allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin duanızı sibelcim
selam kimseler yok ii hafta sonları...
maşallah bebekleriniz büyümüş bile;
ben şuan aralık 2011 anne adayıyım. ancak 2009 da da aralık anne adaydım. 7+0 da kalp atışı yok dedi doktor bana kürtaj dedi bende oldum. ya insan bir de 8. haftada bakar emin olur dimi öyle üzülüyorumki bu olaya.2 sendir kendimi yedim bitirdim. acaba diyorum hep. canlı canlı mı aldı bebeğimi. o zaman yaşım 38 di. şimdi 40. iki koskoca yıl bir daha hamile kalamadım. ama o zamanlar bilmiyordum bu konuları. 7+0 da kalp atışı olmayabilirmiş. geçenlerde gittim sordum. ama kese büyüktü dedi kalp atışı olmalıydı dedi ama hiç inanasım yok.
allahım szin bebeklerinize uzun ömürler versin.
benim 7+0 da teşhisi koydu bi daha hiç muayene etmeden 8+0 da kürtaj oldum. bak 9 haftada duymuşsun. radyoloğa da gönderdi beni oda baktı ama bilmiyorum işte.
günahı boynuna.
teşekkür ederim canım işallah sizin bebekleriniz de uzun ömürlü ve sağlıklı olur...
evime geeeeeldiiiimmmmm
Herkeslere
Cananım hoşgeldin canım benim
Nasıl geçti günlerin?
Melikeeee
gerilim filmi yaratmışın burda geçmişi okuyunca ay dedim bende nolcak ama bişeycik belli değilmiş daha :97:
he valla benden senarist olur mu diye denedim baktım sürükleyici oluyor
senaryo :melike
yönetmen ve kötü karakter oyuncusuatron şeref
oyuncular:melike,zeliş,cüneyt ve mehmet
oscara adayız
bu arada hoşgeldin canım hamişim nasılsınız karnında ki kucağında ki ve sen
hoş geldin canım benimgünaydın yasmin sağol canım geldim artık eve insanın evi gibisi yok ya
gezdik bol bol çok iyi oldu orda havada güzeldi hep dışardaydık ama 2 gündür yağmur dışarı istiyor alıştı gezmeye işimiz zor gibi bakalaım sen nasılsın canım haktan nasıl kızımız nasıl isme karar verdinizmi
tünaydıııınn
ben geldimm herkes nasıl
hoşgeldinnn bizler iç güveysinden halliceyiz sen nasılsın oğluş nasıl
yorgunluk dışında iyiyim canım çok şükür oğluşta iyi tam gaz kudurukluk devam :)
sen naıslsın .. güzel kızın nasıl
yasemin canım nasılsın , haktan paşam , portakal hanım nasıllar
maşallah bebekleriniz büyümüş bile;
ben şuan aralık 2011 anne adayıyım. ancak 2009 da da aralık anne adaydım. 7+0 da kalp atışı yok dedi doktor bana kürtaj dedi bende oldum. ya insan bir de 8. haftada bakar emin olur dimi öyle üzülüyorumki bu olaya.2 sendir kendimi yedim bitirdim. acaba diyorum hep. canlı canlı mı aldı bebeğimi. o zaman yaşım 38 di. şimdi 40. iki koskoca yıl bir daha hamile kalamadım. ama o zamanlar bilmiyordum bu konuları. 7+0 da kalp atışı olmayabilirmiş. geçenlerde gittim sordum. ama kese büyüktü dedi kalp atışı olmalıydı dedi ama hiç inanasım yok.
allahım szin bebeklerinize uzun ömürler versin.
yorgunluk dışında iyiyim canım çok şükür oğluşta iyi tam gaz kudurukluk devam :)
sen naıslsın .. Güzel kızın nasıl
iyiyiz biz cümleten nevram
oğluşun huysuzluk nedenini anladım dün akşam
kök dişimizin birinin çıkmış iyice ucu
hayırdır neyin nesi bu yorgunluk?
iyiyiz biz cümleten nevram
oğluşun huysuzluk nedenini anladım dün akşam
kök dişimizin birinin çıkmış iyice ucu
hayırdır neyin nesi bu yorgunluk?
yağmura değil bunlar melike hediye olacak 2 yeğenim doğum yaptı onlara göndercemçok hoşlar ellerine sağlık canım benim sen iyice alıştın yağmurun bir sürü bebişi oldu
burda hava hep kış be yasemin gittiğimden daha ii ama bakalım doğu nede olsa sert bir iklimi var alışcak yağmurda eve hergün nereye çıkarıcam bn onu üşürüz yahu :)
bence oscarı kazanırsınız
iyiyim melikem nolsun
gittim gezcem hep diye yağmur hiç durmadı hafta sonu gezemedim((((
dün bi ara açtı markete gittik kociş ben haktan sonra yine bozdu hava bizde eve döndük
hoş geldin canım benim
oh ne güzel bi değişiklik olmuştur size
ama yağmur alıştıysa epey zorlanır şimdi kuzum
kıyamam yaaaa
haktanda çok seviyo dışarlarda gezmeyi ama havalar bi düzelmediki((
yazında çok sıcak olur çıkamayız güneş dokunur diye :97:
ben iyiyim haktanım iyi çok şükür kızım zümra olcak kesin kararlıyım ben bu konuda
yanına babası meva diyo ama bakalım o belli değil daha
tünaydıııınn
ben geldimm herkes nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?