2009 Aralık Anneleri

çok zrdur bilirim funda bnm kızım 1 haftadır düzene girdi şükür 3 ay cektm nedrdeyse o sıkıntıyı bnde bu gece biraz huysuzdu ama az önce uyudu inş en kısa sürede düzene grer allah yardımcn olsn cnm :Saruboceq:

geçmiş olsn allah şifa vrsn bnm kızımdea orta kulak iltihabı olmştı 1 aylıkken yatmıştık hastanede küçük bebekle yatmak çk zor oluyo serum takıldımı

Ben ilk dozunu geçen ay yaptırdım 2.dozunu da bu ay yaptıracam ve bitecek

bzde yatırıcaz sanırım araştırdım baya bakallım abimden haber bekliyrm bide onlada konuşayımda bu hafta yaptırıcam ölüme bile sebep olabiliomş o hastalık korktum
ateş fln yaptımı

Huggies ıslak mendil pişik yaptı oğluma çok parfümlü zaten çok kokuyor

bnn ıslak mendil kullanmıyorum pamuk ve ılık suyla siliyorum pişik oluyo çnkü tavsiye ederim tertemiz olyo

gezmelerdede nivea pure baby kullanbıom :hulya:

arzu erken olmşsun bende daha belirti yok regl olmadım bakalım ne zaman olcamkaydirigubbakcemile2

bu arada kayınvalidem yarın gidio yalnızım artık eşimde bir hafta sonra göreve gdecek 2 hafta gelmicek yandım yani bu yaramaz kızl a ne yaparım uykusuz aç bilmiom :bbo:

birde aşı yaptrcaz ateş huysuzluk yaparsa püffffff fisfisfis

rota aşısı yaptıran veya yaptıracak olan vrmı kızlr bn çok karasızım 1 hafta içinde karar vrmem lazm

bende yaptırdım, hem saglık ocagındakı doktora hem de 2 tane hastaneye sorduk yaptıralım mı dıye, hepsı de mutlaka yaptırın, çok önemlı bı ası dedı. yaptırdık bizde, önumuzdekı ay da 2. dozu var.

burda 3 aylık yapıolrmış bnde yptırıcam sanırım ya CADIARZU
araştrdım baya önmli bi aşı gerçkten
es geçilck gbi deil
eşimde göreve gdecek gurbette olmk ne zor ya ateş fln yaparmı acaba yalnız olcam evde çnkü boshayallersmile

yeni resmr ekledimmmmmmmmmmm:)))

geçmiş olsn allah şifa vrsn bnm kızımdea orta kulak iltihabı olmştı 1 aylıkken yatmıştık hastanede küçük bebekle yatmak çk zor oluyo serum takıldımı

sağol canım benim, hemde ne kadr zormuş
sanada çok geçmiş olsun. inşallah hiç bir bebek hastalanmaz (((
kabus gibiydi! bebeğimde içlerinde, acıyla ağlayan bağıran birsürü bebek çocuk(((
3günde pisikolojim bozuldu resmen herşeye ağlar oldum. serumda takıldı evet. bağlanmasıda epey zor oldu

çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Allah diğer bebelerede şifa versin.Bu anne sütü nelere kadir.

sağol canımmm
amin iiiinşallah!
gerçektende öyle. 10gün aynı hastalıktan yatan 6aylık bi bebek vardı, anneyi emmediği için daha zor iyileşiyomuş
allah tüm hastalara şifa versin inşallah amin

bnm emdiği için takmadılr serum
damar yolu açmk zor oluyo demişti dr
alnından takıyorlrmış genelde
allahm koru bebeklerimizi :Saruboceq:

bnm emdiği için takmadılr serum
damar yolu açmk zor oluyo demişti dr
alnından takıyorlrmış genelde
allahm koru bebeklerimizi :Saruboceq:

amiiiin :Saruboceq:
benimkide emiyodu ama yinede taktılar.
başta üzüldüm takmalarına ama iyikide takmışlar çünkü 7 iğne enjekte ettiler serumuna, o olmasaydı 7iğne olcaktı yavruma

güne sarsıntıyla uyandık... bebişle sallanmaya o kadar alışmışım ki ilk başta idrak edemedim deprem olduğunu. avizenin sesiyle uyandım. şükür bi sıkıntı yok.... Rabbim herkesin yardımcısı olsun....

geçmiş olsun siz nerdeydiniz bizde haberleri izliyoruz Türkiyenin başı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…