2009 Aralık Anneleri

allah kabul etsin canım

Allah kabul etsin duanızı sibelcim

selam kimseler yok ii hafta sonları...

amin kızlar sağolun..

herkese iyi haftasonları..

geçmişi düşünüp sıkma bence de kendini.. sonuçta kasti yapılan bişey yok ne senin tarafından ne doktor tarafından doğrumuydu yanlışmıydı nasılsa bilemeyiz.. önemli olan şimdi karınındaki bebiş :)) allah ona uzun ömürler versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

arkadaşlarında dediği gibi geçmişi fazla takma şimdi karnında ki bebişi düşün ilk bebişin melek oldu dr un kasıtlı veya hatayla birşey yaptığını sanmıyorum eminim onun da bir bildiği vardır hayırlısıyla doğsun minicik sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı evlat olsun

evime geeeeeldiiiimmmmm
herkeslere
cananım hoşgeldin canım benim
nasıl geçti günlerin?
melikeeee
gerilim filmi yaratmışın burda geçmişi okuyunca ay dedim bende nolcak ama bişeycik belli değilmiş daha :97:

günaydın yasmin sağol canım geldim artık eve insanın evi gibisi yok ya
gezdik bol bol çok iyi oldu orda havada güzeldi hep dışardaydık ama 2 gündür yağmur dışarı istiyor alıştı gezmeye işimiz zor gibi bakalaım sen nasılsın canım haktan nasıl kızımız nasıl isme karar verdinizmi

he valla benden senarist olur mu diye denedim baktım sürükleyici oluyor
senaryo :melike
yönetmen ve kötü karakter oyuncusu atron şeref
oyuncular:melike,zeliş,cüneyt ve mehmet
oscara adayız

bu arada hoşgeldin canım hamişim nasılsınız karnında ki kucağında ki ve sen

bence oscarı kazanırsınız
iyiyim melikem nolsun
gittim gezcem hep diye yağmur hiç durmadı hafta sonu gezemedim ((((
dün bi ara açtı markete gittik kociş ben haktan sonra yine bozdu hava bizde eve döndük

hoş geldin canım benim
oh ne güzel bi değişiklik olmuştur size
ama yağmur alıştıysa epey zorlanır şimdi kuzum
kıyamam yaaaa
haktanda çok seviyo dışarlarda gezmeyi ama havalar bi düzelmediki((
yazında çok sıcak olur çıkamayız güneş dokunur diye :97:
ben iyiyim haktanım iyi çok şükür kızım zümra olcak kesin kararlıyım ben bu konuda
yanına babası meva diyo ama bakalım o belli değil daha

hoşgeldinnn bizler iç güveysinden halliceyiz sen nasılsın oğluş nasıl

yorgunluk dışında iyiyim canım çok şükür oğluşta iyi tam gaz kudurukluk devam :)
sen naıslsın .. güzel kızın nasıl

yasemin canım nasılsın , haktan paşam , portakal hanım nasıllar

yorgunluk dışında iyiyim canım çok şükür oğluşta iyi tam gaz kudurukluk devam :)
sen naıslsın .. güzel kızın nasıl

yasemin canım nasılsın , haktan paşam , portakal hanım nasıllar

iyiyiz biz cümleten nevram
oğluşun huysuzluk nedenini anladım dün akşam
kök dişimizin birinin çıkmış iyice ucu
hayırdır neyin nesi bu yorgunluk?

allah sizin bebeğinize de uzun ömürler versin. 2 yıl öncekini geçmişte bırakın ben oğlumdan önce (tam 1 yıl araları) hamileliğimde kalp atışları durdu, günlerce tekrar tekrar gittim tekrar tekrar baktırdım hata mı vardır diye..kürtaja girmeden önce bile son bir kez bakın diye yalvardım baktık hiçbir şey değişmedi...onların alacak nefesi yokmuş arkadaşım geçmişe takılıp kalmayın ne güzel bir hamilelik yaşıyorsunuz/yaşıyacaksınız şimdi geçmişin olumsuz anılarıyla karartmayın gününüzü
allah sağlıkla kucağınıza almak, büyütmek nasip etsin

şimdi gördüm canancım süper olmuş

şirin hanım ellerinize sağlık umutun totosu tavana vuracak bunu görünce

herkese merhaba
iş yoğunluğu dışında her şey yolunda çok şükür sizler de iyisiniz inşallah

eeee yasi az kaldı geçen sefer şu var bu yok döküm yapıyoduk noldu tecrübeli olunca hava mı yapıyosun hiç bahsetmiyorsun hazırlıklardan
anlat bakalım ne aşamadasın neyin tamam neyin eksik :82:

sen naıslsın .. Güzel kızın nasıl

ben iyiceyim malum işteyim o yüzden tam iyi olamıyorum bir de bu hafta erkenciyim hiç çekilmez ama çok şükür bir sorunum yok
zeynep hafta sonu 2 gün kudurdu hele c.tesi bayrama filan gittik çok mutluydu ben de mutluydum havalar güzelleştikçe evden çıkmak zevkli geliyor onlara biz şanslıyız anneannenin evi bahçeli ( gerçi annem yandı ben nasıl evde iş yapacağım diyor eeee dedim yemekleri akşam temizliği hafta sonu yaparsın )

kıyamam canım benim bizde dün akşam 1 saat arayla kalktık ön dişi kabarmıştı heralde o geliyor canım gene de aşırı sorun yapmıyor

ayy kıyamam paşama kolaylıkla çıkarır inşll. çok zorlamadan .
hafta sonu yorgunluğu güzelim ne olsun .. burak fena tüm hafta sonunu dip dipe geçiriyoruz .. babasına gitse bile 1-2 dk sonra hemen benim yanımda. ne dinlenebildim, ne de evde bişey yapabildim hiç bişey anlamadım hafta sonundan.

çok hoşlar ellerine sağlık canım benim sen iyice alıştın yağmurun bir sürü bebişi oldu
yağmura değil bunlar melike hediye olacak 2 yeğenim doğum yaptı onlara göndercem
burda hava hep kış be yasemin gittiğimden daha ii ama bakalım doğu nede olsa sert bir iklimi var alışcak yağmurda eve hergün nereye çıkarıcam bn onu üşürüz yahu :)
tünaydıııınn
ben geldimm herkes nasıl

hoş gedin nevra nasslsın

kızlar işim çok çamaşır temizlik vs yapıom arar ara bakıyorum bakıp kaçıom sanmayıon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…