uyku uykuyu tartar uyku dediğin yattıkça artar
evet az uyuyunca insan daha dinç oluyor bnde öyle oluyorum çok uyuyunca insan dayak yemiş gibi kalkıyor yataktan
ee ne demişler uyku uykuyu tartar uyku dediğin yattıkça artar
Salağım ben tahlil yaparken eldiveni yaktım parmağım yandı(((((((
bu mesajına bigenin yorumuyla cevap veriyorum: kız dur karnındakine kat mı çıkacaksın
o ne güzel bi laf kı öyle
bigeeeee hu huuuuu adın var sesin yok kuzum nasılsın bi yaramazlık yok dimi
meral nilgün niye yoklar kııı haberiniz vaaamı
canım geçmiş olsun nasıl barnak?
Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hislendim yeminle
Merhaba arkidişler
ne var ne yok? Bizde kudurukluk tam gaz allama bin şükür meme uykusuzluk yememe hepsinden bir miktar karıştırılır delirmiş anne elde edilir formülünü hayata geçiriyoruz
Size bir demet umut fotosu
oliver geldiiii
rahmetli anneannemin lafı bni uyutmazdı gündüz geşlir dürterdi kalk kalk die
umuta bakalım bakalaım mama yapmaya gtcem sonra
:2:Parmağımı tek sen sordun hepsi unuttu
Ucu su topladı çok acıyordu dün bugün pek acımıyor veya o kadar bitkinim ki onu hissetmiyorum
zeynepte aynı formülü bulmuş nereden bulduysa son gaz çalışıyor
canım sana da tekrar teşekkür ederim
banyosunu ben yaptırdığım gün fotosunu çekicem
günaydın canım hoşgeldin..günaydıııııııııııınn
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun yasmin n,ce mutlu yıllar geçirin inşallah
günaydın melike nasılsın
selver günaydıııııııın
Bige ben bunu yerim yavrum çok tatlı maşallah
son sözümü şarkıyla bağlamak istiyorum :
Boyuna da posuna da bin maşallah
senden gelecek cefalara nazlara sözlere sazlara eyvallah
ne banyosu ne banyosu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii görmemişin oğlu olmuş fotosu mu çekicen
atlamışım canım ya kusura bakma ne oldu parmağına çok geçmiş olsun su topladıysa patlat onu steril bi iğne ucuyla hatta pomad sür:2:Parmağımı tek sen sordun hepsi unuttu
Ucu su topladı çok acıyordu dün bugün pek acımıyor veya o kadar bitkinim ki onu hissetmiyorum
güle güle kullansın umut paşacanım sana da tekrar teşekkür ederim
banyosunu ben yaptırdığım gün fotosunu çekicem
günaydın canım hoşgeldin..
atlamışım canım ya kusura bakma ne oldu parmağına çok geçmiş olsun su topladıysa patlat onu steril bi iğne ucuyla hatta pomad sür
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh o kendi kendine uyuma nasıl olacak hayali bile zor geliyor canım ben de bir uzman bulsam şuna yemek yedirse ne isterse vereceğim
dün gece mahvetti cadı beni yatağımda toplam 2.5 saat uyudum o memede ben koltukta öyle uyuduk dün gece 1 saat emiyor uyuyarak yerine koyuyorum çığlık kıyamet memeye alıyorum uyuyor koyuyorum ağlıyor deli oldum bir ara başladı ağlamaya susmuyor nasıl ağlama ama meme veriyorum yok sarılıyorum yok dün öğlen anneme de yapmış kadın telefon açtı ne olur gel bu neden ağlıyor diye ama çok fena bir ağlama odaya geçtik oturduk ışığı kapatıp tv açtım 1 fitil verdim sakinleşti uyudu yerine koydum 1.5 saat sonra saat 5 den 7.5 a kadar gene memede mahvoldum resmen
bugün 3.evlilik yıldönümümüz kocişimle
hediyemi almıştı daha önceden ama bugün hatırlayıpta kutlamadı henüz
acaba beklemesem ben mi kutlasam önce yoksa bekleyip hatırlayıp hatırlamayacağınımı görsem
test yaparken aşık leyla olan ben ateşe fazla yaklaştım heralde eldiven alev aldı çıkarana kadar yandı
yok yok allaha şükür yasi foto ekliyodum
meral ve nilgün de yoğun bu aralar ama onlarda da çok şükür bi sıkıntı yok
:2:Parmağımı tek sen sordun hepsi unuttu
valla naz 1 haftadır ara ara öyle çığlık kıyamet ağlayarak uyanıyo.. dün de öyle oldu mesela.. geçici bi dönemdir heralde.. belki dişleri sancı yapıyodur.. belki rüya görüyolardır.. kimbilir..
