kızlar cnm o kadar sıkkın ki emir sabaha kadar öksuruklere boguldu,burnu kapalıydı zaten ne denedıysem açılmadı,meme de emmıyo emmedıgı halde de kusuyo nedense bı gorsenız o kadar mutsuz ki...aksama da yemege mısafır var,kocatan çiğ kofte partısı veriyo arkadaslarına çok kotuyum oglum aglıyo ben aglıyorum...
kızlar cnm o kadar sıkkın ki emir sabaha kadar öksuruklere boguldu,burnu kapalıydı zaten ne denedıysem açılmadı,meme de emmıyo emmedıgı halde de kusuyo nedense bı gorsenız o kadar mutsuz ki...aksama da yemege mısafır var,kocatan çiğ kofte partısı veriyo arkadaslarına çok kotuyum oglum aglıyo ben aglıyorum...
kızlar bu arada bişey sorucam salı günü aşılar yapıldı 3 gün koluna su değmesin dedi bu gece yıkayabilir miyim
canım bi doktora götürsenize kendini de üzme hiçbirşeycik olmaz bebişe melekler korur onu
kızlar bu arada bişey sorucam salı günü aşılar yapıldı 3 gün koluna su değmesin dedi bu gece yıkayabilir miyim
Tırnak makası sormuştum ama kimse cevap vermemişHep çiiyor yüzünü oğlum.törpüleyemiyorum da ne yapacam ben
Geçmiş olsun canım bebişine. Mama verip vermeme konusunda doktorun ne diyor? Kilosu olması gereken sınırlar içerisinde miymiş? Bu sınır bayağı bir geniş aralıkta değişebiliyor çünkü.Eğer gerekiyorsa bir miktarda olsa mama takviyesi yapmalısın. Gerçekten sütün azsa ilerde dehidrasyona da sebep oluyormuş bu durum bizim doktorun dediğine göre.herkese günaydın.hayırlı cumalar..bebişlerle birlikte mutlu huzurlu günler inş,,,,
dün 2.ay aşılarımızı olduk.kızımın ateşi yükseldi biraz 37.3 lerdeydi.calpol verdim.üstünü iyice hafiflettim gece biraz daha iyiydi 36.5 lere düştü..
dün tartıldı ve sadece 500 gr almış.çok üzülüyorum ya herkes bebeğin çok zayıf diyor.verem savaştaki hemşire bu çok zayıf prematüremi doğdu demezmi benim iyice moralim bozuldu.doğum kg iyiydi 3630 sonra 10 günde 3400 e düştü.şimdi 4700..sağlık ocağındaki hemşire verme mama biraz daha bekle tekrar tartalım dedi ama benim canım sıkıldı.açmı acaba sütüm yokmu acaba diye düşünüyorum.
üstüne dün kayıvalidem geldi.zaten bana sürekli mama ver diye ısrar edip sinirlerimi bozuyor.gelmiş yine ayın mevzu mama ver mama ver.en son dayanamadım vereceğim anne dedim.her zaman vermeyeceğim diye ısrarla diretiyordum artık dayanamıyorum ya kaldıramıyorum.birde bebeği emzirirken gelip yanıma kulağını dayamazmı bize bakim yutkunma sesi geliyormu diye.ayy fenalık geçirecektim.yok bebeği salla yok o bez çok sıkıyor onu bacakları kasılıyor galiba.ya beni diğer gelinleriyle karıştırdı.alışmış onlara karışmaya cahil görüp ama en cahil o farkında değil.ay çok uzun oldu ama canım sıkılmış yazmak istedim..
