2009 Aralık Anneleri

günaydın herkeseeee
sağol edacım çooook teşekkür ederim

bige bizde düşündük hediye işini
görümcemlerde de ablamlarda da gittiğimiz zaman deli olduğu bisiklet var
büyük ihtimalle 3 tekerli evde oynayabileceği bir bisiklet alcaz
yada küçük içine girip oturabileceği içten pedallı direksiyonlu bir araba
bayılıyo kerata ikisinede
henüz süremiyo tabiki ama zamanı geliyo öğrenir

babamın sorusuna koptum annem anlattı anneme geçenlerde sormuş sen gittin kaldın özgür zeynebe karşı nasıl annem tabii anlamamış nasıl anlamadım demiş yani iyi mi davranıyor kötü mü davranıyor annem tanımadın mı daha çocuğu neden kötü davransın deyince ne bileyim sever heralde dimi kötü davranmaz demiş babacığım merak etmiş

burda güzel hava
tabi şimdilik
balkona çıktık haktanla
ohhhh mis gibi heryer yemyeşil
papatyalarla dolmuş çimenler
hadi gelin çay demleyeyimde balkonda içelim

dede yüreği işte :97:

İyi cok sukur melike minayi memeden kestim zor bir donemdi daha iyiyiz simdi bende de sirtimda ve belimde fitik cikmis onlarin sancisi harici sorun yok turta nasil sen nasilsin mina memesiz uyumaya alisamdgi icin firsat olmuyr gelmeye yoksa aklimdasiniz

3 hafta surdu kiymet cok zor oldu onun icinde benimicinde ama bitti kriz donemimiz cok sukur arafa uyumaya calisirken zorlaniyor kuzum zeynep nasil beni 2-3 hafta once ardi zeynep konustuk :))

3 hafta surdu kiymet cok zor oldu onun icinde benimicinde ama bitti kriz donemimiz cok sukur arafa uyumaya calisirken zorlaniyor kuzum zeynep nasil beni 2-3 hafta once ardi zeynep konustuk :))

öyle bişey olmuştu di mi ben arıycaktım cadıyla uğraşmaktan unuttum bak elime telefonu aldırmıyo ki kimseyle konuşamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…