2009 Aralık Anneleri

kızlar ardanın kakasında baya baya sümüksü şeyler vardı çok korktum ya.. bunu yaşayan vardı değilmi?* ne olabilir?? baya çok vardı.. sabah ikikere kaka yaprı onlarda da vardı ama bunda çok vardı

mrb canım benımoglumunda kakası sumuksu geliyordu dr gorustum tukuruk yutmasından kaynaklıymıs.telas etmemem gerektıgını soyledı.soyledıkten sonra dıkkat ettım gercektende tukuruk yuttugunda sumuksuluk meydana geliyor.bu arada allah analı bobablı buyutsun hepımızın yavrularını hastalıklardan kem gozlerden ve nazarlardan sakınsın.

Bugun benim dogum gunum. En guzel hediye k.valide den geldi simdi . Hafta sonu pazar gunu bana gelcekmis . Dogum gunu bahanesi ile aradi. Ya istemiyorum hafta sonu istemiyorum kimseyi . Butun gun elimde eylül dolaniyorum bi tek pazarim var ya niye insanlar bu kadar anlayissiz ya istemiyorum !!!

:1hug:dogumgunun kutlu olsun eşinle eylulle nıce guzel yaşların olsun inşallah
kız burcu senın kaynana senın dogumgununde arıyor ha
vay beee ne kaynanalar varmış

Ah Arzu hepimiz oyleyiz. Her gun dus alan ben simdi haftada 2 kere alirsam seviniyorum . Bi de dusa giriyorum Eylülü tut diyince cabun cikarsin degil mi diyor esim . Ben sacimi durularken bi yandan vucudumu sampuanlamaya calisiyorum oysa ki . Cunku aglamasa bile sanki surekli kulagimda aglama sesi var. Yemek yapmak ev is yapmak imkansiz benim icin . Ben eylül uyusa bile yaninda nobet tutuyorum . Bi yandan Oznurun dedigi gibi don ise diyorum aldigin maasi ver bakici ve annemin taksi parasina . Oyle olunda bana maastan bisey kalmiyor ama diyorum olsun en azindan insan olursun yine . Sonra diyorum nie kizini sutunden anne sevgisinden mahrum edeceksin. Kendime aciyorum . Aynaya bakmiyorum bile . Arkadaslarimi ariyinca illa disarda oluyorlar bense kafasimi disari cikaramiyorum . Bi yerde yeter diyecegim gibi geliyor . Bunlar isyan degil tabiki Allaha . Ne mutlu bize saglikli bebeklerimiz var. Ama zormus cidden anne olmak cok zormus. Annemi anne olunca bi kere daha anladim bi kere daha sevdim. Heleki onlarin zamaninda anne olmak . Biz oyle degiliz . Surda yaziyoruz ne bilim paylasiyoruz gorusuyoruz elimizin altinda internet elimizin altinda telefon filan .

:1hug:dogumgunun kutlu olsun eşinle eylulle nıce guzel yaşların olsun inşallah
kız burcu senın kaynana senın dogumgununde arıyor ha
vay beee ne kaynanalar varmış

Dun gorumcem bize kaldi . Ufak olan . O sagolsun boyle seyleri asla atlamaz . O aramis soylemis annesine burcunun dogum gunu ara diye . Insan ondna duydugunu soylemez bari beni ariyor deniz soyledi dogum gununmus diyo pazarda sana gelcem diye ekliyo . Aramasaydi keske. İyi ki bugun gelelim demedi . Ilk evlendigimizde her dogum gununde gelmek evlilik yildonumunde gelmek istedi.
Benim ki dusun buyuk kizinin ilk evlilik yildonumunde butun komsularini toplayip ona giderek kutladi

Doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu güzel huzurlu senelere eşinle bebeğinle tüm sevdiklerinleberaber inş.
Çok durmaz herhalde gelince canım.
benimkisi de dün müjdeyi verdi havalar ısınınca gelecez size diyedelikafadulden geldimi de baya dururlar herhalde daha doğumda yaptıklarını unutamammışken aklıma geldikçe sinir oluyorum dün de bunun yüzünden eşimle tartıştım.şuan ona da sinirliyimmafoldumben

Ayy maşallah çok düşünceliymiş delikafadulden

yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
baska bir yorum yapamayacagım valla
ben bıle dıyecek kelıme bulamadım

anam senınkı şehirdışında dımı oyoyoyy geldımı gıtmez

haftaya çarsamba tchıbo'ya bebek ürünleri geliyor 5 li badiler guzel birde uygun

biz ordan doğumdan önce badi almıştıköyle 5li takım.6-12 ay arası diyeyarım kollu aldımdı yazın giydiririm evde serin serin demiştim.bedenlerine bakmamıştım baya küçük çıktı asla 6-12 ay arası değil 3-6ay belki.şuan giyiyor oğlum ama malı falan güzelhoşuma gitti.burda olsa yine alırım ama yok burda

yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
baska bir yorum yapamayacagım valla
ben bıle dıyecek kelıme bulamadım

anam senınkı şehirdışında dımı oyoyoyy geldımı gıtmez

vallaha ben de ondan korkuyorumşimdiden strese girdim yaaeyvahedigeldismile
bi insanın herşeyi mi batar herşeyi mi rahatsız eder yqa öyle oldum bennakannehir

sagol cnm o zaman daha buyuk beden alalım
netten sipariş verebilirsin nazan
ay ben bugun kampanya haber verici oldum
realde debebek kıyafet ve gereçleri indirime girmiş katalogta gördum bebe anakucagı tasıma koltugu 55 tl gittik baktım babam kuçuk bu dedı 89 tl ye baska vardı onu aldı mınaya ama 0-15 ay kullanımlık guzel bişey 2,90 tanesı iç badiler falan vardı katalogta realın sıtesınde vardır sanırım katalog mına yı susturamamışlar eve dönduk hemen tasıma koltugunu alıp acele acele realede bakın derim kızlar nette pramasyonlar fırsat broşuru dıye var realın baktım şimdi

Aldin mi koltugu .Gule gule kullansin Mina

burcucum doğum günün kutlu olsun..
kayınvalidenin doğum günü hediyesine bayıldımm:)))
benimki bana hergün değişik hediyeler veriyo ve beni deli ediyo napıcam bununla ben yaaa(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…