2009 Aralık Anneleri

kızlar cnm o kadar sıkkın ki emir sabaha kadar öksuruklere boguldu,burnu kapalıydı zaten ne denedıysem açılmadı,meme de emmıyo emmedıgı halde de kusuyo nedense bı gorsenız o kadar mutsuz ki...aksama da yemege mısafır var,kocatan çiğ kofte partısı veriyo arkadaslarına çok kotuyum oglum aglıyo ben aglıyorum...

canım bi doktora götürsenize kendini de üzme hiçbirşeycik olmaz bebişe melekler korur onu

Sanada hayırlı cumalar canım.Kilo meselesine takılma canım.her bebek bir olmaz.bebeği o aylık grafiklerle sınırlandırmamak gerek diyor dr.da.Mama konusunda dr.ne derse onu yap.ek mama vermek çok da kötü bir şey değil ki.ben de verdim ilk bir buçuk ay.sarılıktı çok doyup atması gerek vücuttan dedi dr. o yüzden.ona rağmen 1ayda attı sarılığı.
Kayınvalide konusu ca sıkıcıdır.bana da kaç kez yaptı aynısını geldi kafayı yan çevirmiş dinliyor güya yutkunurken ben de şöyle bir ters baktım çıkıp gitmişti.ne işin varki ben emzirirken odamda değil mi!!Senin daha sütün fışkırmıyor demi falan demişti bebek daha 1haftalıkken onun fışkırırmış da tövbe Allahım..
Bizleri böyle daha çok sıkıyorlar haberleri yok.bozma moralini canım mama vermen gerekirse verirsin bence çok normal bir durum.

ayy evet ben bilmiyormuşum gibi birde süt göğüse nasıl iner nasıl sızlatır nasıl şişirir vs.böyle çok büyük bir olay gibi anlatıyor.ya çoktan lafımı söyleyip koyacağım noktayı konuşunca ağır konuşuyorum hadi kalbi kırılmasın diyorum.eşime söyledim güzel bir dille anlattım sen söyle sütümle ilgili yorum yapmasın dedim.o konuşalanları duymuştu dün izinliydi ben konuştum annemle o seni düşünüyormuş zaten zayıfmışım çocuk her ağladığında emzirirsem hem bana eziyetmiş bende dinlenirmişim mama verirsem.açıklamaya bak ya fenalık geldi..

Valla benm babam da yapıyor aynısını kucaktan indirmek istemiyor bir de kucağa çok alıştı diyor allam yaasempatiksalakcinni evin içinde dönüp duruyolar duran bebeğin anakucağını sallıypr falan..

ahh bu büyükler.....

kızlar bu arada bişey sorucam salı günü aşılar yapıldı 3 gün koluna su değmesin dedi bu gece yıkayabilir miyim

canım doktora götürün mutlaka benim kıımın ateşi öksürüğü yoktu sadece sesi kısılmıştı üsye olmuş 2 ilaç verdi doktor
burnuna da tonimer baby alın bi de otri bebe burun aspiratörü
tonimeri sıkın burun deliğine otri bebe ile çekin mutlaka göremediğin sümükleri bile çıkarıor mucize bi alet hem en zararsız aspğiratör

Tırnak makası sormuştum ama kimse cevap vermemiş Hep çiiyor yüzünü oğlum.törpüleyemiyorum da ne yapacam ben

Ben Pelinin tavsiyesiyle chicconun tırnak makasını aldım. Çok rahat kesiliyor. Daha önceki makasımla etini kesmiştim oğluşun bunda hiç öyle bir tehlike yok.

Geçmiş olsun canım bebişine. Mama verip vermeme konusunda doktorun ne diyor? Kilosu olması gereken sınırlar içerisinde miymiş? Bu sınır bayağı bir geniş aralıkta değişebiliyor çünkü.Eğer gerekiyorsa bir miktarda olsa mama takviyesi yapmalısın. Gerçekten sütün azsa ilerde dehidrasyona da sebep oluyormuş bu durum bizim doktorun dediğine göre.
Benim oğlum geçen ay 350 gr almıştı. Günde iki sefer mama takviyesiyle çok güzel toparladı şimdi. Doktor günde üç kere ver demişti ama ben iki kere verdim. Hatta bazı günler bir kere verdim. Çabucak toparladı çok şükür.

