ohh afiyet olsun canım.bende kuruyemiş gaz yapıyor diye çekiniyordum yemeye.ama olmayacak böyle çünkü gaz olacak diye çok kısıtlıyorum kendimi.su içmede problem yok ben zaten suyu hamileykende onun öncesindede çok içerim.kilo sorunum yok canım tam tersi çok kilo almadım hamilelikte doğumdan sonrada bayağı verdim almaya çalışıyorum yani.3.ayı doldurmuşsun gaz ne durumda geçtimi..
amiiiin :Saruboceq:
benimkide emiyodu ama yinede taktılar.
başta üzüldüm takmalarına ama iyikide takmışlar çünkü 7 iğne enjekte ettiler serumuna, o olmasaydı 7iğne olcaktı yavruma
güne sarsıntıyla uyandık... bebişle sallanmaya o kadar alışmışım ki ilk başta idrak edemedim deprem olduğunu. avizenin sesiyle uyandım. şükür bi sıkıntı yok.... Rabbim herkesin yardımcısı olsun....
ahh cnm bnm kızımdan bahsediosun sankiyah işte herşey gaz yapıyormuş yaa. bir kuruyemişi duymamıştım. boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrdiiiiim herşeyden az az yiyorum ben artık dediğim gibi. herşeye alışsın vücudu. gaza da. hiçbişey vermiyom gaz içinde, ağlıyor alıyom şebek oluyom karşısında yavrumun emdiriyom susuyo uyuyo memede, yatırıyom "böyle böyle büyüyeceeeeeek" (herkesin dilinde olduğundan sıkılıp tav olduğum laf) ben bittim koptum artık. herkes bişey söylüyor olmuyor. ben yalnız bakıyorum kimse yok. tamamiyle bende düzen. ct nenesine götürdük feryatki ne feryat...durmam ALLAH durmam...gitmemle dönmem bir oldu. arabada sakinleşti nenesinde emmedi eve geldik curkcurk...ve uyudu...tümgün gıkı çıkmadı 1 saat sonra gülücükler...sanki o değildi...Yani düzen çoooooooook önemli. bir alıştımı öyle istiyor. ayrı birşey yaptınmı hergün onu istiyor sil baştan düzeni gene ben kuruyorum çünkü benim durum böyle yalnızım ve böyle olunca problem yok. Nasıl olcak diye düşünmüyorum çünkü önemli olan şimdi. Şuan onun sadece herşeyi memesi...Allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşallah.
HAA nenesinde düzen dışında STRESTEN (ben olmasamda çevredeki yüksek sese filan alışkın değil) sinirli durumlardan da etkilenmiş olabileceğini tahmin ediyorum. 2kişi başında ben emzirmeye çalışırken bakmak zorundaydılar susçakmı diye, ben de gerildim sanırım sonra da bağırdım filan( nene ek gıdaya başlamadınızmı dedi emmeyince orda 7 kilo olan çocuğa) tepem attı ama yansıtamadımda kırılcak üzülcek içimde ukte kalcak filan diye....
evime geldim şükür, çok yorgunum ama yazmadan duramadım. oğlum bronşrolit oldu hastanede yattık çarşamba günü, cuma günüde çıktık. ilk kez duydum bu hastalığıda soğuk nedenli değilmiş bir virüs neden oluyomuş. hastanede kaldığımız kat olduğu gibi aynı hastalığa yakalanmış çocuklarla doluydu. çok zordu ama bebeğim emdiği için tez iyileşti. balgam ve öksürüğü var azıcık onada şurup kullanıyoruz dua edinde bebeğim iyi olsun
2albüm yükledim biri hastanedeyken çektiklerim
Huggies ıslak mendil pişik yaptı oğlumaçok parfümlü zaten çok kokuyor
geçmiş olsn elazığdada deprem olmş 41 ölü vrdı en son :sinifsinif:
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm neyse atlatmışsınız Allahım bebeklerimizi korusun hasta olmasın kuzular benim gözlerrim felaket kıpkırmızı oldular kanlandı ve hem akıyor hem arada bir kaşınıyorlar mikrop kaptı heralde offfffff artık evde sıkıldım 9 haftayı geçtik toplam sağlık ocağı hariç 3 kez evden çıktım koştur koştur döndüm dün kocişede kızdım 1 aydır araba alacak gidiyor galeriye fiyat soruyor dönüyor mıymıntıııııııııııııı
ewr ta Allah kalanlara sabır versingeçmiş olsn elazığdada deprem olmş 41 ölü vrdı en son :sinifsinif:
inan herks aynı şeyleri yasıyor birde alıştır sese dıyorlar zaten gunduz evde tv sesıne kapı sesıne alışkın da ne yapayım durduk yere yuksek sesle bagararak mı konuşayım yada durduk yere çıglıkmı atayım Allah Allah ya insanlar bebek var bıraz sesımı kısalım desın onlar alışsın evımızde çok huzurluyuz bızde varsın olsun huzurluda dışarıya elbet alışıryah işte herşey gaz yapıyormuş yaa. bir kuruyemişi duymamıştım. boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrdiiiiim herşeyden az az yiyorum ben artık dediğim gibi. herşeye alışsın vücudu. gaza da. hiçbişey vermiyom gaz içinde, ağlıyor alıyom şebek oluyom karşısında yavrumun emdiriyom susuyo uyuyo memede, yatırıyom "böyle böyle büyüyeceeeeeek" (herkesin dilinde olduğundan sıkılıp tav olduğum laf) ben bittim koptum artık. herkes bişey söylüyor olmuyor. ben yalnız bakıyorum kimse yok. tamamiyle bende düzen. ct nenesine götürdük feryatki ne feryat...durmam ALLAH durmam...gitmemle dönmem bir oldu. arabada sakinleşti nenesinde emmedi eve geldik curkcurk...ve uyudu...tümgün gıkı çıkmadı 1 saat sonra gülücükler...sanki o değildi...Yani düzen çoooooooook önemli. bir alıştımı öyle istiyor. ayrı birşey yaptınmı hergün onu istiyor sil baştan düzeni gene ben kuruyorum çünkü benim durum böyle yalnızım ve böyle olunca problem yok. Nasıl olcak diye düşünmüyorum çünkü önemli olan şimdi. Şuan onun sadece herşeyi memesi...Allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşallah.
