kocişiminde boğazları fenaydı gece
hemen geçer gider kalmaz şu rahatsızlıkları inşallah
Emzirmek çok hoşuma gidiyodu oğluşumu
napalım kısmet kızımı emziririm artık
en iyisi kendilerinin bırakması benimki bırakır herhalde geçen gün duştan çıktıktan sonra emzireyim dedimben en erken 2 yaş en geç evlenene kadar emziricem ne yapalım ben kızı memeden kesmeye kalksam kız beni keser açıkçası hala cesaretim yok inşallah kendi bırakır diyeceğim ama yok çok zor hem diş sorununu atlatmış oluruz diye kandırıyorum kendimi
öyle deme kızım başka bi güzel o şarkılarDailymotion - 1994'ün En Hit 10 Şarkısı / TURKEY TOP 10 1994 - ein Müzik Video
AMAN ALLAHIM NE ŞARKILAR DİNLİYORMUŞUZ
en iyisi kendilerinin bırakması benimki bırakır herhalde geçen gün duştan çıktıktan sonra emzireyim dedim
duş jelinin kukosuna kusuyordu nerdeyse emmedi uzun bi süre,bikerede şurup değmişti göğsüme ogün bütün gün emmemişti
öyle deme kızım başka bi güzel o şarkılar
herkese slm kızlar yiğit ve ben izmire ailemin ynına geldik babmız yok
oğluş burda daha açıldı şımarık biiy oldu annane ve dedye şımarıyo sıpam:))
eskisi girmiyo sanırım kimse bi melike var buranın bekçisi:))
meme durumu bizdede felaket dakkada istiyo yaramaz yemekten kalkıo memeye kosuyo bazen kızıom kescem diyom sonra kıyamıom bakalım
siz nasılısnız kızlar?....
iyiyiz canım ne yapalım iki kişiyiz birbirimize yazıp duruyoruz yasmin vardı gitti galiba gelen giden olmadı biz topluca aralık 2009 anneleri meme sorunu yaşıyor diye grup açalım herkes de aynı sorun
Biz bugün 16 aylık kocaman kız olduk
günaydıınnn herkeslere...
maşallah zeynebe melike nice ayları yılları olsun inş.
yasemin geçmiş olaun size de olmaz inş. bi daha ya bahar kaynaklı falan mı acaba?
en iyisi kendilerinin bırakması benimki bırakır herhalde geçen gün duştan çıktıktan sonra emzireyim dedim
duş jelinin kukosuna kusuyordu nerdeyse emmedi uzun bi süre,bikerede şurup değmişti göğsüme ogün bütün gün emmemişti
herkese slm kızlar yiğit ve ben izmire ailemin ynına geldik babmız yok
oğluş burda daha açıldı şımarık biiy oldu annane ve dedye şımarıyo sıpam:))
eskisi girmiyo sanırım kimse bi melike var buranın bekçisi:))
meme durumu bizdede felaket dakkada istiyo yaramaz yemekten kalkıo memeye kosuyo bazen kızıom kescem diyom sonra kıyamıom bakalım
siz nasılısnız kızlar?....
