2009 Aralık Anneleri

ayyyyyyyyyyyy bu meme kesme lafı bile geçince işim şişiyor
ne yapıcam???nasıl yapıcam????
sen atlattın darısı başımıza

Amin nilgun daha kolay olur insallah baya bir kelime soyluyor 3-5 de cumle kiymet derdini anlatyr ama konusuyor denmez tam anlamiyla

pelin gelmiiiiişşşş :81:
(du accık sitem edelim)
unuttunuz burayı heeee, hiç demiyosunuz özlemişlerdir beni bi uğrayayım iyi olduğumu haber vereyim diye
minam bırakmış memeyi
zor olmuştur ama şimdiden sonra iyiden iyiye unutur üzme kendini
sanada çok geçmiş olsun canım nasılsın şimdi?

ay sende bendensin demi kıymet???
ne yapcez biz yaw
emzirelim sonuna kadar gitsin diyorum ama gündüzleride birşey yemiyor artık
iyice zayıfladı bir an önce kesip yemesini düzene sokmam lazım

zaten doktorumuz meme artık gelişimin önüne geçerse hiç faydası yok direk kes demişti

Valla haklisin yasemin ama cadi cok zorlandi aslinda o hic hazir degildide boyle olmasi gerkiyordu malesef simdide yoklugunu anlamasin diye memenin cok daha fazla oyun oynyrz kucakta dolanyrz ilgi falan vakit yok bugun yemek yapmyrm da ondan girebildim gece uykuya dalmasi daha zor memeyle uyumaya alisms ya firsat yok yani sizden nbr zumra nasil kac haftalik oldu abi sevyrmu karnini :) bu arada yalanci memeyi memeden sonra biraktr kiymet mina kekse alsaydi oldm yalanci meme o zaman isine yryck

Amin nilgun daha kolay olur insallah baya bir kelime soyluyor 3-5 de cumle kiymet derdini anlatyr ama konusuyor denmez tam anlamiyla
maşallah kuzuya çok tatlı oldular :)

ben daha o kadar gözümü karartamadım nilgün beklemedeyim

emzik için doktor 2 yaşa kadar devam edebilir demişti bende öyle düşünüyom gibi bakalım zaman neler göstericek

aman iyi olun bir terslik olmasın bide giremeyin
kıyamam yaaa çok zorlandı kuzum demek((((
alışacak mecbur:26:
32.haftamızdayız haktan karnımı seviyo okşuyo cici cici deyip öpüyo ama içinde bir bebek olduğunu anladığını sanmıyorum
çok ama çok kıskanacak biliyorum
beni kimseyle ne babayla ne yeğenlerle hatta oyuncaklarla bile hiçbirşeyle paylaşamıyo(((

Selam kaynatmışsınız yine ama kimseler yok.
ya ben düşünemiyorum memeden kesme işini çok zordur gece ne yaparım ne biberon alıyor ne emzik.
dün bi kaç kez ısırdı bende gülerek bağırdım oyun sandı devam etti ölüyorum sandım:)
yemek olayı bizdede yok,dr kaç ay önce memeden kes ozaman başlar yemeye demişti
ama ozaman yapamadım.hadi biraz daha emsin diyorum...

bige dün umut un resimlerini gördüm maşallah kocaman olmuş.bebeklikten çıkmış iyice
benimki ufak tefek bişi ya minyon olucak anası gibi

nilgünde memeden ayırıcakmış o neden bıraktırıyor acaba?

offfffff valla ya nasıl keseceğiz bunları zeynep meme dışında kırıntı atmıyor ağzına gece kalkıp bir kaç kere emiyor memeyle uyuyor emzik biberon hayatta almıyor resmen aşık memeye açıyor bazen emmeden önce seviyor o derece ben nasıl yapacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum pelin geceleri nasıl hallettin 2 yaşını bekliyorum ama koca kız doymazz ki memeyle gibi geliyor off valla içime sıkıntı basıyor düşündükçe

Ne yapayım ne uyku düzeni kaldı ne yeme düzeni illa memede meme doktor kes demişti zatende ben kışı geçireyim diye kesmemiştim
17 aylık oldu artık bişeylerin düzene girmesi lazım iyicede aklı ermeden keseceğim işte
iyice zayıfladı yemek felam yemiyor artık

ayyyyy benimde walla melike benimde

ah kızlar aynı aynııı bunlar.. hele melike naz da öyle memeyi açınca önce bi gülüyo sarılıyo öpüyo emerken gözleri kayıyo resmen mest oluyo.. meme manyağı.. nası bıraktırıcam çoook merak ediyorum.. artık evdeyim diye hiçbişey yemiyoda.. sürekli memede.. doktora sorucam zaten bu kontrolde bıraktırimi diye.. eğer gelişmesinde sorun varsa beklemem 2 yaşını.. çünkü gece sabaha kadar memede.. gece yatarken bişey yemiyo tabi sürekli acıkıyo.. gündüzde yemeği iki kaşık alıp bırakıyo sonra başlıyo meme meme..