oy maşallah nice nice yıllarınız olsun mutlulukla sağlıkla canım.. boşver kutla gitsin..
aa ben de atlamışım çok geçmiş olusn melikecim..
selam millet
yasemincim yıldönümüz kutlu olsun dha nicelerini burdan kutlamak nasip olsun inş.:)
melike geçmiş olsun sanada
zeynebin gece horlamaları arttı eşim ve ben uyuyamaz haldeyiz o derece yani burnunu açamıyoruz bi türlü kendide nefes alamadığından sürekli bi mücadele halinde dayak yemiş gibiyim 3 gecedir. bugün doktora götürcem derdini anlayalım inş.
herkeslere selam olsun eyvallah...
yaseminim evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım. alla güzel yavrularınızla birlikte ağız tadıyla mutlulukla sevgi saygı dolu nice yıllara erdirsin inşallahh
melikecim parmağına geçmiş olsun canım. allah allah turtaya ne oldu neden ağlıyor öyle acaba yavrum.
sibelcim kendi kendne uyuma konusunda kelin ilacı olsa başına sürermiş. ben beceremiyoruz o işi öğretmeyi herhalde. ayberki 3 sene 3 ay ayağımda sallayarak uyuttum. taki 7 aylık olup karnım burnuma yaklaşıp sallayamaz vaziyete gelesiye kadar. ama arada çok yorgun olduğunda uyuyup kaldığı olurdu o da 2 yaşından sonraydı. bu sıpa ne zaman başlayacak nadiren de olsa kendi uyumaya sabırsızlıkla bekliyorum ben de.
canancım hoşgeldiniiz. yağmurumuz nasıl? nasıl geçti geziniz eğlenmişsinizdir inşallah.
bigecim sen nasılsın arkadaşım ayran içtik ayrı düştük özledim valla rahat muhabbet ettiğimiz günlerişimdik çavuşun nasıl resimlerine bakayım şimdi paşamın
iyiyiz canım çok şükür gezdik geldik çok güzeldi değişiklik oldu bizede temizlik yapıyorum bnde 3 hafta uzaklaşınca iş bitmio çamaşır ütü tozyaseminim evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım. alla güzel yavrularınızla birlikte ağız tadıyla mutlulukla sevgi saygı dolu nice yıllara erdirsin inşallahh
melikecim parmağına geçmiş olsun canım. allah allah turtaya ne oldu neden ağlıyor öyle acaba yavrum.
sibelcim kendi kendne uyuma konusunda kelin ilacı olsa başına sürermiş. ben beceremiyoruz o işi öğretmeyi herhalde. ayberki 3 sene 3 ay ayağımda sallayarak uyuttum. taki 7 aylık olup karnım burnuma yaklaşıp sallayamaz vaziyete gelesiye kadar. ama arada çok yorgun olduğunda uyuyup kaldığı olurdu o da 2 yaşından sonraydı. bu sıpa ne zaman başlayacak nadiren de olsa kendi uyumaya sabırsızlıkla bekliyorum ben de.
canancım hoşgeldiniiz. yağmurumuz nasıl? nasıl geçti geziniz eğlenmişsinizdir inşallah.
bigecim sen nasılsın arkadaşım ayran içtik ayrı düştük özledim valla rahat muhabbet ettiğimiz günlerişimdik çavuşun nasıl resimlerine bakayım şimdi paşamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?