selam kızlar benim bebeğim kolik galiba çok gaz sancısı oluyor gece bi ağlamaya başlıyo sabah 9 10 a kadar uyumuyo yavrum çok şükür bir rahatsızlığı yok kontrol ettirdik ama bu kolik çok kötü anca saç kurutma makinası sakinleştiriyo kuzumu Allahım bir an evvel geçer inşallah o öyle katıldıkça ben de ağlıyorum içim gidiyooo
evime geldim şükür, çok yorgunum ama yazmadan duramadım. oğlum bronşrolit oldu hastanede yattık çarşamba günü, cuma günüde çıktık. ilk kez duydum bu hastalığıda soğuk nedenli değilmiş bir virüs neden oluyomuş. hastanede kaldığımız kat olduğu gibi aynı hastalığa yakalanmış çocuklarla doluydu. çok zordu ama bebeğim emdiği için tez iyileşti. balgam ve öksürüğü var azıcık onada şurup kullanıyoruz dua edinde bebeğim iyi olsun
Ben ilk dozunu geçen ay yaptırdım 2.dozunu da bu ay yaptıracam ve bitecek
Huggies ıslak mendil pişik yaptı oğlumaçok parfümlü zaten çok kokuyor
:teytey:arkadaşlar kadınlar gününüzü kutlarım.. öyle yorgunum ki.. dün regl oldum ilk defa bugünde yoğunlaştı.. baya bi kötü etti beni.. gündüz pek bişeyim yoktu ama, gece iyice arttı.. birazdan bende gidip yatıcam.. oğluşu yıkadık eşimle yedi içti uyudu kuzum.. belim çok felaket ağrıyor.. hatta vücudum ağrıyor... doktorumla görüştük spriali önerdi.. regline bak çok yoğun olursa hormonlu spiral takalım dedi.. ki spiral zaten kanamayı biraz çoğaltıyormuş.. hormonlu takarsak etkilemez dedi.. ay çok fena uyku bastırdı gidip yatayım malum mesai erken başlar:)))
rota aşısı yaptıran veya yaptıracak olan vrmı kızlr bn çok karasızım 1 hafta içinde karar vrmem lazm
bende yaptırdım, hem saglık ocagındakı doktora hem de 2 tane hastaneye sorduk yaptıralım mı dıye, hepsı de mutlaka yaptırın, çok önemlı bı ası dedı. yaptırdık bizde, önumuzdekı ay da 2. dozu var.
geçmiş olsn allah şifa vrsn bnm kızımdea orta kulak iltihabı olmştı 1 aylıkken yatmıştık hastanede küçük bebekle yatmak çk zor oluyo serum takıldımı
çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Allah diğer bebelerede şifa versin.Bu anne sütü nelere kadir.
sağol canım benim, hemde ne kadr zormuş
sanada çok geçmiş olsun. inşallah hiç bir bebek hastalanmaz(((
kabus gibiydi! bebeğimde içlerinde, acıyla ağlayan bağıran birsürü bebek çocuk(((
3günde pisikolojim bozuldu resmen herşeye ağlar oldum. serumda takıldı evet. bağlanmasıda epey zor oldu
bnm emdiği için takmadılr serum
damar yolu açmk zor oluyo demişti dr
alnından takıyorlrmış genelde
allahm koru bebeklerimizi :Saruboceq:
2albüm yükledim biri hastanedeyken çektiklerim
güne sarsıntıyla uyandık... bebişle sallanmaya o kadar alışmışım ki ilk başta idrak edemedim deprem olduğunu. avizenin sesiyle uyandım. şükür bi sıkıntı yok.... Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
amin canım çok geçmiş olsun, allah korusun kazadan beladan hastalıktan sıkıntıdan
çok geçmiş olsun.
güne sarsıntıyla uyandık... bebişle sallanmaya o kadar alışmışım ki ilk başta idrak edemedim deprem olduğunu. avizenin sesiyle uyandım. şükür bi sıkıntı yok.... Rabbim herkesin yardımcısı olsun....
2albüm yükledim biri hastanedeyken çektiklerim
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?