Allah annene uzun sağlıklı ömür versin canım....
Seni çok iyi anlıyorum, ben de 4 sene önce babamı kaybettim, daha sonra 3 kere hamile kaldım ve üçünü de hamileyken kaybettim. Anneme ve de kendime, babamın acısını hafiflettirebilmek için, hep biran önce bebeğim olsun istedim. Nisan ayında tekrar hamile kaldığım öğrenince annemin nasıl sevindiğini size anlatamam. Sürekli ultrason görüntülerini izleyip duruyordu. Ve Haziran ayında bir gece aniden annem rahatsızlandı ve ertesi gün annemi kaybettim... Dünyam yıkıldı...
Sizleri buradan okuyorum, ne güzel anneleriniz yanınızda, ve hep okudukça sizlere dua ediyorum Allah ayırmasın hiçbirinizi diye...
Benim içinde anneni öpermisinnnn....
Seni çok iyi anlıyorum, ben de 4 sene önce babamı kaybettim, daha sonra 3 kere hamile kaldım ve üçünü de hamileyken kaybettim. Anneme ve de kendime, babamın acısını hafiflettirebilmek için, hep biran önce bebeğim olsun istedim. Nisan ayında tekrar hamile kaldığım öğrenince annemin nasıl sevindiğini size anlatamam. Sürekli ultrason görüntülerini izleyip duruyordu. Ve Haziran ayında bir gece aniden annem rahatsızlandı ve ertesi gün annemi kaybettim... Dünyam yıkıldı...
Sizleri buradan okuyorum, ne güzel anneleriniz yanınızda, ve hep okudukça sizlere dua ediyorum Allah ayırmasın hiçbirinizi diye...
canım benim ya, çok üzüldüm inan.. ancak yaşayan bilir dedikleri bu olsa gerek acını kalbimin ortasında hissetim.. nur içinde yatsınlar.. annemi öpücem
banada peditus verditeşekkür ederim
peditus grip ve soğuk algınlığı için
perebron: öksürük için
ventolin şurup ta hırıltısı için
bızım saclarımız degılde kaslarımız oluyor sampuan nivea sac ve vucut sampuanı kullanıyorum zeytin yagı bebek yagı fayda etmezmiş iyice beslermiş onun için konak sampuanı varmış mustela dıye eczanelerde satılıyormus bu sıtede bı arkadas soylemıştı
tırnaklarını dün akşam kesmeme rağmen uyurken yüzünü çizmiş hep oğlum ona da moralim bozuldumafoldumben yüzünü mıncıklıyıp duruyo nedense yaa
şampuan olarak ne kullanıyorsunuz bebeklerinize??? ben nivea kullanıyorum ama, yarım gün geçmeden bir tuhaf kokuyor sıpanın saçları, ilk yıkadığımda iyi güzel bir koku var fakat biraz zaman geçince değişik kokuyor, şampuandan diye tahmin ediyorum, yoksa küçücük bebeğin saçları nasıl öyle kokar?
cevaplarınızı bekliyorum, tavsiyelerinize göre markayı değiştireceğim arkadaşlar
kızlar çok moralim bozuk sinirden kafayı yiycem bebeğim bütün gün nerdeyse hiç emedi 2-3 fırt çekip bırakıyo mama yapıyorum onu da almıyo ağzından püskürtüyo hiç ackmıyo mu ya bu bebek sabahtan beri doktora götür diyceksiniz götrdm baştan aşağı muayene etti yok hiç bi şeyi öle agu agu yapıpı duruyo memeyi vermeye çalışıyorum ağlıyo bu ne ya niye benim derdim hiç bitmiyoooooooooo hafif gripti burnunu temizliyorum yok şu an bişey sorun ne yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ya hiç sorma o kilo işini ne yapacaksak, benimde acayip moralim bozuluyor, öyle çok birşeyde yemiyorum ama gitmiyor, acil bir çare bulmak lazım:))))
yok mu arkadaşlar fikri olan bu kiloloarı nasıl vereceğimizle ilgilimafoldumben
meybon kullanıcısından alıntı
kızlar annem göğüs pompası almış şimdi aradı da ben bir yerlere gidince verebilmek için hep istiyodum, kendi evine koymak içinde park yatak almış.. babamdan kalan emekli maaşından, dedesinin ahdı var diyo onu orda burda yatırmam diyo, dedesini aratmıycam yavruma diyo çok kötü duygulandım ya, canım babam nur içinde yatsın, keşke yanımızda olsaydı onu kucağına albilseydi, benim sevgim ne ki oğlumu onun kadar kimse sevemezdi..
banada peditus verdi
ve duocid verdi 1 er çay kaşığı verdim
şimdi iyi gibi kullanmıyorum öksürmüyor çok şükür.
burnu için tonimer damla kullanıyoruz.inş.kısa sürede atlatırlar
kandiliniz mübarek olsunnn!!!!
Allah annecisi babası hakkınrahmetine kavuşmuş (benim babam ben 10 yasındayken vefaat etti) tüm kardeşlerimize sabır ihsan etsin mekanları cennet olsun . .Allah evlatlarımıza saglıklı huzurlu hayırlı uzun ömürler versin inşallah . .Bu MUBAREK GECELER HURMETİNE dualarımız kabul olsun . .Allah herkese hayırlı huzurlu geçimler nasip etsin . .
Yaradanın en sevgili kulunun em güzel gül kokulu peygamber efendimizin doğdugu bugecede Herkesin mubarek ve kutlu bu gecesi hayırlara vesile olsun . .
Allah annecisi babası hakkınrahmetine kavuşmuş (benim babam ben 10 yasındayken vefaat etti) tüm kardeşlerimize sabır ihsan etsin mekanları cennet olsun . .Allah evlatlarımıza saglıklı huzurlu hayırlı uzun ömürler versin inşallah . .Bu MUBAREK GECELER HURMETİNE dualarımız kabul olsun . .Allah herkese hayırlı huzurlu geçimler nasip etsin . .
Yaradanın en sevgili kulunun em güzel gül kokulu peygamber efendimizin doğdugu bugecede Herkesin mubarek ve kutlu bu gecesi hayırlara vesile olsun . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?