aynen bizimde öyle bu aralar hiç iştah yok üstten 3.diş çıkıyor belki ondandır diyorum.
Bi kaç gündür kendi kahvaltı yapmaya başladı ben küçük parçalara ayırıyorum herşeyi hepsini alıp atıyor ağzına inş.böyle böyle öğrenicekler yemeyi.
kızlar tünaydın..
bişey sorucam bebeği hala yanında yatan var mı? yada yeni ayıran? bi de nası uyutuyosunuz?
ya bizim bu uyku problemi artık çekilmez bir hal aldı yemin ediyorum artık dayanamıyorum.. bi çözüm bulmam lazım.. naz hamakta sallanarak uyuyo başka türlü asla uyumuyo.. ki bu sallama bazen 15 dakka bazen bi buçuk saat oluyo.. gündüz zaten kısa uyuduğu için hamakta uyuyo.. akşamlarıda yine hamakta uyutuyoruz bi kaç saat sonra emmek için uyanıyo yanıma alıyorum ve sabaha kadar yanımda memede uyuyo.. 1,5 senedir beraber yatıyoruz artık odasında yatağında yatsın istiyorum. uyuması için sallamak ta istemiyorum naapmak lazım?? siz nası alıştırdınız yada fikri olan var mı??
ah kızlar ahhhh.. bi uzman bulsam varya yatağına alıştırırım ben dese 5 milyar veririmokadar bunaldım sormayın.. gece sabaha kadar yanımda yatması sorun değil memede olması da sorun değil (yani sorunda katlanılabilir sorun) ama hamakta sallanma olayı beni bitiriyo.. hiçbiyere gidemiyorum başka uyumuyoki sıpa.. allahım duy sesimi bi mucize olsun uykusu gelince olduğu yerde uyuya kalsın ben yatağına koyim orda uyumaya devam etsin olmamı??
günaydın canım,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..bugün 3.evlilik yıldönümümüz kocişimle
hediyemi almıştı daha önceden ama bugün hatırlayıpta kutlamadı henüz
acaba beklemesem ben mi kutlasam önce yoksa bekleyip hatırlayıp hatırlamayacağınımı görsem
bugün 3.evlilik yıldönümümüz kocişimle
hediyemi almıştı daha önceden ama bugün hatırlayıpta kutlamadı henüz
acaba beklemesem ben mi kutlasam önce yoksa bekleyip hatırlayıp hatırlamayacağınımı görsem
günaydın canım,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
daha erken canım belki uyuyorsun diye aramamıştır.
bence sen kutla o hediyesini almış öncesinden beki şimdi senden bekleyebilir tabi sen bilirsin yinede:)
sağol dünürcüm yok unutmaz aslında kocişim bitanedir benimnice 3 yıllara canım istersen ara kutla adamceğiz hediyesini almış sen daha iyi tanırsın ama hiç sanmam daha 3 senede unutacağını
ye canım 2 ay sonra bizde portakal hanımı yicez zaten :)sağol canım benim
dayanamam kız ben
öğlen yemeğe gelcek kutlarım onu beklemem
bu arada avatarını yiyesim geldi
sağol dünürcüm yok unutmaz aslında kocişim bitanedir benim
hoş unutsada ben takacak biri değilim
öğlen gelince atlıycam boynuna
ye canım 2 ay sonra bizde portakal hanımı yicez zaten :)
bu mesajına bigenin yorumuyla cevap veriyorum: kız dur karnındakine kat mı çıkacaksın
günah benden gider bak yerim
yiyin kııı portakal yenmez mi
kız dünür alemsin
valla öyle derdi
kat çıkacak yer kalmadı bu arada bende
tüm katları portakal hanım işgal etti
günaydıııııııııııınn
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun yasmin n,ce mutlu yıllar geçirin inşallah
günaydın melike nasılsın
selver günaydıııııııın
günaydıııııııııııınn
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun yasmin n,ce mutlu yıllar geçirin inşallah
günaydın melike nasılsın
selver günaydıııııııın
yiycez zaten tam da piyasa da portakal bulunmadığı zaman gelecek bizim portakal ohhhh mis gibi özledik yeni doğmuş bebeği keşke yakın olsan ahhh keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?