yılmaz özdil' in yazını okudum canım boyoz çekti . aşmı eriyorum ne
sen gel izmire ben sana boyozun kralını yediririm nevracımmmüzeyyencim çok geçmiş olsun .. biz 2 yaşımızda olcakmışız hepatit a aşımızı dr öyle söledi .
az önce evle konuştum bizim soytarı mama sandalyesinden tek başına yere inmiş.hemde kemeri bağlıyken.nasıl çözdüyse artık..:26: annem ellerini yıkıyormuş banyoda bi gelmiş burak mama sandalyesinden inmeye çalışı annem aman filan derken bizimki inmiş bide sırıtmış kadına aklı gitmiş tabii bizimkinin .. bi daha bırakmam sizde bırakmayın diyo bana .. off valla rabbim koruyoo yaa sandalye kaysaydı düşseydi düşenemiyorum bile
sağol kıymetcimgünaydın ...
müzeyyen geçmiş olsun tekrar göstermesin Rabbim inş.
nevra size de geçmiş olsun .alışırsa hep yapmaya başlamaz umarım.zeynep inebiliyo ikeanın mama sandalyesinden(daha doğrusu bildiğin ayağa kalkıp ayağpını dışarı atıp atlıyo)
ben kaçar anneme gidiyorum görüşürz hanımlar
kuzuum geçmişler olsun turtama. sana da geçmiş olsun deyim canım ömründen ömür gitmiştir. benim zaten aklım çıkıyor bir yerinden kan akacak diye. ayberkin arada burnu kanıyor da fena oluyorum. allah korusun yavrularımızı.kızlar dün ömrümün yarısı gitti k.validme gittik annem ben özgür zeynep bu oynarken sehpaya çarptı beraber düştü ağladı ah dedim çenesi vurdu olmadı kızım birşey dedim bir aldım kucağıma ağzı kan dolu üstü kan önce zaten mosmor oldu ağlarken hemen bigenin dediği gibi yüzüne üfledim çok kanadı dudağı ya patladı ya dişi kesti üstü hafif şişti ama ömrümde hiç bu kadar korkmamıştım
ah bu sıpalar ömrümüzü tüketecek valla size de geçmiş olsun selver. çok büyük bir kaza bela olmadan bir büyüseler. gerçi ondan sonra da ne yaptı ne etti nereye kimle gitti derdi başlayacakgeçmiş olsun canım benimkide düştü öyle ağzında kanı görünce ömrüm gitti
geçen akşamda misafirlikteyken hızlı yürüyodu yemek masasına alnını çarptı mosmor
o yetmedi ben yerde oturuyodum tamda çay çok sıcaktı geldi üstüme atladı onu yakmamak
için çayı bana doğru devirdim benim bacak gitti:)onun eline çok az geldi
şimdi en tehlikeli zamanlarımız işimiz var valla nekadar dikkat etsekte ille oluyor bişeyler
sağol yaseminimmsağolun kızlar allahtan bişey olmadı kızarıklığı filan hemencik geçti
müzeyyencim sizede çok geçmiş olsun
kıyamam yavruma yaaa demek sabaha kadar dert yandı(((
sağol arkadaşım inşallah diycem ama hala pek keyifli olduğu söylenemez kuzumunmüzeyyenim geçmiş olsun paşama
bununla atlatmıştır inş cnm
hay onun sporunu dillerini seveyim ben cimcimeye bak yaa maaşallah kuzumaselam herkese
ne zamndır gıremyordum gecmışı okumaktan korktum ama meger 10 sayfa ılerlemış,okudum cok şukur herkes ıyı...bızde ıyıyız eşim gunlerdır şehır dışında bugun geldı yarın son bıyere daha gıdıyor,,bızde kayınvalıdemleyız,,azra sultan bızı eglendırıyor ışte tum gun:))
ayy kızlar ya bızıımkı bır spor yapıyor yanı oluyoruz gulmekten cocuk spora duştu ıyıce,,,olduğu yerde koşuyor gıbı yapıyor,,ellerı havaya kaldırıp eğilip kalıkıyor,oturup bacaklarını kaldırıp ındırıyo yatıp yapıyo aynısını falan aama bır gorsenız ardarda yapıyor hepsını cok komık oluyo ya arada bırde ebru şallı mısalı nefes alıp verıyor:))bugun nerden ogrendyse bacaklarını yavaşça acıyor ama boyle yavaş yavaş ve nerdeyse acarak oturacak,,unutturmaya çalıştık kontrol edemzde bırden acılır bacakları bağları yırtılır falan dıye,,,sankı cok yıyomuş gıbı bıde sporumuz cıktı ışte:))
ve yenı kelımerımız pilavvv pilavvv,,ninne,,eediçç(erdinç dıyor yane)dört,,vvavvvv,abuuuuvv,,ayyyhh ayyh.....şeklınde,,yalnız pılav ve erdınçe cok takıldı durup durup sayıklıyor:))
bizimki de akşam 11 de uyudu sabah 7 de kalktı şekercimgünaydın sabah 7 de kalktı şebek akşam 9.30 da uyumuştu kalktı biraz oynadı dolandı şimdi uyuyor ama ben uyuyamam ki şebek ne olacak
bu msj ın türkçe meali günaydın oluyor tabii kimse gelmez ama
herkes günaydın demiş kaçmış bende diyim bari... günaydın herkese..
