarken sehpaya çarptı beraber düştü ağladı ah dedim çenesi vurdu olmadı kızım birşey dedim bir aldım kucağıma ağzı kan dolu üstü kan önce zaten mosmor oldu ağlarken hemen bigenin dediği gibi yüzüne üfledim çok kanadı dudağı ya patladı ya dişi kesti üstü hafif şişti ama ömrümde hiç bu kadar korkmamıştım
Günaydın kızlar.
geçmiş olsun canım neyseki atlattınız..
yasemincim yeni okudum ben gözümden kaçmış daktanımı allah korumuş size de gçmiş olsun..
alim bari :)) msj gelmemiş ama ok dir.. burdan özelden msj atabilirsin..
herkeşlere günaydın kızlar
müzeyyencim çok geçmiş olsun .. biz 2 yaşımızda olcakmışız hepatit a aşımızı dr öyle söledi .
carlos amca görse seni bundan sonraki kitap tanıtımlarını da sana yaptırırdı kesin ..
herkese günaydınnnn
herker nasıl biz iyiyiz çok şükür
az önce evle konuştum bizim soytarı mama sandalyesinden tek başına yere inmiş.hemde kemeri bağlıyken.nasıl çözdüyse artık..:26: annem ellerini yıkıyormuş banyoda bi gelmiş burak mama sandalyesinden inmeye çalışı annem aman filan derken bizimki inmiş bide sırıtmış kadına aklı gitmiş tabii bizimkinin .. bi daha bırakmam sizde bırakmayın diyo bana .. off valla rabbim koruyoo yaa sandalye kaysaydı düşseydi düşenemiyorum bile
kızlar dün ömrümün yarısı gitti k.validme gittik annem ben özgür zeynep bu oynarken sehpaya çarptı beraber düştü ağladı ah dedim çenesi vurdu olmadı kızım birşey dedim bir aldım kucağıma ağzı kan dolu üstü kan önce zaten mosmor oldu ağlarken hemen bigenin dediği gibi yüzüne üfledim çok kanadı dudağı ya patladı ya dişi kesti üstü hafif şişti ama ömrümde hiç bu kadar korkmamıştım
geçmiş olsun canım benimkide düştü öyle ağzında kanı görünce ömrüm gitti
geçen akşamda misafirlikteyken hızlı yürüyodu yemek masasına alnını çarptı mosmor
o yetmedi ben yerde oturuyodum tamda çay çok sıcaktı geldi üstüme atladı onu yakmamak
için çayı bana doğru devirdim benim bacak gitti:)onun eline çok az geldi
şimdi en tehlikeli zamanlarımız işimiz var valla nekadar dikkat etsekte ille oluyor bişeyler
çok geçmiş olsun canım hemde nasıl ya başka bişey bunlar:)gelen olmuşta ben kaldığım sayfayı sık kullanılanlara kaydetmiştim yenilediğim halde yeni yazılanlar gelmedi karşıma
taaaa ki kimse yok msjını yazana kadar
sağolun kızlar allahtan bişey olmadı kızarıklığı filan hemencik geçti
müzeyyencim sizede çok geçmiş olsun
kıyamam yavruma yaaa demek sabaha kadar dert yandı(((
bizde 2 yaşında olcakmışız hepatit a aşımızı
bak sen kerataya
öğrenmiş demek çözmesini
nerde tehlikeli bi iş var ordalar napcas bunlarla biz :18:
hey allahım yaaa(((
bizimde geldi başımıza
düştü kanepeye çarptı ağızını
tabi ağzı hep kan((
insan ne fena oluyo ya evladının üzerinde kan görünce
allaha emanet hepsi
biz yetişemeyiz koruyamayız yeterince allahım korusun tüm kuzuları
müzeyyenim geçmiş olsun paşamaGünaydın kızlar.
geçmiş olsun melikecimahanda yeğen geliyoooooooooooooooooooooo
selam yasminim selamherkese selam demeye geldim ama dünden beri yazan olmamış(((
herkes iyidir inşallah :26:
Hay allahım ya bu hiperaktiflerle biz nasıl baş edeceğiz bak ikisi de aynı ağızdan gazi rabbim korusun bütün evlatları
babamı bekliyorum gelsin eve gideceğim hmmm bu akşam öyle bir geçer zaman ki varrr
hanımlar,uzun kulaklar listedeki herkese yollandı,bigecim seninkilerde hazır yollucam inş,yani bana verilen listede adresi olanların hepsine gönderdim.
arkadaşlar başka uzun kulak yada herhangi bir oyuncak isteyen bana ulaşabilir.
HAYATIMIN İÇİNDEN..... blog adresim,burdan mail adresimi de bulabilirsiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?