2009 Aralık Anneleri

yah işte herşey gaz yapıyormuş yaa. bir kuruyemişi duymamıştım. boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrdiiiiim herşeyden az az yiyorum ben artık dediğim gibi. herşeye alışsın vücudu. gaza da. hiçbişey vermiyom gaz içinde, ağlıyor alıyom şebek oluyom karşısında yavrumun emdiriyom susuyo uyuyo memede, yatırıyom "böyle böyle büyüyeceeeeeek" (herkesin dilinde olduğundan sıkılıp tav olduğum laf) ben bittim koptum artık. herkes bişey söylüyor olmuyor. ben yalnız bakıyorum kimse yok. tamamiyle bende düzen. ct nenesine götürdük feryatki ne feryat...durmam ALLAH durmam...gitmemle dönmem bir oldu. arabada sakinleşti nenesinde emmedi eve geldik curkcurk...ve uyudu...tümgün gıkı çıkmadı 1 saat sonra gülücükler...sanki o değildi...Yani düzen çoooooooook önemli. bir alıştımı öyle istiyor. ayrı birşey yaptınmı hergün onu istiyor sil baştan düzeni gene ben kuruyorum çünkü benim durum böyle yalnızım ve böyle olunca problem yok. Nasıl olcak diye düşünmüyorum çünkü önemli olan şimdi. Şuan onun sadece herşeyi memesi...Allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirim inşallah.
HAA nenesinde düzen dışında STRESTEN (ben olmasamda çevredeki yüksek sese filan alışkın değil) sinirli durumlardan da etkilenmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Sanki tüm gün başkası gelip bakıyor gibi o ben alayım olunca filan) 2kişi başında ben emzirmeye çalışırken bakmak zorundaydılar susçakmı diye, ben de gerildim sanırım sonra da bağırdım filan( nene ek gıdaya başlamadınızmı dedi emmeyince orda 7 kilo olan çocuğa) tepem attı ama yansıtamadımda kırılcak üzülcek içimde ukte kalcak filan diye....

Son düzenleme:
amiiiin :Saruboceq:
benimkide emiyodu ama yinede taktılar.
başta üzüldüm takmalarına ama iyikide takmışlar çünkü 7 iğne enjekte ettiler serumuna, o olmasaydı 7iğne olcaktı yavruma

bize 3 iğne yptılr kıyamam naslda ağlıyordu iğnelr olurkn mafoldumben

bnm kızm çk hareketli serum olmamasına o yuzden sevndm

ama iğne vakti gelince eyvahedigeldismile

geçmiş olsn elazığdada deprem olmş 41 ölü vrdı en son :sinifsinif:

ahh cnm bnm kızımdan bahsediosun sanki
aynı şeyleri yaşıyoruz evimizde çok mutlu dışa gdelim gezmeye doktora vss o günümüz cehennem oluyo ağla bakalım ağla gece uytumnaz sabah kalkmaz :gitme:
mahvedio bni
hep evde durcak kmse gelmicek onu istio boshayallersmile
dediğin gibi düzen çoook önmli bnm kızımda gazlı bir bebek bn uzun süredir zinco damla kuşllanıyorum ve inan çk rahatladım bitki çylarıda tüketiyorum çok şükür gaz sorunumuz kalmadı amaan maşallah diyyiiim kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım . Acil şifalar diliyorum.

2albüm yükledim biri hastanedeyken çektiklerim

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm neyse atlatmışsınız Allahım bebeklerimizi korusun hasta olmasın kuzular benim gözlerrim felaket kıpkırmızı oldular kanlandı ve hem akıyor hem arada bir kaşınıyorlar mikrop kaptı heralde offfffff artık evde sıkıldım 9 haftayı geçtik toplam sağlık ocağı hariç 3 kez evden çıktım koştur koştur döndüm dün kocişede kızdım 1 aydır araba alacak gidiyor galeriye fiyat soruyor dönüyor mıymıntıııııııııııııı