bizçadırımızıalar ço kurduk şu aralar çok oynuyruz onunla.. ama benide içerde hapis ediyo yani :s
bi düzen oluşturmamız lazım bizim bir an önce sabahları 7 buçukta kalkıyo.. 11 de tekrar uyumak istiyo. e 11 de uyutursam 1 de kalkıyo sonra akşam sapıtıyo 6 buçuk gibi uyumak istiyo e o saatte uyutursam akşam bidaha nası yatıriim ben onu.. uyutmazsam sapıtıyo hem bu sefer akşam daha zor uyuyo.. of ya napıcam bilemiyorum..bugun dedim 11 de yatırmiim biraz daha geç yatıriim canıma okudu resmen.. hem daha zor uyudu hem durmadı
yemesi dert uyuması dert oy allahım yardım et..
kuzuum geçmişler olsun turtama. Sana da geçmiş olsun deyim canım ömründen ömür gitmiştir. Benim zaten aklım çıkıyor bir yerinden kan akacak diye. Ayberkin arada burnu kanıyor da fena oluyorum. Allah korusun yavrularımızı.
Bizimki de akşam 11 de uyudu sabah 7 de kalktı şekercim
allah dermansız dert vermesin sibelcim bunlar da dert mi yaa ilk bebeklik zamanlarını gaz sancılarını (var mıydı bilmiyorum amma) düzensiz uykularını ne bilim işte ilk zamanlar yaşadığın tüm zorlukları düşün. Ben öyle yapıyorum çok yorulduğumda biraz teselli bulmaya çalışıyorum. Bir de ayberkime bakıyorum hiç eziyeti yok bugünlerde geçecek berkay da ağbisi gibi büyüyecek diye kendimi avutuyorum.
günaydın sibel.korkmuştur büyük bi ihtimla ya da dediğin gibi rüya gördüyine ben günaydın herkese.. kuzum bütün gece uykusunda sıçradı durdu nooldu iki gündür anlamadım valla..
günaydın sibel.korkmuştur büyük bi ihtimla ya da dediğin gibi rüya gördü
bizimkindede sık sık oluyor.sen bol bol dua okumayı ihmal etme çocuğa
bizde ilk defa gece 3 te uyuduk beyfendi bütün gece oyun oynamak istedi.
akşam misafirlikteydik yine düzen gitti orda uyuyamadı doğru düzgün.
3 tane aynı yaşta çocuk vardı hepsi birbirini itip durdu bütün gece bizimkide
düştü burnu kanadı ..geçen günde düştü evde burnu kanadı inş.alışkanlık olmaz bu
kanamalar
Günaydın kızlar
sibel büyük ihtimalle korkuyordur uykusunda rüyasında benim ki düşüp dudağını kanattığı gece uykusundan hep ağlayarak kalktı kucağıma alınca sakinleşti
zeynep de çok korkuyor kapıdan babası açıp giriyor kaçıyor zil çalısn hem kaçıyor hem dönüp bakıyor
patron 10 gün sonra işten çıkarım yapacakmış bizden de ya beni yada diğer bayan arkadaşı çıkaracak bakalım neler olacak
serinus canım özel mesaj yollanmıyor sana...
Saol canım ben ulaşdım sonunda arkadaşa,teslim almış...
selam herkeseeee
dün bugün bi halsizim nedense
canım bişey yapmak istemiyo sadece haktanla ilgileniyorum bende
ev aldı başını gidiyo haktan sayesinde
Kıyamam zeynepime nazıma
okuyun kuzuları anneleri bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?