2009 Aralık Anneleri

kızlar günaydın akşam 8-8.30 gibi uyudu benim ki sabah 5 kalktı ama ben biliyordum böyle olacağını sabah 5 te ne yapılır az önce uyudu ama ben salak oldum resmen
sibel çok zor bebeğin hasta olması hemen düzelir inşallah
erene de geçmişl olsun daha düzelmedi kuzucuk

Günaydınlar herkese ii hfta sonları hava güneşli :)

erene ve naza acil şifalar inş.

of ya bu kızın huysuzluğu umarım kalıcı olmaz zaten genel ypı itibariyle mızmız ve nazlı bi kız ve huysuz şimdi hastalıktan heralde katlanılamaz bir hal aldı.. baba sürekli bağrıp duruyo zaten adam cinnet geçirme noktasında ben olmasam çarpcak bitane.. o yüzden sürekli ben ilgileniyorum ama öldüm bittim yaa benimde dayanacak gücüm kalmadı..

Allah kolaylık versin canım ya. analardan başka kimsede ki baba da olsa sabır gösteremiyolar(sanki kendi başımıza yapmışız gibi:)).Rabbim bize büyük sabır ve dayanma gücü versin büyütücez inş. böyle böyle

Hepimizin anneler gunu kutlu olsun arkadaslar
Ne mutlu ki bu gunu kutlayabiluyoruz iyiki bebislerimiz var

Günaydın kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun hafta sonum berbat geçtiği için kutlayamadım cumartesi günü evimize hırsız girdi hem de güpe gündüz saat 3 le 6 arası evde yoktuk 82 ekran lcd`, laptop inci kolye 2 ince bileklik yüzük kızımın minicik küpeleri saatim görümcemin seti ve saatini almış yatak odasını dağıtmış başka yere gitmemiş ama asıl takıları neyse ki bulamamış ama çok çok üzüldük şok olduk polis geldi parmak izi filan alındı ama giden gitti bulunacağını hiç sanmam

Anne demek;

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına
bürünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden
kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp
saatlerce koklayandır.

* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı
söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa"
sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım
"bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu
poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir
saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için
endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım
edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara
sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.

a aaaa çok üzüldüm melike çok çok geçmiş olsun.. tabi cana gelceğine mala gelsin diyelim ama işte elde değil insan üzülüyo.. çok geçmiş olsun tekrar..

a aaaa çok üzüldüm melike çok çok geçmiş olsun.. Tabi cana gelceğine mala gelsin diyelim ama işte elde değil insan üzülüyo.. çok geçmiş olsun tekrar..

sağol canım öyle valla eğer bozulsalardı deselerdi tamir olmuyor diye bu kadar üzülmezdim yenisini alırdım şimdi almak bile içimden gelmiyor

melike cnm çok geçmiş olsun
allah bir daha göstermesin

amin canım sağol kimseye yaşatmasın rabbim ama tavsiye evde değerli hiçbir şey tutmayın benim çok şükür çoğu şeyim bankada kasadaydı bugün kalanlarda gitti şimdi sigortalatmak istiyorum evi

melike çok geçmiş olsun ya, iyiki siz evdeyken olmadı ama, nede olsa insan üzülüyor
tekrar geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyelim

melike çok geçmiş olsun ya, iyiki siz evdeyken olmadı ama, nede olsa insan üzülüyor
tekrar geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyelim

sağol canım zaten birtek ona şükrediyorum çünkü alışveriş dönüşü eşim sahile gidelim hava çok güzel dedi ben beni evin önünde indir zeynebin uykusu var dedim olmaz dedi hatta kızdım zoraki sahile götürdü diye ya indirseydi

Bu arada kızımın fotoları gitti hem de doğum gününde çektiklerim daha yaptırmamıştım hepsi birtek doğumhanede çektiklerim cd de

49 muuuuuu??boy kaç sibelll,,,ya keşkem bende erısem bitsemm ben azradan sonra kılo aldım yaaa,,maşallah dıyeyım de azra evde cok mutlu,,oyuncaklarıyla oynar sureklı arada callıou ızler en fazla 15 dakka sonra oyuncakalr,,,bende oturur beraber oynarız ama sureklı değil azra kendı kendıne de oynar,,ben evde işlerımı yaparken bı yandan da onla konuşurum komıklıkler yaparım felan hıç ses etmez o zman iş yapıyorum dıye benım sadece çenem yoruluyo gun boyu fızıksel bı zorluğu yok...off yaa sıbel nazı bı aylığına bana mı yollasan bıraz benıde erıtse yaaaa,,bende azrayı yollıyım,,sen toparlan bıraz:))
cok geçmış olsun sıbel,,ıshal oldumu zaten hemen pişik takip edıyor,,,cok canı yanıyordur guzel gozlumun yaaa,,kıyamam,,rabbım şifa versinn
alalaaaaa baba nıye bağırıyo yaaa,,bağırınca susuyo mu sankı,,yoook!!!
bence zırt pırt bağıtmak cocuğu daha da mızmız yapıyo ıyıce huysuz olmasına sebep oluyo...ben bıraz bağıracak olıyım eşimm cok fena bakar bana hemen azayı alır goturur yanımdan...inş bı an once duzelır hastalıkları a rahatlar naz.kuzum.babasıda daha az bağırıır!!sankı tum gun o çekıyo kahrını töbee töbee yaa

melıke cok cok geçmış lsun ya cok uzuuldum okuyunca,,Allah başka bır belayı def etmıştır boylece ınş.bende en cok fotolara uuzuldum onlardan ne ıstedıler acaba yaaa

benım mısafırleımde bugun gıttı,yorucu fakat guzel gectı cok şukur...şimdi kafa dınleme zamanı,,gercı ev bırden boş kaldı yaa tuhaf olduk azrayla,hemen parka ındık oynadık geldık...temızlşık yapcam ınş ufaktan,,sıteye de daha sık bakarım artık dıcem ama o kadar zaman gıremedık pek,ıkı sayfa okudum bıttı..yaz geldığı ıcın mı bebeler buyuduğu ıcıcn mı boyle ya eskısı kadar muhabbet donmuyor,,nedennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…