İyi cok sukur melike minayi memeden kestim zor bir donemdi daha iyiyiz simdi bende de sirtimda ve belimde fitik cikmis onlarin sancisi harici sorun yok turta nasil sen nasilsin mina memesiz uyumaya alisamdgi icin firsat olmuyr gelmeye yoksa aklimdasiniz
ayyyyyyyyyyyy bu meme kesme lafı bile geçince işim şişiyor
ne yapıcam???nasıl yapıcam????
sen atlattın darısı başımıza
aminnnnnn....:)
maşallah kuzuyaAmin nilgun daha kolay olur insallah baya bir kelime soyluyor 3-5 de cumle kiymet derdini anlatyr ama konusuyor denmez tam anlamiyla
ay sende bendensin demi kıymet???
ne yapcez biz yaw
emzirelim sonuna kadar gitsin diyorum ama gündüzleride birşey yemiyor artık
iyice zayıfladı bir an önce kesip yemesini düzene sokmam lazım
zaten doktorumuz meme artık gelişimin önüne geçerse hiç faydası yok direk kes demişti
Valla haklisin yasemin ama cadi cok zorlandi aslinda o hic hazir degildide boyle olmasi gerkiyordu malesef simdide yoklugunu anlamasin diye memenin cok daha fazla oyun oynyrz kucakta dolanyrz ilgi falan vakit yok bugun yemek yapmyrm da ondan girebildim gece uykuya dalmasi daha zor memeyle uyumaya alisms ya firsat yok yani sizden nbr zumra nasil kac haftalik oldu abi sevyrmu karnini :) bu arada yalanci memeyi memeden sonra biraktr kiymet mina kekse alsaydi oldm yalanci meme o zaman isine yryck
Valla haklisin yasemin ama cadi cok zorlandi aslinda o hic hazir degildide boyle olmasi gerkiyordu malesef simdide yoklugunu anlamasin diye memenin cok daha fazla oyun oynyrz kucakta dolanyrz ilgi falan vakit yok bugun yemek yapmyrm da ondan girebildim gece uykuya dalmasi daha zor memeyle uyumaya alisms ya firsat yok yani sizden nbr zumra nasil kac haftalik oldu abi sevyrmu karnini :) bu arada yalanci memeyi memeden sonra biraktr kiymet mina kekse alsaydi oldm yalanci meme o zaman isine yryck
ay sende bendensin demi kıymet???
ne yapcez biz yaw
emzirelim sonuna kadar gitsin diyorum ama gündüzleride birşey yemiyor artık
iyice zayıfladı bir an önce kesip yemesini düzene sokmam lazım
zaten doktorumuz meme artık gelişimin önüne geçerse hiç faydası yok direk kes demişti
Selam kaynatmışsınız yine ama kimseler yok.
ya ben düşünemiyorum memeden kesme işini çok zordur gece ne yaparım ne biberon alıyor ne emzik.
dün bi kaç kez ısırdı bende gülerek bağırdım oyun sandı devam etti ölüyorum sandım:)
yemek olayı bizdede yok,dr kaç ay önce memeden kes ozaman başlar yemeye demişti
ama ozaman yapamadım.hadi biraz daha emsin diyorum...
Selam kaynatmışsınız yine ama kimseler yok.
ya ben düşünemiyorum memeden kesme işini çok zordur gece ne yaparım ne biberon alıyor ne emzik.
dün bi kaç kez ısırdı bende gülerek bağırdım oyun sandı devam etti ölüyorum sandım:)
yemek olayı bizdede yok,dr kaç ay önce memeden kes ozaman başlar yemeye demişti
ama ozaman yapamadım.hadi biraz daha emsin diyorum...
bige dün umut un resimlerini gördüm maşallah kocaman olmuş.bebeklikten çıkmış iyice
benimki ufak tefek bişi ya minyon olucak anası gibi
nilgünde memeden ayırıcakmış o neden bıraktırıyor acaba?
