2009 Aralık Anneleri

aynen bende aynı senin gibi ben çocukla gece uğraşırken eşimin uyuyor olması beni çok sinirlendiriyor.nasıl bir psikolojiyse bu...

tesekkur ederim ebrucum.şimdı arasam eşimi dr.a goturelım dıye abartıyomusum gıbı davranacak.aksama da arkadasları gelıyo ya...sinir ediyo beni

ayy gündüz çocukla uğraş akşam eşinin arkadaşları.bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya.biraz daha vakit geçince gelseler bizleride sıkıntıya sokmasalar ne olur..

Oğluma oyuncak bakıyorum netten. O kadar çok çeşitli şeyler var ki oyun halıları, aktivite merkezleri bilmemne bir türlü karar veremiyorum.
Ben karar verip alana kadar çocuk büyüyüp gidecek.
Bir de bir sürü para her biri. Oynarsa çok iyi de oynamazsa yazık vallaha.

ayy ya bu erkekler cok düşüncesiz varlıklar simdi sırasımı ciğ köftenin Allah Allah akşam olsda vurup kafayı yatsak diyoruz hepimiz ama nerdeee gecende benimkide maç için arkadaşlarını cağırcakdı sağolsun dedim valla gelirlerse annemide cagırırız o hizmet eder size ben nasıl bakiyim sonra tabiki iptal oldu :))

mrb güzel anneler...
hamile kaldığınız ilk günden beri hepinizi takip ediyorum. sonunda aranıza katılmaya karar verdim. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum. bende aralık annesiyim .2 aralıkta sezeryanla doğum yaptım . ecrinnaz isminde bi kızım var. ben biraz şanssızm 55-56 günlükken işe başladım. kuzucuğum bakıcısıyla kalıyor. çok zor ama alışıyoruz bi zaman sonra.herşey onlar için...

hoşgeldin canım Allah bağışlasın bebişini neden o kadar çabuk döndün olsun canım sağlık olsun

hoşbulduk..esnaf odasında çalışıyorum canım yıllık vergiler bide oda seçimleri olunca erken dönmek zorunda kaldım maalesef...

hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile2

aynı gün doğmuş bebeklerimiz...Allah bağışlasın....:Saruboceq:

hosgeldın aramıza..senın bebeğinide bağişlasın rabbim..bende 1 ay sonra başlıycam işe

hoşbulduk canım. işe başlamak çok zor gelio.allah seninde yardımcın olsun. ilk bir hafta ağlayarak gidip geldim ama daha sonra alışıyoruz.pompayla bir bütün olduk artık:sinifsinif:

kızlar bugün doktora gittim hem genel kontrol oldum, hemde o şişliğe baktırdım.. doktorum nolur nolmaz diye ultrason istedi ama ben önce sağdırmak istedim.. hastane pompaları çok can yakıyor diye duymuştum.. kız pompayı çıkarınca resmen titredim ama normal ev tipi bir pompaydı markası ameda idi.. hiç mi hiç canım yanmadı.. süperdi bayılşdım makinaya almamış olsaydık onu alırdım ama kiralanabiliyormuş.. benim evdeki sürekli vakum yapıyor, bu emme refleksi gibiydi bi çekip bir bırakıyordu.. göğsüm yumuşayınca ultrasonu çektirmedim.. kısacası rahatladım..

Geçmiş olsun Arzu rahatladığına sevindim.
Peki doktor ne dedi? Süt mü tıkamış ne olmuşta öyle şişmiş?

Geçmiş olsun Arzu rahatladığına sevindim.
Peki doktor ne dedi? Süt mü tıkamış ne olmuşta öyle şişmiş?
sağol ebru ya çok kötüydü bitti şükür.. öyle bazen sıkışımış süt damarları.. topanış böyyyle yumruk gibiydiiçinde.. bende şimdi netten bu ameda pompaya bakıyordum 299 tl .. çok pahalı ama değer.. hiç can yakmıyo hatta bebek emmesinden bile hafif

aklım hep sendeydi şükür. İyi olmaya çalış bizler için. Ben de çok kötüyüm ama idare.

aklım hep sendeydi şükür. İyi olmaya çalış bizler için. Ben de çok kötüyüm ama idare.

saol canım, sen de iyi ol nolursunnnnn.....olumunekankayizsmile

hepinize söylüyorum küçük gibi görünen şeyleri içinize atıp ruhunuzu yormayın, sonra zor tamir oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…