Yaa benm oğlumun niyye uykusu uzun olmuoyr hiç2saatte kalkıyor hep.ilk uyuduğunda bir kez 3saatte kalkıyor.sonra en fazla 2saatte.uyanınca uyumasıda baya sürüyor.bazen 1.5saatte geri uyutuyorum ancak.hergün yorgun uykusuz kalkıyorum.yakında dayanamayıp düşüp bayılacam biryerlerde
Canım geçmiş olsun.bence de bir dr.a götürün inş. hemen geçer.kızlar cnm o kadar sıkkın ki emir sabaha kadar öksuruklere boguldu,burnu kapalıydı zaten ne denedıysem açılmadı,meme de emmıyo emmedıgı halde de kusuyo nedense bı gorsenız o kadar mutsuz ki...aksama da yemege mısafır var,kocatan çiğ kofte partısı veriyo arkadaslarına çok kotuyum oglum aglıyo ben aglıyorum...
Aynı canm ya k.valideler benziiyor sanırım hep birbirine.Çok düşünceliler sağolsunlar.ayy evet ben bilmiyormuşum gibi birde süt göğüse nasıl iner nasıl sızlatır nasıl şişirir vs.böyle çok büyük bir olay gibi anlatıyor.ya çoktan lafımı söyleyip koyacağım noktayı konuşunca ağır konuşuyorum hadi kalbi kırılmasın diyorum.eşime söyledim güzel bir dille anlattım sen söyle sütümle ilgili yorum yapmasın dedim.o konuşalanları duymuştu dün izinliydi ben konuştum annemle o seni düşünüyormuş zaten zayıfmışım çocuk her ağladığında emzirirsem hem bana eziyetmiş bende dinlenirmişim mama verirsem.açıklamaya bak ya fenalık geldi..
ahh bu büyükler.....
Bence yıkayabilirsin.benmki cuma aşı oldu biz pazartesi yıkamıştık.kızlar bu arada bişey sorucam salı günü aşılar yapıldı 3 gün koluna su değmesin dedi bu gece yıkayabilir miyim
Kesmekte sorunum yok da yüzünü çizmesi sorun oluyor bakalım başka makasları deneyecem bende.Ben Pelinin tavsiyesiyle chicconun tırnak makasını aldım. Çok rahat kesiliyor. Daha önceki makasımla etini kesmiştim oğluşun bunda hiç öyle bir tehlike yok.
Ben de öyley,m herşeyi batar oldu adamın.alttan almasalar kötüydü.bazen ben ne yapıyorum ya diyorum.gece ben bebekle uğraşırken o uyurken de öyle sinir oluyorum ki:1ninca:Aynen canım. Bir de öyle olunca acayip derecede agresif oluyorum. Sanki her şeyin suçlusu eşimmiş gibi bütün hırsımı da ondan çıkarıyorum. Allahtan adam sessiz sakin mülayim biri yoksa birbirimize girmiştik çoktan.
Ben de öyley,m herşeyi batar oldu adamın.alttan almasalar kötüydü.bazen ben ne yapıyorum ya diyorum.gece ben bebekle uğraşırken o uyurken de öyle sinir oluyorum ki:1ninca:
Bizim gece gündüz kucağımızda benmki de az kucağında tutunca yoruldum deyip geri veriyor bazen.geçen sabah da ben 5,5 ta verdim dayanamıcam diye.valla verir vermez de uyumuşum.uyandım saat 7buçuk olmuş eşim uyutup işe gitmiş:)ruhum bile duymamış
Hande çok geçmiş olsun. Ben de herkesin söylediğini söyleyeceğim mutlaka bir doktora götür. Bebeklerin burnu tıkalı olunca da ememiyormuş, bir de burnun uzun süre tıkalı kalması kulak enfeksiyonuna da yol acabilir.
Allah şifalar versin oğluna bir an önce canım.
tesekkur ederim ebrucum.şimdı arasam eşimi dr.a goturelım dıye abartıyomusum gıbı davranacak.aksama da arkadasları gelıyo ya...sinir ediyo beni
kızlar ya bişey sorcim . .benim oğlusun poposunda dün hafif bi kızarıklık vardı bugün baktım ortası sarı olmuş sivilce gibi ama şişlik yok düz . .nedir acaba pişik olabilirmi bilmiyorumki hiç . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?