offfffff valla ya nasıl keseceğiz bunları zeynep meme dışında kırıntı atmıyor ağzına gece kalkıp bir kaç kere emiyor memeyle uyuyor emzik biberon hayatta almıyor resmen aşık memeye açıyor bazen emmeden önce seviyor o derece ben nasıl yapacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum pelin geceleri nasıl hallettin 2 yaşını bekliyorum ama koca kız doymazz ki memeyle gibi geliyor off valla içime sıkıntı basıyor düşündükçe
selam herkeslere:))
nezamanır uğrayamıyordum bi bakayım nevar neyok dedim kız uyumuşken..memeden kesme mevzuu geçmiş bende kestim 1 ay olacak nerdeyse..yemesi düzeldi zeynonun aynı zamanda uykularıda..sabaha kadar deliksiz uyumuyo ama en fazla 2 kez uyanıyor..
zeynepte çok düşkün olmuştu son zamanlarda gündüz 5 dk.da bir aç aç diye geliyordu gecede sürekli istiyodu vermezsem tepinip kıyameti koparıyodu yatakta..bitti çok şükür düzenimizi oturttuk..
ah kızlar aynı aynııı bunlar.. hele melike naz da öyle memeyi açınca önce bi gülüyo sarılıyo öpüyo emerken gözleri kayıyo resmen mest oluyo.. meme manyağı.. nası bıraktırıcam çoook merak ediyorum.. artık evdeyim diye hiçbişey yemiyoda.. sürekli memede.. doktora sorucam zaten bu kontrolde bıraktırimi diye.. eğer gelişmesinde sorun varsa beklemem 2 yaşını.. çünkü gece sabaha kadar memede.. gece yatarken bişey yemiyo tabi sürekli acıkıyo.. gündüzde yemeği iki kaşık alıp bırakıyo sonra başlıyo meme meme..
kıymetcim geçmiş olsun ikinizede.. benim doktorumda 3 yaşından önce alerji testi yapmıyo ve bu yüzden alerji ilacıda vermiyodu bu alerji şurubunu kbb doktoru verdi.. ki ben iki üç kere verdim sonra içim rahat etmedi kestim ilacı.
naza şu arkadan itmeli bisikletlerden almayı düşünüyorum aranızda kullanan memnun olan var mı marka model vs. yardımınıza ihtiyacım var..
nezamanır uğrayamıyordum bi bakayım nevar neyok dedim kız uyumuşken..memeden kesme mevzuu geçmiş bende kestim 1 ay olacak nerdeyse..yemesi düzeldi zeynonun aynı zamanda uykularıda..sabaha kadar deliksiz uyumuyo ama en fazla 2 kez uyanıyor..
zeynepte çok düşkün olmuştu son zamanlarda gündüz 5 dk.da bir aç aç diye geliyordu gecede sürekli istiyodu vermezsem tepinip kıyameti koparıyodu yatakta..bitti çok şükür düzenimizi oturttuk..
nasılsınızzzz??
genel iştahsızlık ve bu durumdan dolayı çıldırtma hali var gördüğüm kadarıyla :)))
hala emziren arkadaşlar var, amanınnn bana çok uzak bir şey...çok sabırlıymışsınız walla :))
hamile arkadaşlar vardı, onlar nasıllar??
nasılsınızzzz??
genel iştahsızlık ve bu durumdan dolayı çıldırtma hali var gördüğüm kadarıyla :)))
hala emziren arkadaşlar var, amanınnn bana çok uzak bir şey...çok sabırlıymışsınız walla :))
hamile arkadaşlar vardı, onlar nasıllar??
AMAN MAŞALLAHBEN GECEDEN DAHA ÇOK KORKUYORUM UYANINCA NE YAPIYORSUNUZ BENİM ŞEBEK BİBERON ALMIYOR HİÇ BECEREMEDİ EEEE GECE KALKINCA TEKRAR NASIL UYUYACAK AYY HİÇ BİLEMİYORUM
HOŞGELDİN CANIM HİÇ UĞRAMIYORSUN BURALARA İYİ HABERLERİNİ FOTOLARINI FACEDEN TAKİP EDİYORUZ
günaydın melike nereye kayboldun hemen
anam kesen kesene :81: Aynen bende gece neyaparım diye düşünüyorum
2 yaşına kadar emziricem inş. Tabi bi terslik çıkmadığı sürece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?