sağol canım evet burdada hava çok güzelGünaydınlar herkese ii hfta sonları hava güneşli :)
erene ve naza acil şifalar inş.
of ya bu kızın huysuzluğu umarım kalıcı olmaz zaten genel ypı itibariyle mızmız ve nazlı bi kız ve huysuz şimdi hastalıktan heralde katlanılamaz bir hal aldı.. baba sürekli bağrıp duruyo zaten adam cinnet geçirme noktasında ben olmasam çarpcak bitane.. o yüzden sürekli ben ilgileniyorum ama öldüm bittim yaa benimde dayanacak gücüm kalmadı..
Günaydın kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun hafta sonum berbat geçtiği için kutlayamadım cumartesi günü evimize hırsız girdi hem de güpe gündüz saat 3 le 6 arası evde yoktuk 82 ekran lcd`, laptop inci kolye 2 ince bileklik yüzük kızımın minicik küpeleri saatim görümcemin seti ve saatini almış yatak odasını dağıtmış başka yere gitmemiş ama asıl takıları neyse ki bulamamış ama çok çok üzüldük şok olduk polis geldi parmak izi filan alındı ama giden gitti bulunacağını hiç sanmam
a aaaa çok üzüldüm melike çok çok geçmiş olsun.. Tabi cana gelceğine mala gelsin diyelim ama işte elde değil insan üzülüyo.. çok geçmiş olsun tekrar..
melike cnm çok geçmiş olsun
allah bir daha göstermesin
melike çok geçmiş olsun ya, iyiki siz evdeyken olmadı ama, nede olsa insan üzülüyor
tekrar geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyelim
49 muuuuuu??boy kaç sibelll,,,ya keşkem bende erısem bitsemm ben azradan sonra kılo aldım yaaa,,maşallah dıyeyım de azra evde cok mutlu,,oyuncaklarıyla oynar sureklı arada callıou ızler en fazla 15 dakka sonra oyuncakalr,,,bende oturur beraber oynarız ama sureklı değil azra kendı kendıne de oynar,,ben evde işlerımı yaparken bı yandan da onla konuşurum komıklıkler yaparım felan hıç ses etmez o zman iş yapıyorum dıye benım sadece çenem yoruluyo gun boyu fızıksel bı zorluğu yok...off yaa sıbel nazı bı aylığına bana mı yollasan bıraz benıde erıtse yaaaa,,bende azrayı yollıyım,,sen toparlan bıraz:)):
ahhh ah o elden tutmalar demekki bi dönem bi hepsi ynı.. 49 kilo oldum ya düşünebiliyomusunuz.. bana hiçbişey yedirmediği gibi habire koştur koştur eridim bittim.. bide beni çekiştirip kuytu köşe neresi var oraya otutturup kucağıma oturup oynuyo.. bende duramam öyle dar yerlerde fobim var nefesim daralıyo ahh ahh bak bi dokun bin ah işit.. :))
cok geçmış olsun sıbel,,ıshal oldumu zaten hemen pişik takip edıyor,,,cok canı yanıyordur guzel gozlumun yaaa,,kıyamam,,rabbım şifa versinngünaydın bigecim günaydın kızlar...
nazın ateşi var ve ishal.. tabi dolayısıyla yemiyo uyumuyo sürekli memede mız mız vs. 4 dişi birden geliyo birinin ucu patlamış azının.. allah bana sabır onada sağlık versin ne diyim..( huysuz olan kızım ekstra huysuz.
alalaaaaa baba nıye bağırıyo yaaa,,bağırınca susuyo mu sankı,,yoook!!!of ya bu kızın huysuzluğu umarım kalıcı olmaz zaten genel ypı itibariyle mızmız ve nazlı bi kız ve huysuz şimdi hastalıktan heralde katlanılamaz bir hal aldı.. baba sürekli bağrıp duruyo zaten adam cinnet geçirme noktasında ben olmasam çarpcak bitane.. o yüzden sürekli ben ilgileniyorum ama öldüm bittim yaa benimde dayanacak gücüm kalmadı..
Günaydın kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun hafta sonum berbat geçtiği için kutlayamadım cumartesi günü evimize hırsız girdi hem de güpe gündüz saat 3 le 6 arası evde yoktuk 82 ekran lcd`, laptop inci kolye 2 ince bileklik yüzük kızımın minicik küpeleri saatim görümcemin seti ve saatini almış yatak odasını dağıtmış başka yere gitmemiş ama asıl takıları neyse ki bulamamış ama çok çok üzüldük şok olduk polis geldi parmak izi filan alındı ama giden gitti bulunacağını hiç sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?