kızlar ardanın kakasında baya baya sümüksü şeyler vardı çok korktum ya.. bunu yaşayan vardı değilmi?* ne olabilir?? baya çok vardı.. sabah ikikere kaka yaprı onlarda da vardı ama bunda çok vardı
Bugun benim dogum gunum. En guzel hediye k.valide den geldi simdi . Hafta sonu pazar gunu bana gelcekmis . Dogum gunu bahanesi ile aradi. Ya istemiyorum hafta sonu istemiyorum kimseyi . Butun gun elimde eylül dolaniyorum bi tek pazarim var ya niye insanlar bu kadar anlayissiz ya istemiyorum !!!
ne güzel dualar etmişsiniz arkadaşlar.. AMİİİİİN diyorm hepsine... allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
burcu ebru nazan öznur size bende katılıyorum, bazen naptım ben diyorum, sonra allahım ben ne diyorum sen içimi biliyosun yarabbim diyorum, bebeğimden şikayet ettiğim için kendimi suçlu hissediyorum.. ama dediğiniz gibi bazen çok ağır geliyor, Allah kolaylıklar versin güç versin bize.. bunlara yetişmek ev işlerine yetişmek bir yandan da kendimize vakit ayırıp insan gibi yaşamak için androit olmak lazım vallahi ya.. robot olsa kısa devre yapar.. bazen kendimi bir kara delikte hissediyorum.. içinden çıkamıycamı başedemicemi, hayatımın bittiğini sanıyorum.. kötü de olsa çalışıyordum, güzel güzel gidip geliyordum, çalıştığım için kendime bakıyordum, eşimle yapacak daha çok şeyimiz vardı diyorum, omuzlarım iyice çöküyor o zaman işte... kalp atışıydı, ultrason görüntüsüydü, suyuydu gıramıydı boyuydu nasıl doğum yapsaktı derken ahanda geldiler dünyamıza girdiler canları sağ olasıcalar..Allah bizlere yardım etsin inşallah.. sabır ve güç diliyorum hepimize..
:1hug:dogumgunun kutlu olsun eşinle eylulle nıce guzel yaşların olsun inşallah
kız burcu senın kaynana senın dogumgununde arıyor ha
vay beee ne kaynanalar varmış
Bugun benim dogum gunum. En guzel hediye k.valide den geldi simdi . Hafta sonu pazar gunu bana gelcekmis . Dogum gunu bahanesi ile aradi. Ya istemiyorum hafta sonu istemiyorum kimseyi . Butun gun elimde eylül dolaniyorum bi tek pazarim var ya niye insanlar bu kadar anlayissiz ya istemiyorum !!!
Dun gorumcem bize kaldi . Ufak olan . O sagolsun boyle seyleri asla atlamaz . O aramis soylemis annesine burcunun dogum gunu ara diye . Insan ondna duydugunu soylemez bari beni ariyor deniz soyledi dogum gununmus diyo pazarda sana gelcem diye ekliyo . Aramasaydi keske. İyi ki bugun gelelim demedi . Ilk evlendigimizde her dogum gununde gelmek evlilik yildonumunde gelmek istedi.
Benim ki dusun buyuk kizinin ilk evlilik yildonumunde butun komsularini toplayip ona giderek kutladi
Dun gorumcem bize kaldi . Ufak olan . O sagolsun boyle seyleri asla atlamaz . O aramis soylemis annesine burcunun dogum gunu ara diye . Insan ondna duydugunu soylemez bari beni ariyor deniz soyledi dogum gununmus diyo pazarda sana gelcem diye ekliyo . Aramasaydi keske. İyi ki bugun gelelim demedi . Ilk evlendigimizde her dogum gununde gelmek evlilik yildonumunde gelmek istedi.
Benim ki dusun buyuk kizinin ilk evlilik yildonumunde butun komsularini toplayip ona giderek kutladi
Doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu güzel huzurlu senelere eşinle bebeğinle tüm sevdiklerinleberaber inş.
Çok durmaz herhalde gelince canım.
benimkisi de dün müjdeyi verdi havalar ısınınca gelecez size diyedelikafadulden geldimi de baya dururlar herhalde daha doğumda yaptıklarını unutamammışken aklıma geldikçe sinir oluyorum dün de bunun yüzünden eşimle tartıştım.şuan ona da sinirliyimmafoldumben
haftaya çarsamba tchıbo'ya bebek ürünleri geliyor 5 li badiler guzel birde uygun
yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
baska bir yorum yapamayacagım valla
ben bıle dıyecek kelıme bulamadım
anam senınkı şehirdışında dımı oyoyoyy geldımı gıtmez
Ayy maşallah çok düşünceliymiş delikafadulden
yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
baska bir yorum yapamayacagım valla
ben bıle dıyecek kelıme bulamadım
anam senınkı şehirdışında dımı oyoyoyy geldımı gıtmez
2'li Paket Bebek Bezi
Huggies 19,90 4 numarasından aldım bugun burcu bimde uyguna geldi haberin olsun
biz ordan doğumdan önce badi almıştıköyle 5li takım.6-12 ay arası diyeyarım kollu aldımdı yazın giydiririm evde serin serin demiştim.bedenlerine bakmamıştım baya küçük çıktı asla 6-12 ay arası değil 3-6ay belki.şuan giyiyor oğlum ama malı falan güzelhoşuma gitti.burda olsa yine alırım ama yok burda
sagol cnm o zaman daha buyuk beden alalım
netten sipariş verebilirsin nazan
ay ben bugun kampanya haber verici oldum
realde debebek kıyafet ve gereçleri indirime girmiş katalogta gördum bebe anakucagı tasıma koltugu 55 tl gittik baktım babam kuçuk bu dedı 89 tl ye baska vardı onu aldı mınaya ama 0-15 ay kullanımlık guzel bişey 2,90 tanesı iç badiler falan vardı katalogta realın sıtesınde vardır sanırım katalog mına yı susturamamışlar eve dönduk hemen tasıma koltugunu alıp acele acele realede bakın derim kızlar nette pramasyonlar fırsat broşuru dıye var realın baktım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?