hatırlarsan yazya aslında sabah bir şarkı dinledim radyoda kim söylüyor bilmiyorum sözlerini bilmiyorum tek bildiğim erkekti onu ararken buldum ay deli olacağım 1 cümlesi aklımdaydı araken onu da unuttum
benim bide pütürlü yememe sorunu var çok zor bu çocuklar çok zormuş annelik:))
nice 16 aylara 16 yıllara
günaydın kıymet
senin işin kolay olacak o zaman, benimki ne sürersen sür emer
selam, evet melikede olmasa kapanacak forum
izmir güzeldir şimdi, maşallah sevgi kuzuyada ne olacak bu memye düşkünlükleri hiç bilmiyorum
o sorun bizdede var çok zor zok zor bi durum çekmeyen bilemez dr a soruyorum pütürlü yedircem diye savaşma dedi ama bi zararı olmazmı dedim sürekli püre yemesinin dişlerinin geç çıkması dışında bi sorun olmaz dedi yani tabi en güzeli pütürlü normal yemesi ama işte zorlamamak lazımmış
nilgüncüm hava pek içacıcı değil kaplı yağmurlu rüzgarlı pek bişey anlamadık yani1 hafta oldu geleli açık alana 2 kez çıkabildi kuzum ne hayllerle gelmiştik oysa daha 3 hafta daha burdayız bakalım
buarada halan vefat etmiş çoktandır giremedim topiğe numaranda yoktu başın saolsun cnm allahım geri kalnlara sabır sağlık ömür versin
hatırlarsan yaz
cidden çekmeyen bilemez neyi nasıl yedircegimi şaşırıom yanlışlıkla ağzına pütür giderse eyvah 2 öğün önce yediğini bile çıkarıyo çiğnemeyi öğrenemedi ya direk yutmaya çalışıo bu seferde haklı olarak midesi bulanıo ama eskisine göre biraz daha ii ya enazından pilavı yoğurtla zorda olsa yiyo muzu küçük küçük parcalıyom onuda damağıyla ezio ama diğer şeyler hep blender helede gittiğim yerde çok zor oluyo eline bişiy alıp kemirmiyod napcaz nasıl düzene sokcaz bilmiom bizimki pütürlü yemiyo ama 17 dişi var doktor yapacak biiy yokanca aanesi olarak siz alıştırcaksınız diyo ama yiğit çok dirençli bi vaka:)aç bıraksamda yemio allah yardımcımız olsun
hayırlı olsun gözünüz aydın darısı başımıza diyim:) hiç bişeyin garantisi yok tabii ama bu şekilde bi düzen oturtabileceğimizi kestirsem bende düşünürüm. bizde vahim haldeyiz yeme uyuma ve meme konusundaDüzeniniz daim olsun bin maşşallah zeynep hatuna
Biz bugün 16 aylık kocaman kız olduk
sağol canım benim bizim astıma çevirmek üzere olan bir bronşiolitimiz vardıgünaydıınnn herkeslere...
maşallah zeynebe melike nice ayları yılları olsun inş.
yasemin geçmiş olaun size de olmaz inş. bi daha ya bahar kaynaklı falan mı acaba?
inşallah canım hemen geçer gider hastalıklar bir daha da uğramasın
bak doğruya doğru ne kadar yakınsam yemiyor sadece emiyor diye hoşuma gidiyor hele gece uykudan gelince memeye kucağımda kımıl kımıl sıcacık çok çok çok şeker oluyor
bir de en hoşuma giden düştüğünde canı yandığında başka türlü avunmuyor veriyorum memeyi geçiyor
ayynen canım bilsemki düzenimiz oturcak herşeye katlanır şuan bıraktırırım yani.. ama şimdi en ufak huysuzluğunda (düşse çarpsa uykusu gelse vs.) hemen meme veriyorum susuyo.. gece uyanınca hemen meme veriyorum tekrar dalıyo.. şimdi memeyi bıraktırırım bide olmayan düzenimiz iyice şaşar diye ödüm kopuyo.. ki zaten naz kolay kolay bırakmaycak ahanda şuraya yazıyorum.. bi rekora imza atacak.. ben tepkisini ölçmek için şurupta sürdüm yemekte sürdüm ooohoo onu da yalıyo emiyoda :)) iyyk tiksinç kızım benim.. saç vardı geçen gün umrunda değil dur kızım şunu alim bari diye zorla aldım..
yasemincim çok geçmiş olsun sizede..
unnadodan ayakkabı almıştım yazlık naza pediped geldi şimdi ay bayıldım çok şekerler :)) internetten bişey alınca hep tırsıyorum nası bişi gelcek acaba diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?