Huggies ıslak mendil pişik yaptı oğluma çok parfümlü zaten çok kokuyor

iyiki söyledin ben de alayım diyordum bezde 3 bedavası varmış... yetti gari adi ürünlerden çektiklerimiz....herbişeyi denedim en son şöyle yapıyorum. bir kaba su doldurdum yarısına pamuğu tıktım diğer yarısına bandırıp bandırıp ıslak mendilden sonra birde pamuk silişi yapıyorum ardından tülbentle kuruluyorum. ve bepanten bepanten yine bepanten.... diğerleri hava cıva bize tabi .çook hassssasııııız

aşıdan geldık aşı olurken çok agladı yakıyormuş bacagı bırtanesı ama 5 dk sonra sustu
2 bacaktan yaptılar geçen ateş yaptımı dıye sordular 2.ay asısı o zaman ne yaptıysan aynısını tekrarla dediler calpol verdim uyudu şimdi 700 gr. almış sanırım karışıyor hep doktor çıplak saglık ocagı kıyafetle tartıyor kıyafetı 200 gr. duşersem 700 almış sanırım ama zaten bu aydan ıtıbaren kılo alması azalıyormuş sorun yok yanı inşallah sorunsuz bır gece geçirirz

geçmiş olsun melıke
off sıkılmışsındır tabı
havalar duzelsede eşine bakmadan evin yakınındada turlardın
bugun ne kadar soguk dışarsı bu arada
geçmiş olsn elazığdada deprem olmş 41 ölü vrdı en son :sinifsinif:
ewr ta Allah kalanlara sabır versin
inan herks aynı şeyleri yasıyor birde alıştır sese dıyorlar zaten gunduz evde tv sesıne kapı sesıne alışkın da ne yapayım durduk yere yuksek sesle bagararak mı konuşayım yada durduk yere çıglıkmı atayım Allah Allah ya insanlar bebek var bıraz sesımı kısalım desın onlar alışsın evımızde çok huzurluyuz bızde varsın olsun huzurluda dışarıya elbet alışır

2albüm yükledim biri hastanedeyken çektiklerim
çok geçmiş olsun cnm ya Allah yasatmasın bırdaha

oyoyoyy ççok geçmiş olsun

geçmiş olsun siz nerdeydiniz bizde haberleri izliyoruz Türkiyenin başı sağolsun
bende sabah ilk o haberı gördum içim cızz ettı valla

funda geçecek emın ol bır vaktı zamanı var en geç 4.ay bıtecek

aman ocak 25 te bende olmuştum arzu göguslerımde çok agrımıştı 5 gun surdu şubat 25 de bekledım ama tık yok hala dengesız olurmuşuz zaten emzırıyoruz dıye bazılarıda emzırırken 1 yıl olmayabilirmiş spriral taktırmaya kara verdınmı yanı

zamanla olacak bırşey sanırım mına da 1 saat erken yatsın muhakkak 1 saat erken kalkıyor :roflol:

burcu nasıl oldun duzeldınmı
diger burcu ereglılı sen nasılsın daha ıyısındır umarım

Daha iyi gibiyim en azindan ani bas donmelerim yok ama bazen butun kanimin cekildigini hissediyorum hala . Yoruldum Pelin artik. Sanirim ondan oluyor . Hem vucut yorgunlugu hem Eylülün tukurugunden bile bogulmasi beni yoruyor . Gecen gun ana dizindeydi bende tv ye bakiyorum ana dizi oynamaya basladi bi baktim nasil cirpiniyor nefessiz kalmis yine . Gozleri buyuyor bildigin cirpiniyor . Sinirlerim dayanmiyor artik valla ya .

kadınlar gününüzü kutluyorum arkadaşlar....
Nasılsınız bebişleriniz nasıl ?
sagol baharcım nasılsın beren nasıl

allah'ım ya geçsin artık eylulun bu derdı
perişan oldun sende
ewt burcu hem bedenen hem ruhen yorgunluk senınkı

ben de kızımda iyiyiz şükür. sadece bu aralar kucağımdan inmiyor sanırım özlüyor yavrum. kucağımda uyuyor yatırınca basıyor yaygarayı. nazlıyız bu aralar.
bu arada beren artık beni emmiyor pelin aslında en kötüsü bu. işe başladıktan sonra benden uzaklaşmaya başlamıştı aslında biberonun keyfine vardı beni emmek zor geliyor artık. sağıyorum veriyorum artık bende.

sagol baharcım nasılsın beren nasıl

allah'ım ya geçsin artık eylulun bu derdı
perişan oldun sende
ewt burcu hem bedenen hem ruhen yorgunluk senınkı

Butun kuzular boyle mi bilmiyorum . Ben mi abartiyorum acaba diyorum bazen . Tukurugunden boguluyor . Nefes alamiyor basliyor cirpinmaya . Alicaksin kucagina bazen hatta ters cevirmek zorunda bile kaliyorum . Sonra vurup aciyorum . Her an yanindayim . Wc ye bile biliyorsun bebek arabasinla Eylülle gidiyorum ben . Kusup tikanmasi bir yandan tukurugunden bogulmasi bir. Allah beterinden korusun yien bisey demiyorum ama sinirlerim yoruldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…