günaydın kızlar diyeceğim ama sadece sibel ve yasmin desem daha doğru olacak sanki sadece sık sık üçümüz giriyoruz :2:
herkese günaydınnnn
günaydın herkese(((
kimse niye gelmiyo artık cidden yaaaa(((((
hazırlanıyorum malum cuma bugün
samsuna gitcem
bi terslik olmazsa hava bozmazsa
gezcem çarşı pazar bu hafta sonu diyorum ama bakalım gelen gün ne gösterir
çok sıkıldım evde durmaktan yaaaa((((
günaydın hanımlar..
melike nooldu işten çıkarma olayı??
hadi bakalım yasemin gez azcık değişiklik olur ama yorma kendini..
herkese günaydınnnn
günaydın herkese(((
samsuna gitcem
yormam canımın içisi yormam
Heeee iyi hatırlattın
sahi melike noldu o iş
günaydın herkese(((
samsuna gitcem
günaydın canımmmm
gez bol bol canım ama yavaş yavaş dinlene dinlene
dün olmadı birşey bardak pet dolum ünitesini kapatacakmış zarara ediyor diye kapatırsa 2 çalışanı müdürü ve kızlardan birini çıkarırım demiş ama 10 gün düşünecek aman hayırlısı olsun zaten bazen ben de çıkmak istiyorum ama ne bileyim kafam karışık aynı yerde hem ben hem babam çalışıyoruz babam muhasebeye bakıyor belki o da çıkar korkusundan beni çıkarmaz ama benim saatlerim sorun oluyor bebek filan aman ne bileyim ne yaparsa yapsın belki kapatmaz devam etme kararı alır diğer arkadaşın düğünü var yazın b.düzüne taşınacak zaten gelmesi sorun olabilir diye onu çıkarır vs vs vs
iyi yolculuklar canım. gez toz ama yorma kendini yasemincim. allah içine sindirsin.
dünde dediğim gibi ek gelir iyi olsa gerek ama sizin iş yeri çekilecek yer değil be melikem
allahım hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim
amin müzeyyenim
merak etme yormam
sizde kendinize iyi bakın ben yokken yeğenlerimede emi
ne zaman çıkarız belli değil ben şimdiden veda edeyim size
kocamaaaaaan öpüldünüz hepiniz allaha emanet olun
güle güle oğluşumu öp portakal hanıma da onu sevdiğimi söyle o duyar seni de öpüyorum
ay çok heycanlı melike sonuctan bizede haber ver..
yanlış alarm babamı pet dolumun ve damacana nın giderlerini konuşmak için çağırmışlar olan bana oldu ekstra 1 saat bekledim babam kızım tam yaz sezonu kapatmaz o yan tarafı filan sıkıntıdan etti o lafı sıkmayın canınızı dedi bakalım 10 gün sonra ay sonunda ne olacak
ay ne güzel ne çok severdim çocukken biz bişi yapamadık bugün yarın babamın senesi için kuran okutcaz ona hazırlık yaptık..
ay ne güzel ne çok severdim çocukken biz bişi yapamadık bugün yarın babamın senesi için kuran okutcaz ona hazırlık yaptık..
benim 7+0 da teşhisi koydu bi daha hiç muayene etmeden 8+0 da kürtaj oldum. bak 9 haftada duymuşsun. radyoloğa da gönderdi beni oda baktı ama bilmiyorum işte.evet bazen geç döllenmeden dolayı kalp atışları duyulabiliyor bnmde başıma geldi çok zor günlerdi 9 haftanın sonunda görüldü kalp atışları doktor dış gebelikten şüphelenmişti hep
ama doktor emin olmasa almazdı bnce ya vardır bir bildiği kaç sene okuyorlar tecrübeleride var tabi sen şimdi bebeğini düşün geçmişe dönüş yok kalbini bozma inşallah bu bebişimn sağlıcakla doğar kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?