2009 Aralık Anneleri

amiiin tüm güzel dualarına arkadaşım, sanada sabır versin allahım çok küçükmüşsün, benimde 5 yıl oldu. allah affetsin inşallah, cennetini nasip etsin tüm kaybettiklerimize
Amin sagolasın . .ama sizin için daha zor oldugunu düşünüyorum tamam ben babassız buyudum ama insan o yaslarda fazla idrak edemıyor şimdi düşünüyorumda annemi felan Allah korusun boyle bişeyden . .Allah sevdiklerimizi ayırmasın bizden . .

ahhh kıyamam peditus biraz erken gibi geldi bana da, duocidde antibiyotik zaten doktor vermiş tabii sonuçta kullanmak lazım ama, anne sütü alan bebekler korunuyo bence....
evet canım antibiyotik iğrenç bi tadi var zehir gibi.dr.sütünle karıştırıp ver dedi.ondan sadece 1 çay kaşığı kullandım onda bile çok üzüldüm yavrum daha küçücük
şimdiden ilaç kullandık ya

bn chicco nun şampuanını kullanıyorum memnunum konak vrmı cnm onakta koku yaparmış

yok canım hiç konak yok kafasında,ilk yıkadığımdaiyi yaklaşık 10-12 saat sonra enteresan bir koku oluyor bende anlamadım şampuandan diye düşündüm, şimdi değiştirip deneyeceğim bakalım yine devam ederse bizim sıpada sorun :))))

Rabbim şimdiye kadar bu sayfalarda edilen duaları bu mübarek gecenin hatırına kabul etsin
annesini babasını yakınlarını kaybedenlere de sabır versin, mekanları cennet olsun inşallah, hepimizinde kandili mübarek, duaları kabul olsun... rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın, bizleride onların başından, bizim büyüklerimizide bizim başımızdan eksik etmesin. bu gece dua ederken aralık anneleri topiğinde bulunan herkesin hayatta olmayan yakınlarına dua edeceğim...
ALLAH dualarımızı kabul etsin, Burcuyu' da iyi etsin inşallah...bebeklerimizin gazıda geçsin, uykuları da düzene girsin sağlıklı olsunlar ...

Amin canım ne güzel dua etmişsin...

canım benim Allah razı olsun opuyorumnanaktan

ammiiiin cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu bebiş beni çok yoruyoomafoldumben

Bazen pilimin bittigini hissediyorum bende. Bayilip kalicam gibi hissediyorum . Kollarim bosaliyor resmen tasimaktan . Allahim diyorum guc ver sen bana .Tek bisey istiyorum Eylül duzenli uyusun . Onu yatagina koyayim telsizi yanima aliiym iceri gireyim yemek yapiyim is yapiyim kitap okuyabiliyim filan.

Bendeeeee bende aynı şeyi istiyorum. Gece olsun istemiyorum. Şimdi gideceğiz iceri birkaç saat sonra kıvrana kıvrana uyanacak oğluşum.
Bir saat sonra bir daha sonra bir daha bir daha.
Yazık ama yaaa bebişlere de yazık bize de yazık.
Bir de telsiz alacaktım peeehhhh. Allahtan almamışım.
Bu mübarek gecede benim de en büyük dileğim uykuları düzene girmemiş yavruşların artık bir düzene girmesi. Dayanmak çok zor çok.

Cok yorgun hissediyorum kendimi Ebru bende. Yaslanmis , bitmis , bezgin , yorgun , pis , sisman daha cok sey aslinda. Herseyden koptum . Cevremden arkadaslarimdan isimden . Cok cok seviyorum tabiki tartisilmaz ama agir geliyor bazen .

sanki aynı benim oğlanı tarif etmişsin.aynı şeyleri ben de yaşıyorum.bir çocuğa bakmayı beceremiyorum diye de kendimi suçluyorum.ne zaman düzene girecek bilmiyorum.bu çocuğun acıkma gibi bir hissi yokkkk yoruldum gerçekten .ne mama alıyor ne meme Allahım yardımcımız olsun.

bende tam tersi çocuğum doyduğunu anlamıyo, tüm gece boyunca memeye yapışık emip emip kusuyo ağlıyo vermezsem yırtılırcasına, emzikte almıyo mamada almıyo hem yavrum hem ben perişanız sabahlara kadar
sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı senağlama laelaelaelaelae

Cok yorgun hissediyorum kendimi Ebru bende. Yaslanmis , bitmis , bezgin , yorgun , pis , sisman daha cok sey aslinda. Herseyden koptum . Cevremden arkadaslarimdan isimden . Cok cok seviyorum tabiki tartisilmaz ama agir geliyor bazen .

aynen burcu ya hayatımdan bezmiş gibiyim aynaya bakmak dahi istemiyorum kendi halime acıyorum. bi yandan biran önce işe başlayıp biraz kendime gelmek istiyorum. bi yandanda otur evinde çocuğuna bak onu anne sütünden ve senden mahrum etmeye hakkın yok diyorm çok karışığım yani..

Ben de aynen valla düşüp bayılacam gibi geliyor bazen.hele ki geceleri kollarım tutmaz oluyor resmen.daha yeni bebiş uyudu ben de mutfağı toparladım bulaşık yıkadım bu saatte meyve yiyip yatacam tabi oğlum uyanmazsa.eyvahedigeldismile
inş. biran önce uykuları düüzne girer canım yaa:Saruboceq:

bizimkide öyle nazan eldiven takıyorum o yüzden uykusu gelince yüzüne saldırıo bide uyanmaya çalışırken çok acıkınca yoluyo yüzünü kafasını gözlerini :1ninca:

benimki de yüzünü çok yırtıyor cnm bazen emerken boşta kalan kolu havada dönüp duruyor sürekli de saçını yüzünü yoluyor hey Allahım yaeyvahedigeldismile bir yandan da elini tutmaya çalışıyorum.bn de eldiven giydiriyorum napiim

ne güzel dualar etmişsiniz arkadaşlar.. AMıııııN diyorm hepsine... allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

burcu ebru nazan öznur size bende katılıyorum, bazen naptım ben diyorum, sonra allahım ben ne diyorum sen içimi biliyosun yarabbim diyorum, bebeğimden şikayet ettiğim için kendimi suçlu hissediyorum.. ama dediğiniz gibi bazen çok ağır geliyor, Allah kolaylıklar versin güç versin bize.. bunlara yetişmek ev işlerine yetişmek bir yandan da kendimize vakit ayırıp insan gibi yaşamak için androit olmak lazım vallahi ya.. robot olsa kısa devre yapar.. bazen kendimi bir kara delikte hissediyorum.. içinden çıkamıycamı başedemicemi, hayatımın bittiğini sanıyorum.. kötü de olsa çalışıyordum, güzel güzel gidip geliyordum, çalıştığım için kendime bakıyordum, eşimle yapacak daha çok şeyimiz vardı diyorum, omuzlarım iyice çöküyor o zaman işte... kalp atışıydı, ultrason görüntüsüydü, suyuydu gıramıydı boyuydu nasıl doğum yapsaktı derken ahanda geldiler dünyamıza girdiler canları sağ olasıcalar..Allah bizlere yardım etsin inşallah.. sabır ve güç diliyorum hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…