2009 Aralık Anneleri

çol çok geçmiş olsun ilaçlarla beraber terapide görüyomusun benceterapi ilaçlardan daha fazla etki ediyor

çok teşekkürler esracım, ilaçların durumuna göre terapi yapılıcak ay sonu tekrar gidicem kısmetse....

rota aşısı yaptıran veya yaptıracak olan vrmı kızlr bn çok karasızım 1 hafta içinde karar vrmem lazm

yarın asımız var 2 bacaktan çok tırsıyorum bır alışamadım mınaya aşı yaptırmaya
rotayı bız yaptırdık önumuzdekı ayda 2. dozunu yaptıracagız

azalma olmadı şükür... pompayla sağıp bırakıyorum. gaz yapmayan biberonla içiyor. işteyken de her fırsatta pompayla çekiyorum. böylece bir sonraki gün için birikmiş oluyor... bir seferde 100 ml iyi bende de yaklaşık aynı. birkaç kez daha tekrarlayınca birikiyor... tabi pompa bebek kadar iyi çekmediği için ancak o kadar oluyor ama yetiyor. bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar şükür...:Saruboceq:

elevit kullanıyorum 1 seneden fazladır ben ye valla ben götürüyom hergün. dut kurusu,badem,ceviz,kaju,çiğdem,antep,ceviz aldım,süt artırıyomuş.zaten çok yiyemiyorum. toplasan 1 avuç kadar yiyebiliyorum.2şer3er. su su su hep onu içebilmek için bunlar. tiksinti geldi sudan ama saf haliyle içebildiğin kadar iç.minimum 2.5 litre içersen 100 ml süt geliyomuş sanırım. 4 litre ideali demişti bana doktor doğumun ertesi günü. nasılsa koşturcaz peşlerinden veririz ye kardeşim valla. herşeyden az az ye.olmuyor yemeden. banada deyip duruyorlar ye ye.sinir geliyordu.yiyorum ama dikkat ediyordum ben açıkçası.10 kilo yapışmış görülüyor ama sütten kesilince eminimki vercem çünkü yemekten de tiksindim. sade su olmuyor anladım. götürcem bende bundan sonra iyi denedim ben.denenmiş kanıtlanmış bilgiler yani.günde 500 kalori gidiyormuş sütle.

senin yediklerinden ziyade bebegini emzirme seklinle alakali bu. sut uretimi kan yoluyla oluyor. nasil emziriyorsun? gunde kac kere? kac dk memede duruyor?

bu da doğru bak. emdikçe indiriyormuş bebişlerimiz sütü. yok sanıp vermemezlik yapmayın. gazını çıkarıp devam edin.

bi seferde 100ml oluyo ama sadece bi kere yapabiliyorum oda sabaha karşı oluyor uzun süre emmemiş olduğu için birikmiş oluyo galiba ben pompayla sağmasınıda bilmiyorum yada salgılatamıyorum çünkü gündüz sağayım diyorum taş çatlasa 20 30 ml süt çıkıyo sonra bebek bi emiyo lıkır lıkır süt geliyo uyaramadım şu hormonlarımı

ohh afiyet olsun canım.bende kuruyemiş gaz yapıyor diye çekiniyordum yemeye.ama olmayacak böyle çünkü gaz olacak diye çok kısıtlıyorum kendimi.su içmede problem yok ben zaten suyu hamileykende onun öncesindede çok içerim.kilo sorunum yok canım tam tersi çok kilo almadım hamilelikte doğumdan sonrada bayağı verdim almaya çalışıyorum yani.3.ayı doldurmuşsun gaz ne durumda geçtimi..

selam kızlar benim bebeğim kolik galiba çok gaz sancısı oluyor gece bi ağlamaya başlıyo sabah 9 10 a kadar uyumuyo yavrum çok şükür bir rahatsızlığı yok kontrol ettirdik ama bu kolik çok kötü anca saç kurutma makinası sakinleştiriyo kuzumu Allahım bir an evvel geçer inşallah o öyle katıldıkça ben de ağlıyorum içim gidiyooo

Son düzenleme:
canım yorgunluklar falan biraz panik atağımı tetikledi...psikiyatristler ve antidepresanlar dönemim başladı yine :))

anladim cok gecmis olsun ALLAH YARDIMCIN OLSUN cok zor ya bebekle ugrasmak insani cok yipratiyo bide ebnim gibi tek basinaysan yani dusun 7gun 24 saat gunduz beni goruyo kizim aksam babasini yani sikiliyo dolasmak istiyo kucakta evin icinde dolan dolan benimde sinirlerim bozulmasi yakin yabanci ulkede olmak cok zormus insallah seninde duzelir rabbim sabir verir insallah

evime geldim şükür, çok yorgunum ama yazmadan duramadım. oğlum bronşrolit oldu hastanede yattık çarşamba günü, cuma günüde çıktık. ilk kez duydum bu hastalığıda soğuk nedenli değilmiş bir virüs neden oluyomuş. hastanede kaldığımız kat olduğu gibi aynı hastalığa yakalanmış çocuklarla doluydu. çok zordu ama bebeğim emdiği için tez iyileşti. balgam ve öksürüğü var azıcık onada şurup kullanıyoruz dua edinde bebeğim iyi olsun

çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Allah diğer bebelerede şifa versin.Bu anne sütü nelere kadir.

Huggies ıslak mendil pişik yaptı oğluma çok parfümlü zaten çok kokuyor

:teytey:arkadaşlar kadınlar gününüzü kutlarım.. öyle yorgunum ki.. dün regl oldum ilk defa bugünde yoğunlaştı.. baya bi kötü etti beni.. gündüz pek bişeyim yoktu ama, gece iyice arttı.. birazdan bende gidip yatıcam.. oğluşu yıkadık eşimle yedi içti uyudu kuzum.. belim çok felaket ağrıyor.. hatta vücudum ağrıyor... doktorumla görüştük spriali önerdi.. regline bak çok yoğun olursa hormonlu spiral takalım dedi.. ki spiral zaten kanamayı biraz çoğaltıyormuş.. hormonlu takarsak etkilemez dedi.. ay çok fena uyku bastırdı gidip yatayım malum mesai erken başlar:)))

selam arkadaşlar kadınlar gününüz kutlu olsunalkisalkisalkis zeynebimi yatırdım uyku tutmadı.gerçi yeni yattı sayılır.sizlere sorum geceleri uyku saatini nasıl kaydırabilirim erken yatırsamda uyuyup uyanıyor.1 gibi yatıyor gece uykusuna napıcam erken yatmasınıda istiyorum ama acaba vücudu bu saate mi alıştı bilmiyorum ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…