saol canım, sen de iyi ol nolursunnnnn.....olumunekankayizsmile
hepinize söylüyorum küçük gibi görünen şeyleri içinize atıp ruhunuzu yormayın, sonra zor tamir oluyo....
herşey çok güzel şükür allaha. Beden yorgun ruh yorgun...çok zor çooooooook. Allah güç kuvvet versin hepimize çoooooooooooook....ihtiyaç var çooooooooooooooook...bugün dışarı çıktım amanın ayakta uyuyor gibiydim, gözlerimin içi yanıyor, her yanım uyuşmuş şekildeydi. Evde 1 saat uyusam ama uyusam( reme geçemiyorum sanırım ben) ama olmadı olamadı, sonra da kaçtı gitti uyuma isteği, hayalet gibi dolaşıyorum ben.
herkese iyi geceler, ben bir süre giremedim çok yazmışsınız okuyamdım da umarım herkes iyidir, bebeklerde iyidir, evde büyük temizlik vardı, güya ben yapmadım yinede çooooooook yoruldum ama değdi, ev mis gibi oldu bende rahat ettim, şimdi hafta sonu işim yok, dışarı çıkmayı düşünüyorum, inşallah bir aksilik olmazda çıkarız,oğlan bugün çok huysuzdu, hiç uyumadı, üstüne birde evin halineyse bitti gitti...hepinizi çooook öpüyorum kendinize iyi bakın....
Canan senn kız da uyumuyor sanırsam benm oğlan gibi.fırsat bulup bu saatte ancak banyoya girdim düşünün artık.ben yatmadan da kalkar yine.
Ama herşeye rağmen onu okadar çok seviyorum ki.hepimiz öyleyiz tabiki.yokmuş böyle bir sevgi değilmi?Ondan başkasına hayatta yapmazdık bu fedakarlığı.bu günler geçecek hiç yaşanmamış gibi gelecek yıllar sonra.gururunu yaşayacağız onların inş.
saol canım, sen de iyi ol nolursunnnnn.....olumunekankayizsmile
hepinize söylüyorum küçük gibi görünen şeyleri içinize atıp ruhunuzu yormayın, sonra zor tamir oluyo....
herkese günaydın.kimsecikler yok daha.
herkese günaydın.. bebişlerle kocişlerle güzel bir hafta sonu geçirelim inşallah
herkese günaydın.. bebişlerle kocişlerle güzel bir hafta sonu geçirelim inşallah
gunaydınnnnnnn
herkese günaydın.kimsecikler yok daha.
HANDE GEÇMİŞ OLSUN YA
BURUN TIKANIKLIGI NEFES ALMASINIDA ZORLAŞTIRIYORDUR YAVRUM BENIM KIYAMAM
PEK BIR GEZENTI MODDAYIM 2-3 GUNDUR AMA SITEYEDE PEK UGRANMAMIŞ ZATEN GERİYE DÖNUKDE OKURUM BIRARA
BURCU SENLE KONUŞMUYORUM ARTIK İSTANBULA GELMİŞSİN HABER BİLE VERMEMİŞSİNlmaz:
evet haklısın ama bende obsesif kompulsifim.şu sıralar bebeğimle vakit geçirirken o kadar takmıyorum herşeyi ama perşembe kayınvalidem gelmişti söyledikleri gece her kalktığımda aklıma geldi hemde emzirirken.bende çok kısa bir dönem lustral kullanmıştım o zaman iyiydim ama ilacı bırakınca yine aynı.
ahhh canım okadar iyi anlıyorumki seni....bu ilaçların kullansan bi türlü kullanmasan bi türlü(( bende hem obsesyon hemde 4 -4 lük bir panik ataklıymışım sempatiksalakcinni
çol çok geçmiş olsun ilaçlarla beraber terapide görüyomusun benceterapi ilaçlardan daha fazla etki ediyorahhh canım okadar iyi anlıyorumki seni....bu ilaçların kullansan bi türlü kullanmasan bi türlü(( bende hem obsesyon hemde 4 -4 lük bir panik ataklıymışım sempatiksalakcinni
Herkese gecmiiş olsun Allah şifalar versin inşallah . .Bende obsesif kompulsif bozukluk var . .cok daha önceki yaşlarda daha şiddetliydi dışarı cıkacagım zaman karnıma ağrılar girer miğdem bulanırdı bayılcak gibi olurdum buda panik atakmış sonradan ogrendim . . şimdide obsesif kompulsif bozukluk var bazı seyleri saymak gibi veya yapmadıgımda tanıdıgım birilerinin basına bişey gelcek düşüncesi bu çok zor ama ne yazıkki aşamıyorum . .Allah hepimize şifalar versin . .maddi manevi bedeni ve ruhi saglıgımız eksik olmasın . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?