2009 Aralık Anneleri

ben çıkıyorum yarın görüşürüz canlarım byeee öpün kuzucukları benim için ama öyle kibar kibar değil şapur şupur

keşke yaaaa
bi zamanlar dolup taşıyodu bura
geçmişi okuyamıyoduk
şimdi baksana (((
üzülüyorum cidden yaaa
işler yoğun be tatlım
kuzular büyüdü birazda vakit kalmıyor sanırım

ben çıkıyorum yarın görüşürüz canlarım byeee öpün kuzucukları benim için ama öyle kibar kibar değil şapur şupur
iyi akşamlar
ahhhhhhhhh darısı başımıza ama nasıl olacak bilmiyorum ne yemek yiyor ne biberon emebiliyor

bizimkide biberon hiiiiiiiiç almadı ama memeyi bırakırken sorun olmaz inş

eşim aramış bi kaç göz dr.unu hiçbiri çocuğa bakmıyormuş..
çocuk hast.göze bakan dr.yokmuş ne tuhaf iş

canım yeditepe göze ( yada dünya göz ) götür istersen oradaki dr bakıyoo. biz burağı oraya götürdük kontrol için . normal göz dr muayene etti. çok şükür bişeyimiz çıkmadı .

:) bige pelin burcu oznur da gelseydi

beni istemiyor musunuz . gideyim bari ..

sen istenmeyecek kişimisin kız o nasıl söz
gel bakalım sende

nevracıııııııııııım sensiz asla olmaz

yasemincim şimdi okudum ..

nice seneleree rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın.. daktan paşam ve zümra sultanla sağlıklı, mutlu, uzun seneler geçirmenizi dilerimmm..

melikecim sana da çok geçmiş olsun.. silver yanık kremi yada bepanten merhemi tavsiye ederim ..

Son düzenleme:

amin canım benim çok sağol

Yasemincigim yıldönümünüz kutlu olsun canım.Melike gecmiş olsun parmagın canım.Bugün gecmiş olmus nihayet benimde yazasım gelmiyordu üzülüyordum önceden okumakla bitmiyordu sayfalar.

biz nazı kbb ye götürdük baktırdık burun eti geniz eti vs var mı diye.. allaha çok şükür yok.. nazda horluyodu bi ara.. burnu sürekli tıkalıydı.. hatta burnu değilde genzi tıkalıydı.. antibiyodik bile kullandık grip vs diye.. sonra alerji şurubu kullandık o çok hafifletti.. aklında bulunsun yani belki alerjik bi durumdur malum bahar havası.

canım bence önce çocuk doktoruna sor.. biliyosun malum gözden çeken biziz ki gözde çıkan o tür şeyler için gözdoktorları değil cildiyeler bakıyo.. hani en azından kendi doktorunuz yönlendirir hangisine gideceğini.. istanbuldaysan istanbul cerrahi hastanesinin göz doktoru var bayan adını şuan hatırlamıyorum dünya tatlısı bir kadındır.. çocuk gözcüsü.. ama yeditepe yada dünya göz hastanelerine de gittik ordada var cocuk gözcüsü.. geçmiş olsun çok..

evet yaaa pelini aramadım ne yaptı minayı acaba kesebildi mi memeden

ahh melike ah kestide bide peline sor... 3hafta sürmüş ki hala ara ara ataklar devam ediyo yani.. allah hepimize kolaylık versin o aşamada..

selam millet bi kaç sayfada olsa geçmiş olmuş bende sevindim :)

meralcim ve sibelcim teşekkürler düşünceleriniz için geniz etine bizde baktırmıştık kbb de daha önce. bişey çıkmamıştı ama ara ara baktırmak gerekiyomuş sonradanda çıkabiliyomuş ki onun dişi versiyonu var evlerden ırak aldırıyosun yine uzuyo defalarca falan garip bii teknikle sonlandırıyolar inş. yaşamayız böyle şeyleri. alerji olayına gelince sanırım o var(bende de var çünkü) ama test yapmadan ilaç veremiyceğini söylemişti daha önce, bi gittiğimde tekrar sorarım.

doktora gittk bugün her yerine baktı hafif bi soğuk algınlığı dedi burnu akmadığından genizden içeri akıyomuş sprey ve 2 şurup verdi . ve zeynep ilk kez spreyi sıkarken hiç zorlamadı bei çok mutlu oldum:) ilaçlar şifa olur inş.

bu arada benimde boğazım batmaya ve genzim yanmaya başladı inş. hasta olmam. bütün gece üstümüz açık yatıyoruz ondan olabilir çok uzun süredir.(zeynep kaynaklı)

bu memeden kesme olayı benide düşündürüyo ama hiç kesesim yok bizimkide bağımlı modunda çoğu zaman zor anlar yaşasak da bununla ilgili saınırım başka bi sebep olmazsa devam edicem gibi gözüküyo bakalım yaşayıp görücez. beni emzikten kesmek daha düşündürüyo nedense

ilk günaydın benden olsun

hadi benden de üçüncüsü olsun

kıymet hadi geçmiş olsun artmadan kurtarın inşallah
selver geçmiş olsun kuzuya inşallah tez zamanda dr ve şifa bulursunuz

yasemin kaçtır söyliycem unutuyorum haktanın hediyesini atlamayın kuzum
doğan bebekler kardeşlerine hediye getirir biliyorsundur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…