Aynen canım. Bir de öyle olunca acayip derecede agresif oluyorum. Sanki her şeyin suçlusu eşimmiş gibi bütün hırsımı da ondan çıkarıyorum. Allahtan adam sessiz sakin mülayim biri yoksa birbirimize girmiştik çoktan.

Hande çok geçmiş olsun. Ben de herkesin söylediğini söyleyeceğim mutlaka bir doktora götür. Bebeklerin burnu tıkalı olunca da ememiyormuş, bir de burnun uzun süre tıkalı kalması kulak enfeksiyonuna da yol acabilir.
Allah şifalar versin oğluna bir an önce canım.

Canım geçmiş olsun.bence de bir dr.a götürün inş. hemen geçer.
Aynı canm ya k.valideler benziiyor sanırım hep birbirine.Çok düşünceliler sağolsunlar.
kızlar bu arada bişey sorucam salı günü aşılar yapıldı 3 gün koluna su değmesin dedi bu gece yıkayabilir miyim
Bence yıkayabilirsin.benmki cuma aşı oldu biz pazartesi yıkamıştık.
Ben Pelinin tavsiyesiyle chicconun tırnak makasını aldım. Çok rahat kesiliyor. Daha önceki makasımla etini kesmiştim oğluşun bunda hiç öyle bir tehlike yok.
Kesmekte sorunum yok da yüzünü çizmesi sorun oluyor bakalım başka makasları deneyecem bende.
Ben de öyley,m herşeyi batar oldu adamın.alttan almasalar kötüydü.bazen ben ne yapıyorum ya diyorum.gece ben bebekle uğraşırken o uyurken de öyle sinir oluyorum ki:1ninca:

Ben de öyley,m herşeyi batar oldu adamın.alttan almasalar kötüydü.bazen ben ne yapıyorum ya diyorum.gece ben bebekle uğraşırken o uyurken de öyle sinir oluyorum ki:1ninca:

Ben de çok sinir oluyorum geçen gece iki buçukta verdim eline al uyut diye aklım kaldı buu sefer yine uyuyamadım. Bir saat sonra gittim yanlarına yazık ayakta dolanıp duruyor bebekle birlikte. ışe gidecek diye de üzülüyorum aldım geri ne yapayım :sm_confused:

Bizim gece gündüz kucağımızda benmki de az kucağında tutunca yoruldum deyip geri veriyor bazen.geçen sabah da ben 5,5 ta verdim dayanamıcam diye.valla verir vermez de uyumuşum.uyandım saat 7buçuk olmuş eşim uyutup işe gitmiş:)ruhum bile duymamış

Oh iyi olmuş birazcık dinlenmişsindir.

tesekkur ederim ebrucum.şimdı arasam eşimi dr.a goturelım dıye abartıyomusum gıbı davranacak.aksama da arkadasları gelıyo ya...sinir ediyo beni

tesekkur ederim ebrucum.şimdı arasam eşimi dr.a goturelım dıye abartıyomusum gıbı davranacak.aksama da arkadasları gelıyo ya...sinir ediyo beni

Hay Allah yaaa onlara göre her şeyi abartıyoruz zaten. Çok az ıhlamur vermeyi denesen birazcık rahatlatır belki. Doktorumuz bize çok açık olarak verebilirsiniz demişti.

canım gifrer serum ve calpol deneyebilirsin eğer doktora gidemezsen, ama bence kesinlikle gitmelisin ciğerlerine inerse Allah korusun tedavi süresi uzar....

kızlar ya bişey sorcim . .benim oğlusun poposunda dün hafif bi kızarıklık vardı bugün baktım ortası sarı olmuş sivilce gibi ama şişlik yok düz . .nedir acaba pişik olabilirmi bilmiyorumki hiç . .

kızlar ya bişey sorcim . .benim oğlusun poposunda dün hafif bi kızarıklık vardı bugün baktım ortası sarı olmuş sivilce gibi ama şişlik yok düz . .nedir acaba pişik olabilirmi bilmiyorumki hiç . .

bilmiyorumkismile bende bilmiyorumki canım görmeden bişi sölemek zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…