Geçmiş olsun canım bebişine. Mama verip vermeme konusunda doktorun ne diyor? Kilosu olması gereken sınırlar içerisinde miymiş? Bu sınır bayağı bir geniş aralıkta değişebiliyor çünkü.Eğer gerekiyorsa bir miktarda olsa mama takviyesi yapmalısın. Gerçekten sütün azsa ilerde dehidrasyona da sebep oluyormuş bu durum bizim doktorun dediğine göre.
Benim oğlum geçen ay 350 gr almıştı. Günde iki sefer mama takviyesiyle çok güzel toparladı şimdi. Doktor günde üç kere ver demişti ama ben iki kere verdim. Hatta bazı günler bir kere verdim. Çabucak toparladı çok şükür.
canım sağlık ocağında aşı olurken tartıldı.oradaki hemşire bu kg olabilir düşük değil dedi.mama takviyesi yapayımmı diye sordum bir ay daha bekle gel tartalım ondan sonra dedi.kararsız kaldım.
Ben de öyley,m herşeyi batar oldu adamın.alttan almasalar kötüydü.bazen ben ne yapıyorum ya diyorum.gece ben bebekle uğraşırken o uyurken de öyle sinir oluyorum ki:1ninca:
tesekkur ederim ebrucum.şimdı arasam eşimi dr.a goturelım dıye abartıyomusum gıbı davranacak.aksama da arkadasları gelıyo ya...sinir ediyo beni
mrb güzel anneler...
hamile kaldığınız ilk günden beri hepinizi takip ediyorum. sonunda aranıza katılmaya karar verdim. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum. bende aralık annesiyim .2 aralıkta sezeryanla doğum yaptım . ecrinnaz isminde bi kızım var. ben biraz şanssızm 55-56 günlükken işe başladım. kuzucuğum bakıcısıyla kalıyor. çok zor ama alışıyoruz bi zaman sonra.herşey onlar için...
mrb güzel anneler...
hamile kaldığınız ilk günden beri hepinizi takip ediyorum. sonunda aranıza katılmaya karar verdim. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum. bende aralık annesiyim .2 aralıkta sezeryanla doğum yaptım . ecrinnaz isminde bi kızım var. ben biraz şanssızm 55-56 günlükken işe başladım. kuzucuğum bakıcısıyla kalıyor. çok zor ama alışıyoruz bi zaman sonra.herşey onlar için...
hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile2
aynı gün doğmuş bebeklerimiz...Allah bağışlasın....:Saruboceq:
hoşbuldukk. teşekkür ederim.rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın inş. sağlıkla büyüsünler...
hosgeldın aramıza..senın bebeğinide bağişlasın rabbim..bende 1 ay sonra başlıycam işe
kızlar bugün doktora gittim hem genel kontrol oldum, hemde o şişliğe baktırdım.. doktorum nolur nolmaz diye ultrason istedi ama ben önce sağdırmak istedim.. hastane pompaları çok can yakıyor diye duymuştum.. kız pompayı çıkarınca resmen titredim ama normal ev tipi bir pompaydı markası ameda idi.. hiç mi hiç canım yanmadı.. süperdi bayılşdım makinaya almamış olsaydık onu alırdım ama kiralanabiliyormuş.. benim evdeki sürekli vakum yapıyor, bu emme refleksi gibiydi bi çekip bir bırakıyordu.. göğsüm yumuşayınca ultrasonu çektirmedim.. kısacası rahatladım..
sağol ebru ya çok kötüydü bitti şükür.. öyle bazen sıkışımış süt damarları.. topanış böyyyle yumruk gibiydiiçinde.. bende şimdi netten bu ameda pompaya bakıyordum 299 tl .. çok pahalı ama değer.. hiç can yakmıyo hatta bebek emmesinden bile hafifGeçmiş olsun Arzu rahatladığına sevindim.
Peki doktor ne dedi? Süt mü tıkamış ne olmuşta öyle şişmiş?
Anne Sütü Hakkında Slayt Gösterisi | Pediatri Portalı | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Portalı, Çocuk Doktorları, Psikolog, Beslenme, Gelişme, Sağlık, Gebelik
biz bilsekte arkadaşlarımıza göndeririz diye ppt adresi yolladım size
canım bende bugün doktor deiştirdim istanbuldaydım, deiştirdi o da ilacı...benimde ilaç prozactı...Allahtan ben daha çok az oldu başlayalı, şimdi daha hafif ama sorunumu iyileştiricek bir ilaç içicem....Allah herkese şifa versin...
aklım hep sendeydi şükür. İyi olmaya çalış bizler için. Ben de çok kötüyüm ama idare.
saol canım, sen de iyi ol nolursunnnnn.....olumunekankayizsmile
hepinize söylüyorum küçük gibi görünen şeyleri içinize atıp ruhunuzu yormayın, sonra zor tamir oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?