HAA nenesinde düzen dışında STRESTEN (ben olmasamda çevredeki yüksek sese filan alışkın değil) sinirli durumlardan da etkilenmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Sanki tüm gün başkası gelip bakıyor gibi o ben alayım olunca filan) 2kişi başında ben emzirmeye çalışırken bakmak zorundaydılar susçakmı diye, ben de gerildim sanırım sonra da bağırdım filan( nene ek gıdaya başlamadınızmı dedi emmeyince orda 7 kilo olan çocuğa) tepem attı ama yansıtamadımda kırılcak üzülcek içimde ukte kalcak filan diye....
çok geçmiş olsun cnm ya Allah yasatmasın bırdaha2albüm yükledim biri hastanedeyken çektiklerim
oyoyoyy ççok geçmiş olsungüne sarsıntıyla uyandık... bebişle sallanmaya o kadar alışmışım ki ilk başta idrak edemedim deprem olduğunu. avizenin sesiyle uyandım. şükür bi sıkıntı yok.... Rabbim herkesin yardımcısı olsun....
bende sabah ilk o haberı gördum içim cızz ettı vallageçmiş olsun siz nerdeydiniz bizde haberleri izliyoruz Türkiyenin başı sağolsun
selam kızlar benim bebeğim kolik galiba çok gaz sancısı oluyor gece bi ağlamaya başlıyo sabah 9 10 a kadar uyumuyo yavrum çok şükür bir rahatsızlığı yok kontrol ettirdik ama bu kolik çok kötü anca saç kurutma makinası sakinleştiriyo kuzumu Allahım bir an evvel geçer inşallah o öyle katıldıkça ben de ağlıyorum içim gidiyooo
:teytey:arkadaşlar kadınlar gününüzü kutlarım.. öyle yorgunum ki.. dün regl oldum ilk defa bugünde yoğunlaştı.. baya bi kötü etti beni.. gündüz pek bişeyim yoktu ama, gece iyice arttı.. birazdan bende gidip yatıcam.. oğluşu yıkadık eşimle yedi içti uyudu kuzum.. belim çok felaket ağrıyor.. hatta vücudum ağrıyor... doktorumla görüştük spriali önerdi.. regline bak çok yoğun olursa hormonlu spiral takalım dedi.. ki spiral zaten kanamayı biraz çoğaltıyormuş.. hormonlu takarsak etkilemez dedi.. ay çok fena uyku bastırdı gidip yatayım malum mesai erken başlar:)))
selam arkadaşlar kadınlar gününüz kutlu olsunalkisalkisalkis zeynebimi yatırdım uyku tutmadı.gerçi yeni yattı sayılır.sizlere sorum geceleri uyku saatini nasıl kaydırabilirim erken yatırsamda uyuyup uyanıyor.1 gibi yatıyor gece uykusuna napıcam erken yatmasınıda istiyorum ama acaba vücudu bu saate mi alıştı bilmiyorum ki....
burcu nasıl oldun duzeldınmı
diger burcu ereglılı sen nasılsın daha ıyısındır umarım
sagol baharcım nasılsın beren nasılkadınlar gününüzü kutluyorum arkadaşlar....
Nasılsınız bebişleriniz nasıl ?
daha iyi gibiyim en azindan ani bas donmelerim yok ama bazen butun kanimin cekildigini hissediyorum hala . Yoruldum pelin artik. Sanirim ondan oluyor . Hem vucut yorgunlugu hem eylülün tukurugunden bile bogulmasi beni yoruyor . Gecen gun ana dizindeydi bende tv ye bakiyorum ana dizi oynamaya basladi bi baktim nasil cirpiniyor nefessiz kalmis yine . Gozleri buyuyor bildigin cirpiniyor . Sinirlerim dayanmiyor artik valla ya .
pelin berenin yeni resimlerini koydum cnm
sagol baharcım nasılsın beren nasıl
allah'ım ya geçsin artık eylulun bu derdı
perişan oldun sende
ewt burcu hem bedenen hem ruhen yorgunluk senınkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?