çol çok geçmiş olsun ilaçlarla beraber terapide görüyomusun benceterapi ilaçlardan daha fazla etki ediyor
çok teşekkürler esracım, ilaçların durumuna göre terapi yapılıcak ay sonu tekrar gidicem kısmetse....
gecmis olsun ama ben pek giremiyorum ondan kacirmisim neyin var insallah kotu bisey degildir
çalışmaya başladıktan sonra süt işini nasıl hallettin sütte azalma falan oldu mu genelde arkadaşlarım iş stresinin sütü azalttığını sözylüyorlar vede bebeğin evdeki gibi sürekli emmemesi falan
günaydın kızlar işe başlayacak olanlar süt işini nasıl hallediyosunuz biriktiriyomusunuz 22 martta göreve başlıcam şimdiden biriktirmeye çalışıyorum ama günde 100ml den fazla çıkmıyor bazı günler o da olmuyor sütümü iyice coşturmak istiyorum iyi bir stok yapmak istiyorum var mı taktikleriniz
ya kızlar bebeğimin kg alımı yavaş.merak ettim bebeği güzel kg alan anneler nasıl besleniyorsunuz.
ben düzenli beslenmeye özen gösteriyorum yalnızca gaz yapan bakliyatları yemiyorum.eşimde tutturdu sen güzel beslenmiyorsun ondan böyle oluyor diye.halbuki çok iyi biliyorum sütü yapan su ve sulu gıdalar ama yinede sormak istedim.
fındık ceviz yesem yada vitamin hapımı kullanmıyordum kullansam fark edermi acaba.ne bileyim canımı sıktı bu kg mevzu aklıma bunlar geldi.
senin yediklerinden ziyade bebegini emzirme seklinle alakali bu. sut uretimi kan yoluyla oluyor. nasil emziriyorsun? gunde kac kere? kac dk memede duruyor?
azalma olmadı şükür... pompayla sağıp bırakıyorum. gaz yapmayan biberonla içiyor. işteyken de her fırsatta pompayla çekiyorum. böylece bir sonraki gün için birikmiş oluyor... bir seferde 100 ml iyi bende de yaklaşık aynı. birkaç kez daha tekrarlayınca birikiyor... tabi pompa bebek kadar iyi çekmediği için ancak o kadar oluyor ama yetiyor. bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar şükür...:Saruboceq:
elevit kullanıyorum 1 seneden fazladır ben ye valla ben götürüyom hergün. dut kurusu,badem,ceviz,kaju,çiğdem,antep,ceviz aldım,süt artırıyomuş.zaten çok yiyemiyorum. toplasan 1 avuç kadar yiyebiliyorum.2şer3er. su su su hep onu içebilmek için bunlar. tiksinti geldi sudan ama saf haliyle içebildiğin kadar iç.minimum 2.5 litre içersen 100 ml süt geliyomuş sanırım. 4 litre ideali demişti bana doktor doğumun ertesi günü. nasılsa koşturcaz peşlerinden veririz ye kardeşim valla. herşeyden az az ye.olmuyor yemeden. banada deyip duruyorlar ye ye.sinir geliyordu.yiyorum ama dikkat ediyordum ben açıkçası.10 kilo yapışmış görülüyor ama sütten kesilince eminimki vercem çünkü yemekten de tiksindim. sade su olmuyor anladım. götürcem bende bundan sonra iyi denedim ben.denenmiş kanıtlanmış bilgiler yani.günde 500 kalori gidiyormuş sütle.
canım yorgunluklar falan biraz panik atağımı tetikledi...psikiyatristler ve antidepresanlar dönemim başladı yine :))
evime geldim şükür, çok yorgunum ama yazmadan duramadım. oğlum bronşrolit oldu hastanede yattık çarşamba günü, cuma günüde çıktık. ilk kez duydum bu hastalığıda soğuk nedenli değilmiş bir virüs neden oluyomuş. hastanede kaldığımız kat olduğu gibi aynı hastalığa yakalanmış çocuklarla doluydu. çok zordu ama bebeğim emdiği için tez iyileşti. balgam ve öksürüğü var azıcık onada şurup kullanıyoruz dua edinde bebeğim iyi olsun
rota aşısı yaptıran veya yaptıracak olan vrmı kızlr bn çok karasızım 1 hafta içinde karar vrmem lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?