2009 Aralık Anneleri

Canım Allah sabırlar versin, yavruna uzun, sağlıklı ömürler versin. Çok üzüldüm.

canım benim ya, çok üzüldüm inan.. ancak yaşayan bilir dedikleri bu olsa gerek acını kalbimin ortasında hissetim.. nur içinde yatsınlar.. annemi öpücem

Allah rahmet eylesin arkadaşlar çok üzüldüm mekanları cennet olsun inş.Nur içinde yatsınlar.Bebeklerinize sarılın bol bol içiniz sıkıldıkça...

teşekkür ederim
peditus grip ve soğuk algınlığı için
perebron: öksürük için
ventolin şurup ta hırıltısı için
banada peditus verdi
ve duocid verdi 1 er çay kaşığı verdim
şimdi iyi gibi kullanmıyorum öksürmüyor çok şükür.
burnu için tonimer damla kullanıyoruz.inş.kısa sürede atlatırlar

Bazı doktorlarda belli bir yaştan önce peditus vermiyorlar kesinlikle.
Kime inanacağız yaa. ıyice şaşırıyorum. Birbiriyle o kadar çok çelişen uygulama var ki.

benim kızın kaşlarıda olmuştu mustelanın bebek nemlendiricisi çok iyi geldi hemen geçirdi ama şampuanı olduğunu bilmiyordum ondan alabilirim aslında zeytinyağını da bi deniyim bari

tırnaklarını dün akşam kesmeme rağmen uyurken yüzünü çizmiş hep oğlum ona da moralim bozuldumafoldumben yüzünü mıncıklıyıp duruyo nedense yaa

bizimkide öyle nazan eldiven takıyorum o yüzden uykusu gelince yüzüne saldırıo bide uyanmaya çalışırken çok acıkınca yoluyo yüzünü kafasını gözlerini :1ninca:

bn chicco nun şampuanını kullanıyorum memnunum konak vrmı cnm onakta koku yaparmış

ya benim kızımdada oluyo bu durum seni çok iyi anlıyorum acaip moralim bozuluyor doktor da bişey bulamadı bizdede aynen. ben gaza bağlıyorum bide doktor bi iştah şurubu önermiş ama almadım ben daha çünkü hiç emmiyo deil belki seninkide gazdandır canım bide bana acıkmasını bekle demişti doktor acaba sen sürekli acıkmadan mı emziriyosun

sabredin minikler hareketlensin gidecek bnla r inanıyorum bn :1closedeyes:

offff canım benim Allah sabır versin, ne kadar zor şeyler geçirmişsin.ben 2007 de babamı kaybettim hala etkisindeyim bütün bu depresyonlarımın başlangıcını ona bağlıyorum... gerçekten biraz kendime geldim bu yazdıklarını okuyunca....

büyük Allah ım sana sabır, yavruna uzun upuzun bir ömür versin....:Saruboceq:

canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin allahım size sabırlar versin benim de annemler uzakta oturuyorlar tabiki aynı şey değil ama insan nasıl arıyor böyle zamanlarda keşke yakında olsalarda bana yardımcı olsalar bebeğim büyüyo onlar biçok şeyi kaçırıyo ama allaha binlerce şükür bizler birer anne olduk iyiki bebeklerimiz var

kızlar ardanın kakasında baya baya sümüksü şeyler vardı çok korktum ya.. bunu yaşayan vardı değilmi?* ne olabilir?? baya çok vardı.. sabah ikikere kaka yaprı onlarda da vardı ama bunda çok vardı

allah rahmet eylesin canım ... annelerin hakkı ödenmez sen böyle anlattıkça bende annemi çok özlüyorum acaip duygulanıyorum allah sizi ayırmasın canım.

kandiliniz mübarek olsun..
annesini babsını kaybedenlerin başı sağolsun allah rahmet eylesin. allah yavrularınıza uzun ömürler versin. anne baba çok önemli tabiiki yeri doldurulamaz bi. boşluk çok zordur eminim hepsini okuduğumda içim cız etti. allah hepinize sabırlar versin.

banada peditus verdi
ve duocid verdi 1 er çay kaşığı verdim
şimdi iyi gibi kullanmıyorum öksürmüyor çok şükür.
burnu için tonimer damla kullanıyoruz.inş.kısa sürede atlatırlar

ahhh kıyamam peditus biraz erken gibi geldi bana da, duocidde antibiyotik zaten doktor vermiş tabii sonuçta kullanmak lazım ama, anne sütü alan bebekler korunuyo bence....

Allah annecisi babası hakkınrahmetine kavuşmuş (benim babam ben 10 yasındayken vefaat etti) tüm kardeşlerimize sabır ihsan etsin mekanları cennet olsun . .Allah evlatlarımıza saglıklı huzurlu hayırlı uzun ömürler versin inşallah . .Bu MUBAREK GECELER HURMETıNE dualarımız kabul olsun . .Allah herkese hayırlı huzurlu geçimler nasip etsin . .

Yaradanın en sevgili kulunun em güzel gül kokulu peygamber efendimizin doğdugu bugecede Herkesin mubarek ve kutlu bu gecesi hayırlara vesile olsun . .

amin...canım bütün dualarına...:Saruboceq:

amiiin tüm güzel dualarına arkadaşım, sanada sabır versin allahım çok küçükmüşsün, benimde 5 yıl oldu. allah affetsin inşallah, cennetini nasip etsin tüm kaybettiklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…