kıymetcim geçmiş olsun ikinizede.. benim doktorumda 3 yaşından önce alerji testi yapmıyo ve bu yüzden alerji ilacıda vermiyodu bu alerji şurubunu kbb doktoru verdi.. ki ben iki üç kere verdim sonra içim rahat etmedi kestim ilacı.

naza şu arkadan itmeli bisikletlerden almayı düşünüyorum aranızda kullanan memnun olan var mı marka model vs. yardımınıza ihtiyacım var..

selam herkeslere:))
nezamanır uğrayamıyordum bi bakayım nevar neyok dedim kız uyumuşken..memeden kesme mevzuu geçmiş bende kestim 1 ay olacak nerdeyse..yemesi düzeldi zeynonun aynı zamanda uykularıda..sabaha kadar deliksiz uyumuyo ama en fazla 2 kez uyanıyor..
zeynepte çok düşkün olmuştu son zamanlarda gündüz 5 dk.da bir aç aç diye geliyordu gecede sürekli istiyodu vermezsem tepinip kıyameti koparıyodu yatakta..bitti çok şükür düzenimizi oturttuk..

nasılsınızzzz??
genel iştahsızlık ve bu durumdan dolayı çıldırtma hali var gördüğüm kadarıyla :)))

hala emziren arkadaşlar var, amanınnn bana çok uzak bir şey...çok sabırlıymışsınız walla :))

hamile arkadaşlar vardı, onlar nasıllar??

hayırlı olsun gözünüz aydın darısı başımıza diyim:) hiç bişeyin garantisi yok tabii ama bu şekilde bi düzen oturtabileceğimizi kestirsem bende düşünürüm. bizde vahim haldeyiz yeme uyuma ve meme konusunda Düzeniniz daim olsun bin maşşallah zeynep hatuna

biz 3 aydır raporlu alerji ilacı içiyoruz
kullanmasak astıma çevirecekti ki çok şükür öyle bişey olmadı iyiye doğru gidiyo kuzum
kesildi hırıltıları
alerjik yda olduğumuz için doktorumuz devam edeceğiz ilaca yoksa tekrarlar dediği için hazirana kadar devam etcez
ilaç kullandığımız halde ne zamandır ilk defa bu gece hırıltısı öksürüğü oldu
gece yarısı kalktık babasıyla saatlerce onla uğraştık zoraki uyuttuk
kocişiminde boğazları fenaydı gece
hemen geçer gider kalmaz şu rahatsızlıkları inşallah

canııım nasılsınız ?
gelin uğrayın arada da olsa unutulmasın burası yaaaa
oh maşallah zeynep'e
bizde yaşımızda kestik memeyi ama uykumuz düzene ne yazık ki girmedi

biri bendim biri zsa idi hamilelerin
biz iyiyiz çok şükür burcucum
32.haftamdayım ascık kaldı kızıma kavuşmama
bende yaşında kestim oğluşumu memeden ama hamile olmasaydım hala daha emzirirdim 2 yaşına kadarda emzirirdim
emzirmek çok hoşuma gidiyodu oğluşumu
napalım kısmet kızımı emziririm artık

AMAN MAŞALLAH BEN GECEDEN DAHA ÇOK KORKUYORUM UYANINCA NE YAPIYORSUNUZ BENİM ŞEBEK BİBERON ALMIYOR HİÇ BECEREMEDİ EEEE GECE KALKINCA TEKRAR NASIL UYUYACAK AYY HİÇ BİLEMİYORUM

HOŞGELDİN CANIM HİÇ UĞRAMIYORSUN BURALARA İYİ HABERLERİNİ FOTOLARINI FACEDEN TAKİP EDİYORUZ

Günaydın melike nereye kayboldun hemen
anam kesen kesene :81: aynen bende gece neyaparım diye düşünüyorum
2 yaşına kadar emziricem inş. tabi bi terslik çıkmadığı sürece.

günaydın melike nereye kayboldun hemen
anam kesen kesene :81: Aynen bende gece neyaparım diye düşünüyorum
2 yaşına kadar emziricem inş. Tabi bi terslik çıkmadığı sürece.

ben en erken 2 yaş en geç evlenene kadar emziricem ne yapalım ben kızı memeden kesmeye kalksam kız beni keser açıkçası hala cesaretim yok inşallah kendi bırakır diyeceğim ama yok çok zor hem diş sorununu atlatmış oluruz diye kandırıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…