2009 Aralık Anneleri

kocişiminde boğazları fenaydı gece
hemen geçer gider kalmaz şu rahatsızlıkları inşallah

Emzirmek çok hoşuma gidiyodu oğluşumu
napalım kısmet kızımı emziririm artık

inşallah canım hemen geçer gider hastalıklar bir daha da uğramasın

bak doğruya doğru ne kadar yakınsam yemiyor sadece emiyor diye hoşuma gidiyor hele gece uykudan gelince memeye kucağımda kımıl kımıl sıcacık çok çok çok şeker oluyor
bir de en hoşuma giden düştüğünde canı yandığında başka türlü avunmuyor veriyorum memeyi geçiyor

günaydıınnn herkeslere...

maşallah zeynebe melike nice ayları yılları olsun inş.

yasemin geçmiş olaun size de olmaz inş. bi daha ya bahar kaynaklı falan mı acaba?

Son düzenleme:
en iyisi kendilerinin bırakması benimki bırakır herhalde geçen gün duştan çıktıktan sonra emzireyim dedim
duş jelinin kukosuna kusuyordu nerdeyse emmedi uzun bi süre,bikerede şurup değmişti göğsüme ogün bütün gün emmemişti

valla bilmiyorum ilk zamanlar korkumdan parfümümü bile değiştirmiyordum evdeysem sıkmıyordum şimdi ne sürsem emiyor
teyzemin gelini uzun süre emzirmişti kesmek için göğsüne salça sürmüşlerdi emmesin diye eliyle silip emiyordu zeynep te heralde öyle yapar

herkese slm kızlar yiğit ve ben izmire ailemin ynına geldik babmız yok
oğluş burda daha açıldı şımarık biiy oldu annane ve dedye şımarıyo sıpam:))
eskisi girmiyo sanırım kimse bi melike var buranın bekçisi:))
meme durumu bizdede felaket dakkada istiyo yaramaz yemekten kalkıo memeye kosuyo bazen kızıom kescem diyom sonra kıyamıom bakalım
siz nasılısnız kızlar?....

öyle deme kızım başka bi güzel o şarkılar

ya aslında sabah bir şarkı dinledim radyoda kim söylüyor bilmiyorum sözlerini bilmiyorum tek bildiğim erkekti onu ararken buldum ay deli olacağım 1 cümlesi aklımdaydı araken onu da unuttum

iyiyiz canım ne yapalım iki kişiyiz birbirimize yazıp duruyoruz yasmin vardı gitti galiba gelen giden olmadı biz topluca aralık 2009 anneleri meme sorunu yaşıyor diye grup açalım herkes de aynı sorun

iyiyiz canım ne yapalım iki kişiyiz birbirimize yazıp duruyoruz yasmin vardı gitti galiba gelen giden olmadı biz topluca aralık 2009 anneleri meme sorunu yaşıyor diye grup açalım herkes de aynı sorun

benim bide pütürlü yememe sorunu var çok zor bu çocuklar çok zormuş annelik:))

Biz bugün 16 aylık kocaman kız olduk

nice 16 aylara 16 yıllara

yasemin geçmiş olaun size de olmaz inş. bi daha ya bahar kaynaklı falan mı acaba?

günaydın kıymet

senin işin kolay olacak o zaman, benimki ne sürersen sür emer

selam, evet melikede olmasa kapanacak forum
izmir güzeldir şimdi, maşallah sevgi kuzuyada ne olacak bu memye düşkünlükleri hiç bilmiyorum

benim bide pütürlü yememe sorunu var çok zor bu çocuklar çok zormuş annelik:))

o sorun bizdede var çok zor zok zor bi durum çekmeyen bilemez dr a soruyorum pütürlü yedircem diye savaşma dedi ama bi zararı olmazmı dedim sürekli püre yemesinin dişlerinin geç çıkması dışında bi sorun olmaz dedi yani tabi en güzeli pütürlü normal yemesi ama işte zorlamamak lazımmış

nilgüncüm hava pek içacıcı değil kaplı yağmurlu rüzgarlı pek bişey anlamadık yani1 hafta oldu geleli açık alana 2 kez çıkabildi kuzum ne hayllerle gelmiştik oysa daha 3 hafta daha burdayız bakalım
buarada halan vefat etmiş çoktandır giremedim topiğe numaranda yoktu başın saolsun cnm allahım geri kalnlara sabır sağlık ömür versin

cidden çekmeyen bilemez neyi nasıl yedircegimi şaşırıom yanlışlıkla ağzına pütür giderse eyvah 2 öğün önce yediğini bile çıkarıyo çiğnemeyi öğrenemedi ya direk yutmaya çalışıo bu seferde haklı olarak midesi bulanıo ama eskisine göre biraz daha ii ya enazından pilavı yoğurtla zorda olsa yiyo muzu küçük küçük parcalıyom onuda damağıyla ezio ama diğer şeyler hep blender helede gittiğim yerde çok zor oluyo eline bişiy alıp kemirmiyod napcaz nasıl düzene sokcaz bilmiom bizimki pütürlü yemiyo ama 17 dişi var doktor yapacak biiy yokanca aanesi olarak siz alıştırcaksınız diyo ama yiğit çok dirençli bi vaka:)aç bıraksamda yemio allah yardımcımız olsun

hayli vakit varmış, çıkarsınız daha inşallah yani

sağol canım amiiinnnnn

hatırlarsan yaz

yok yok artık hiç ümidim kalmadı artık tekrar radyoda çıkmasından başka çare yok

daha vaktiniz varmış tatlım açar o zaman hava
valla razıyım desem kızar mısın ama hiç yemiyor çiğniyor istediği şeyi ısırıyor ama ne püre ne tane yemiyor

ayynen canım bilsemki düzenimiz oturcak herşeye katlanır şuan bıraktırırım yani.. ama şimdi en ufak huysuzluğunda (düşse çarpsa uykusu gelse vs.) hemen meme veriyorum susuyo.. gece uyanınca hemen meme veriyorum tekrar dalıyo.. şimdi memeyi bıraktırırım bide olmayan düzenimiz iyice şaşar diye ödüm kopuyo.. ki zaten naz kolay kolay bırakmaycak ahanda şuraya yazıyorum.. bi rekora imza atacak.. ben tepkisini ölçmek için şurupta sürdüm yemekte sürdüm ooohoo onu da yalıyo emiyoda :)) iyyk tiksinç kızım benim.. saç vardı geçen gün umrunda değil dur kızım şunu alim bari diye zorla aldım..

yasemincim çok geçmiş olsun sizede..

unnadodan ayakkabı almıştım yazlık naza pediped geldi şimdi ay bayıldım çok şekerler :)) internetten bişey alınca hep tırsıyorum nası bişi gelcek acaba diye..

Biz bugün 16 aylık kocaman kız olduk

maşallah benim güzel kızımaaa
nice nice mutlu huzurlu sağlıklı 16 aylara yıllara inşallah

sağol canım benim bizim astıma çevirmek üzere olan bir bronşiolitimiz vardı
tedavi görüyoruz uzun zamandır tekrarlamamıştı doktor riskli aylar demişti bu aylara
inşallah tez geçer

amiiiin bitanem inşallah

sağol sibelim

giremiyorum kızlar oğluşumla ilgileniyorum
ateşi vardı biraz düştü çok şükür
nazlıyız ama baya
fırsat buldukça yazarım öptüm canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…